Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Hil Hitler...



Τόσες δεκαετίες πέρασαν...
και ακόμη να χωνέψουν
το κωλοδάχτυλο...  

Προς τους «φίλους» ευρωπαίους

Γερμανική υποκρισία και αυθάδεια
Ντρέπομαι για τους απατεώνες πολιτικούς μου, ντρέπομαι για το ελάχιστο των ελλήνων ταγών, αλλά θυμώνω απίστευτα όταν με κρίνουν με κλεμμένα από μένα αγάλματα.

Με ποια εταιρεία σύμμαχοι εταίροι γερμανοί κάναμε τις απατεωνιές μας; Μήπως δεν ήταν η Siemens που έκανε τις δοσοληψίες διαπλοκής και διαφθοράς με τους συμπατριώτες μου και όχι μόνο;
Ο δικός σας υπάλληλος δεν παραδέχτηκε επίσημα ότι δωροδόκησε έλληνες πολιτικούς και ελληνικά κόμματα; 
Και γιατί η γερμανική δικαιοσύνη με τέτοια ομολογία δεν δίκασε, παρά μόνο προστάτευσε την δική της εταιρεία; 
Αλλά όταν πουλάτε, είναι καλά, όταν είναι να πληρώσετε μας λοιδορείτε με κλεμμένα ελληνικά αγάλματα. 

ΠΕΣΤΑ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΕ !

Η κατάσταση που έχει επικρατήσει στη Γερμανία, με τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα κατά της Ελλάδας, έφτασε στο αποκορύφωμα με την αλητεία του περιοδικού FOCUS, που έβαλε στο εξώφυλλό του την Αφροδίτη της Μήλου, να κάνει τη γνωστή χειρονομία με το μεσαίο δάκτυλο. Με κείμενα – λίβελους κατά των ελλήνων, το γερμανικό περιοδικό, μας αποκαλεί σύγχρονους «απατεώνες», απόγονους των αρχαίων «απατεώνων» !!!
΄Ηταν και το φαινόμενο, που εξόργισε τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Πετσάλνικο, ο οποίος έκατσε, συνέταξε και έστειλε μια σκληρή επιστολή στο, ως άνω, περιοδικό, αλλά και σε άλλα γερμανικά ΜΜΕ, στην οποία αντικρούει τα βρώμικα και, σχεδόν, ρατσιστικά, επιχειρήματα, κατά της χώρας μας.

Η Ελλάδα και γενικότερα οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου, απορροφούν ένα μεγάλο μέρος των εξαγωγών της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένων και οπλικών συστημάτων αξίας πολλών δισεκατομμυρίων Ευρώ…, αναφέρει με έμφαση ο Πρόεδρος της Βουλής και συνεχίζοντας τονίζει, πως ιστορικά, από την δημιουργία και τη λειτουργία της ευρωζώνης, δεν είναι η Ελλάδα εκείνη που ωφελήθηκε, αλλά η Γερμανία, που έλαβε τεράστιες ενισχύσεις, τον καιρό, της ενσωμάτωσης του ανατολικού κομματιού της…
Όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του κ. Πετσάλνικου, έχει προσκληθεί στο γραφείο του ο γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα, ο οποίος πρόκειται να γίνει δέκτης των διαμαρτυριών και της δυσαρέσκειας του Προέδρου, εξ ονόματος ολόκληρης της Βουλής.
 

Μετά Χριστόν προφήτες


ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ Κυριακή, στο ΣΕΦ, ο Αντ. Σαμαράς δήλωσε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει «μέτρα νοικοκυρέματος από την επομένη των εκλογών». Πολύ σωστό και μακάρι να είχε γίνει έτσι. Μόνο που όταν το λέει ο αρχηγός της Ν.Δ. προκύπτουν δύο- τρία προβληματάκια.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΩΤΟ. Γιατί το λέει τώρα και δεν το είπε τότε; Γιατί, δηλαδή, δεν βγήκε την επομένη των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου να ζητήσει από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να νοικοκυρέψει τον τόπο; Μήπως επειδή αυτό θα αποτελούσε σαφή αποδοκιμασία εκείνων που έκαναν τον τόπο να χρειάζεται νοικοκύρεμα; Και οι οποίοι (αν θυμάμαι καλά...) είναι πολύ περισσότερο φίλοι του Σαμαρά παρά του Παπανδρέου.

Μεσαίος Χώρος και Εξεταστική για το 2004-2009!

Κάθε επιχείρηση και άρα κάθε χώρα που θέλει να πάει μπροστά χρειάζεται μια δυναμική μεσαία αστική τάξη τους επωνομαζόμενους είλωτες, - παλιοί κάτοικοι, οι Αχαιοί, υποδουλώθηκαν και έγιναν είλωτες, δηλ. δούλοι των καινούριων κυρίων τους!-. Μιλάμε για τους πολίτες που κάνουν σοβαρά τη δουλειά τους, έχουν την αγωνία της απόλυσης ή της αποτυχίας συνέχεια στο μυαλό τους και δεν ζουν ούτε αποκλειστικά από το κράτος ούτε όμως και από «λαμογιές». Είναι άνθρωποι οι οποίοι πληρώνουν τους φόρους τους και προσπαθούν να είναι εντάξει με τον νόμο. Βέβαια δεν είναι και άγιοι μιας μια και όλο και κάποιον υπάλληλο εφορίας ή πολεοδομίας θάχουν λαδώσει , αλλά το έκαναν γιατί η ζωή τούς έμαθε πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος να λειτουργείς στην Ελλάδα, εκτός αν θέλεις να μπλέξεις !Αλλοι εξ αυτών είναι εργοδότες και άλλοι πάλι ελεύθεροι επαγγελματίες, στελέχη ή υπάλληλοι επιχειρήσεων οι περίσσότεροι δε εξαυτών εργαζόμενοι στις βιομηχανίες στις θάλασσες και οι συνταξιούχοι!. Τι τους συνδέει όλους; Απλά, το γεγονός ότι ζουν χωρίς εγγυήσεις για το αύριο από κανέναν. Αν θυ μάμαι καλά ο ΦΥΓΑΣ ΠΡΩΗΝ πρωθυπουργός ο επωνομαζόμενος και <καταλληλότερος> είναι αυτός που τους ΕΨΗΣΕ και τους ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΔΙΣ περισσότερο από κάθε άλλη φορά ! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ!! Ας τόχει υπόψη του ο κύριος Αντώνης Σαμαράς και οι περί αυτόν ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ μιας και είναι οι ίδιοι που μας ΓΕΛΑΣΑΝ ! Ο μεσαίος χώρος είναι αυτός ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ !!!Αυτό απαιτούμε!!Με αποτέλεσμα ΕΝΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο ΣΚΑΜΝΙ!! 
diaporon-bl

Mην τον κουραζετε λεμε…..9μ

Οι Γερμανοί λένε... Εμείς τι απαντάμε;



Το γερμανικό περιοδικό Focus ζητά τα λεφτά που τους χρωστάει η Ελλάδα. Καλά κάνουν και τα ζητάνε. Αλλά να ζητήσουμε κι εμείς αυτά που μας χρωστάνε. Αυτά που επιδικάστηκαν και ποτέ δεν πήραμε. Αλλά τι να περιμένουμε από άχρηστους πολιτικούς που πουλάνε ακόμα και την Ελληνική ιθαγένεια...


Ούτε ηθικό αλλά ούτε και νόμιμο πλέον...

Σημαντικές είναι οι πρωτοβουλίες του Χάρη Καστανίδη για την πάταξη της διαφθοράς στο Δημόσιο Βίο.

Μπορείτε να διαβάσετε το σύνολο των ρυθμίσεων εδώ.

Το μόνο σίγουρο είναι τώρα πια δεν θα είναι ούτε νόμιμο αλλά ούτε και ηθικό το να κατέχει κάποιος πολιτικός offshore εταιρία.

Ευτυχώς που ο Βουλγαράκης αποχώρησε νωρίς από την Πολιτική... 

Χειροπέδες στη διαφθορά

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgudsQSEUwM-fVwWUFcok7oAcAVVm4cKXb6f7Ry3OZvkYw8x-pglJI1wX-cH41iAnPVzZ8OsXM7Z-7Bf-vRd7a33Sb9g4_oIEquvTb4kw7Ih-wsA-ieNLzGx1J0IlsAN3ZzvlaKpk59QOs/s400/diafthora.jpgΑυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα- συμπεριλαμβανομένων υπουργών, νομαρχών και δημάρχων- προβλέπει νομοσχέδιο που προωθείται άμεσα στη Βουλή, με το οποίο παρέχονται και κίνητρα επιεικούς ποινικής μεταχείρισης σε εμπλεκόμενους σε οικονομικά σκάνδαλα αν συμβάλλουν στην αποκάλυψή τους.

Η δήμευση των περιουσιακών στοιχείων που αποκτώνται παράνομα, όχι μόνο με τη διάπραξη του αδικήματος της παθητικής δωροδοκίας, όπως ισχύει σήμερα, αλλά και με την τέλεση όλων των οικονομικών αδικημάτων περί την υπηρεσία, αποτελεί μια από τις νέες ρυθμίσεις και αφορά παράλληλα τις περιπτώσεις απόκρυψης των παρανόμως αποκτηθέντων στη δήλωση πόθεν έσχες, καθώς και σε κάθε περίπτωση παράλειψης υποβολής δήλωσης περιουσιακών στοιχείων.