Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΦΕΛΠΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ - PHELPS USING A BONG


Είναι ο Μάικλ Φέλπς που καπνίζει bong, το οποίο είναι ένας τρόπος χρήσης της μαριχουάνας. Ο πολυολυμπιονίκης σούπερ σταρ χωρίς να χάσει χρόνο έκανε το δεύτερο ατόπημα, το οποίο ήταν η απολογία και η συγνώμη για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Παραδέχτηκε δηλαδή ότι όντως το έκανε. Και ενώ όλοι περίμεναν την τοποθέτηση της ΔΟΕ η οποία θα ήταν καταδικαστική για τον Φέλπς, οι «αθάνατοι» είχαν άλλη άποψη. Εκτίμησαν την ειλικρινή μεταμέλεια του Αμερικανού κολυμβητή ... ο οποίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις πράξεις του και του έδωσαν συγχωροχάρτι.



ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ;;; ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ...ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΡΓΗΣΕ;;;

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ GPS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ


BODIES THE EXHIBITION: H ΠΙΟ FREAK ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ





ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ.

Τα ανθρώπινα σώματα ανήκουν σε ανθρώπους που είτε ήταν δωρητές σώματος, είτε η σορός των οποίων δεν ζητήθηκε από τους οικείους τους, έχουν πεθάνει από φυσικά αίτια, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι προφανή και τα ιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν.
http://prezatv.blogspot.com

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Ανακοινώθηκε επισήμως η μεταγραφή του Άγγελου Μπασινά, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του για το επόμενο ενάμιση χρόνο στην Πόρτσμουθ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Άγγελο Μπασινά. Η διοίκηση της ΑΕΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Εκεί θα βρει εκεί έναν πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό και νυν στην Εθνική ομάδα, τον Φάνη Γκέκα, που έχει ήδη συμφωνήσει για την μετακίνησή του.

Αγρότες: Να κατέβουν οι υπουργοί στο λιμάνι

Συγκεντρωμένοι στο λιμάνι του Πειραιά παραμένουν οι αγρότες από την Κρήτη, οι οποίοι ωστόσο δέχθηκαν να συναντηθούν με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Μ. Παπαδόπουλο. Η ένταση αποκλιμακώνεται τις τελευταίες ώρες, ενώ οι αγρότες έχουν απευθύνει κάλεσμα στους Κρητικούς που ζουν στην Αττική να μεταβούν στο λιμάνι. Ταυτόχρονα σε κινητοποιήσεις βρίσκονται και οι συνάδελφοί τους στην Κρήτη. Στο Ηράκλειο κατέλαβαν το κτίριο της Περιφέρειας και δήλωσαν μάλιστα ότι δεν θα αποχωρούσαν και δεν θα άφηναν τον περιφερειάρχη να βγει από το κτίριο αν προηγουμένως η αστυνομία δεν άφηνε ελεύθερους τους αγρότες που είχαν προσαχθεί στη διάρκεια των πρωινών επεισοδίων στο λιμάνι.
Στα Χανιά αγρότες απέκλεισαν το κτίριο όπου στεγάζονται δύο ΔΟΥ και στις έξι έχει προγραμματισθεί πορεία προς το κέντρο της πόλης και στο πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη. Ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, όταν αγρότες από την Κρήτη, που αποβιβάστηκαν από τα πλοία μαζί με τα τρακτέρ τους, επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να βγουν από το λιμάνι. Πλέον, οι εκπρόσωποι των αγροτών ζητούν από τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Εθνικής Οικονομίας να τους επισκεφθούν στο λιμάνι για να συζητήσουν, στέλνοντας μήνυμα ότι αρνούνται να συναντηθούν με τους υφυπουργούς τους.
Η Αστυνομία από την πλευρά της έκανε χρήση δακρυγόνων προκειμένου να απομακρύνει τους αγρότες, ενώ αυτοί απάντησαν με πατάτες, πορτοκάλια, ντομάτες και μπουκάλια.Εξαιτίας των δακρυγόνων κάποιοι παραγωγοί παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα, ενώ στο λιμάνι άργησαν να πάνε τα ασθενοφόρα. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις τραυματίες μεταξύ τους η βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Ηρακλείου κα Μαρία Σκραφνάκη, καθώς και για συλλήψεις.
Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να σπάσουν τον κλοιό και να πορευτούν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παρά την απαγόρευσης της Αστυνομίας. Η οδός Αχαρνών παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα στο ύψος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Πολλά προβλήματα παρουσιάζει η κυκλοφορία στον Πειραιά, αφού οι Ακτές Κονδύλη και Καλιμασιώτη παραμένουν κλειστές."Περιμένουμε τους αγρότες της Κρήτης με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα για να κάνουμε διάλογο" δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης Μιχάλης Παπαδόπουλος.Την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα επιχειρεί να αποκλιμακώσει με μεσολάβησή του ο νομάρχης Πειραιά Γ.Μίχας, ο οποίος βρίσκεται επί τόπου. "Οι αγρότες δεν είναι δεύτερης σειράς πολίτες και το μόνο που επιδιώκουν είναι να γίνει αισθητή η παρουσία τους. Γι΄αυτό βρίσκονται εδώ με έναν τρόπο φιλικό και συμβολικό" δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.
Ο κ. Αλαβάνος χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στάση της κυβέρνησης και την κάλεσε να μη δημιουργήσει σκηνικό έντασης. Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να σπάσουν τον κλοιό και να πορευτούν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παρά την απαγόρευσης της Αστυνομίας. Διαβουλεύσεις γίνονται αυτήν την ώρα μεταξύ αγροτών και του υφυπουργού Δημόσιας Τάξης, Χρ. Μαρκογιαννάκη.Οι αγρότες έφθασαν νωρίς το πρωί με τα πρώτα πλοία από τη Κρήτη. Από νωρίς το πρωί ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

ATHENS AIRWAYS-SKYONE-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, η Athens Airways σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία charter SkyOne εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης της Ολυμπιακής, υποβάλλοντας προσφορά. Ωστόσο, η αρνητική είναι η έκβαση της διαδικασίας, καθώς από τη λίστα των προσφορών απουσιάζουν όλα τα «δυνατά χαρτιά», όπως η PCP Capital Partners, η Qatar, η Iberia και η Etihad.

Συγκρούσεις αγροτών - ΜΑΤ στον Πειραιά

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, όταν αγρότες από την Κρήτη συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι αγρότες είχαν φθάσει με τα πλοία «Φαιστός», «Κρήτη» που απέπλευσαν από το Ηράκλειο, και «Λατώ» που απέπλευσε από τα Χανιά, φέρνοντας μαζί τους περίπου 200 αγροτικά οχήματα (145 αγροτικά αυτοκίνητα και 65 τρακτέρ).
Είχαν προηγηθεί διαβουλεύσεις του εισαγγελέα Ηρακλείου με το Λιμεναρχείο, με αγρότες, αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες, για το αν ήταν νόμιμη η μεταφορά τρακτέρ και πετρελαιοκίνητων αγροτικών αυτοκινήτων με τα πλοία της γραμμής.

Στον Πειραιά, δυνάμεις των ΜΑΤ, παρουσία εισαγγελέα, απαγόρευσαν στους αγρότες να κινηθούν με τα οχήματά τους προς το κέντρο της Αθήνας και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Δημιουργήθηκε ένταση και οι άνδρες των ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών, ώστε να μη βγουν τα τρακτέρ και τα άλλα αγροτικά οχήματα από το λιμάνι του Περαιά. Οι αγρότες απάντησαν εκσφενδονίζοντας πέτρες και πατάτες.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε στο πόδι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρία Σκραφνάκη και ελαφρά ένας αγρότης (τέσσερις σύμφωνα με τους συγκεντρωμένους αγρότες), ενώ έγιναν και συλλήψεις, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τα υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας και Εσωτερικών.
Ομάδα αγροτών έριξε τα κάγκελα του λιμανιού στον Άγιο Διονύσιο και απέκλεισε το δρόμο. Κλειστές είναι οι ακτές Κονδύλη και Βασιλειάδη. Κλειστή από νωρίς το πρωί παραμένει και η οδός Αχαρνών όπου βρίσκεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Λόγω απουσίας του υπουργού Σ. Χατζηγάκη στις Βρυξέλλες, τους αγρότες αναμένεται να δεχθεί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Μια ήσυχη μέρα στη Ραφήνα...


Οι οικογενειακές στιγμές του Πρωθυπουργού...

Eνοχοι οι πέντε ανήλικοι για την υπόθεση Aλεξ

Ένοχους για τις κατηγορίες τη μη σκοπούμενης θανατηφόρας σωματικής βλάβης και της περιύβρισης νεκρού, έκρινε το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης τους πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Άλεξ από τη Βέροια. Τα 2 ανήλικα μπήκαν στο αναμορφωτήριο και στα άλλα 3 επέβαλε αναμορφωτικά μέτρα. Πως όμως η δικαιοσύνη μιλάει για νεκρό χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί το πτώμα του Άλεξ; Και αν ο Άλεξ είναι νεκρός τότε ποιός είναι ο δολοφόνος του;
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ.

ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!!!!

Σύμφωνα με το NovaΣΠΟΡ FM ο Μπασινάς αφήνει την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και την Πόρτσμουθ.



ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;;;

Tα καρναβάλια “έντυσαν” Ίμια το “νησάκι του Σαρρή”!

Δεν μου πήρε και πολύ ώρα να σκεφτώ τον τίτλο του άρθρου όταν πριν από λίγο ενημερώθηκα πως όλα αυτά ήταν μια (μεγάλη) δημοσιογραφική απάτη. Xθες το απόγευμα κυκλοφόρησαν στα blogs διάφορες φωτογραφίες όπου έδειχναν έναν δημοσιογράφο να έχει φωτογραφηθεί με την ελληνική σημαία … στα Ίμια. Το υδατογράφημα του Μάκη εκείνη τη στιγμή με έκανε μόνο να γελάσω. Για αυτό και εμείς εδώ στο neolaia.gr δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το ζήτημα.
Ο εκδότης της “Σφήνας”, Σπύρος Καρατζαφέρης υποστήριξε και στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, χθες βράδυ, ότι κατόπιν εντολής του, ο δημοσιογράφος πήγε για ρεπορτάζ στην περιοχή και γύρισε πίσω με τις φωτογραφίες έτοιμες για … πρωτοσέλιδο!
Τελικά όμως δεν έγινε έτσι. Ο δημοσιογράφος δεν πήγε ποτέ για Ίμια. Πήγε σε ένα άλλο νησάκι όπου ονομάζεται το “νησί του Σαρρή” το οποίο είναι κοντά στο Βαθύ Καλύμνου και απέχει 5 ναυτικά μίλια απο τις βραχονησίδες που μας είπαν.
Μάλιστα το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας απέστειλε και σχετικές φωτογραφίες. Για δείτε εδώ. Δεν είναι το ίδιο νησί; Και ναι, δεν είναι στα Ίμια.
Δεν θα πω πολλά φίλοι μου. Εμείς πρέπει να τα βλέπουμε αυτά. Ποιες εφημερίδες στηρίζουμε δίνοντας ένα ευρώ την ημέρα και από ποια portals περνάμε κάνοντας απλά ένα κλικ!

ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ,ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΥΤΑ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ



Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Χρ. Μπούκας, οι Βουλευτές Σπύρος Κουβέλης και Αντζελα Γκερέκου επισκέφτηκαν χθές το ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και ΧΥΤΑ Λευκίμμης έτσι ώστε να δούν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Γυμνασίου Λευκίμμης, με θέμα: "ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ".

Εκδήλωση με το ίδιο θέμα πραγματοποιήθηκε και το απογεύμα της Κυριακής στο κέντρο της Κέρκυρας, στο Φαληράκι.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ http://kerkhora.blogspot.com/