Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ...

...ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ! ! !


Bing: Νέα μηχανή αναζήτησης από την Microsoft

Η Microsoft λανσάρει το βράδυ της Τετάρτης τη μηχανή αναζήτησης Bing, την τρίτη της απόπειρα να επιτεθεί στην κυριαρχία της Google. Βασικό χαρακτηριστικό της νέας μηχανής είναι ότι δεν περιορίζεται στη λειτουργία γενικής αναζήτησης, αλλά προσφέρει και εργαλεία που ειδικεύονται σε τέσσερις επιμέρους τομείς: αγορές, ταξίδια, ιατρικές πληροφορίες, αναζήτηση τοπικών επιχειρήσεων. Έχοντας πάρει το μάθημα από τις δύο προηγούμενες προσπάθειές της στην αγορά της διαδικτυακής αναζήτησης, το MSN Search και το Live Search, τα οποία απέτυχαν να εξασφαλίζουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς, η Microsoft προωθεί το Bing με μια σαρωτική, τετράμηνη διαφημιστική εκστρατεία κόστους 100 εκατ. δολαρίων.

Δικαιοσύνη και δικαστές… ότι περισσότερο γελοίο και τραγικό στο Ελλαδιστάν της κοινοβουλευτικής-δικαστικής χούντας

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την απόφαση του ανακριτή να κηρύξει το πέρας της δικαστικής έρευνας στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα.
Αθήνα, 16 Ιουνίου 2009
Η απόφαση του ανακριτή να κηρύξει το πέρας της δικαστικής έρευνας στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της Κωνσταντίνας Κούνεβα, προκαλεί προβληματισμό και ερωτηματικά. Αποτελεί, επί της ουσίας, προπομπό να τεθεί η υπόθεση στο αρχείο της Δικαιοσύνης.Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή, όπως εκατομμύρια πολίτες της Ελλάδας και όχι μόνο, καθώς και το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα, στο πλευρό της Κωνσταντίνας Κούνεβα.Καταγγείλαμε την εγκληματική επίθεση και απαιτήσαμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Επίσης ζητήσαμε διερεύνηση των σχέσεων εργασίας, που αναπτύσσονται στον προβληματικό χώρο των καθαριστριών.Καλούμε την ελληνική δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να εξαντλήσει κάθε περιθώριο έρευνας και σύλληψης των δραστών καθώς και απόδοσης των ευθυνών, από όπου κι αν προέρχονται.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΟΧΗΜΑ-ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ(ΓΑΙΔΑΡΟΣ) ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ (ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)


Θ.ΤΕΝΕΖΟΣ: Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ στους απεργούς πείνας...

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ 16-6-2009
Αντιπροσωπεία τού ΠΑΣΟΚ επισκεύτηκε σήμερα στήν οδό Πατησίων τόν Θεόδωρο Τενέζο πού βρίσκεται στήν 124η μέρα της απεργίας πείνας καί τόν Γεώργιο Κοσμόπουλο πού βρίσκεται στήν 6η ημέρα.Η Αντιπροσωπεία μέ επικεφαλής τόν Βουλευτή Φίλιππο Σαχινίδη Γραμματέα τού Τομέα Ανάπτυξης δήλωσε ότι αυτή είναι μία επίσημη παρουσία εκ μέρους τού κόμματος τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τό οποίο εκφράζει γιά μία ακόμη φορά τήν συμπαράστασή του.Οι Βουλευτές τού ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκαν γιά τά αποτελέσματα τής συνάντησης της Δευτέρας 15-6-2009 τών απεργών μέ τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Βλάχο καί τόν πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Σπύρο Ζησιμόπουλο.Στούς Βουλευτές τού ΠΑΣΟΚ δηλώθηκε ότι η απεργία πείνας συνεχίζεται μέχρι την υλοποίηση της συμφωνίας πού έγινε μέ τόν υφυπουργό Ανάπτυξης καί τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού καί η οποία επιλύει τά βασικά αιτήματα τής απεργίας.

Ήρθε μόνο για Cru(α)zιέρα...

Πρώτο το mavro-provato ενημερώνει τους οπαδούς του Παναθηναικού πως ο κύριος Cruz έπαιξε το παιχνίδι της διοίκησης προκειμένου να αυξηθούν οι πωλήσεις των καρτών διαρκείας...Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υπογράψει στον ΠΑΟ, αντίθετα είναι πλέον ορατή η μετακίνηση του στην ομάδα της Ρώμης και ανταγωνίστρια της Inter, Lazio...Black sheep says:Θα με θυμηθείτε...

Depeche Μode: Ακυρώθηκε οριστικά η συναυλία τους στην Αθήνα

Οι Depeche Μode είναι και πάλι στον δρόμο για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία, ύστερα από την περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή τους Ντέιβιντ Γκάχαν. Όμως στην Ελλάδα δεν θα τους δούμε τελικά. Με ανακοίνωση που έστειλαν χθες, λένε ότι αδυνατούν να προγραμματίσουν νέες ημερομηνίες σε 8 από τα ακυρωμένα shows τους «λόγω δυσκολιών στον σχεδιασμό του προγράμματος τους». Τα οκτώ shows που ακυρώνονται είναι τα ακόλουθα: Αθήνα, Κωνσταντινούπολη, Βουκουρέστι, Σόφια, Βελιγράδι, Βαρσοβία, Ρίγα και Βίλνιους. Η ενημέρωση συμπληρώνεται με το μήνυμά τους: «Οι Depeche Μode θα ήθελαν να ζητήσουν συγγνώμη από τους θαυμαστές τους για οποιαδήποτε αναστάτωση που ενδεχομένως προκλήθηκε και ακόμα θα ήθελαν να τους ευχαριστήσουν για τη στήριξη και την υπομονή που έδειξαν αυτή την περίοδο». Η περίοδος εξαργύρωσης των εισιτηρίων λήγει το επόμενο Σάββατο 20 Ιουνίου, και πραγματοποιείται στο Τicket Ηouse Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και στο Τicket Ηouse Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102).

Κόντρα κυβέρνησης- ΠΑΣΟΚ για «την ευθύνη υπουργών»

Σε- ολιγομελές- δικαστικό συμβούλιο, το οποίο θα επιλέγει η Βουλή με ενισχυμένη πλειοψηφία 180 εδρών, προτείνει το ΠΑΣΟΚ να παραπέμπονται υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου. Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ προβλέπει, ακόμη, το ειδικό αυτό δικαστικό σώμα να κρίνει αν η υπόθεση που εξέτασε απαιτεί προανακριτική διαδικασία ή πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη και να διερευνηθεί περαιτέρω από αρεοπαγίτη ανακριτή. Την πρόταση επανέλαβε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την αιφνιδιαστική πρωτοβουλία της κυβέρνησης να ανοίξει θέμα αλλαγής του ισχύοντος νόμου περί ευθύνης υπουργών, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει το τελευταία διάστημα να επανακτήσει το ηθικό πλεονέκτημα που απώλεσε με το κλείσιμο της Βουλής και την παραγραφή των σκανδάλων. Όπως είναι γνωστό, οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης Προκόπης Παυλόπουλος και Νίκος Δένδιας με επιστολή που παρέδωσαν στον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα ζήτησαν την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Ο κ. Σιούφας έδωσε εντολή στον προεδρεύοντα της επιτροπής βουλευτή Απ. Σταύρου για την άμεση σύγκλησή της προκειμένου να ασχοληθεί με το ζήτημα.

Μείωση Θητείας: Εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ

Εγκρίθηκε από το ΚΥΣΕΑ η πρόταση του υπουργού Άμυνας για μείωση της θητείας στους εννέα μήνες στο στρατό ξηράς από τον Αύγουστο με παράλληλη μείωση ενός και δύο μηνών για όσους παρουσιάστηκαν το Φεβρουάριο και τον Μάιο. Συγκεκριμένα, όσοι παρουσιάστηκαν με την ΕΣΣΟ του Φεβρουαρίου θα υπηρετήσουν έντεκα μήνες, δηλαδή η θητεία τους θα μειωθεί κατά ένα μήνα και όσοι παρουσιάστηκαν με την ΕΣΣΟ του Μαΐου θα υπηρετήσουν δέκα μήνες, δηλαδή η θητεία τους θα μειωθεί κατά δύο μήνες.

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Πρεμιέρα ντροπής έκανε χθες η Πυροσβεστική, αφού κατάφερε να ξεμείνει τόσο από εναέρια μέσα όσο και από συντονισμό στην πρώτη μεγάλη φωτιά του καλοκαιριού. Από τα 14 πυροσβεστικά ελικόπτερα μόλις τα 3 ήταν χθες σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, ενώ για μία ακόμη φορά οι αξιωματικοί που ανέλαβαν τον σχεδιασμό της επιχείρησης δεν εκτίμησαν σωστά τα δεδομένα της φωτιάς και αρχικά κινητοποίησαν ελάχιστες δυνάμεις. Χρειάστηκε να περάσουν δυόμισι ώρες από το ξέσπασμα της πυρκαγιάς στην Άνω Γλυφάδα για να αναπτυχθούν πλήρως οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην περιοχή. Το αποτέλεσμα ήταν για μια ακόμη φορά ο Υμηττός, ο πνεύμονας της πρωτεύουσας να παραδοθεί στις φλόγες και να κινδυνεύσουν κατοικημένες περιοχές στη Γλυφάδα και τη Βούλα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, έγιναν στάχτη 5.000 στρέμματα.

Facebook: Η πρώτη σύλληψη στην Ελλάδα !!!

Φοιτητής που ζει στα Χανιά είναι το πρώτο άτομο που συλλαμβάνεται στην Ελλάδα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και δυσφήμιση μέσω του Facebook.Ο 22χρονος είχε δημιουργήσει ανοιχτό προφίλ στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής διαδικτύωσης με το όνομα της σπιτονοικοκυράς του και δημοσίευε αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Το θύμα ενημερώθηκε για το συμβάν από τον κοινωνικό της κύκλο και κάλεσε την Ασφάλεια Χανίων, η οποία ακολούθησε τα ίχνη του 22χρονου και τελικά τον συνέλαβε. Ο φοιτητής αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του!



http://krogias.blogspot.com

Playing For Change: Song Around The World "Chanda Mama"