Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ...


ΑΛΛΟ ΕΝΑ BLOG ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ: http://trelokouneli.blogspot.com/ ??????

EINAI ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ BLOGS ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
'Η ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ;;;

"Βασιλιάς" Κακά στην Μαδρίτη!

Μπορεί ακόμη να είναι Ιούνιος, αλλά η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού έγινε ήδη. Ο Κακά μετακόμισε στην Μαδρίτη και την Ρεάλ, όπου θα είναι ο νέος... Βασιλιάς. Ένας βασιλιάς, αντάξιος του ονόματος και του μεγέθους της "Βασίλισσας" Ρεάλ. Η επίσημη ανακοίνωση των Mαδριλένων ήρθε λίγο μετά από τα μεσάνυκτα της Τρίτης και έγινε γνωστό πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα είναι ντυμένος στα λευκά για τα επόμενα πέντε χρόνια.Το νέο απόκτημα της Ρεάλ, θα κοστίσει στον Πέρεθ το ποσό των 67,2 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα 64,5 θα λάβει η Μίλαν και τα υπόλοιπα η Σάο Πάολο. Ο ίδιος, θα έχει λαμβάνειν 9εκ. ευρώ ετησίως!Ο Κακά αυτή την περίοδο έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα και έτσι η επίσημη παρουσίασή του, θα γίνει στις 30 Ιουνίου. Ο πρόεδρος της Ρεάλ όμως δεν λυπάται γι' αυτό, αλλά χαμογελά.
Είναι σχεδόν σίγουρο, ότι μέχρι τότε, θα έχει την χαρά και την τιμή να παρουσιάζει και τουλάχιστον ακόμη έναν σταρ πρώτου μεγέθους, στο πλάι του Βραζιλιάνου. Είναι κοινό μυστικό, ότι σκοπός του Πέρεθ δεν είναι άλλος, από το να δημιουργήσει μία νέα ομάδα από σούπερ σταρ. Τους νέους… «γκαλάκτικος»!«Ευχαριστώ» και από την ΜίλανΑπό την άλλη πλευρά, η πρώην πλέον ομάδα του Βραζιλιάνου άσσου, με επίσημη ανακοίνωσή της, έπλεξε το εγκώμιο του άνθρωπου Κακά. Ο ιταλικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:«Η διοίκηση της Μίλαν ευχαριστεί τον άνθρωπο και σπουδαίο ποδοσφαιριστή Κακά για την καθοριστική συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας στα έξι χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της. Η αγωνιστική απώλεια του Κακά, που είναι μεγάλη, μπορεί να αναπληρωθεί.Θα είναι όμως πολύ δύσκολο να αναπληρωθεί το κενό του ανθρώπου Κακά, ενός υποδείγματος σοβαρότητας, επαγγελματισμού και αφοσίωσης. Η διοίκηση της Μίλαν εκφράζοντας τη φωνή των προπονητών, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων του συλλόγου εύχεται στον Κακά ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».Φυσικά, όλα αυτά, λίγο θα απαλύνουν τον πόνο των οπαδών της ομάδας του Μιλάνου, οι οποίοι βλέπουν τον ίσως καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, να αφήνει στο Σαν Σίρο για το Μπερναμπέου.

Υπουργικό συμβούλιο σήμερα...

"Πειρατικό" και στην Ελλάδα...


Και στην Ελλάδα Λέσχη του «Πειρατικού Κόμματος»! Καλοτάξιδο…

Μήνυμα εστάλει..

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ…ΑΠΟΓΝΩΣΗ !!!

Σε πλήρη απελπισία φαίνετε να έχουν έρθει οι Επιχειρηματίες του Τουρισμού με τα λειτουργικά έξοδα , τα νοίκια και τις επιταγές των εμπόρων να τρέχουν …..σε μια επένδυση που όλα δείχνουν πως επαγγελματικά «έπιασε πάτο».
Ο Ιούνιος μπήκε για τα καλά και για η ποσότητα των τουριστών στα τουριστικά θέρετρα του νησιού μας αντί να αυξάνετε …..ΜΕΙΩΝΕΤΕ !!!!
Πολλές τουριστικές επιχειρήσεις προχώρησαν σε πρόωρη απόλυση προσωπικού τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιουνίου ενώ όπως μας καταγγέλλετε μεγάλες τουριστικές μονάδες και ξενοδοχεία έχουν «ταράξει» τους εργαζομένους τους στα ρεπό για να μην τους απολύσουν.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως απελπισμένος επιχειρηματίας στην περιοχή ‘Αγιος Γόρδιος του Δήμου Αχιλλείων που προφανώς είχε μέρες να δεί πελάτη έφθασε σε σημείο να παρακαλάει για πελάτες έχοντας αναρτήσει ταμπέλα έξω από το κατάστημά του γράφοντας στους διερχόμενους τουρίστες ΝΙΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ , ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ !!!!
Και η Κατάντια δεν σταματά εκεί ….οι ελάχιστοι και οικονομικά τρομαγμένοι τουρίστες επιφέρουν έντονο αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ των επιχειρήσεων αφού για τους επιχειρηματίες του τουρισμού κάθε μέρα που περνά διαγράφετε οριστικά από τις εναπομείναντες της τουριστικής σεζόν .
Το αποτέλεσμα δυστυχώς είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός τα λειτουργικά έξοδα και η αναδουλειά να μεγαλώνει τις εκπτώσεις στους τιμοκαταλόγους τσακίζοντας στην κυριολεξία την ποιότητα των παρεχομένων αγαθών και την παροχή υπηρεσιών.
Οδεύουμε προς την καρδιά του καλοκαιριού και οι εκπτώσεις και οι προσφορές καθημερινά αυξάνονται , στην ίδια περιοχή συναντάμε πινακίδες καταστημάτων να γράφουν ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ποια ακριβώς επαγγελματική δραστηριότητα παροχή υπηρεσιών προβλέπετε με φορολογικό συντελεστεί το μηδέν ????
Λίγο παρακάτω ταμπέλα εστιατορίου γράφει ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ αποτελούμενο από Μεζέ Κρεατικών Κοτόπουλο και Λουκάνικα + Μια Ελληνική Σαλάτα + Πατάτες Τηγανητές + Μισό Λίτρο Κρασί ……Συνολικό ποσόν 15 Ευρώ.
Μήπως τελικά το Τουριστικό Προιόν της Κέρκυρα κατάντησε BUY 1 GET 2 FREE (ΑΓΟΡΑΣΤΕ 1 ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΤΕ 2 ΔΩΡΟ) ?????
Φταίνε άραγε και πάλι οι απελπισμένοι επιχειρηματίες που λειτουργούν ασύδοτα ή μήπως « ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνετε …????.»
Που θα καταλήξει αυτή η ζούγκλα της ασυδοσίας…Ως πότε η κουταμάρα του κάθ’ενός «επιχειρηματία» θα γίνετε ταμπέλα !!!!!
Ως πότε αυτός ο αθέμιτος ανταγωνισμός , που οδηγεί στο μαρασμό ακόμη και τον ολίγον εναπομείναντων υγιή επιχειρήσεων
Τι εξυπηρετεί ο θεσμός του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κερκύρας και η νομοθεσία περί αθέμιτου ανταγωνισμού…..
http://www.vraxonisida.com/

Ο Χριστός σταμάτησε στο Εμπολι της Κέρκυρας...

Πολλοί από εσάς,εχετε διαβάσει το περίφημο βιβλίο του Κάρλο Λέβι,που γυρίστηκε και κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τον Τζιαν Μαρία Βολοντέ και την Ειρήνη Παππά,Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΜΠΟΛΙ.Το Εμπολι είναι μια πόλη της Ιταλίας ,μια πόλη που χώριζε τον αναπτυγμένο βορά με τον εγκαταλελειμένο Νότο.Ετσι οι κάτοικοι του Νότου απεγνωσμένοι από την εγκατάλειψη του κράτους και την ανέχεια,έλεγαν με παράπονο:"Εμείς δεν είμαστε Χριστιανοί,ο Χριστός σταμάτησε στο Εμπολι".
Και η Κέρκυρα έχει το δικό της Εμπολι και αυτό λέγεται Μεσογγή.Προχθές o Νομάρχης Κερκύρας Στέφανος Πουλημένος και ο Αντινομάρχης Κώστας Λέσσης επιθεώρησαν την ολοκλήρωση του έργου του κόμβου της Μεσογγής.Σταμάτησαν στον κόμβο και θαύμαζαν το έργο με στραμμένα τα βλέμματα προς το βορά και γυρισμένες τις πλάτες στο Νότο.Και τον Νομάρχη τον καταλαβαίνω.Από τον βορά είναι και φυσικό επόμενο είναι να έχει στραμένο το βλέμα του εκεί.Αυτόν που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ο Κώστας ο Λέσσης που είναι γέννημα θρέμμα του Νότου.(Πετριτής).Γιατί τα γράφω αυτά?Γιατί από τον κόμβο της Μεσογγής ξεκινά ένας παραλιακός δρόμος που συνδέει την Μεσογγή με την Μπούκαρη.Ενας παραλιακός δρόμος που αποτελεί ντροπή για τον σύγχρονο πολιτισμένο άνθρωπο,για το ίδιο το κράτος,αντικείμενο απόγνωσης για τους απλούς κατοίκους της περιοχής και αντικείμενο ανέχειας για τις μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται πάνω σε αυτό τον δρόμο,τις ήδη ραπισμένες από τα αποτελέσματα της οικονομικής και τουριστικής κρίσης.Δυο μήνες τον χρόνο δουλεύουν.Ιούλιο και Αύγουστο.Ποιος όμως τουρίστας θα παει στην περιοχή αυτή όταν είναι υποχρεωμένος να διαβεί έναν επικίνδυνο δρόμο?Αυτός ο δρόμος εξυπηρετεί κυρίως τα χωριά,Πετριτή,Κουσπάδες,Βασιλάτικα και Αγιο Νικόλαο,γιατί συντομεύει την απόσταση τους από την πόλη της Κέρκυρας.Η πιθανή δικαιολογία που θα ακούσουμε είναι ότι σχεδιάζεται διάνοιξη αυτού του δρόμου.Αυτή την δικαιολογία την ακούω 40 χρόνια.Μέχρι όμως να γίνει αυτή η πολυπόθητη διάνοιξη θα μπορούσατε,τουλάχιστον,τον ήδη υπάρχοντα δρόμο να τον πασαλείφετε με λίγη άσφαλτο.Δεν σας στοιχίζει και τίποτε βρε αδελφέ!!!Βέβαια ο κοντοχωριανός μου Κώστας Λέσσης θα μου έλεγε για την ολοκλήρωση του δρόμου Πετριτή-Μπούκαρη.Θα του απαντούσα :1.Να κυριολεκτούμε: Πετριτή-Καλάμι όχι Πετριτή-Μπούκαρη, εχει διαφορά.Yπάρχει και η απόσταση Καλάμι-Μπούκαρη.2.Αυτό μου φέρνει στο μυαλό έναν άνθρωπο που πεινάει και ζητάει να του δώσουν ένα πιάτο φαί.Του φέρνουν ένα ωραίο πιάτο άδειο.Το φαί όμως ποτέ δεν πρόκειται να το αντικρύσει.Κάθεται μπροστά στο ωραίο άδειο πιάτο και περιμένει...και περιμένει...και περιμένει...
MEΣΟΓΓΗ -ΜΠΟΥΚΑΡΗ: Η παραπάνω φωτογραφία είναι ένα δείγμα των υπέροχων φυσικών τοπίων που διασχίζει αυτός ο δρόμος.

Η Ελλάδα στους Έλληνες

«Είναι η ώρα να κοιτάξουμε στο μέλλον. Να αφήσουμε πίσω μας όσα μας χώριζαν στο παρελθόν. Γι’ αυτό και λέω ότι δεν έχει σημασία τι ψήφισε ο καθένας χθες. Όλοι αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο».
Κύριε πρωθυπουργέ, με τα παραπάνω λόγια πείσατε τον Ελληνικό λαό το 2004 και σας έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης του, ευελπιστώντας ότι έχετε την δυνατότητα και την ικανότητα να μας προσφέρετε ένα καλύτερο αύριο. Την 7η Ιουνίου, ο Ελληνικός λαός, θυμήθηκε αυτά τα λόγια και έδωσε ένα δυναμικό παρόν στις ευρωεκλογές εκλέγοντας ως πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ.Οφείλατε να γνωρίζετε, κύριε Καραμανλή, ότι τα παχιά λόγια που απείχαν από τα έργα σας δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να μεγαλώσουν τον παρονομαστή στο κλάσμα της αξίας σας. Οι υποσχέσεις και τα ωραία λόγια ήταν ικανά να σας εξασφαλίσουν τη νίκη αλλά, όπως διαπιστώσατε, όχι και την διάρκεια. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι ένα σαφές μήνυμα από τον Ελληνικό λαό, που λέει ότι η αξία σας μετριέται, πλέον, σε μεγάλα και πολλά μηδενικά.Οι ενέργειες σας από το 2004 μέχρι και σήμερα, αποσκοπούσαν αποκλειστικά και μόνο στην εξασφάλιση της παραμονής σας στην κυβέρνηση, με όποιο κόστος. Η τακτική σας από το 2004 μέχρι και σήμερα ήταν το κουκούλωμα λαθών και ευθυνών κάτω από το «χαλί». Πόσο να αντέξει πλέον αυτό το «χαλί»; Κάποτε τα λάθη έγιναν πιο μεγάλα από το «χαλί» με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το έλλειμμα της πολιτικής και της αξίας σας.
Από την άλλη, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν δίστασε να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Δεν δίστασε, παραμονή των εκλογών να καρατομήσει όσους, ηθελημένα ή όχι, έδωσαν αφορμή για υποψίες. Δεν δίστασε να προβεί στην αποκάλυψη όσων παρανόμησαν, φέρνοντας τις υποθέσεις στη βουλή αλλά, ως συνήθως, εσείς…. ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΤΕ. Κύριε πρωθυπουργέ, ο Ελληνικός λαός, με την ψήφο του υπέρ του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, σας έδειξε εμμέσως πλην σαφώς το δρόμο για το σπίτι σας. Οφείλατε να γνωρίζετε ότι η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης ενώ η υποκρισία της αδυναμίας. Κριθήκατε αδύναμος, κριθήκατε ανίκανος να κυβερνήσετε αυτή τη χώρα. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε. Ο Ελληνικός λαός πλέον απαιτεί ειλικρίνεια και αξιοπιστία στον πολιτικό λόγο. Έχει ανάγκη από έναν πρωθυπουργό ικανό να οδηγήσει αυτή τη χώρα μπροστά. Έχει ανάγκη από εκπροσώπους ικανούς να διαχειριστούν τα καθημερινά προβλήματα της χώρας, οι οποίοι να εφαρμόζουν το σύνταγμα και τους νόμους του Δημοκρατικά και υπεύθυνα.
Πιθανότατα, οι λέξεις που προανέφερα να σας είναι άγνωστες γι’ αυτό και θα μιλήσω στην δική σας γλώσσα. «Εμείς οι Έλληνες είμαστε ένας σπουδαίος λαός με μία μεγάλη ιστορία. Νιώθουμε περηφάνια για το παρελθόν μας. Ήρθε η ώρα να νιώσουμε περηφάνια και για το παρόν μας και αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για το μέλλον μας». Συμφωνούμε κύριε πρωθυπουργέ. Συμφωνούμε μαζί σας. Τα τελευταία χρόνια, όμως, μας αποδείξατε ότι ενώ είστε πολύ ικανός στα λόγια, είστε ανίκανος να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να τα κάνετε πράξη. Σε αντίθεση με εσάς, ο Ελληνικός λαός έπραξε. Ο Ελληνικός λαός ψήφισε. Ο Ελληνικός λαός, με την ψήφο του υπέρ του ΠΑΣΟΚ, σας απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι …… Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες………….
Πόπη Μπόγδου
Παιδαγωγός
pinbogdou@yahoo.gr

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ


Για άμεση λήψη δραστικών μέτρων μείωσης του ελλείμματος δεσμεύτηκε στον Χ. Αλμούνια ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Παπαθανασίου. Όπως αποκάλυψε απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Χοακίν Αλμούνια, ο κ. Παπαθανασίου είπε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να μειωθεί το έλλειμμα στο 3,7% του ΑΕΠ φέτος, από 5% του ΑΕΠ το 2008, και ότι τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώσει με ποια μέτρα θα τον πετύχει. Επίσης είπε ότι το 2010 θα λάβει μέτρα περισσότερο διαρθρωτικού χαρακτήρα για να μειωθεί περαιτέρω το έλλειμμα στο 3% του ΑΕΠ. Επίσης εξετάζεται η αύξηση του ανώτατου συντελεστή εισοδήματος, αλλά και νέο πάγωμα των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων την επόμενη χρονιά.

Που είναι το μήνυμα;;;

Οι "Πειρατές" στην Ευρωβουλής μέσο Σουηδίας (PIRATES PARTY)

Το σουηδικό «Κόμμα Πειρατών», το οποίο αξιώνει την κατάργηση των πνευματικών δικαιωμάτων στο Διαδίκτυο και την αυστηρότερη περιφρούρηση της ιδιωτικής ζωής, εξασφάλισε για πρώτη φορά έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι Πειρατές εξασφάλισαν το 7,1% των ψήφων, δείχνουν τα οριστικά αποτελέσματα. Είναι μια εντυπωσιακή νίκη, δεδομένου ότι είχαν κερδίσει μόλις το 0,6% των ψήφων στις γενικές εκλογές του 2006, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν οκτώ μήνες μετά την ίδρυση του κόμματος.
Οι δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές έδιναν στο Κόμμα Πειρατών το 5,5 έως 7,9 τοις εκατό των ψήφων και το αναδείκνυαν ως το πλέον δημοφιλές μεταξύ των ψηφοφόρων ηλικίας 18-30 ετών. Η απήχηση του ανορδόδοξου πολιτικού κινήματος φαίνεται ότι εκτινάχθηκε τους τελευταίους δύο μήνες, έπειτα από τις ποινές φυλάκισης που επέβαλε η σουηδική Δικαιοσύνη σε τέσσερις ιδρυτές του Pirate Bay, ενός από τους δημοφιλέστερους δικτυακούς τόπους για την ανταλλαγή αρχείων κάθε είδους. «Όταν η ετυμηγορία [του δικαστηρίου] ανακοινώθηκε στις 11 το πρωί [της 17ης Απριλίου) είχαμε 14.711 μέλη. Σε διάστημα μιας εβδομάδας τριπλασιαστήκαμε σε μέγεθος και γίναμε το τρίτο κόμμα της Σουηδίας όσον αφορά τους απόλυτους αριθμούς» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο 37χρονος ιδρυτής του κόμματος Ρικ Φαλκβίνκε.
Την εκτίναξη της δημοτικότητας των Πειρατών σχολίασε ο Ουλφ Μπγιέρελντ, πολιτικός επιστήμονας του Πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ: «Το Κόμμα Πειρατών εκμεταλλεύεται μια νέα διχοτόμηση στη σουηδική πολιτική, μια διχοτόμηση που αφορά τις πολιτικές ελευθερίες, το ποιος έχει δικαίωμα να αποφασίζει για τη γνώση -δεν πρόκειται για διχοτόμηση ανάμεσα στην Αριστερά και τη Δεξιά». «Τα παραδοσιακά πολιτικά κόμματα κοιμούνταν, υποτιμούσαν την πολιτική δυναμική αυτών των θεμάτων» εκτίμησε. Το Κόμμα Πειρατών, με αδελφά κόμματα σε 20 χώρες, κατάβηκε στις Ευρωεκλογές και στην Πολωνία και τη Γερμανία.
Πηγή in.gr

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Μέχρι σήμερα δημοσκόποι και μερικοί δημοσιογράφοι ερμήνευαν και ορμήνευαν τη θέληση και τα όνειρα των πολιτών. Σήμερα ο κυρίαρχος λαός, ασκώντας το ύψιστο δημοκρατικό του δικαίωμα μίλησε. Ο λόγος του καθαρός και ηχηρός:
ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ!
Εμείς, το ΠΑΣΟΚ, δεν έχουμε τίποτα διαφορετικό να πούμε στο λαό. Αγωνιζόμαστε για να μετουσιώνουμε τις ανάγκες του σε πολιτική. Μέχρι τώρα βρεθήκαμε στο πλευρό του, αναδεικνύοντας τα προβλήματά του και υποδεικνύοντας λύσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντά του.
Το ίδιο θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε με μεγαλύτερη ορμή.
Ο λαός μίλησε.
Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο ΠΑΣΟΚ.
Τον διαβεβαιώνουμε ότι δεν πρόκειται να προδώσουμε την εμπιστοσύνη του.
Ο λαός είναι η απόλυτη κυρίαρχη πολιτική δύναμη, το ΠΑΣΟΚ αυτή τη λογική υπηρετεί και αυτό θα συνεχίσει να πράττει.
Στην Κέρκυρα είναι συγκινητική η εμπιστοσύνη που έδειξε ο Κερκυραϊκός λαός στην πολιτική που χάραξε το ΠΑΣΟΚ.
Εκ μέρους της οργανωμένης βάσης του υπόσχομαι συνεχή προσπάθεια για την υπηρέτηση των συμφερόντων του.
Είναι βαρύ το συμβόλαιο που υπογράψαμε σήμερα.
Θα το τιμήσουμε.
Το υποσχόμαστε.