Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Έχει και το θράσος τα όρια του κε Γιακουμάτε.

Γεράσιμος Γιακουμάτος.jpgΈχει και το θράσος τα όρια του κε Γιακουμάτε. Αφού ξεφορτώσατε με τις νταλίκες τις προσλήψεις στον ΟΑΕΔ. Αφού παρακολουθούσατε με τον φραπέ στο χέρι την ανανέωση συμβολαίων στην ΕΡΤ απο την ΔΙΚΗ σας "διοίκηση". Έρχεστε τώρα να κάνετε επερώτηση στη βουλή... Αντιγράφω λοιπόν απο την Ναυτεμπορική και συνεχίζω στο τέλος :

"Ερώτηση στη Βουλή

Να ριχθεί φως στις υπέρογκες αμοιβές των στελεχών της ΕΡΤ ζητεί ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος ασκώντας κριτική τόσο στη σημερινή όσο και την προηγούμενη κυβέρνηση για την κακοδιαχείριση και τη διασπάθιση των χρημάτων των φορολογουμένων. Σε ερώτηση που κατέθεσε χθες στη Βουλή προς τον υπουργό Πολιτισμού Π. Γερουλάνο ο κ. Γιακουμάτος επισημαίνει ότι οι αμοιβές στην κρατική τηλεόραση προσομοιάζουν με εκείνες των λεγόμενων «golden boys» και κατηγορεί την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι διατηρεί σε ισχύ συμβόλαια ύψους 200.000 ή και 300.000 ευρώ. Υπογραμμίζει, δε, ότι αυτά τα συμβόλαια δεν εκθέτουν μόνο την κυβέρνηση αλλά και ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο προκαλώντας ερωτηματικά στους πολίτες. Υπενθυμίζει, μάλιστα, ότι τα τέλη που καταβάλλονται για τη δημόσια τηλεόραση άγγιξαν το 2008 τα 298 εκ. ευρώ. Ο κ. Γιακουμάτος ζητεί επίσης από τον κ. Γερουλάνο να καταθέσει στη Βουλή τον κατάλογο των εργαζομένων που αμείβονται ετησίως με ποσά άνω των 50.000 ευρώ και να παρουσιάσει στοιχεία για όλες τις τηλεοπτικές παραγωγές που έχουν κόστος μεγαλύτερο των 500.000 ευρώ. "

Ναυτεμπορική


Να σας τα δώσουμε τα στοιχεία κε Γιακουμάτε. Θα σας αποσαφηνίσουμε πλήρως πως τα σκορπίσατε τα λεφτά. Η ερώτηση μου είναι άλλη...Αφού σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις και τις σπατάλες της δικής σας κυβέρνησης. Τι θα κάνετε με αυτά τα στοιχεία ; Θα ζητήσετε την τιμωρία ΣΑΣ ? Θα ζητήσετε να πληρώσουν οι υπευθυνοι (δηλαδή εσείς) ; Ή απλά το καθαρά επικοινωνιακό "ζόρι" σας, σας ώθησε, εκεί που μας χρωστάγατε να μας ζητάτε και το βόδι ; Απύθμενο το θράσσος σας λοιπόν, τεράστια η πολιτική σας αλητεία. Θα έπρεπε τουλάχιστον και ως μέλος της κυβέρνησης (ελπίζω ποτέ ξανά) και ως μέλος της αντιπολίτευσης τώρα (αν συνεχίσετε έτσι σας βλέπω για ελλάσονα μειοψηφία) να έχετε μια ρήση στα υπόψη σας μήπως και κάνετε ποτέ μια παρέμβαση, μια ενέργεια που να έχουν σημασία... "Με πορδές δεν βάφονται αυγά".... Σταματήστε λοιπόν. Πέρα απο θόρυβο και δυσοσμία σάπιας και παρωχημένης πολιτικής πρακτικής δεν προσφέρεται κάτι άλλο.

http://saita.pblogs.gr/