Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ KAI ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ !...


Η όλη μυαλοφυγόδικη φλυαρία γύρω από, τάχα, "σχεδιασμένα εγκλήματα", "πρακτορικές προδοσίες", "καθοδηγούμενες επιλογές" και "ιδιοτελή ξεπουλήματα", ξεκίνησε από τα ανεπαρκή χάχανα της Τσίπρικης, δήθεν, αριστεράς και από ένα εσμό ηλίθιων ανεγκέφαλων της ακροδεξιάς, κατακάθια της πάλαι ποτέ ακμάζουσας  "εθνικοφροσύ-νης".

Το όλο σκηνικό καλλιεργήθηκε, αυτά τα δυο χρόνια, σε σειρά ανεκδιήγητων ιστοσελίδων - κύρια blogs - που συγκεριάστηκαν από αργόσχολους, αγράμματους και, κατά κόρον, πειραγμένους "χομεϊνήδες" του ελληνικού περιθωρίου, που βρήκαν τρόπο και μέσο να δημοσιοποιήσουν τα ξεράσματά τους.

Αυτό το σκηνικό και τα υποπροϊόντα του, βρήκαν την ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν κατάλληλα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα άνομα συμφέροντά τους και τα σκοτεινά σχέδιά τους, οι πραγματικά διευθεντεύοντες την οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου, οι διαχρονικές "βδέλλες", οι ουσιαστικοί υπεύθυνοι της κατασπατάλησης των πόρων και της χρεοκοπίας της χώρας και του λαού !

Κοιτάξτε τους, όταν διαπίστωσαν, πως ο Γ. Παπανδρέου δεν αστειεύονταν και πέρα από τις πρόσκαιρες νεοφιλελεύθερες ασκήσεις των τροϊκανών, προωθούσε και αλλαγές, ανατρεπτικές του, μέχρι χθες, οικονομικοπολιτικού status quo, έδωσαν το σύνθημα : προπέτασμα καπνού, τώρα, με βγάλσιμο του Παπανδρέου στη "σέντρα", εκμετάλλευση και ταυτόχρονα αποχαύνωση και υπνώτιση των χαχόλων μπαχαλάκηδων, τους οποίους εκτονώνουμε κατά του "προδότη ΓΑΠ", ενώ παράλληλα προωθούμε όσα περισσότερα μέτρα εξυπηρέτησης των συμφερόντων μας και ταυτόχρονα δημιουργούμε τις συνθήκες για να θρονιαστεί στου Μαξίμου, ο δικός μας !

΄Ολα τα περί λαθών, εγκλημάτων και προδοσίας, του Παπανδρέου, θα αξιοποιηθούν, ως ο μεγάλος αντιπερισπασμός, προκειμένου να καλυφθεί η ουσία, που δεν είναι άλλη από την επιβολή του, δήθεν,  "αντιμνημο-νιακού" και, δήθεν, "επαναδιαπραγματευτή" Σαμαρά, στο σβέρκο της χώρας και του λαού. Η διαδικασία "δίωξης" του ΓΑΠ χρησιμοποιείται για να καλύψει και να κουκουλώσει την θεαματική και βαρύγδουπη κωλοτούμπα του Αντωνάκη, ο οποίος επέρχεται με καθαρές προτάσεις - λύσεις, για τα προβλήματα των αφεντάδων κι όχι με τις ανατρεπτικές σκέψεις και τους επικίνδυνους σχεδιασμούς του Γιώργου.

Στο μεγάλο αυτό "ρεσάλτο", όλοι έχουν το βρώμικο ρόλο τους, όλοι τίθενται στην υπηρεσία "μας", πιασμένοι στο δόκανό "μας", είτε ως φαλιρισμένοι επιχειρηματίες, είτε ως χρεοκοπημένοι εκδότες και ψευτοεκδότες, είτε ως υπόδικοι λαθραίας μεταφοράς χρημάτων άγνωστης προέλευσης, είτε ως διωκόμενοι οφειλέτες του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων, είτε ως ενεχόμενοι σε πλείστα όσα παράνομα γεγονότα, πράξεις και ενέργειες : όλοι στο αγκίστρι "μας", όλοι στις διαταγές "μας", όλοι στην υπηρεσία "μας" !

΄Ολοι ; Ναι, ρε σεις, όλοι ! Ακόμα και οι "παραμορφωτικές" πολιτικές εφεδρείες "μας", του τάχατες, προοδευτικού σοσιαλδημοκρατικού χώρου, είπαμε ΟΛΟΙ !!! Το διακύβευμα είναι τεράστιο, παίζεται η ύπαρξή "μας" !...