Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2-0

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας πέρασε η Κέρκυρα με τη νίκη της επί του Ηλυσιακού. Το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη έφτασε στην επιτυχία χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσε, από ένα στο τέλος του κάθε ημιχρόνου. Λίγο πριν την 15λεπτη ανάπαυλα ο Μακρυδημήτρης έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα, ενώ στο 86' ο Καπετάνος έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες των φιλοξενούμενων, οι οποίοι προσπαθούσαν για την ισοφάριση. Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα λοιπόν, παρέμεινε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Β' Εθνική. Αντίθετα, οι φαίακες έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου, καθώς πλησίσαν την Καβάλα στους έξι βαθμούς.

Συνεχίζουμε στο δρόμο που συμφωνήσαμε !!!

Καραμανλής :Συνεχίζουμε στο δρόμο που συμφωνήσαμε!!!Παπαθανασίου : Εφαρμόζουμε αυτά που συμφωνήσαμε!!!
Με ποιους συμφώνησε ;

Λέτε να μας πάρουν χαμπάρι ?

Γ.ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ...

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΣΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΗ...ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΣΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ.

Επιχείρηση "Γαλάζιος Κεραυνός"

Για άλλη μια φορά, αυτά τα παιδιά, έκαναν υπερήφανη την Ελλάδα...

Έκδηλη η ανησυχία για την απόδραση με ελικόπτερο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

Την άποψή του ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί εύκολα να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα όταν αυτή είναι συμπαγής, εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός των "ερυθρόλευκων" στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Εργοτέλη, υποστήριξε ότι οι Κρητικοί δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του. Χάνουν την Σεντ Ετιέν ο Μπελούτσι και Ντομί.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ Ο ΠΑΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.

Ο Παναθηναικός κέρδισε χθές στον τελικό κυπέλου τον Ολυμπιακό με 80-70 σε έναν πολύ καλό αγώνα. Τα πάντα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά όταν και ο Δ.Διαμαντίδης έδειξε την κλάση του με 3/3 τρίποντα όπου και καθάρισε το παιχνίδι.

And the Oscar goes to......Slumdog Millionaire!!!

Μεγάλος νικητής στα φετινά Όσκαρ η ταινία Slumdog Millionaire του Ντάνι Μπόιλ, που απέσπασε οκτώ βραβεία, ανάμεσά τους της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και προσαρμοσμένου σεναρίου.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ-ΑΠΑΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ;;;

ΣΕ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ Η ΑΔΕΔΥ

Με κύρια αιτήματα την επίλυση των προβλημάτων που παρατηρούνται στο Ταμείο Πρόνοιας και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η ΑΔΕΔΥ προχωρά σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου.

«Αir Κορυδαλλός»!!!!

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας και του Αλκέτ Ριτζάι, ταξίδεψαν ξανά με την «Αir Κορυδαλλός». Οι δύο κακοποιοί επανέλαβαν το επιτυχημένο σχέδιο που τους είχε οδηγήσει στην ελευθερία πριν απο 2,5 χρόνια και οι Αρχές απλώς οδηγήθηκαν ξανά σε φιάσκο. Η κινηματογραφική απόδραση - καρμπόν με αυτή που είχαν κάνει στις αρχές Ιουνίου 2006, έγινε ξανά με ελικόπτερο, το οποίο είχαν μισθώσει δύο συνεργοί των κρατουμένων (ένας άντρας και μία γυναίκα). Καλή αρχή κ.Δένδια...

Τα πέντε στοιχήματα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και τον Πρωθυπουργό περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τόπος και ζήτησε και πάλι προσφυγή στις κάλπες. Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του, γνωρίζοντας όπως είπε ότι ο πήχης μπαίνει ψηλά και ότι το χρέος της ευθύνης είναι βαρύ και ζήτησε για μια ακόμα φορά εκλογές. «Η επιλογή της υπευθυνότητας και σοβαρότητας: Να μιλήσει ο λαός για να αλλάξει πορεία ο τόπος. Αν νοιαζόμασταν για τον εαυτό μας, θα μπορούσαμε να κρυφτούμε πίσω από προσχήματα και να περιμένουμε να πληρώσουν οι άλλοι το κόστος της ανικανότητας τους να διαχειριστούν την κρίση», είπε.