Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ Ν.Δ.


http://logoplokies.blogspot.com

ΠΑΜΕΕ ! ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ !

Tην ώρα που μόνο το 40,5% των ψηφοφόρων εμφανίζεται ικανοποιημένο από τις 100 πρώτες ημέρες της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ , το 53,7% των πολιτών δηλώνει την ικανοποίηση του για την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στον πρωθυπουργικό θώκο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η θετική απήχηση του πρωθυπουργού ενισχύεται κι από το 29,2% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας !

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ ολόκληρη τη δημοσκόπηση της Αlco για λογαριασμό του Newsit.gr.
http://www.parapolitiki.com/

Γκερέκου: ‘Ξηλώνει’ τη διοίκηση της ΕΤΑ μετά τις αποκαλύψεις του «ΘΕΜΑτος»

του Δημήτρη Μαρκόπουλου
Έντονος φαίνεται να είναι ο προβληματισμός της υφυπουργού τουρισμού κας. Άντζελας Γκερέκου αναφορικά με τις αποκαλύψεις των έργων και ημερών της νυν διοίκησης της ΕΤΑ, η οποία στο παρά πέντε των εκλογών διόρισε αθρόα γαλάζιους ψηφοφόρους σε οργανισμό της Αιδηψού ενώ κατηγορείται και για εκχώρηση του πάρκινγκ του νέου μουσείου Ακροπόλεως σε εταιρεία που δεν είχε καν προχωρήσει στη σύστασή της. Έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως μετά τις αποκαλύψεις του κυριακάτικου Business Stories η κα. Γκερέκου προτίθεται να προχωρήσει σε προκήρυξη θέσης διευθύνοντος συμβούλου ενώ ήδη έχει ζητήσει να λάβει εξηγήσεις για τις δύο υποθέσεις που αφορούσαν τα δημοσιεύματα. Όπως μας αποκάλυψε ο πολιτευτής στην περιφέρεια Αττικής και νομαρχιακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Κωνσταντινίδης, η διοίκηση του διευθύνοντος συμβούλου κ. Μανόλη Γιαννουλάκη είναι υπεύθυνη για μια σειρά τέτοιων υποθέσεων, για τυις οποίες το ΠΑΣΟΚ ήταν ενήμερο πριν από τις εκλογές. Ο κ. Κωνσταντινίδης από καιρό είχε μιλήσει για συνθήκες νεποτισμού στην ΕΤΑ και για διορισμούς που οφελούσαν συγκεκριμένο υπουργό της ΝΔ. «Θα πρέπει τέτοιου είδους φαινόμενα να εκλείψουν από τη δημόσια διοίκηση» τονίζει ο πολιτικός. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως στο παρά πέντε των εκλογών και ειδικότερα στις 6/7/2009 86 θέσεις στις Ιαματικές Πηγές της Αιδηψού καταλήφθηκαν από παιδιά της γαλάζιας παράταξης. Πηγές της Ιπποκράτους μάλιστα αναλύοντας τις θέσεις αυτές αναφέρουν πως ήταν διπλάσιες από τις πραγματικές ανάγκες, όμως η μεγάλη πίεση για την τοποθέτηση στελεχών της τότε κυβερνητικής παράταξης στον κρατικό μηχανισμό υπήρξε μεγάλη. Εντύπωση μάλιστα προκαλεί το γεγονός πως ενώ πολλά νοσοκομεία της χώρας παρουσιάζουν ελλείψεις σε νοσηλευτές, η ΕΤΑ προκήρυξε 14 θέσεις αδελφών νοσοκόμων. Κι όλα αυτά, ενώ το 2008, ακριβώς δηλαδή ένα χρόνο πριν και πάλι είχαν καλυφθεί 43 θέσεις από προσλήψεις της τότε ηγείας της ΕΤΑ στην Αιδηψό.

Κατακύρωσαν διαγωνισμό σε «υπό σύσταση» εταιρεία

Όμως το πάρτι της αυθαιρεσίας από τη μεριά της διοίκησης Γιαννουλάκη δεν σταμάτησε εκεί. Με προσωπική του υπογραφή, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑ ενέκρινε την ανάθεση ανάπτυξης κέντρου διαχείρισης πρόσβασης και διαμόρφωσης χώρων στάθμευσης πούλμαν στο νέο μουσείο της Ακρόπολης σε «υπό σύσταση εταιρεία». Το παραπάνω αποδεικνύεται στη σύμβαση παροχής υπηρεσιών που παρουσιάζουμε και η οποία υπεγράφη στις 29/6/2009 όπου ο κ. Σπ. Πιέτρης παρουσιάζεται ως διαχειριστής της υπό σύσταση εταιρείας. Κοινώς, η εταιρεία Πιέτρης κ. Σπύρος ανέλαβε ένα έργο αξίας 130 χιλ. ευρώ, το οποίο – σημειωτέον – αφορά μόλις 5 θέσεις πάρκινγκ. Τώρα, τι μελέτη χρειάζεται για να δημιουργηθούν αυτές οι ελάχιστες θέσεις και ποιος ο ρόλος μιας τέτοιας εταιρείας, αυτό θα πρέπει να μας το εξηγήσει η διοίκηση της ΕΤΑ. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ίδια εταιρεία έχει αναλάβει κι άλλα έργα της ΕΤΑ (ένα έργο αξίας 57.200 ευρώ ενώ υπάρχει μια σειρά τιμολογίων που έχουν χρεωθεί στην ΕΤΑ από τον επιχειρηματία), ενώ πληροφορίες αναφέρονται σε φιλικές με πολιτικό πρόσωπο σχέσεις, που ο κ. Πιέτρης διατηρεί εδώ και καιρό και για το λόγο αυτό έχει τέτοια υποστήριξη. Το ερώτημα που προκύπτει βέβαια είναι πως μια εταιρεία που καν δεν υπάρχει, παρέχει τις εγγυήσεις και έχει τα κατάλληλα πιστοποιητικά για να εκτελέσει ένα έργο για λογαριασμό μιας κρατικού ενδιαφέροντος επιχείρησης.

http://www.protothema.gr


100 ημερες κρυφτουλι με την εξουσια!


Μια εικονα, χιλιες λεξεις λενε και γι αυτο εχω επιλεξει να μιλαω κατα κορον με εικονες. Ειναι καποιες φορες ομως που χρειαζονται και λιγες λεξεις.
100 ημερες ΠΑΣΟΚ λοιπον και τα συναισθηματα αναμικτα…. Οσοι περιμενανε το παλιο ΠΑΣΟΚ, ακομη περιμενουν! Ειναι ομως το νεο ΠΑΣΟΚ καλυτερο απο το παλιο;;; Απο την Νεα Δημοκρατια του Κωστα Καραμανλη σαφως και ειναι…. Και πως θα μπορουσε να μην ειναι αλλωστε; Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως παρολα τα λαθη και την ελλειψη συντονισμου, δημοσκοπικα παραμενει μπροστα με μεγαλη διαφορα.
Στα θετικα: Ορεξη για δουλεια, εντονη κινητικοτητα, τηρηση εν μερει προεκλογικων δεσμευσεων (ποιος θα περιμενε αλλωστε να τηρηθουν ολα;;;)
Στα αρνητικα: Ελλειψη συντονισμου!
Το ΠΑΣΟΚ μοιαζει να μην ηταν απολυτως ετοιμο να αναλαβει την εξουσια. Ακομη δεν εχουν διοριστει ολοι οι Γενικοι Γραμματεις!!! Ετσι οι πρωτες εκατο μερες μαλλον μοιαζουν με σταδιο προσαρμογης. Ας ελπισουμε πως η συνεχεια θα ειναι καλυτερη και οχι για το καλο του ΠΑΣΟΚ φυσικα, αλλα για το καλο το δικο μας!

ΑΣΗΜΩΝΗΣ

Που πήγαν τα λεφτά ρεεεεε..;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ...

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

Πέρασαν 100 ολόκληρες μέρες από την ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου ξάφνιασε τον ελληνικό λαό για τα παρακάτω πράγματα:
Τη μεγάλη εκλογική επιτυχία.
Τη σύσταση της "παράξενης" κυβερνητικής ομάδας.
Τη Σταθερότητα των θέσεών του.
Η μεγάλη εκλογική επιτυχία συνίσταται στο γεγονός ότι ακόμα και κατά το άμεσο παρελθόν, όλοι οι Έλληνες τον φώναζαν ΓΙΩΡΓΑΚΗ, αν και είχε περάσει τα πενήντα. Ουδείς, φυσικά, πίστευε ειλικρινά ότι ένας ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός και μάλιστα σε συντομότερο χρονικό διάστημα που ξεπερνούσε ακόμα και κάθε φιλοκομματική προσδοκία.
Η παρουσίαση της κυβερνητικής ομάδας ήταν αναμφισβήτητα μια έκπληξη ως προς την επιλογή των προσπώπων. Κάποιοι "άγνωστοι" στο ευρύ κοινό, μπήκαν στα βαθιά νερά ως υπουργοί ή υφυπουργοί. Κάποιοι "επώνυμοι" (αυτή τη λέξη ποτέ δεν την κατάλαβα, λες κι εμείς οι άλλοι δεν έχουμε επώνυμο), που θα μπορούσε να τους πει κανείς γνωστούς στο πανελλήνιο για προηγούμενες πολιτικές δράσεις, έμειναν απ΄έξω και "βολεύτηκαν" σε δευτερεύουσες κυβερνητικές ή κοινοβουλευτικές θέσεις.Επιτυχία ήταν ακόμη η σταθερότητα των θέσεων και λόγων του. Το γεγονός, δηλαδή, ότι αυτά που είπε στην αρχή, έτσι όπως τα είπε (εννοώ με τα Ελληνικά που μιλούσε τότε, για τα οποία χλευάστηκε, ενώ ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων δεν ξέρει σωστά τη γλώσσα του, αλλά τους άλλους κοροϊδεύει. Ακούστε και τους ανταποκριτές των διάφορων καναλιών και ραδιοφώνων: εεεεε. τον επικεφαλή (!) αρχηγό, αααα.... καιαιαιαιαια..εεεε α και βλέπουμε εικόνες (sic), της .... ααα..εεε.. πρωτοφανής ενέργειας εεεε (!) και πάει λέγοντας. Άλλη φορά θα σας καταγράψω μεγαλύτερες λεπτομέρειες από χαρμόσυνη ελληνική εκφορά του ελληνικού λόγου), αυτά τα λέει ακόμα και σήμερα ο ΓΙΩΡΓΟΣ (πλέον) με αναμφίβολα πολύ καλύτερη προφορά, ροή κι εκφορά του ελληνικού λόγου. Κάποιοι "πατριδοκάπηλοι" πρέπει να μη βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα "περί ελληνικότητας" των συμπατριωτών τους.Φυσικά ο ΓΙΩΡΓΟΣ (πλέον) δεν κρίνεται για τα τρία παραπάνω πράγματα, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αλλά για την ηγετική του ικανότητα (αν έχει) και για τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα πολιτικής του. Για τα ηγετικά του προσόντα θα μιλήσουν περισσότερο οι ιστορικοί της ελληνικής πολιτικής Ιστορίας αργότερα. Σήμερα εμείς τον συγκρίνουμε άμεσα με τον προηγούμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον βρίσκουμε ανώτερο (γιατί ο προηγούμενεος αποδείχτηκε ότι δεν ήταν δυνατή ηγετική προσωπικότητα, αφού του έφυγαν τα ηνία από τα χέρια). Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον ίδιο, σε άλλη σύγκριση.Όσο για τα αποτελέσματα του μέχρι τώρα κυβερνητικού έργου μπορούμε να πούμε, ότι δεν ανταποκρίνονται στις μεγάλες προσδοκίες που εναπόθεσαν όλοι οι Έλληνες στην κυβέρνησή του. Η κυβέρνηση αυτή, όμως, θα πρέπει να πετύχει. Είναι καταδικασμένη να πετύχει, γιατί αλλιώς θα χάσει η Ελλάδα και όλοι οι Έλληνες μαζί, αυτό που είχαν πάντα. Το χαμόγελο και την ανεμελιά. Κι αυτά είναι πολύ σημαντικά χαρίσματα κι απαραίτητα για την ευτυχία στη ζωή.
Γράφει ο Ναπολέων Γιωτίτσας
Φρανκφούρτη

epirusgate

Λεσβία βουλευτής δανείζει τη μήτρα της σε γκέι ζευγάρι

Σκάνδαλο έχει προκαλέσει στην Αμερική η απόφαση μιας λεσβίας βουλευτή του Δημοκρατικού κόμματος να δανείσει τη μήτρα της σε ένα ζευγάρι γκέι φίλων της, που λαχταρούν να αποκτήσουν ένα παιδί. Η Κριστίν Τζόνσον εκλέγεται στη Γιούτα, το οχυρό των Μορμόνων που δεν αναγνωρίζουν τους γάμους ανάμεσα σε ομοφυλοφίλους και δεν... επιτρέπουν τις υιοθεσίες σε ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα. Η βουλευτής που είναι 41 ετών ανακοίνωσε ότι έμεινε έγκυος από το σπέρμα ενός από τους γκέι φίλους της. «Καταλαβαίνω πολύ καλά την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί» εξήγησε. «Πιστεύω ότι οι φίλοι μου θα γίνουν εξαιρετικοί γονείς». Η Κριστίαν Τζόνσον που έχει μία κόρη 17 ετών, η οποία γεννήθηκε από έναν προηγούμενο γάμο της, εξήγησε επίσης ότι γνωρίζει καλά ότι η απόφασή της αυτή να γεννήσει το παιδί ενός γκέι ζευγαριού δεν θα τύχει μεγάλης αποδοχής, ιδιαίτερα από μερικούς συναδέλφους της. «Είμαι πεπεισμένος ότι για ένα μωρό το καλύτερο είναι να έχει έναν πατέρα και μια μητέρα» σχολίασε ο Χάουαρντ Στέφενσον, αντιπρόσωπος της πολιτείας στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ομως πρόσθεσε ότι σέβεται κάθε γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί για ένα ζευγάρι που δεν έχει παιδιά.
madata.gr

ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...


Το BBC για τις 100 ημέρες του ΠΑΣΟΚ

"Δύσκολο του έργο του πρωθυπουργού" Το έργο του πρωθυπουργού της Ελλάδος, Γιώργου Παπανδρέου, είναι εξαιρετικά δύσκολο, με σοβαρότερο πρόβλημα την οικονομική κατάσταση της χώρας, αναφέρεται στο ρεπορτάζ του BBC με αφορμή τη συμπλήρωση των πρώτων 100 ημερών διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με το BBC, χωρίς αμφιβολία η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος είναι περισσότερο διαφανής. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μια ουσιαστική πλειοψηφία εγκρίνει την μέχρι τώρα πορεία της ελληνικής κυβέρνησης. Οι πιο δημοφιλείς αλλαγές αφορούν την Αστυνομία. Η νέα κυβέρνηση τιμωρεί αυστηρά τους αστυνομικούς που έκαναν κατάχρηση εξουσίας και ίδρυσε ανεξάρτητη αρχή κατάθεσης παραπόνων για την Αστυνομία.

http://diaporon-bl.blogspot.com

Έχει και το θράσος τα όρια του κε Γιακουμάτε.

Γεράσιμος Γιακουμάτος.jpgΈχει και το θράσος τα όρια του κε Γιακουμάτε. Αφού ξεφορτώσατε με τις νταλίκες τις προσλήψεις στον ΟΑΕΔ. Αφού παρακολουθούσατε με τον φραπέ στο χέρι την ανανέωση συμβολαίων στην ΕΡΤ απο την ΔΙΚΗ σας "διοίκηση". Έρχεστε τώρα να κάνετε επερώτηση στη βουλή... Αντιγράφω λοιπόν απο την Ναυτεμπορική και συνεχίζω στο τέλος :

"Ερώτηση στη Βουλή

Να ριχθεί φως στις υπέρογκες αμοιβές των στελεχών της ΕΡΤ ζητεί ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος ασκώντας κριτική τόσο στη σημερινή όσο και την προηγούμενη κυβέρνηση για την κακοδιαχείριση και τη διασπάθιση των χρημάτων των φορολογουμένων. Σε ερώτηση που κατέθεσε χθες στη Βουλή προς τον υπουργό Πολιτισμού Π. Γερουλάνο ο κ. Γιακουμάτος επισημαίνει ότι οι αμοιβές στην κρατική τηλεόραση προσομοιάζουν με εκείνες των λεγόμενων «golden boys» και κατηγορεί την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι διατηρεί σε ισχύ συμβόλαια ύψους 200.000 ή και 300.000 ευρώ. Υπογραμμίζει, δε, ότι αυτά τα συμβόλαια δεν εκθέτουν μόνο την κυβέρνηση αλλά και ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο προκαλώντας ερωτηματικά στους πολίτες. Υπενθυμίζει, μάλιστα, ότι τα τέλη που καταβάλλονται για τη δημόσια τηλεόραση άγγιξαν το 2008 τα 298 εκ. ευρώ. Ο κ. Γιακουμάτος ζητεί επίσης από τον κ. Γερουλάνο να καταθέσει στη Βουλή τον κατάλογο των εργαζομένων που αμείβονται ετησίως με ποσά άνω των 50.000 ευρώ και να παρουσιάσει στοιχεία για όλες τις τηλεοπτικές παραγωγές που έχουν κόστος μεγαλύτερο των 500.000 ευρώ. "

Ναυτεμπορική


Να σας τα δώσουμε τα στοιχεία κε Γιακουμάτε. Θα σας αποσαφηνίσουμε πλήρως πως τα σκορπίσατε τα λεφτά. Η ερώτηση μου είναι άλλη...Αφού σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις και τις σπατάλες της δικής σας κυβέρνησης. Τι θα κάνετε με αυτά τα στοιχεία ; Θα ζητήσετε την τιμωρία ΣΑΣ ? Θα ζητήσετε να πληρώσουν οι υπευθυνοι (δηλαδή εσείς) ; Ή απλά το καθαρά επικοινωνιακό "ζόρι" σας, σας ώθησε, εκεί που μας χρωστάγατε να μας ζητάτε και το βόδι ; Απύθμενο το θράσσος σας λοιπόν, τεράστια η πολιτική σας αλητεία. Θα έπρεπε τουλάχιστον και ως μέλος της κυβέρνησης (ελπίζω ποτέ ξανά) και ως μέλος της αντιπολίτευσης τώρα (αν συνεχίσετε έτσι σας βλέπω για ελλάσονα μειοψηφία) να έχετε μια ρήση στα υπόψη σας μήπως και κάνετε ποτέ μια παρέμβαση, μια ενέργεια που να έχουν σημασία... "Με πορδές δεν βάφονται αυγά".... Σταματήστε λοιπόν. Πέρα απο θόρυβο και δυσοσμία σάπιας και παρωχημένης πολιτικής πρακτικής δεν προσφέρεται κάτι άλλο.

http://saita.pblogs.gr/

Motorola Brute i680: το σκληροτράχηλο

Η Motorola παρουσίασε, σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Sprint, ένα εξαιρετικό ανθεκτικό στην ...κακομεταχείριση κινητό τηλέφωνο. Ο λόγος για το Brute i680 που εκτός από τη μεγάλη αντοχή του, ανοίγει σαν κοχύλι. Όπως ισχυρίζεται η Motorola, το Brute i680 πληροί το στρατιωτικό πρότυπο 810F. Αυτό εγγυάται ότι η συσκευή θα αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίες ενώ θα είναι ανθεκτική στην σκόνη, τα χτυπήματα και το νερό. Επιπλέον η Motorola έχει ενσωματώσει στο Brute i680 κι ένα GPS module. Για τη ψυχαγωγία ενώ είστε καθ' οδόν, φροντίζει ένας music player αλλά και η δυνατότητα διεύρυνσης της μνήμης της συσκευής έως τα 8GB. Μια κάμερα των 2MPixels με φλας, μια λειτουργία Push-to-talk (Walkie-Talkie μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας) και το Bluetooth με στερεοφωνικό headset συγκαταλέγονται στον υπόλοιπο εξοπλισμό της συσκευής. Τις σελίδες του Web τις επισκέπτεστε με το κινητό με την ταχύτητα του EDGE (δεν υποστηρίζεται η ταχύτερη τεχνολογία UMTS). Το Motorola Brute i680 κυκλοφορεί αρχικά μόνο στις ΗΠΑ στα 120 ευρώ με συμβόλαιο. Παραμένει άγνωστο αν και πότε έρθει στη χώρα μας.

http://pcnea.blogspot.com

"Φεύγει η Αννίτα από το Alter"

"Ένα βήμα πριν κλείσει συμφωνία με το τηλεοπτικό σταθμό Alpha είναι η Αννίτα Πάνια. Συνομιλεί με τη διοίκηση του Alpha για να φύγει “πακέτο” με τις εκπομπές της “Ζαμανφού” και “Παρατράγουδα”. Κανείς δεν ξέρει αν έχει παίξει ρόλο σε αυτή της τη μετάβαση από το Alter στον Alpha ο Νίκος Καρβέλας, αφού τα πράγματα στο κανάλι που εργάζεται είναι ρευστά και καθώς το budget του σταθμού είναι χαμηλό. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο η συζήτηση της παρουσιάστριας με τους υπεύθυνους του καναλιού. Και κανείς φυσικά δεν γνωρίζει αν η μετάβαση της θα γίνει άμεσα ή στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, προκειμένου να ξεκινήσει από τη νέα χρονιά τις εμφανίσεις της στον Alpha."
http://www.gossip-tv.gr

0 Ξενάγηση στο Boeing 787 Dreamliner.

boeing_787_Dreamliner_inside
Το Boeing 787 Dreamliner αναμένεται να ξεκινήσει τις εμπορικές του πτήσεις το τελευταίο τρίμηνο του 2010. Μεγάλη έμφαση στο σχεδιασμό του δόθηκε στην καμπίνα των επιβατών, την οποία οι σχεδιαστές και μηχανικοί της Boeing προσπάθησαν να κάνουν όσο πιο ατμοσφαιρική μπορούσαν με τη χρήση τριών βαθμίδων φωτισμού LED. Χρησιμοποίησαν επίσης τα μεγαλύτερα παράθυρα που υπάρχουν σε εμπορικό αεροπλάνο, παράθυρα που αφενός δίνουν τη δυνατότητα στον επιβάτη να έχει καλύτερη θέα του ορίζοντα και αφετέρου με ένα κουμπί να μειώσουν την διαύγεια του “έξυπνου” τζαμιού που χρησιμοποιείται. Φυσικά αυτές είναι μόνο κάποιες από τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του νέου αεροσκάφους, περισσότερα μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί με μια πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση από την Boeing.

Λεσβιακός έρωτας με αστυνομικίνες

Κυκλοφορεί βίντεο. Έρευνα στην ΕΛ.ΑΣ.
Καυτές σκηνές λεσβιακού έρωτα με πρωταγωνίστριες δύο αστυνομικίνες. Υπηρετούν στη Βόρειο Ελλάδα και το βίντεο που κυκλοφόρησε στην περιοχή τους, προκάλεσε σάλο. Η αστυνομία τώρα κάνει έρευνα με το εξής φοβερό ερώτημα: οι ερωτικές σκηνές γυρίστηκαν σε αστυνομικό τμήμα ή σε ιδιωτικό χώρο; Σύμφωνα με αστυνομικούς που υπηρετούν στο ίδιο τμήμα, ο χώρος μέσα στον οποίο διαδραματίζονται τα ερωτικά πάθη, δείχνει να 'ναι δωμάτιο αστυνομικού τμήματος. Αυτό τους μάρανε.
http://noname-gr.blogspot.com

Ένοχη πεζή για τον θάνατο μοτοσικλετιστή

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μία γυναίκα, η οποία προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο πριν από τρεισήμισι χρόνια. Το μεσημέρι της 5ης Ιουνίου 2006, η κατηγορουμένη διέσχισε πεζή και εκτός διάβασης τη συμβολή των οδών Εγνατία και Χαλκέων στο κέντρο της συμπρωτεύουσας. Χωρίς να βεβαιωθεί ότι δεν θα παρεμπόδιζε την κυκλοφορία των οχημάτων -όπως προβλέπει ο ΚΟΚ- διέσχισε κάθετα τον δρόμο, ενώ εκείνη την ώρα σημειωνόταν αυξημένη κίνηση, με αποτέλεσμα να βρεθεί στον δρόμο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ένας 36χρονος. Η μηχανή ανετράπη. Ο οδηγός έπεσε στο οδόστρωμα και υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπαραχνοειδή αιμορραγία εγκεφάλου, τα οποία προκάλεσαν βαρύ εγκεφαλικό οίδημα και τελικά απεβίωσε. Το δικαστήριο καταδίκασε την πεζή για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Οι συγγενείς του 36χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, αναμένεται να προσφύγουν και στα αστικά δικαστήρια με αγωγή, διεκδικώντας χρηματική αποζημίωση.
http://ksipnistere.blogspot.com