Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Παράταση για τον Ιούνιο ζήτησε από τη ΔΕΠΑΝΟΜ ο εργολάβος του Νοσοκομείου

Νέα παράταση για τον Ιούνιο ζήτησε από τη ΔΕΠΑΝΟΜ ο εργολάβος που κατασκευάζει το νέο νοσοκομείο Κέρκυρας. Αυτό δήλωσε σήμερα ο γ.γ. της Περιφέρειας, Σωτήρης Βόσδου, ο οποίος συνοδευόμενος από το διοικητή του Νοσοκομείου Γ. Μαντζαρόπουλο, επιθεώρησε την πορεία προόδου των εργασιών στο Κοντόκαλι. Στο εργοτάξιο αυτή τη στιγμή δουλεύουν περίπου 80 εργαζόμενοι, ενώ οι εργασίες τις ημέρες αυτές εστιάζονται στην ολοκλήρωση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, την τοποθέτηση ανελκυστήρων αλλά και της τελικής διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων.

VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δείτε οτι απο την αρχή υπήρχαν εντός αγωνιστικού χώρου Γιαννιώτες.Δειτε το σκίσιμο των συμβόλων της ΠΑΕ και το μπουκάρισμα των “φιλάθλων”.Δείτε το 14 χρονο που τραυμάτισαν στο κεφάλι και την πέτρα που του εριξαν.Δωρο στο Αθλητικό Δικαστή.

http://www.vraxonisida.gr/

Το Facebook του Πρωθυπουργού



(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση οπωσδήποτε!!)
Σε αποκλειστικότητα από το Blog μας σας παρουσιάζουμε το Facebook του Πρωθυπουργού!Όλο το βράδυ προσπαθούσαμε να σπάσουμε το κωδικό από τη προσωπική σελίδα του κ.Καραμανλή,και τελικά το καταφέραμε!!Αυτή μας η ενέργεια σίγουρα θα συζητηθεί πολύ!Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση και δείτε :
1)Ποιοι είναι οι φίλοι του
2)Ποία ήταν η κατάσταση του πριν από λίγο
3)Με ποίον πασίγνωστο Manager συνομιλούσε πριν από λίγο και τι έλεγαν
4)Σε ποια εκδήλωση σχεδιάζει να παρευρεθεί...αλλά και άλλα πολλά προσωπικά του στοιχεία!
http://hakis-hakis.blogspot.com/

Επίδομα 176 ευρώ επιδίκασε το Ανώτατο Δικαστήριο

Σοκ θα προκαλέσουν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης τέσσερις αποφάσεις του Αρείου Πάγου, που ανοίγουν τον δρόμο για να καταβληθεί το επίδομα των 176 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Το ανώτατο δικαστήριο δικαίωσε χθες συνολικά 34 εργαζόμενους σε διάφορους φορείς (ΟΤΑ και ΝΠΔΔ) επιδικάζοντας αναδρομικά ύψους 198.000 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους. Οι πρώτες αμετάκλητες δικαστικές δικαιώσεις εργαζομένων δέχονται ότι η ειδική παροχή των 176 ευρώ αποτελεί τμήμα του μισθού που έπρεπε από το 2003 να καταβάλλεται σε όλους και η μη χορήγηση του επίμαχου επιδόματος (του ν. 3016/02) παραβιάζει την αρχή της ισότητας και τη συνταγματική επιταγή για ίση αμοιβή σε ίσης αξίας εργασία.

Bountiful Junior High School-Utah: 13-χρονος μαθητής, είχε ερωτική σχέση με δυο καθηγήτριες του

Ένας 13-χρονος μαθητής, από τις ΗΠΑ, είχε ερωτική σχέση με δυο καθηγήτριες του γυμνασίου του! Η κυρία Linda Nef, 46 ετών, και η κυρία Valynne Bowers, 39 ετών, είναι καθηγήτριες στο Bountiful Junior High School στην περιοχή Bountiful της πολιτείας Utah. Οι δυο καθηγήτριες είχαν συνάψει, χωρίς η μια να γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης, ερωτική σχέση με ένα 13-χρονο μαθητή τους! Όταν η κυρία Linda Nef έμαθε ότι ο «μικρός εραστής» της είχε συνάψει ερωτική σχέση με άλλη συνάδελφο της έγινε πυρ και μανία! Η 46-χρονη τυφλωμένη από έρωτα πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την συνάδελφο της. Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την καταγγελία και αναγκάστηκε να ομολογήσει πως είχε και αυτή σχέση με τον νεαρό μαθητή!

ΚΕΡΚΥΡΑ: Έρευνες για το περίεργο τροχαίο στη Βόνιτσα

Απλετο φως στα αίτια του φοβερού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες στη Βόνιτσα, με θύματα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του και τραυματία τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας ζητεί να ριχθεί ο 24χρονος Δημήτρης Καραντίνος. Στις 27 Φεβρουαρίου 2009, η μητέρα, ο πατέρας, ο θείος και η γιαγιά του ξεκίνησαν οδικώς από την Κέρκυρα με προορισμό τον Πόρο προκειμένου να παρευρεθούν την επόμενη μέρα στην ορκωμοσία του 24χρονου ναύτη. Στις 3.16 όμως τα ξημερώματα, στο 43ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αμφιλοχίας - Λευκάδας, ο χάρος έστησε καρτέρι.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ασφάλειας, το οποίο οδηγούσε ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας Γιώργος Γληγόρης και στο οποίο επέβαινε κι ένας ιδιώτης ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε η οικογένειά του. Από τις άμορφες μάζες σιδερικών νεκροί ανασύρθηκαν τα τέσσερα μέλη της οικογένειας Καραντίνου, ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο Αρτας ο διοικητής Ασφαλείας.Λίγες ώρες, μετά το τραγικό συμβάν, η τοπική κοινωνία της Λευκάδας άρχισε να «βομβαρδίζεται» με φήμες που ήθελαν στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, εκτός από τον ιδιώτη και τον διοικητή, να επιβαίνουν και άλλα άτομα, ενώ κάποιοι έκαναν λόγο ότι ο Γιώργος Γληγόρης βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης καθώς βρισκόταν σε μπαρ της περιοχής.
Η «Espresso» δεν κατάφερε να διασταυρώσει τις πληροφορίες, αλλά και διάφορες καταγγελίες που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Ωστόσο, όπως ενημερωθήκαμε, ήδη διεξάγεται Ενορκη Διοικητική Εξέταση από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, ενώ την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας. Αστυνομικοί έχουν πάρει αίμα από τον τραυματία διοικητή προκειμένου να γίνει αλκοτέστ, τα αποτελέσματα όμως του οποίου θα έχουν στα χέρια τους το νωρίτερο σε ένα μήνα!
Ο γιος της οικογένειας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα της Λευκάδας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να δικαιωθούν οι ψυχές της μητέρας, του πατέρα, του θείου και της γιαγιάς του, ενώ σημείωσε: «Ούτε σε εχθρό μου δεν το εύχομαι αυτό. Να θάψω σε μία μέρα την οικογένειά μου. Οταν πήγα στη Λευκάδα, όλη η τοπική κοινωνία ήταν καταπέλτης γι’ αυτό το άτομο. Ακούγεται ότι υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες και ότι ήταν μεθυσμένος».

ΨΑΡΙΑ 8 ΜΕΤΡΩΝ!!!

Ενα εντυπωσιακό καρχαριοειδές μήκους 8 μέτρων και βάρους 2 τόνων ήρθε στην επιφάνεια χθες τα ξημερώματα, όταν μπλέχτηκε στα δίχτυα του επαγγελματία αλιέα Παύλου Θουρουγατζή στα ανοιχτά της Βουλιαγμένης. Ο ίδιος έμεινε έκπληκτος από το γεγονός, ενώ το κήτος προσέλκυσε το ενδιαφέρον των περιοίκων που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το σπάνιο θέαμα. Για εκείνον ήταν μία συνηθισμένη ημέρα ψαρέματος, έτσι, έμεινε άφωνος όταν διαπίστωσε πως το ψάρι που είχε πιάσει ήταν μεγαλύτερο από το καϊκι του που φτάνει σε μήκος τα έξι μέτρα.

JONATHAN KROHN - ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

UEFA Champions League - Round of 16



Real Madrid 0-4 Liverpool
Chelsea 2-2 Juventus
Villarreal 2-1 Panathinaikos
Sporting 1-7 Bayern

ΠΑΟ - VILLAREAL: 1-2

1 - 2
Ανώτερη η Βιγιαρεάλ κατάφερε και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Τσάμπινς Λιγκ.

ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ Ο.Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ

Το «πράσινο» φως για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής έδωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι «το αναθεωρημένο σχέδιο ιδιωτικοποίησης δεν εγείρει ανησυχίες για θέματα κρατικής ενίσχυσης». Εκτίμησε επίσης, ότι η πώληση διευκολύνει την επιτάχυνση της ιδιωτικοποίησης των Ολυμπιακών Αερογραμμών και των περιουσιακών στοιχείων της Olympic Airways Services. Υπενθυμίζεται πως η έγκριση της ΕΕ ήταν η τελευταία εκκρεμότητα για την πώληση των ΟΑ στη MIG.

3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν τέσσερις βασικοί ασφαλιστικοί φορείς που καλύπτουν το 93% των ασφαλισμένων. Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής, το έλλειμμα που παρουσιάσουν αναμένεται σύντομα να πλησιάσει τα 3 δις ευρώ.

Παπαθανασίου: «Ναι» στα μέτρα, «όχι» στην αύξηση του ΦΠΑ

Ανοικτό για ακόμη μια φορά άφησε το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, αλλά και το «πάγωμα» των μισθών στο δημόσιο ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Παπαθανασίου. Την ίδια στιγμή πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε νέα αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ.