Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Μονο τα σωβρακα δεν του πηρε!


Θέλουμε πρωθυπουργό να κάνει κι όχι να μιλάει


Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί παίζει μεγαλύτερο ρόλο εάν ο Παπανδρεου κόμπιασε ή έκανε συντακτικά λάθη απο την άθλια διακυβέρνηση της χώρας ,τη μίζα την ρεμούλα και την εξαθλίωση των τελευταίων 6 χρόνων.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ!

http://whitetoweraris.blogspot.com

Το debate σε 15 δεύτερα

http://antinds.blogspot.com

Μετακομίζουμε...


Γαλάζια καρφιά...

Πολιτική βόμβα σε Μαξίμου και Ρηγίλλης έριξε το πρωί η Μαριέτα Γιαννάκου, μέσα από τη συχνότητα του Flash 96, για το ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.Η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ σημείωσε με νόημα: "Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας μπαίνουν άνθρωποι που δεν μπορούν να εκλεγούν. Εγώ μπορώ όποτε θέλω".Την δυσφορία του για την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης, εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Μιλώντας, επίσης, στον Flash 96, σημείωσε ότι ίσως θα έπρεπε να έχει εξηγηθεί περισσότερο γιατί πήγαμε στις εκλογές.Γαλάζια καρφιά και από τον πρώην γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, Νίκο Καραχάλιο, ο οποίος- μέσω του Flash 96- εξαπέλυσε επίθεση στον Θ. Ρουσόπουλο."Εκείνος είχε την ευθύνη των χειρισμών για το Βατοπέδι που ανέστρεψε το κλίμα εις βάρος της ΝΔ. Λείπει αυτός αλλά έχει μείνει πίσω η ομάδα του", τόνισε ο κ. Καραχάλιος, προσθέτοντας ότι ο Θ. Ρουσόπουλος αποδυνάμωσε τον Κ. Καραμανλή.
http://www.nooz.gr

Κατεπείγον τηλεγράφημα της Ντόρας...

...λίγο πριν αρχίσει το ντιμπέιτ!






Το debate είχε νικητή!

Λίγες ώρες μετά το debate Παπανδρέου - Καραμανλή, τα παπαγαλάκια στην TV έχουν ήδη πιάσει δουλειά για να παρουσιάσουν την δική τους πραγματικότητα σε όσους τυχόν δεν το παρακολούθησαν... Το κεντρικό τους story είναι είτε ότι ούτε αυτό το debate είχε νικητή, είτε ότι υπερείχε "ο επικοινωνιακός" Καραμανλής στα σημεία κτλ. Κι όμως αυτό το debate είχε νικητή. Κι αυτός ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο Παπανδρέου στην καλύτερη του τηλεοπτική εμφάνιση, έδειξε το γιατί θα είναι πρωθυπουργός την 5η Οκτωβρίου.
Χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρική ορολογία, που είναι και της μόδας στον δημοσιογραφικό και τον πολιτικό κόσμο, ο Παπανδρέου κατέβαινε στην αναμέτρηση, έχοντας πάρει στο πρώτο ματς καθαρή νίκη. Οπότε με απλώς ένα συντηρητικό παιχνίδι εκτός έδρας, μπορούσε να πάρει την πρόκριση. Αλλά αυτός έκανε εμφάνιση που κάνουν μεγάλες ομάδες. Μπήκε στο γήπεδο του αντιπάλου επιθετικά και τον κέρδισε κατά κράτος.
Προφανώς και δεν περίμενε η ΝΔ αυτήν την εξέλιξη, καθώς οδηγήθηκε σε ένα ακόμα Βατερλώ, από τα πολλά που είχε σε αυτήν την προεκλογική περίοδο.
Ο Καραμανλής κατηγορούσε τον Παπανδρέου για αοριστία. Αυτός δεν κατέθεσε ούτε μια πρόταση. Ούτε καν αόριστη.
Στο μόνο που περιορίστηκε ο Καραμανλής είναι να ρίχνει όλο το φταίξιμο στο ΠΑΣΟΚ για τα πάντα. Κατά τον κ.Καραμανλή δεν υπήρξε κανένα σκάνδαλο (!) 5,5 χρόνια παρά μόνο σκανδαλολογία. Αμέσως μετά είπε ότι το μόνο σκάνδαλο ήταν αυτό του Χρηματιστηρίου. Για το οποίο παρέλειψε να πει ότι δεν έκανε τίποτα. Αν μάλιστα το συνδυάσουμε με τις αναφορές του στα Ίμια και τον Οτσαλάν, καταλαβαίνουμε ότι ο Καραμανλής ξεκίνησε από τώρα αντιπολίτευση με επιχειρήματα της προηγούμενης δεκαετίας. Κατέφυγε μάλιστα αρκετές φορές σε ψέματα με κορυφαίο αυτό με το ΦΕΚ, που καταρρίφθηκε λίγα λεπτά μετά.
Δεν θα αναφερθούμε στις επιμέρους απαντήσεις των δύο αρχηγών. Νομίζω δεν έχει νόημα να το κάνουμε όταν ο Καραμανλής δήλωσε ότι δεν υπήρξαν σκάνδαλα και ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κάνει αυτοκριτική για το "χρέος που άφησε" και "τα σκάνδαλα του".
Αύριο δεν θα υπάρχουν δημοσκοπήσεις. Θα μπορούν να κάνουν άνετα τα παπαγαλάκια την δουλειά τους. Είναι ευνόητη η σκοπιμότητα της απαγόρευσης.
Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει σύγκριση.
http://ideodoxeio.blogspot.com

Τέλος. The End. Finito. Πάπαλα.

http://krogias.blogspot.com

F1 - RENAULT: Ποινή - χάδι για το στημένο γκραν πρι

Διετή αποκλεισμό με διετή αναστολή επέβαλε η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FΙΑ) στη Renault, γιατί «έστησε» το περσινό γκραν πρι της Φόρμουλα 1 στη Σιγκαπούρη. Η ποινή- χάδι της FΙΑ οφείλεται κυρίως στη στάση της γαλλικής ομάδας η οποία αποδέχτηκε όλες τις κατηγορίες που στηρίχτηκαν στην κατάθεση του πρώην οδηγού της, Νελσίνιο Πικέ. Ο τελευταίος είχε λάβει εντολή από τον γενικό διευθυντή της Renault Φλάβιο Μπριατόρε και τον επικεφαλής των μηχανικών Πατ Σίμοντς να ρίξει το μονοθέσιό του στις προστατευτικές μπάρες ώστε να ωφεληθεί ο ομόσταβλός του Φερνάντο Αλόνσο ο οποίος κέρδισε τελικά τον αγώνα. Στον Πικέ δεν επιβλήθηκε καμία ποινή καθώς ο Βραζιλιάνος έλαβε «ασυλία» από τη FΙΑ με αντάλλαγμα να προσφέρει τις αποδείξεις που είχε στην κατοχή του.

B.Obama: «ήμουν μαύρος και πριν από τις εκλογές»

Κατά το μεγαλύτερο τμήμα της εκπομπής The Late Show με τον Ντέιβιντ Λέτερμαν, ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν σοβαρός. Τα θέματα που συζητήθηκαν, επίσης. Κάποια στιγμή όμως, ο Λέτερμαν, αναφέρθηκε στον ισχυρισμό του πρώην προέδρου των Ην.Πολιτειών Τζίμι Κάρτερ ότι για πολλές από τις τελευταίες πολιτικές επιθέσεις ευθύνεται ο ρατσισμός. Ο Μπαράκ Ομπάμα απάντησε με χιούμορ: «Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ήμουν μαύρος και πριν από τις εκλογές», επισήμανε.

Σύντομα στις αίθουσες η ταινία του Michael Jackson, «This Is It»

Στις 28 Οκτωβρίου θα βγει στις αίθουσες το κινηματογραφικό αφιέρωμα στο βασιλιά της ποπ, με σκηνές από τις πρόβες του Μάικλ Τζάκσον τον Ιούνιο κατά την προετοιμασία εν όψει της παγκόσμιας περιοδείας του. Η ταινία θα φέρει τον τίτλο «This Is It» και θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Sony Pictures. Η Νέα Υόρκη, το Ρίο ντε Τζάνερο, το Λονδίνο, το Βερολίνο και η Σεούλ θα είναι μερικές από τις πόλεις που θα δουν πρώτες την πολυαναμενόμενη ταινία. Η επίσημη πρεμιέρα, ωστόσο, έχει προγραμματιστεί για τις 27 Οκτωβρίου στο Λος Άντζελες.