Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Συνεδρίασε χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ


Ενθουσιασμός και ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 7η Ιουνίου!Η διαδικασία κράτησε πάνω από τρεις ώρες και το λόγο πήραν πάνω από 20 στελέχη.Υπήρξε μια πετυχημένη διαδικασία με πολύ καλές αναλύσεις και επισημάνσεις.Το ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας έδωσε ένα ακόμα μάθημα πολιτικής διαδικασίας, που θα ζήλευαν πολλοί!

Κέρκυρα ..... απαράδεκτο και επικίνδυνο το οδικό δίκτυο σε πολλά σημεία! απούσα η Νομαρχία....





Κύριε Νομάρχη και κύριε Αντινομάρχη, πότε θα αποφασίσετε να προστατεύσετε τους οδηγούς από σημεία καρμανιόλα.Οι φωτογραφίες είναι σημερινές και απεικονίζουν με απόλυτη ακρίβεια την εγκατάλειψη του οδικού δικτύου του νησιού.Όπως βλέπετε καθαρά υπάρχει ''σκαλοπάτι'' με ανάποδη κλίση σε πολυσύχναστο και τουριστικό δρόμο.Μιλάμε για την Εθνική Πέλεκα στην περιοχή Καρουμπάτικα, σε μία από τις πιο δύσκολες στροφές του Κερκυραϊκού οδικού δικτύου.Η κατάσταση του δρόμου είναι ακριβώς έτσι, εδώ και ένα χρόνο, και αποτελεί θανάσιμη παγίδα για τους οδηγούς δικύκλων, ντόπιους αλλά και ανυποψίαστους τουρίστες.Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο ''σκαλοπάτι'' συνεχίζει για τουλάχιστον 50 μέτρα και παρασέρνει όλα τα οχήματα προς γκρεμό 20 μέτρων.Αυτές είναι οι ολοκληρωμένες και υπεύθυνες παρεμβάσεις που υποσχεθήκατε στον Κερκυραϊκό λαό ;;;;;;;;

ΜΠΑΝΑΝΟΥΛΑ ΦΑΓΑΜΕ ???

http://freskoprama.blogspot.com

"Τα νέα γραφεία Ν.Δ & ΛΑ.Ο.Σ."

Depeche Mode: Δεν έρχονται τελικά ! ! !

Ένα μήνα μετά την... ψυχρολουσία στο Terra Vibe της Μαλακάσας λόγω της ασθένειας του Ντέιβιντ Γκάχαν, οι Depeche Mode ανακοίνωσαν ότι δεν μπορούν να προγραμματίσουν σε νέες ημερομηνίες την ακυρωμένη εμφάνισή τους στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες επτά χώρες. Σε δελτίο Τύπου της Big Star Promotion αναφέρεται ότι οι Depeche Mode αδυνατούν να προγραμματίσουν σε νέες ημερομηνίες οκτώ από τα ακυρωμένα σόου εξαιτίας δυσκολιών στο σχεδιασμό του προγράμματός τους. Παρ’ όλες τις προσπάθειες δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί ένα κενό, στο οποίο θα μπορούσαν να προγραμματιστούν οι συναυλίες. Ακυρώνονται οριστικά οι συναυλίες του συγκροτήματος στην Αθήνα, την Κωνσταντινούπολη, τη Σόφια, το Βελιγράδι, τη Βαρσοβία, τη Ρίγα και το Βίλνιους. Οι Depeche Mode θα ήθελαν να ζητήσουν συγγνώμη από τους θαυμαστές τους για οποιαδήποτε αναστάτωση και να τους ευχαριστήσουν για τη στήριξη και την υπομονή που έδειξαν αυτή την περίοδο, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Η1Ν1: 14 τα κρούσματα νέας γρίπης στην Ελλάδα

Ακόμη δύο νέα κρούσματα της νέας γρίπης ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για ένα μωρό, οκτώ μηνών, που ήρθε με τους γονείς του από τη Νέα Υόρκη και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία και ένα 22χρονο που ήρθε από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑκαι νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο. Τα κρούσματα έως τώρα είναι 14. Νωρίτερα ανακοινώθηκαν ακόμη πέντε νέα κρούσματα γρίπης. Πρόκειται για ισάριθμους τουρίστες, οι οποίοι ήρθαν στην χώρα μας από ΗΠΑ και Καναδά. Έτσι, κατά την έκτακτη σύσκεψη αποφασίστηκε να διευρυνθούν τα νοσοκομεία αναφοράς και στα ήδη υπάρχοντα να προστεθούν τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία «Αττικόν», Αλεξανδρούπολης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Πατρών,καθώς και το Γενικό Νοσοκομείου Ρόδου.

ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών έδειξαν σήμερα με βούλευμά τους οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών στους δύο αστυνομικούς που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008, στα Εξάρχεια. Οι δικαστές, με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας, παραπέμπουν τον αστυνομικό Επαμεινώντα Κορκονέα για αθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και τον συνάδελφό του Βασίλη Σαραλιώτη για συνέργεια στη δολοφονία του 15χρονου αγοριού, διατάσσοντας παράλληλα να παραμείνουν και οι δύο στη φυλακή μέχρι τη δίκη τους. Με το βούλευμά τους, οι δικαστικοί λειτουργοί ουσιαστικά απορρίπτουν τους ισχυρισμούς του βασικού κατηγορουμένου Επ. Κορκονέα ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 15χρονο Αλέξανδρο αποδίδοντας την πράξη του σε εξοστρακισμό της σφαίρας, παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραφαν με εντελώς διαφορετικό τρόπο τη σκηνή της δολοφονίας.

Άλμα 20 δισ. ευρώ για το Δημόσιο Χρέος

Τα 282 δισ. ευρώ έφτασε το δημόσιο χρέος της χώρας στο πρώτο τρίμηνο του 2009 έναντι 262 δισ. ευρώ που ήταν στις 31 Δεκεμβρίου 2008. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, στο τέλος Μαρτίου το Χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης διαμορφώθηκε στα 280,07 δισ. ευρώ, έναντι 275,5 δισ. ευρώ που προέβλεπε ο προϋπολογισμός για το σύνολο του έτους και είναι αυξημένο πάνω από 14% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι. Η αύξηση του δημοσίου χρέους οφείλεται και στον δανεισμό του δημοσίου στο πρώτο εξάμηνο του 2009, ο οποίος έφθασε σχεδόν τα 55 δισ. ευρώ, έναντι περίπου 41 δισ. ευρώ που προέβλεπε ο προϋπολογισμός.