Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

"Είμαστε οι τρακαδόροι της Ευρώπης..."

Πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στην δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας περιέγραψε γλαφυρά τον τρόπο και τις συμπεριφορές αντιμετώπισης της Ελλάδας από τους Ευρωπαίους εταίρους λόγο του υπέρογκου χρέους της χώρας λέγοντας χαρακτηριστικά: "...είμαστε οι τρακαδόροι της Ευρώπης..."
to limeri

ΣΧΟΛΙΟ:

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΡΑΚΑΔΟΡΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ κ.ΠΑΓΚΑΛΕ...


ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ,



@ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;;;
@ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ;;;
@ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ;;;

ΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ κ.ΠΑΓΚΑΛΕ.


ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΟΛΟΓΙΕΣ...

ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ

Οικονομικο-θεωρίες του μπλα μπλα...

Ειπε ο κ. Πρωθυπουργος: Όπως ελεγε και ο αειμνηστος Α. Παπανδρεου, "εαν δεν αφανισουμε το δημοσιο χρεος θα αφανιστουμε εμεις"!
Και προσθεσε: "Κινδυνευει η εθνικη μας κυριαρχια, αν δεν δαμασουμε το χρεος"
Ο πρωην συμφοιτητης και συγκατοικος του, ο κ. Σαμαρας, σχολιαζοντας τις δηλωσεις του Πρωθυπουργου ειπε: "Αστειοτητες τα περι κινδυνου της εθνικης μας κυριαρχιας, απλα τα ειπε αυτα ο Πρωθυπουργος για να αποποιηθει τις ευθυνες του για τις ανεφαρμοστες προεκλογικες του υποσχεσεις".
Εχουμε και λεμε δηλαδη: Εδω και χρονια υπηρχε αυτο το χρεος και ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ της Βουλης δεν σταθηκε άξια να το πολεμησει, αλλα οσο μεγαλωνε το χρεος τοσο μεγαλωναν και μερικοι τραπεζικοι λογαριασμοι "υπευθυνων" οικονομολογων για αυτα τα χαλια !!
Τωρα βλεπουμε αυτα τα χαλια να γινονται "απειλες" για την κυριαρχια μας, ενω η αντιπολιτευση τα χαρακτηριζει αυτα αστειοτητες, δηλαδη μ@λακιες (στην γλωσσα του λαου)!
Απο την αλλη εχουμε ακραιες διαμαρτυριες και επωνυμων νεων και εφηβων, με βομβες και φωτιες. Νεων που δεν ειναι ψυχοπαθεις, ουτε ηλιθιοι, προ παντων αυτο.
Αλλά βλεπουν οτι τα λαμογια, γιατι περι αυτου προκειται, εχουν κανει μπαχαλο την πατριδα τους, με μια ανεργια πρωτοφανη, βλεπουν τα πτυχια τους να απαξιωνονται, βλεπουν να γεμιζουμε με λαθρομεταναστες που παραμεριζουν τυχον υπολειμματα δουλειας για τους αυτοχθονες "ιθαγενεις", βλεπουν συνταξιουχους με δυο και τρεις δουλειες των 3000, 5000 η 7000 ευρω το μηνα και σου λενε με το καψιμο της σημαιας (με το οποιο ειμαστε καθετα αντιθετοι): Δεν την θελουμε ρε μαγκες αυτη τη νομιμα αναρχουμενη χωρα, τουλαχιστον να ειστε ειλικρινεις και να βαλετε τη σωστη σημαια που της ταιριαζει!
....................
Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Και το κεφαλι στην Ελλαδα παραβρωμισε.
Οσο δεν ψηφιζονται νομοι για την ΤΙΜΩΡΙΑ αυτων που θα ειναι υπευθυνοι σε λαθος χειρισμους, τιποτα δεν θα γινει.
Να ελεγχεται η περιουσια των δημοσιων προσωπων που αποκτηθηκε τα τελευταια π.χ. 12 χρονια και τυχον μεταβιβασεις- δωρεες κλπ., προς συγγενικα προσωπα.
Να υπαρξει ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσιας εικεινων που με τις πραξεις η παραλειψεις τους ΖΗΜΙΩΣΑΝ τους πολιτες και τον τοπο.
Να φυλακιζονται οι υπευθυνοι αμεσα.
Διαφορετικα οι κακοι θα γινονται χειροτεροι και οι καλοι πιο σπανιοι.
http://nataliaellas.blogspot.com/

ΑΓΡΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !


http://logoplokies.blogspot.com/

Ζει μια γυναίκα στο πατάρι τους!

Ο Justin ήξερε οτι κάτι δεν πάει καλά και έβαλε μια κρυφή κάμερα για να δει τι συμβαίνει τα βράδυ και όταν λείπουν απο το σπίτι. Οταν είδε το video που κατέγραψε η κάμερα πάγωσε. ΜΙα γυναίκα κατεβαίνει απο το πατάρι και περιφέρεται στο σπίτι, τρώει τα φαγητά τους κλπ.


http://totefteri.blogspot.com

Δημόσια Υγεία: Παράνομη και καταχρηστική η απεργία

Παράνομη και καταχρηστική έκρινε η Δικαιοσύνη την απεργία τον τομέα της καθαριότητας στον Δήμο Αθηναίων. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης η συνέχιση της απεργίας εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Στους δρόμους της πρωτεύουσας βρίσκονται πάνω από 9.000 τόνοι σκουπιδιών. Οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν το απόγευμα τη στάση τους μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Κάλεσμα για εθνική συστράτευση

Συνάντηση των πολιτικών αρχηγών συγκαλεί την επόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα που του υπέβαλε ο πρωθυπουργός. Στόχος η συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση της διαφθοράς. Τη συμβολή του Κ. Παπούλια για την επίτευξη εθνικής συστράτευσης απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα ζήτησε ο Γ. Παπανδρέου, o οποίος εξήγγειλε και την έναρξη εθνικού διαλόγου για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. «Είμαστε σε μια κρίσιμη φάση. Χρονίζουν τα προβλήματα, προβλήματα όμως που έχουν σχέση και με μια παρατεταμένη κατάσταση διαφθοράς και ανομίας που επιβαρύνουν και τους προϋπολογισμούς μας. Χρειάζεται πια, μια εθνική συστράτευση, για να μπορέσουμε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα από κοινού και μ' αυτόν τον τρόπο να μπορέσουμε πραγματικά - και το πιστεύω αυτό - να πάει η Ελλάδα μπροστά, γιατί έχει τεράστιες δυνατότητες. Αδικείται η χώρα μας σήμερα, γιατί έχει πολλές δυνατότητες τις οποίες δεν αξιοποιεί», επεσήμανε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι είναι αναγκαία η συμβολή του Κ. Παπούλια. «Και εσείς ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μπορείτε να συμβάλετε καθοριστικά σ' αυτή την ενότητα και τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της χώρας, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση με αισιόδοξο και ελπιδοφόρο τρόπο». «Βεβαίως είναι εθνική ανάγκη να συστρατευθούμε όλοι», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα γίνει απλώς συζήτηση, αλλά θα επέλθει συμφωνία μεταξύ των κομμάτων και θα ληφθούν αποφάσεις. «Αυτός είναι ο στόχος μας», είπε. Μετά τη συνάντηση του με τον Κ. Παπούλια, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του να ξεκινήσει ευρύτατος εθνικός διάλογος και ενημέρωσε ότι πρόκειται τη Δευτέρα να κηρύξει την έναρξη αυτού του διαλόγου στο Ζάππειο με στόχο να τεθούν σε διαβούλευση όλες οι μεγάλες και αναγκαίες τομές που έχει ανάγκη η χώρα προκειμένου να βγει από την κρίση. Τόνισε δε πως το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι εντελώς διαφορετικό από εκείνο που αντιμετωπίζουν άλλες χώρες και εξήγησε πως η διαφθορά, οι πελατειακές σχέσεις, η ανομία, η σπατάλη, η φοροδιαφυγή είναι παράγοντες που έχουν οδηγήσει σε αυτήν την κατάσταση. Και γι αυτό ζήτησε να υπάρξει συμμαχία για τομές, σε ζήτημα όπως η διαφάνεια και ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, προκειμένου να εκπέμψει η χώρα ένα ισχυρό μήνυμα στη διεθνή κοινότητα ότι είμαστε αποφασισμένοι να νοικοκυρέψουμε την οικονομία μας.
ΤΑ ΝΕΑ

"Νοικοκύρης" σε απόγνωση

H Fitch Ratings ανακοίνωσε ότι υποβαθμίζει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας σε BBB+ από A-, με προοπτικές αρνητικές. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια που οίκος αξιολόγησης δίνει στην Ελλάδα αξιολόγηση χαμηλότερη του 'Α', επικαλούμενος επιδείνωση των δημοσιονομικών. Η εκτίμηση του οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης ότι οι προοπτικές είναι αρνητικές σημαίνει ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο νέας υποβάθμισης. (ωχ μάνα μου...)

Η υποβάθμιση αντανακλά, σύμφωνα με τη Fitch, τις ανησυχίες όσον αφορά τις εκτιμήσεις για τις μεσοπρόθεσμες προοπτικές των δημοσίων οικονομικών της χώρας, δεδομένης της αδύναμης φερεγγυότητας των δημοσιονομικών θεσμών και του ρυθμιστικού πλαισίου στην Ελλάδα, παράγοντες που εντείνονται από την αβεβαιότητα όσον αφορά μια ισορροπημένη αλλά διατηρήσιμη οικονομική ανάκαμψη. «Επιτεύξιμο» χαρακτηρίζει το στόχο της κυβέρνησης για μείωση του ελλείμματος κατά 3,6%ς, στο 9,1% του ΑΕΠ το 2010. Σημειώνει, ωστόσο, ότι η έλλειψη ουσιαστικών δομικών πολιτικών μέτρων μειώνει την πεποίθηση πως οι μεσοπρόθεσμες προσπάθειες θα είναι αρκετά επιθετικές, ώστε να εξασφαλίσουν αρχικά τη σταθεροποίηση των χρεών και τη μείωσή του τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια.

Οι προτάσεις της παρούσας κυβέρνησης βασίζονται περισσότερο σε μέτρα αύξησης εσόδων, ειδικά για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, των οποίων το αποτέλεσμα είναι αρκετά αβέβαιο, παρά στις τρέχουσες δαπάνε,ς όπου το πρόβλημα είναι περισσότερο έντονο, εκτιμά. Σύμφωνα με τη Fitch, περίπου το 50% της μείωσης του ελλείμματος βασίζεται σε έκτακτα μέτρα, ενώ μικρό μόνο ποσοστό της πρόσφατης επιδείνωσης της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας μπορεί να αποδοθεί στην κρίση, η οποία ήταν σχετικά ήπια και ειδικότερα για το χρηματοπιστωτικό κλάδο.

http://www.mediasoup.gr

ΑΝ ….ΗΜΟΥΝ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

Μετά την υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της χώρας μας, από τον οίκο Fitch Ratings (και θα ακολουθήσουν και οι οίκοι Standard & Poor's και Moody's) γίνεται ολοφάνερη η επίθεση των κερδοσκόπων κατά της Οικονομίας, της χώρας, της πατρίδας .
Είναι οι ίδιοι οίκοι, που μέχρι και πριν 2 χρόνια αξιολογούσαν θετικότατα Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς και Τράπεζες η πτώση των οποίων προκάλεσε την Παγκόσμια Οικονομική κρίση. Έρχονται τώρα οι ηθικοί αυτουργοί της κρίσης να κερδοσκοπήσουν, να «προβοκάρουν», να «υποχρεώσουν» την Ελληνική Κυβέρνηση στην λήψη μονεταριστικών μέτρων.
Η ιταμή πρόκλησή τους δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

Αν, λοιπόν, ήμουν ο Γ. Παπανδρέου:
1. Θα έκλεινα το εσωτερικό μέτωπο με τις τοποθετήσεις των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων, των Περιφερειαρχών, των Διοικητών και μελών των ΔΕΚΟ μέσα σε δύο ημέρες ( Πρόεδρε, έχει αδικαιολόγητα καθυστερήσει η ολοκλήρωση της διαδικασίας).
2. Με καταχωρήσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης στον Διεθνή Τύπο θα αποκάλυπτα τον ύποπτο ρόλο αυτών των «Οίκων» και την απόπειρα της «αγοράς» και των golden boys να ποδηγετήσει την Πολιτική, αμφισβητώντας στην πράξη την όποια αξιοπιστία τους.

3. Θα καλούσα (και με την ιδιότητα του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς) Κυβερνήσεις και Ιδιωτικούς Οργανισμούς να σαμποτάρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των οίκων αυτών.
4. Θα ζητούσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ιδρύσει Ανεξάρτητη Αρχή αξιολόγησης των Οικονομιών των κρατών-μελών και να μην λαμβάνεται υπόψη η θέση των οίκων αυτών.
5. Θα απευθυνόμουν στις Χρηματαγορές της Ασίας και κυρίως της Κίνας ( η οποία έχει συσσωρεύσει τρις δολάρια και μακροχρόνια επιθυμεί την ανταλλαγή τους με σκληρότερο νόμισμα, όπως είναι το ευρώ) για να διαπραγματευθώ με άλλους όρους την χρηματοδότηση και του χρέους και της ανάπτυξης της Ελλάδας.
6. Θα αξιοποιούσα την ανάγκη ασιατικών κρατών και ιδιωτών να παράγουν προϊόντα και υπηρεσίες σε Ευρωπαϊκό έδαφος (στην Ελλάδα) καλώντας τους να επενδύσουν στην χώρα μας (με ευνοϊκούς όρους βεβαίως), ώστε αυτά να αποκτήσουν Ευρωπαϊκή ταυτότητα και πιστοποίηση. Έτσι το ΑΕΠ αυξάνεται - το χρέος μειώνεται – η χώρα αναπτύσσεται – αντιμετωπίζεται η ανεργία – στέλνεται ένα ουσιαστικό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.
http://logoplokies.blogspot.com

Απο μικρο κι απο τρελλο…….


http://asimonis.wordpress.com/

Ακτοπλοϊκά δρομολόγια που δεν βολεύουν...

alt

Βήματα... πίσω κάνει η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία στην Κέρκυρα αφού οι ακατανόητες, σε μεγάλο βαθμό, αποφάσεις της δημόσιας διοίκησης και του αρμόδιου Υπουργείου εδώ και πολλές εβδομάδες, διατηρεί το καθεστώς που επικρατεί όσον αφορά τα δρομολόγια, καθεστώς που έχει χαρακτηριστεί από πέρσι ως προβληματικό. Το «μοίρασμα» των δρομολογίων μεταξύ των κλειστού τύπου φέρυ μποτ, των αμφίδρομων και των ανοικτού τύπου δεν έχει γίνει με στόχευση την όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία των ταξιδιωτών, ούτε τη διασφάλιση ομαλής ροής σε περίπτωση που «φυσούν μποφόρια». Ειδικά τις βραδινές ώρες, οπότε και τα δρομολογια των κλειστού τύπου πλοίων αραιώνουν δραματικά, οι οδηγοί αναγκάζονται να μείνουν για ώρες στην Ηγουμενίτσα. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το συνεργάτη του CorfuPress.com, Σπύρο Μπούζη, στις 10 το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου. Διακρίνονται τα δύο «κλειστά» που είναι αραγμένα το ένα από νωρίς το απόγευμα και το άλλο με ώρα άφιξης στη Θεσρπωτική πρωτεύουσα στις 20:00. τα ΙΧ και τα φορτηγά που περίμεναν ξεπερνούσαν τα 100. Το δρομολόγιο, με κλειστή τη γραμμή για τις «παντόφλες», έκανε το αμφίδρομο Άνω Χώρα ΙΙ το οποίο αναγκάστηκε να βάλει ΙΧ στο υπογειο γκαραζ και γεμισε το επανω για να μπορεσει να παρει ολο το κοσμο απο την Ηγουμενιτσα στις 22:15. Όταν διαμαρτυρήθηκαν επιβάτες από νωρίς για την έλλειψη δρομολογίου κλειστού τύπου πλοίου νωρίτερα, οι λιμενικοί με όχι και τον πλέον φιλικό τρόπο, είπαν πως τα δρομολόγια δεν αλλάζουν ό,τι καιρό κι αν κάνει επειδή η βάρδια των πληρωμάτων έχει λήξει. Αποτέλεσμα, η ταλαιπωρία εκατοντάδων συμπολιτών μας για ώρες στην Ηγουμενίτσα. Αν και ακόμα και οι ίδιοι οι ακτοπλόοι στο μεγάλο μέρος τους έχουν ζητήσει να μοιραστούν καλύτερα τα δρομολόγια, το Υπουργείο επιβάλλει και για την επόμενη σαιζόν να διατηρηθεί το σημερινό καθεστώς. Γιατί άραγε;
http://www.corfupress.com

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ...‏

Του ΝΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ

Αν γινόταν τώρα ένα γκάλοπ πιστεύω ότι η δημοτικότητα του Χρυσοχοΐδη θα βρισκόταν στα ύψη. Η αποτελεσματικότητα της αστυνομίας στις επετείους του Πολυτεχνείου και της δολοφονίας του 16χρονου Αλέξη, ασφαλώς πιστώνεται πολιτικά στον ίδιο. Δεν είναι μόνον οι έμποροι που είδαν τα μαγαζιά τους να γλυτώνουν από τους βανδάλους. Είναι συνολικά οι πολίτες, που θέλουν να νοιώσουν και πάλι ασφαλείς. Η υπόθεση είχε φτάσει στο αμήν με 500 περιθωριακούς να...καταστρέφουν ανενόχλητοι την Αθήνα. Ο κόσμος ακούει με προσοχή τον υπουργό να λέει ότι τα "φρικιά" των Εξαρχείων -αλλά και η νέα γενιά τρομοκρατών-διαπλέκονται, πλέον, με ποινικούς εγκληματίες που οργανώνουν φόνους, ληστείες και απαγωγές. Πολλά εκατομύρια ευρώ από απαγωγές έχουν ήδη βρεθεί να διακινούνται στα Εξάρχεια. Ο Χρυσοχοΐδης τα πάει καλά μέχρι τώρα, φαίνεται να βάζει τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά θα χρειαστεί καλύτερη οργάνωση των διωκτικών αρχών και αρκετή τύχη για να μπορέσει να προσφέρει στους πολίτες το αίσθημα της ασφάλειας που τους έχει εγκαταλείψει...
http://veto300.blogspot.com

Champions League: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ 1-0 ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "16"

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Αρσεναλ με γκολ του Λεονάρντο στο 47' και προκρίθηκε πανηγυρικά στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην κλήρωση της 18ης Δεκεμβρίου στη Νιόν ο επόμενος αντίπαλος μεταξύ Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μάντσεστερ Γ., Τσέλσι, Φιορεντίνα, Σεβίλλης και Μπορντό. Απόρθητο το Καραϊσκάκη, στοιχείο κλειδί για την πρόκρισή,Σταντάρ, Άλκμααρ και Άρσεναλ γνώρισαν όλες την ήττα στο Φάληρο και πλέον αυτό θα είναι και το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού στα νοκ άουτ ματς.

Το απόλυτο fair play σε αγώνα της Serie B


Μία ανευ προηγουμένου κατάσταση έλαβε χώρα το Σάββατο στον αγώνα της Β' Εθνικής της Ιταλίας ανάμεσα στις ομάδες Ασκολι και Ρετζίνα. Έγινε τo απόλυτο fair play που έχουμε δει ποτέ. Στο 14ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Αντενούτσι ενώ ήταν τραυματίας στο έδαφος παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο Αντρέι Κόστα, παίκτης της Ρετζίνα διαμαρτυρήθηκε στον Ιταλό διαιτητή και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Όμως οι παίκτες της Ασκολι κατάλαβαν ότι δεν τήρησαν το fair play στη συγκεκριμένη φάση και έτσι αποφάσισαν με τη σέντρα να μην προβάλλουν καμία αντίσταση και να δεχθούν την ισοφάριση, χάρη σε γκολ του Παγκάνο στο 20ο λεπτό. Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 3-1 υπέρ των φιλοξενουμένων. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση πέτυχαν στο 73ο ο Μπονατσόλι και στο 81ο ο Μπαρίλα.


http://www.kickbet.gr

Τσόντα διαδικτυακή και επικηρυγμένη


Η Κίνα κάνει πρώτη το βήμα κατά του «ακατάλληλου» περιεχομένου στο Διαδίκτυο, αφήνοντας εκτός διαδικτυακής τσόντας εκατομμύρια κινέζους φαν του είδους. Η κινεζική κυβέρνηση προσφέρει χρηματικές αμοιβές έως 10.000 γουάν (990 ευρώ) σε όσους καταγγέλλουν πορνογραφικούς δικτυακούς τόπους. Η επικήρυξη της online πορνογραφίας συνδυάστηκε με το κλείσιμο, σε διάστημα ενός μήνα, συνολικά 414 υπηρεσιών ανταλλαγής βίντεο που προσέφεραν πορνογραφικές και πειρατικές ταινίες ή άλλου είδους «ακατάλληλο» περιεχόμενο, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η Κίνα εξάλλου εμποδίζει την πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους όπως το YouTube, το Facebook και το Twitter και νωρίτερα φέτος απείλησε με κυρώσεις το Google και το κινεζικό Baidu, υποστηρίζοντας ότι οι μηχανές αναζήτησης δίνουν πρόσβαση σε ακατάλληλες ιστοσελίδες. Η απόφαση να προσφέρει αμοιβή για τις καταγγελίες που αφορούν την ηλεκτρονική πορνογραφία, φαίνεται ότι απέδωσε. Τις πρώτες 24 ώρες, το Κέντρο Αναφοράς Παράνομων Διαδικτυακών Πληροφοριών δέχτηκε 500 τηλεφωνήματα και 13.000 online καταγγελίες, ανέφερε το πρακτορείο Xinhua.
http://exypno.blogspot.com

Το «καμαρι» του δημαρχου !!!


Ο δήμαρχος Αθηναίων παρουσίασε σήμερα το «δέντρο» στην πλατεία συντάγματος !!!