Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

"Φαινόμενο Καρουσέλ"

"Σήμερα , καθώς κατέβαινα τις σκάλες του μετρό , για να πάω στο γραφείο , με σταμάτησε ένας νέος , ηλικίας 25-30 ετών και μου έδωσε το εισιτήριο του (είχε ακόμη 45' υπολειπόμενη διάρκεια χρήσης) και μου είπε «καλημέρα σας. κάντε κ εσείς το ίδιο»!!Μου έκανε φοβερή εντύπωση , που ενώ...βιώνουμε την εποχή της απόλυτης αποξένωσης και άρνησης , υπάρχουν ακόμα νέοι , που βρίσκουν χρώμα στην ζωή τους και δεν χάνουν την ευκαιρία να αποδείξουν.. με μικρές αλλά σημαντικές χειρονομίες.. ότι είμαστε ακόμη άνθρωποι!Το συγκεκριμένο συμβάν. με την εναλλαγή του εισιτηρίου από επιβάτη σε επιβάτη ονομάζεται καρουσέλ ,όπως τότε που ήμασταν μικροί και μπαίναμε στο καρουσέλ. και αφού κατέβαινε ο ένας , ανέβαινε ο άλλος για την δική του βόλτα.Είναι εύκολο. δεν κοστίζει. και μας κάνει να νιώθουμε άνθρωποι!!"

Μobile World Congress 2009-ΚΙΝΗΤΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Νέα κινητά τηλέφωνα που θα επιτρέπουν στον χρήστη να κάνει δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις μέσω... Ίντερνετ, παρακάμπτοντας τα δίκτυα και τις χρεώσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, έρχονται σύντομα και στην Ελλάδα! Τα κύρια χαρακτηριστικά στοιχεία των νέων «υπερηχητικών» κινητών είναι οι μεγάλες οθόνες αφής με το εικονικό πληκτρολόγιο, το γρήγορο σερφάρισμα στο Ίντερνετ μέσω λειτουργιών που παραπέμπουν σε πανίσχυρους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τσέπης, οι τεράστιες μνήμες για αποθήκευση δεδομένων που φτάνουν τα 48 GΒ, αλλά και οι κάμερες υψηλής ανάλυσης που ξεπερνούν τα 12 Μegapixels! Οι καινούργιες συσκευές που θα «χτυπήσουν» την πόρτα των Ελλήνων συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας μέσα στο καλοκαίρι παρουσιάστηκαν στη Βαρκελώνη, στην ετήσια διεθνή έκθεση Μobile World Congress 2009. Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, όπως και οι πολυεθνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη έκθεση για να κάνουν... τα αποκαλυπτήρια των συσκευών που σχεδιάζουν να λανσάρουν μέσα στη χρονιά.

Σήμερα ξεκινά η χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης

Heineken - Walk in Fridge

Donna Greenwell: ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΠΟΥΛΙ!!

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ αντάλλαξε δύο παιδιά με ένα σπάνιο πουλί. Η Brandy Romero, οδηγός νταλίκας, είδε μια αγγελία πώλησης ενός cockatoo, σπάνιο είδος παπαγάλου και θέλησε να προχωρήσει στην αγορά του. Επειδή όμως δεν διέθετε τα χρήματα που ζητούσαν οι κάτοχοι του πουλιού η γυναίκα αποφάσισε να τους προτείνει μια ανταλλαγή. Προσέφερε δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας πέντε και τεσσάρων ετών αντίστοιχα και να πάρει τον παπαγάλο. Όπως αποδείχθηκε τα παιδιά, τα οποία μπήκαν σε κρατικό ίδρυμα, δεν ήταν δικά της και οι γονείς τους ήταν έγκλειστοι στη φυλακή.

Ανακοπή υπέστη ο Sergey Tuganov μετά από 12 ώρες συνεχόμενου σεξ!

Ένας νεαρός άντρας, από την Ρωσία, που έβαλε χρηματικό στοίχημα να ικανοποιήσει σεξουαλικά δυο γυναίκες για 12 ώρες ασταμάτητα το κέρδισε με τίμημα την ζωή του! Ο 28-χρονος Sergey Tuganov έβαλε χρηματικό στοίχημα ύψους 5000 ευρώ με δυο γυναίκες ότι είναι ικανός να της ικανοποιήσει σεξουαλικά για 12 συνεχόμενες ώρες. Ο νεαρός άντρας κατανάλωσε ένα μπουκάλι Viagra και αφού κέρδισε το στοίχημα λίγα λεπτά αργότερα πέθανε από ανακοπή καρδιάς!

Daily News: Μαθήτρια έβγαζε 112.000 ευρώ τον χρόνο ως πόρνη πολυτελείας!

Ένας καθηγητής, στην Μεγάλη Βρετανία, αποκάλυψε την διπλή ζωή μιας 15-χρονης μαθήτριας του που κέρδιζε τεράστια χρηματικά ποσά μέσα από την πορνεία! Η 15-χρονη μαθήτρια κέρδιζε περίπου 112.000 ευρώ τον χρόνο παράλληλα με τα μαθήματα της αφού εργάζονταν ως πόρνη πολυτελείας! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily News η ανήλικη κοπέλα εργάζονταν για ένα γραφείο, με έδρα την περιοχή του Newcastle, που της κανόνιζε τα «ροζ» ραντεβού.

«Ευρω-μαξιλάρι» 1 δισ. ευρώ

Οι δυνατότητες δημοσιονομικών ελιγμών μετά το «μαξιλάρι» ρευστότητας που... προσέφερε η επίτροπος Ν. Χούμπνερ εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Πατημασιές του homo erectus ή homo ergaster βρέθηκε στην Κένυα...

Τα αρχαιότερα αποτυπώματα, που έχουν ποτέ βρεθεί, από πέλματα ανάλογα των σημερινών ανθρώπων, βρέθηκαν στην Κένυα. Οι πατημασιές, οι οποίες μοιάζουν πολύ με αυτές που αφήνουν οι σημερινοί άνθρωποι στη βρεγμένη άμμο της παραλίας, είναι ηλικίας 1.500.000 ετών και αντιστοιχούν σε νούμερο ποδιού 43. Μάλιστα, δείχνουν ότι οι πρόγονοι του ανθρώπου ήδη από τότε είχαν πόδια με τη σημερινή ανατομία.

Microsoft Sphere: Σφαιρική οθόνη

Aν τυχόν θεωρείτε ότι οι επίπεδες οθόνες υπολογιστών είναι το περισσότερο που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Ετοιμασθείτε να υποδεχτείτε κάτι πολύ καινούργιο, που ίσως φέρει στο νου εικόνες από ταινίες επιστημονικής φαντασίας.Τα νέα τερματικά που ήδη παρουσίασε πειραματικά η εταιρία Microsoft δεν είναι επίπεδα αλλά θυμίζουν σφαίρα, όπως είναι η Υδρόγειος με το χάρτη της. Ναι, σωστά διαβάσατε. Πρόκειται για οθόνες που έχουν καμπύλη επιφάνεια, επάνω στην οποία προβάλλονται όλες οι αναγκαίες εικόνες για την ενημέρωση και επικοινωνία του χρήστη με το σύστημα. Ομως, δεν αρκεί αυτό. Η εταιρία προτείνει το περίπου αυτονόητο για τις σημερινές και μελλοντικές δυνατότητες της τεχνολογίας. Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέγει λειτουργίες και αρχεία, όπως, για παράδειγμα, οι φωτογραφίες, ακουμπώντας τα δάχτυλά του στην επιφάνεια, ενδεχομένως και με τις κατάλληλες χειρονομίες.

Ryanair : «Ναύλος» για την… τουαλέτα

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair εξετάζει το ενδεχόμενο να αρχίσει να χρεώνει τους επιβάτες της για τη χρήση τουαλέτας κατά τη διάρκεια της πτήσης, δήλωσε ο διευθυντής της.

Μποτιλιάρισμα περιμένει τους εκδρομείς

Μποτιλιάρισμα περιμένει τους εκδρομείς του τριημέρου, καθώς εκτελούνται έργα σε διάφορα σημεία των εθνικών οδών, με αποτέλεσμα να διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία.