Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Joe,Moe & Larry !!!

stooges
epikairo.gr
Υ.Γ: ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.....

«Γύρνα στο πλοίο, κυρά Μέρκελ!»

«Γύρνα στο πλοίο, κυρά Μέρκελ!»Ορμώμενο από τη ναυτική τραγωδία στην Ιταλία, το γερμανικό περιοδικό Spiegel επιλέγει να καυτηριάσει την κρίση στην Ευρωζώνη, αλλά και τη στάση της Γερμανίας σε αυτή, με μία «αιχμηρή» γελοιογραφία για την Άνγκελα Μέρκελ.
Το Spiegel εμφανίζει την ισχυρή γυναίκα της Ευρώπης να εγκαταλείπει το πλοίο «Europa Discordia» (που σημαίνει ευρωπαϊκή διαφωνία)- παραφράζοντας το Costa Concordia- πάνω σε μια βάρκα με τη γερμανική σημαία, ενώ ένα μέλος των ιταλικών Λιμενικών Αρχών της φωνάζει να επιστρέψει στο πλοίο, με τη γνωστή φράση που χρησιμοποίησε και ο λιμενικός στην περίπτωση του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, απευθυνόμενος στον καπετάνιο: «Γύρνα στο πλοίο, γαμώτο!».
epikaira.gr

«Φόρεσαν» το καλύτερο χαμόγελο τους για το φακό


http://www.newsbeast.gr/files/temp/41B2DD653FC91BEA10EFEF28248E48BF.jpgΤελικά ή «το’χεις» ή «δεν το’χεις» με την κάμερα. Κι αυτά τα καταπληκτικά ζώα στον Καναδά, βάλθηκαν να αποδείξουν ότι «το’χουν».

Ποζάροντας στο φακό στο Iles de la Madeleine, ένα σύμπλεγμα νησιών στη μέση του κόλπου του Αγίου Λαυρεντίου, φώκιες αλλά και πιγκουίνοι, «φόρεσαν» το καλύτερο χαμόγελο τους, αποπνέοντας, παρά τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή, μια απίστευτη ζεστασιά.

ΛΑΜΟΓΙΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ !!

http://www.epikairo.gr/images/stories/auriani.jpg
Ερωτήματα:
-Τακτικές του '89 γιατί έκάνε το λάθος να θίξει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα;;;
-Δεν θα έπρεπει να ειναι φυλακη αυτη τη στιγμη οι Κουρήδες και οι Ψυχάρηδες;;;
-Ο Προβόπουλος γιατί δεν μιλούσε τόσο καιρό;;;
-Που είναι οι αγανακτισμένοι οέοοο;;;
-Που είναι οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ;;;
ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ...ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ !!

ΝΑΥΑΓΙΑ !

Αυτός ο λαός, όλο ζητάει!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi77d7MVuYApWfl3vLll7MP4yiJPLkU0IH4CVTdd6DHyJP4LKAOeHOAFIv__bmqMcQ0QXyNvvP8vK6wPTjiVxhD3WmBtNPo6Utu1sLhHxKt0yyOMv5QeE8ZyDnTgRqEXLS8XDxyEj4nbNOZ/s1600/_-1_1_%257E1.JPG

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ KAI ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ !...


Η όλη μυαλοφυγόδικη φλυαρία γύρω από, τάχα, "σχεδιασμένα εγκλήματα", "πρακτορικές προδοσίες", "καθοδηγούμενες επιλογές" και "ιδιοτελή ξεπουλήματα", ξεκίνησε από τα ανεπαρκή χάχανα της Τσίπρικης, δήθεν, αριστεράς και από ένα εσμό ηλίθιων ανεγκέφαλων της ακροδεξιάς, κατακάθια της πάλαι ποτέ ακμάζουσας  "εθνικοφροσύ-νης".

Το όλο σκηνικό καλλιεργήθηκε, αυτά τα δυο χρόνια, σε σειρά ανεκδιήγητων ιστοσελίδων - κύρια blogs - που συγκεριάστηκαν από αργόσχολους, αγράμματους και, κατά κόρον, πειραγμένους "χομεϊνήδες" του ελληνικού περιθωρίου, που βρήκαν τρόπο και μέσο να δημοσιοποιήσουν τα ξεράσματά τους.

Αυτό το σκηνικό και τα υποπροϊόντα του, βρήκαν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν κατάλληλα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα άνομα συμφέροντά τους και τα σκοτεινά σχέδιά τους, οι πραγματικά διευθεντεύοντες την οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου, οι διαχρονικές "βδέλλες", οι ουσιαστικοί υπεύθυνοι της κατασπατάλησης των πόρων και της χρεοκοπίας της χώρας και του λαού !

Κοιτάξτε τους, όταν διαπίστωσαν, πως ο Γ. Παπανδρέου δεν αστειεύονταν και πέρα από τις πρόσκαιρες νεοφιλελεύθερες ασκήσεις των τροϊκανών, προωθούσε και αλλαγές, ανατρεπτικές του, μέχρι χθες, οικονομικοπολιτικού status quo, έδωσαν το σύνθημα : προπέτασμα καπνού, τώρα, με βγάλσιμο του Παπανδρέου στη "σέντρα", εκμετάλλευση και ταυτόχρονα αποχαύνωση και υπνώτιση των χαχόλων μπαχαλάκηδων, τους οποίους εκτονώνουμε κατά του "προδότη ΓΑΠ", ενώ παράλληλα προωθούμε όσα περισσότερα μέτρα εξυπηρέτησης των συμφερόντων μας και ταυτόχρονα δημιουργούμε τις συνθήκες για να θρονιαστεί στου Μαξίμου, ο δικός μας !

Πατριωτική επιστολή της Μαριάννας Ντούβλη στην Μέρκελ!

[φωτο via]

Ήταν να μην κάνει την αρχή η Τζούλια…
Μετά την ανακοίνωση της προθέσεων της Τζούλιας για την δημιουργία κόμματος που θα ταράξει τα βαλτωμένα πολιτικά ύδατα, αναμενόμενη ήταν η ανάληψη εθνικών πρωτοβουλιών και από το αντίπαλον δέος, την Μαριάννα Ντούβλη. Με επιστολή που απευθύνει στην Άνκελα Μέρκελ και την οποία δημοσιεύει η Εσπρέσο, η άδολη πατριωτοπούλα θέτει τη Γερμανίδα καγκελάριο προ των ευθυνών της για τα βασανιστήρια στον πονεμένο ελληνικό λαό, απαιτώντας να ζητήσει συγγνώμη από τη χώρα μας.