Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ...

Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ.

Ισχυρό μήνυμα στο Ιράν από το G8 θέλει η Μέρκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκέλα Μέρκελ επιθυμεί την ερχόμενη εβδομάδα τα κράτη μέλη του G8 κατά τη συνεδρίασή τους στην Ιταλία να στείλουν ένα κοινό και ισχυρό μήνυμα στο Ιράν. Σε δηλώσεις της η Μέρκελ, τόνισε ακόμη ότι κατά την επικείμενη σύνοδο θα φανεί καθαρά ότι το G8 πρέπει να διευρυνθεί. «Η σύνοδος της Λ’ Άκουϊλα θα δείξει καθαρά ότι το σχήμα του G8 δεν είναι πλέον αρκετό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
naftemporiki.gr

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: 3/7/2009 ΣΤΙΣ 20.30 ΣΤΟ ΜΠΟΣΚΕΤΟ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 20.30 ΣΤΟ ΜΠΟΣΚΕΤΟ ΘΑ ''ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ'' Η ΠΕΝΗΝΤΑΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

http://tilespor.blogspot.com

Αν ο Καραμανλής ήταν...


Την Τρίτη στις 7 Ιουλίου η κηδεία του Michael Jackson

Η οικογένεια του Michael Jackson αποφάσισε να γίνει η κηδεία την Τρίτη στις 7 Ιουλίου. Θα γίνει στο Staples center Radar on...line, το στάδιο των 20.000 θέσεων στο οποίο έκανε τις τελικές του πρόβες ο βασιλιάς της ποπ πριν απο τις συναυλίες που θα έδινε στο Λονδίνο.

ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 1142

Φωτιά πήρε από την πρώτη κιόλας στιγμή της λειτουργίας της η ειδική τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης και καταγγελιών για τα αντικαπνιστικά μέτρα. Χθες από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα το 1142 δέχτηκε 10.086 κλήσεις, το 69% των οποίων αφορούσε παροχή διευκρινίσεων για την εφαρμογή του νόμου στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και το 31% την παροχή διευκρινίσεων για την εφαρμογή του νόμου σε χώρους εργασίας. Επιπλέον, δέχτηκε 44 καταγγελίες για παραβάσεις του νόμου εκ των οποίων οι 30 αφορούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 13 χώρους εργασίας κυρίως του δημόσιου τομέα.

SPYDER.GR:ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ GOOGLE

Είναι φτιαγμένη από 2 απόφοιτους του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι ελληνική και μοναδική στον τρόπο λειτουργίας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο το διαδίκτυο.Το spyder.gr είναι μια νέα μηχανή αναζήτησης προϊόντων στο ελληνικό διαδίκτυο. Η μηχανή ξεφεύγει από το πρότυπα που υπήρχαν μέχρι τώρα στον χώρο της αναζήτησης προϊόντων και online αγορών, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Στα πρότυπα του Google, η βάση δεδομένων του spyder.gr δημιουργείται πλήρως αυτόματα μέσω προγραμμάτων που λέγονται crawlers ή spiders, τα οποία λειτουργούν ασταμάτητα και επισκέπτονται συνεχώς ιστοσελίδες με σκοπό να εντοπίσουν online μαγαζιά και να συλλέξουν τα προϊόντα τους.

Μετεκλογικό χάος στην Αλβανία...

Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση, η οποία για να εγκριθεί από τη Βουλή χρειάζεται 71 ψήφους στο σύνολο των 140 βουλευτών. Ο συνασπισμός με επικεφαλής τον Σαλί Μπερίσα έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής 70 έδρες, ενώ ο συνασπισμός του Έντι Ράμα 66 έδρες και εκείνος του Ιλίρ Μέτα 4 έδρες.Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, το κυβερνών Δημοκρατικό του Μπερίσα και το Σοσιαλιστικό του Ράμα αλληλοκατηγορούνται για τον ρυθμό καταμέτρησης των ψήφων και για προσπάθεια επηρεασμού του τελικού αποτελέσματος...
Ένσταση των Σοσιαλιστών!
Στο μεταξύ, οι Σοσιαλιστές προσέφυγαν στο εκλογοδικείο, μιας και...στην Περιφέρεια του Μπερατίου, με απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής, δεν τους έχουν προσμετρηθεί 2.500 ψηφοδέλτια, με το πρόσχημα ότι δεν είχε βάλει σε σωστό σημείο την σφραγίδα η εφορευτική επιτροπή!!! Να σημειωθεί πως στην Περιφέρεια Μπερατίου, το κόμμα του Έντι Ράμα «σάρωσε» κυριολεκτικά, λαμβάνοντας το 65% των ψήφων! Αυτή η απόφαση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής, στοίχισε στους Σοσιαλιστές μία έδρα με την οποία και ο συνασπισμός τους θα έφτανε στον μαγικό αριθμό 71 και θα σχημάτιζαν Κυβέρνηση!
http://epirusgate.blogspot.com/

Αγνωστη μορφη ζωης σε υπονομους της Β. Καρολίνας

Unknown Lifeform in North Carolina Sewer

Ένα video που εμφανίστηκε τις τελευταίες ώρες στο youtube έχει προκαλέσει τεράστια ερωτηματικά και κινεί την φαντασία πολλών. Πρόκειται για μια μορφή ζωής που έτσι τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδει. Το video είναι από ρομποτική κάμερα μέσα σε σωλήνες υπονόμων της Β. Καρολίνας. Στο video εμφανίζεται κάτι πολύ περίεργο, δε μπορούμε να το περιγράψουμε. Ειδικοί λένε ότι είναι αποικίες σκουληκιών, όλοι οι υπόλοιποι απλά βάζουν όλη τους της φαντασία για να καταλάβουν τι βλέπουν. Ακόμα και για εξωγήινους λένε.
http://troktiko.blogspot.com

«Κόκκινος Källström»

Οι Γάλλοι ντύνουν στα «ερυθρόλευκα» τον Κιμ Κάλστρομ και ο Τιμούρ Κετσπάγια θεωρεί ότι με τις δύο μεταγραφές (Κάλστρομ, Γκονζάλες) ο Ολυμπιακός θα γίνει ομάδα ανταγωνιστική και στην Ευρώπη! Ο Γεωργιανός τεχνικός περιμένει τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη αύριο στο Ζέεφελντ και να ζητήσει για άλλη μία φορά να ενταχθούν στο ρόστερ οι Κάλστρομ, Γκονζάλες καθώς πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα ανέβει επίπεδο. Σύμφωνα με γαλλικές ιστοσελίδες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λυών για τη μεταγραφή του 27χρονου Σουηδού επιτελικού μέσου Κιμ Κάλστρομ στο ποσόν των 5 εκατ. ευρώ. Οι διοικούντες είχαν ζητήσει αρχικά 6 εκατ. και έριξαν τις απαιτήσεις τους κατά ένα εκατ. Ο Κάλστρομ είναι το νούμερο 1 στόχος του Κετσπάγια, ο οποίος πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός θα γίνει πολύ δυνατός στη μεσαία γραμμή με την παρουσία του Σουηδού μέσου δίπλα στον Ντουντού.
ΤΑ ΝΕΑ

Στη SCHALKE '04 ο Πλιάτσικας


Στη Σάλκε θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 4 χρόνια ο Βασίλης Πλιάτσικας. Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ, μετέβη στη Γερμανία, για να συζητήσει με υποψήφιες ομάδες της Μπουντεσλίγκα -κατόπιν άδειας της ΠΑΕ- τη μεταγραφή του, με τη Σάλκε να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο νεαρός μέσος βρίσκονταν εδώ και δύο ημέρες στη Γερμανία προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, με τα σενάρια περί ενδιαφέροντος μεγάλων συλλόγων, όπως η Βέρντερ Βρέμης και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, να φουντώνουν διαρκώς. Τελικά, την υπογραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή κέρδισε η Σάλκε, μεταγραφή η οποία αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία για την πλευρά του Πλιάτσικα. Αλλωστε στην τεχνική ηγεσία της Σάλκε βρίσκεται ο Φέλιξ Μάγκατ και στόχος της την επόμενη σεζόν θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ελεύθερο Internet στο Γκάζι

Ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο Internet με μεγάλες ταχύτητες έχουν πλέον οι δημότες και οι επισκέπτες της Αθήνας στην περιοχή γύρω από το Γκάζι, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας». Με την εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού σε κεντρικό κτίριο της «Τεχνόπολις», καλύπτονται όλοι οι υπαίθριοι χώροι του Πολυχώρου, καθώς και οι πλατείες Κεραμεικού και πρώην Κορεάτικης Αγοράς, καθιστώντας την περιοχή ως μία από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας, με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet που παρέχεται από δημόσιο φορέα. Οι επισκέπτες της «Τεχνόπολις» και της γύρω περιοχής μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο με τη χρήση του ανάλογου εξοπλισμού, όπως φορητό υπολογιστή (laptop), υπολογιστή χειρός (PDA), κινητό τηλέφωνο, με δυνατότητα πρόσβασης σε ασύρματα δίκτυα WiFi.

Η1Ν1: Πάνω από 100 τα κρούσματα της νέας γρίπης

Ξεπέρασαν το «ψυχολογικό» όριο των 100 οι προσβεβλημένοι από τη νέα γρίπη στην Ελλάδα. Μετά τα τέσσερα νέα κρούσματα που ανιχνεύθηκαν σήμερα από τα Εργαστήρια Αναφοράς Βορείου και Νοτίου Ελλάδος, καταμετρούνται συνολικά 101. Τα τριάντα ένα (31) έχουν ιαθεί πλήρως ενώ οι υπόλοιποι ασθενείς ακολουθούν τις προβλεπόμενες διαδικασίες νοσηλείας. Το υπουργείο Υγείας διαβεβαιώνει πως η ροή των περιστατικών ελέγχεται πλήρως και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την κοινότητα. Αν και η νέα γρίπη έχει λάβει χαρακτήρα πανδημίας και είναι αναμενόμενο να αυξάνονται τα κρούσματα, επισημαίνεται ότι η συμπτωματολογία της νόσου συνεχίζει να είναι ήπια.

Ημιυπαίθριοι: «Τακτοποίηση» με κόστος το 10%

Στο 10% της αντικειμενικής αξίας του εμβαδού του χώρου ανέρχεται το κόστος «τακτοποίησης» των ημιυπαιθρίων χώρων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιάς. Επιπλέον, η ρύθμιση αυτή αφορά και τους χώρους στα ισόγεια πολυκατοικιών, η χρήση των οποίων έχει αλλάξει. Μέσα στους επόμενους εννιά μήνες πρέπει να γίνει η πληρωμή της πρώτης δόσης, ενώ όσοι καταβάλουν ολόκληρο το ποσό εφάπαξ δικαιούνται έκπτωσης 10%.Όσοι δεν τακτοποιήσουν την οφειλή τους, θα τιμωρηθούν με πρόστιμο ανέγερσης 30%. Παράλληλα, το πρόστιμο διατήρησης υπολογίζεται στο 5% της αντικειμενικής αξίας και καταβάλλεται για κάθε χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Real Madrid: Πήρε και τον Karim Benzema

Πληθαίνουν τα «αστέρια» στο νέο... γαλαξία της Ρεάλ Μαδρίτης, παίκτης της οποίας είναι πλέον και ο Καρίμ Μπενζεμά, όπως ανακοίνωσε η προηγούμενη ομάδα του, Λιόν. Ο 21χρονος Γάλλος επιθετικός αποτελεί την τέταρτη εφετινή μεταγραφή των «μερένγκες», μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά και Ραούλ Αλμπιόλ. Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων προβλέπει την Λιόν να βάζει στο ταμείο της 41 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς ωστόσο να διευκρυνίζεται η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη.