Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΣΗΜΕΡΑ στις 8.30 το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο...


Η βουλευτής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Εύη Χριστοφιλοπούλου, πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας ...
Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!!!

Παταγώδη αποτυχία η χθεσινή κεντρική εκδήλωση της Ν.Δ. στην Κέρκυρα, παρουσία υπουργών ...


... στο δημοτικό θέατρο.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε για υποτονικό κλίμα και ατμόσφαιρα ηττοπάθειας μεταξύ των παρευρισκομένων. Η αδυναμία να γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο είναι εμφανής. Το επάνω διάζωμα είναι ΑΔΕΙΟ! ενώ υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις! Οι ασφυκτικές πιέσεις της <<γνωστής κομματικής τρόικας>> προς τα στελέχη της τοπικής Ν.Δ. δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και έχουν αρχίσει οι γκρίνιες.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Οι ευρωεκλογές άρχισαν σήμερα. Οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ολλανδίας προσέρχονται απο το πρωί στις κάλπες, προκειμένου να αναδείξουν τους επόμενους εκπροσώπους τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διακρατική εκλογική διαδικασία στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα λάβει χώρα από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου σε 27 κράτη - μέλη, και στην οποία θα εκλεγούν 736 ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπήσουν περίπου 500 εκατομμύρια πολίτες. Αξίζει να σημιεωθεί ότι πρόκειται για τη πρώτη εκλογική αναμέτρηση στην οποία συμμετέχουν η Βουλγαρία και η Ρουμανία, οι οποίες εντάχθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2007.

Γύπας έριξε F- 16 κοντά στα Γιάννενα ! ! !

Σε αναρρόφηση μεγάλου πτηνού από την τουρμπίνα - κατά πάσα πιθανότητα γύπα - οφείλεται η πτώση του αεροσκάφους. Την μαρτυρία αυτή έδωσε ο ίδιος ο πιλότος μετά τη διάσωση του από τα σωστικά συνεργεία.Το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, τύπου F16 έπεσε λίγο μετά τις 10.33 σήμερα το πρωί σε περιοχή ανατολικά των Ιωαννίνων. Σώος είναι ο πιλότος από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΤΩΝΑΡΟ...

Σφοδρή επίθεση, με βαρείς χαρακτηρισμούς απέναντι στο ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Siemens εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε σειρά ονομάτων που -όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε- συνδέονται με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και τις ενέργειες στελεχών της Siemens.

Ξεχάσατε να μας αναφέρεται κ.Αντώναρε ποιος είναι αυτός όπου αρνήθηκε τρεις προτάσεις για Εξεταστική Επιτροπή για την Siemens, τη φυγή βασικών υπόπτων και το κλείσιμο της Βουλής...Τι είπατε;;;

Ο Bin Laden προειδοποιεί τον Obama ! ! !

Νέο μήνυμα του Μπιν Λάντεν μετέδωσε σήμερα το Αλ Τζαζίρα στο οποίο κατηγορεί τον Ομπάμα ότι βαδίζει στα χνάρια του προκατόχου του Τζορτζ Μπους και προειδοποιεί για τις συνέπειες που θα έχει στη Δύση η πολιτική που ακολουθεί ο Λευκός Οίκος. Στο μήνυμα, που είδε το φως της δημοσιότητας την ώρα που είναι σε εξέλιξη η περιοδεία του προέδρου των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, ο αρχηγός της Αλ Κάιντα επικρίνει τον Μπαράκ Ομπάμα για την πολιτική του έναντι των μουσουλμανικών χωρών. «Ο Ομπάμα και η διακυβέρνησή του έσπειραν σπόρους για μίσος και εκδίκηση κατά της Αμερικής» αναφέρει ο αρχηγός του τρομοκρατικού δικτύου της Αλ Κάιντα» στο μήνυμά του. Παράλληλα, ο Μπιν Λάντεν προειδοποιεί τους Αμερικανούς να ετοιμάζονται για τις συνέπειες της πολιτικής του Λευκού Οίκου.

AIR FRANCE: Τελετή στο Παρίσι στη μνήμη των θυμάτων

Επιμνημόσυνη τελετή για τα 228 θύματα της αεροπορικής τραγωδίας του αεροσκάφους της Air France που εκτελούσε την πτήση Ρίο ντε Τζανέιρο-Παρίσι και κατέπεσε στον Ατλαντικό, έγινε σήμερα στον καθεδρικό ναό της Πανάγιας των Παρισίων παρουσία του προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί. Η τελετή ξεκίνησε με μήνυμα του Πάπα Βενέδικτου με το οποίο ο Ποντίφικας εξέφραζε τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων και τη μεγάλη του συμπάθεια σε όλους τους πολίτες που τους άγγιξε το μεγάλο αυτό δράμα. Το μήνυμα του Ποντίφικα διαβάστηκε από τον αρχιεπίσκοπο του Παρισιού Αντρέ Βεν Τρουά ο οποίος στη συνέχεια διάβασε ένα απόσπασμα με θέμα την εφήμερη ζωή από το βιβλίο "Ο μικρός Πρίγκιπας" του Αντουάν Σεν Εξιπερί, του γάλλου συγγραφέα και αεροπόρου που επίσης χάθηκε πετώντας με το αεροπλάνο του στη θάλασσα το 1944. Παρόντες στην επιμνημόσυνη τελετή, μεταξύ άλλων, ήταν ο πρόεδρος Σαρκοζί και η σύζυγός του Κάρλα Μπρούνι, ο πρώην πρόεδρος Ζακ Σιράκ, ο πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν και πολλοί υπουργοί.
http://www.tanea.gr

ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ

Εντάλματα σύλληψης για τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και το Χρήστο Καραβέλα εξέδωσε η εισαγγελία Μονάχου της Γερμανίας . Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισαγγελίας του Μονάχου, «το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης απεστάλη στην Γενική Εισαγγελία του Μονάχου, επειδή οι ελληνικές αρχές είχαν ενδείξεις ότι ο διωκόμενος βρίσκεται στο Μόναχο». Στο κείμενο αναφέρεται επίσης ότι «η εισαγγελία εφετών της Αθήνας του επιρρίπτει ότι με την ιδιότητά του ως μάνατζερ της Ζίμενς μαζί με άλλους κατηγορούμενους δωροδόκησαν συνεργάτες του Ελληνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ. Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης τα στοιχεία εις βάρος του διωκόμενου στοιχειοθετούν τις κατηγορίες για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος». Στο μεταξύ, διατεθειμένος να δώσει στοιχεία και ονόματα στη γερμανική δικαιοσύνη για την υπόθεση της Siemens εμφανίζεται ο φυγόδικος Χρ. Καραβέλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρ. Καραβέλας έχει έρθει σε επαφή με δικηγορικό γραφείο του Μονάχου, προκειμένου να συνεργαστεί με την εκεί εισαγγελία που χειρίζεται την υπόθεση της Siemens στη Γερμανία. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, εκπρόσωποι του γερμανικού δικηγορικού γραφείου έχουν ήδη προσεγγίσει τον αρμόδιο εισαγγελέα, ενημερώνοντάς τον ότι ο κ. Καραβέλας προτίθεται να συνεργαστεί με τη δικαιοσύνη και να δώσει στοιχεία, προκειμένου να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης από της αρχές. Εκτός από τα τρία μέλη της οικογένειας Καραβέλα που έχουν ήδη προφυλακιστεί, ο ανακριτής, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να καλέσει ως μάρτυρα και τον 18χρονο γιο του πρώην διευθυντικού στελέχους της Siemens.