Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ανοιγει το Ασφαλιστικο….


http://asimonis.wordpress.com

Συνεχίζονται οι εργασίες της διάσκεψης της Κοπεγχάγης

Με διαπραγματεύσεις τεχνικού χαρακτήρα συνεχίζονται οι εργασίες της διάσκεψης της Κοπεγχάγης. Διαπραγματεύσεις τεχνικού χαρακτήρα άρχισαν σήμερα, δεύτερη ημέρα των εργασιών της διάσκεψης της Κοπεγχάγης, ενισχυμένες από την ανακοίνωση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος (EPA) η οποία καθιστά κίνδυνο για τη δημόσια υγεία την εκπομπή αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Οι εκπρόσωποι 193 χωρών, που έχουν συγκεντρωθεί στην Κοπεγχάγη με στόχο την επίτευξη διεθνούς συμφωνίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, άρχισαν σήμερα σε επιμέρους ομάδες την επεξεργασία θεμάτων όπως η αποψίλωση των δασών, η χρηματοδότηση της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή ή οι μηχανισμοί επαλήθευσης της τήρησης των δεσμεύσεων των χωρών. «Κατά τη διάρκεια των επομένων τριών ή τεσσάρων ημερών θα εξασκηθούμε στο ξεκαθάρισμα του εδάφους», δήλωσε σήμερα δυτικός διαπραγματευτής. Η ανακοίνωση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος έγινε δεκτή με ικανοποίηση στην Κοπεγχάγη. «Αυτό θα συμβάλει στο να πείσουμε τους εκπροσώπους και τους παρατηρητές άλλων χωρών ότι οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους», σχολίασε ο Ντέιβιντ Ντόνιγκερ, της αμερικανικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) National Resources Defense Council. Για τη Greenpeace, η απόφαση αυτή αποτελεί «σημαντικό μήνυμα» στη διάσκεψη της Κοπεγχάγης. Σημαίνει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα μπορεί να αναλάβει δράση, όποια και αν είναι η απόφαση του Κονκρέσου για τη μείωση των εκπομπών αερίων.
www.kathimerini.gr

Σε ελεύθερη πτώση η ΝΔ

http://politikiprotasi.blogspot.com

ΠΑΟ: Τέλος ο Τεν Κάτε !

Ο Χενκ Τεν Κάτε αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μια μέρα πριν από τα γενέθλιά του. Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, σύμφωνα με την "πράσινη" ανακοίνωση. Και επίσημα Νιόπλιας και Βαζέχα στον πάγκο που δηλώνουν έτοιμοι για τίτλο. Δύο "παιδιά" που έχουν τιμήσει με το παραπάνω την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Νιόπλιας και ο Κριστόφ Βαζέχα θα είναι το νέο τεχνικό δίδυμο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων θα είναι ο προπονητής με βοηθό τον παλαίμαχο Πολωνό στράικερ, και με τους δύο να δηλώνουν ικανοποιημένοι.
Αναλυτικά η "πράσινη" ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι σε συνάντηση που είχαν σήμερα ο πρόεδρος, κ. Νικόλας Πατέρας με τον προπονητή της ομάδας, κ. Χενκ τεν Κάτε, συμφώνησαν τη λύση της συνεργασίας τους.
Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον προπονητή για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και για τη συνεργασία τους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο μέλλον.
Ο κ. Τεν Κάτε δήλωσε: "Υπήρξε τιμή για μένα η συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό και τα αποτελέσματα υποστηρίζουν το έργο μου. Έχω βάλει τα θεμέλια για την ομάδα. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι με τη συνολική εικόνα, αλλά εγώ και οι συνεργάτες μου δώσαμε τα πάντα για την επιτυχία.
Η απόφαση του προέδρου δεν θα επηρεάσει τη μεταξύ μας σχέση και τη φιλία που αναπτύξαμε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξή τους και εύχομαι η ομάδα να κερδίσει τον τίτλο".
http://www.sport24.gr

ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!



http://molemou1.blogspot.com

«Η Αθήνα είναι η πιο ασφαλής πόλη στην Ευρώπη»

Ικανοποιημένος από την αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας στην αποτροπή σοβαρών επεισοδίων εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Κάνοντας τον απολογισμό των ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ στις τελευταίες κινητοποιήσεις, ο κ. Χρυσοχοϊδης υπεραμύνθηκε της προληπτικής δράσης, που, όπως είπε, ματαίωσε τα σχέδια όσων ήθελαν να δημιουργήσουν στην Αθήνα «μία νέα Νύχτα των Κρυστάλλων». Ξεκαθάρισε επίσης, ότι όσο απεχθής είναι η βία που ασκείται από τον αστυνομικό εξίσου απεχθής είναι και η εικόνα των χούλιγκαν που χτυπούν αστυνομικούς που εργάζονται για λιγότερα από 1.000 ευρώ. Χαρακτήρισε επίσης «ανοησίες» τους ισχυρισμούς περί αστυνομοκρατίας και «σιδηρόφρακτης δημοκρατίας» και εξήγησε ότι η αστυνομία προτίμησε συλλέγοντας κι αξιοποιώντας πληροφορίες, να δράσει προληπτικά παρά κατασταλτικά. Τόνισε ακόμα, ότι η Αθήνα είναι ίσως η πιο ασφαλής πόλη στην Ευρώπη. Ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει έρευνα για την περίπτωση του αστυνομικού της «Ομάδας Ζ», που χτύπησε τη διαδηλώτρια και θα αποδοθούν ευθύνες.
ta nea

Google SPDY: Έως και 64% ταχύτερο άνοιγμα των ιστοσελίδων, με το νέο πρωτόκολλο

Η Google, έχοντας ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού με την Google Go, τη νέα γλώσσα προγραμματισμού που ετοιμάζει, τώρα αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω σε μια νέα τεχνολογία που πιστεύει ότι θα επιταχύνει κατά πολύ την περιήγησή μας στο Διαδίκτυο. Το νέο σύστημα, με την ονομασία SPDY (προφέρεται SPeeDY), περιγράφεται ως ένα πρωτόκολλο για τη μεταφορά δεδομένων στο internet, σχεδιασμένο ειδικά για να παρέχει το ελάχιστο δυνατό latency.Το SPDY έχει σχεδιαστεί για να έχει ενσωματωμένο το πρωτόκολλο HyperText Transfer αντί να το αντικαταστεί, αλλά χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από header compression, multiplexed streams, και traffic prioritisation ώστε να επιταχύνει σημαντικά το φόρτωμα μιας ιστοσελίδας - και με βάση τα τεστ πάνω στον Google Chrome, η Google ισχυρίζεται ότι το SPDY μείωσε το χρόνο ανοίγματος των ιστοσελίδων κατά 64%! Η Google σκοπεύει να δοκιμάσει περισσότερο την τεχνολογία SPDY και θέλει σε λίγο καιρό να βγάλει μια open-source άδεια για να πραγματοποιήσουν οι χρήστες τις δοκιμές τους, πάνω σε έναν Chrome client που θα υποστηρίζει και απλή HTTP αλλά και τις νέες εντολές του SPDY. Βέβαια, οι χρήστες μέχρι να ξεκινήσουν οι servers να υποστηρίζουν το νέο πρωτόκολλο, δε θα δουν καμία διαφορά όπως τονίζει η Google.
http://myplaisio.gr

Η Google ανακοινώνει τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις του 2009

Η Google διέθεσε στο κοινό τα τελευταία ευρήματα από το Zeitgeist, τη διαρκή έρευνα σχετικά με τις αναζητήσεις στη μηχανή της εταιρείας. Τα αποτελέσματα έχουν πολλές ομοιότητες με αυτά που ανακοίνωσαν πρόσφατα η Yahoo! για την ομώνυμη μηχανή και η Microsoft για το Bing. Ο δημοφιλέστερος όρος αναζήτησης μέσα στο 2009 ήταν ο αστέρας της ποπ Michael Jackson, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τον Ιούνιο που μας πέρασε. Στην πεντάδα των δημοφιλέστερων αναζητήσεων σε... παγκόσμιο επίπεδο ήταν τόσο το Facebook, όσο και το Twitter, στις θέσεις 2 και 4 αντίστοιχα. Παραδόξως, τις θέσεις 3 και 5 καταλαμβάνουν δύο λέξεις που δεν προέρχονται από την αγγλική γλώσσα. Πρόκειται για την ισπανική Tuenti [το "ισπανικό Facebook"] και την τουρική Sanalika [μια ιστοσελίδα με online games]. Άλλοι δημοφιλείς όροι είναι τα Windows 7, η ταινία New Moon και η εκκεντρική Lady Gaga. Σημειωτέον ότι τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν τους όρους με τη μεγαλύτερη άνοδο δημοτικότητας από το 2008 στο 2009.
http://e-pcmag.gr

Μπροστά στο κρητικό μαχαίρι τύφλα να 'χει το χρυσό ρόλεξ



Πηγαίνει στην Κρήτη ένας τύπος με πολλά λεφτά και μαγεύεται από τις ομορφιές της.
Κάποια στιγμή συναντάει έναν ντόπιο ο οποίος κρατά ένα κρητικό μαχαίρι.
- Φίλε, του λέει, πόσα θέλεις για να μου δώσεις το μαχαίρι σου;
- Δεν το δίνω, απαντά ο Κρητικός.
- Ζήτα μου όσα θες, λέει πάλι ο πλούσιος...
- Όχι, ξαναλέει ο Κρητικός.
- Να, θα σου δώσω το χρυσό μου ρόλεξ, λέει με λαχτάρα ο πλούσιος.
- Σου 'πα, δεν σου τη δίνω τη μάχαιρα.
- Μα γιατί; ρωτά ο πλούσιος.
- Γροίκα θα να δεις, του λέει ο Κρητικός.
Αν μου δώκεις το ρόλεξ και σου δώκω τη μάχαιρα και πάω στο χωριό και κάτσω στον καφενέ, και πιω δυο ρακές και με πιάκει ο πεντοζάλης και έρθει κάποιος και μου πει "Τσι μάνας σου το μ...." εγώ ήντα θα πω; "Εννιά παρά τέταρτο;;;"
http://clopyandpaste.blogspot.com

Εμπλοκή ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στα στημένα!

Εμπλοκή ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, στα στημένα παιχνίδια του κυκλώματος Άντε Σάπινα, εξετάζει η εισαγγελία του Μπόχουμ και η Ιντερπόλ, σύμφωνα με τα Γερμανικά ραδιόφωνα και δημοσίευμα του περιοδικού «FOCUS», καθώς κερδισμένα κουπόνια στοιχήματος με τον εν λόγω αγώνα, έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του περιοδικού «FOCUS» Σέρβος συνεργάτης του φυλακισμένου Κροάτη, ο οποίος μίλησε για προκαθορισμένα αποτελέσματα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού «FOCUS» της περασμένης Δευτέρας 30.11.2009, ένας 39 χρόνος Σέρβος παίκτης του στοιχήματος, ο οποίος δηλώνει «συνεταίρος του Σάπινα», αποκάλυψε μέρος της δράσης του κυκλώματος τού Κροάτη, που έστηνε αγώνες. Ο ίδιος ο Σέρβος έδωσε στη δημοσιότητα τρία κουπόνια για αγώνες με ημερομηνία 30.04.2006 στα οποία μαζί με το Σάπινα, είχαν ποντάρει σε συγκεκριμένους αγώνες που οι συνεργάτες τού κυκλώματος, φέρεται να είχαν «στήσει». Ανάμεσά τους και το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ που έγινε την Κυριακή του Θωμά, 30 Απριλίου 2006, ο οποίος έληξε με νίκη της Κρητικής ομάδας με 2-1. Με αφορμή το δημοσίευμα του «FOCUS», ασχολήθηκε η εισαγγελία του Μπόχουμ η οποία ξεκίνησε έρευνα σε συνεργασία με την Ιντερπόλ, όπως μετέδωσαν όλη την περασμένη εβδομάδα τα Γερμανικά ραδιόφωνα, με αποκορύφωμα αυτά που ακούστηκαν προχθές Σάββατο το πρωί από το κρατικό κανάλι SWR1.
Ήδη, οι Γερμανοί βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποδείξουν ότι ο ένας από τους τέσσερις αγώνες του επίμαχου κουπονιού που αφορά παιχνίδι της δεύτερης ομάδας του Αμβούργου (καθώς αυτός είναι Γερμανικού ενδιαφέροντος και κυρίως, αυτός τους απασχολεί), είχε στηθεί από το κύκλωμα Σάπινα. Στο συγκεκριμένο κουπόνι της 30.04.2006 που παίχτηκε στην εταιρία BET 3000 με έδρα στο Μόναχο, συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΟΚ που έληξε 2-1 υπέρ του ΟΦΗ. Ο Σέρβος συνεργάτης του Σάπινα είχε ποντάρει το συγκεκριμένο ματς στο 1,55 και ήταν το τρίτο στη σειρά πονταρίσματος. Τα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν τα παιχνίδια της Λάτσιο με τη Λέτσε (ο Κροάτης πόνταρε στο 1,25), της Σιένα με την Γιουβέντους (πόνταρε στο 1,4) και αυτός που οι γερμανικές αρχές είναι κοντά στην ανίχνευση του στησίματός του. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα του κουπονιού ανάμεσα στις ομάδες Αμβούργο ΙΙ και Οσναμπρύκ ο οποίος έληξε με 2-0 και ο οποίος έδινε απόδοση «2,10». Το παιχνίδι αφορούσε την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας Γερμανίας.
Ο Σέρβος αυτοαποκαλούμενος «συνεταίρος» έπαιξε στο συγκεκριμένο κουπόνι 2.000,00 Ευρώ και πήρε 11.392,50. Στα υπόλοιπα κουπόνια εκείνης της ημέρας, για τα οποία δε γίνεται αναφορά αν περιέχουν τον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, ο Σέρβος έπαιξε αντίστοιχα 4.250,00 Ευρώ τα οποία του απέφεραν 24.888,00 Ευρώ και 4.000,00 Ευρώ από τα οποία το κέρδος του ήταν 16.396,80 Ευρώ. Σε δηλώσεις του στο περιοδικό «FOCUS» ο Σέρβος συνεργάτης του κρατούμενου, Άντε Σάπινα εξηγεί το σύστημα και τον τρόπο πονταρίσματος του Κροάτη: Ο Σάπινα και οι συνεργάτες του τοποθετούσαν γνωστούς και φίλους σε εταιρίες στοιχημάτων οι οποίες ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο δέχονταν τα στοιχήματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα δέχονταν οι εταιρίες στοιχημάτων. Ο Σέρβος αποκαλύπτει ακόμα ότι το «κύκλωμα Σάπινα» κατάφερε να τοποθετήσει δικούς του ανθρώπους ακόμη και στην εταιρία «BETRADAR» η οποία έχει έδρα στο Ζουζβίλ της Ελβετίας. Πρόκειται για εταιρία που σε συνεργασία με τις μεγάλες εταιρίες στοιχήματος επιβλέπουν «ύποπτα» πονταρίσματα κι ενημερώνουν την ΟΥΕΦΑ. Ο Άντε Σάπινα τον τελευταίο καιρό δεν πόνταρε ποτέ με το δικό του όνομα. Μεγάλα ποσά πόνταρε μέσω δύο καλών του φίλων στην Αυστριακή πόλη του Γκράτς, η οποία θεωρείται ως «η πρωτεύουσα του στοιχήματος στην Ευρώπη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Σέρβος συνεργάτης του, ο οποίος αποκαλύπτει πως ο Κροάτης, όταν πόνταρε μέσω διαδικτύου, πόνταρε μόνο μικρά ποσά και μάλιστα σε περισσότερες από… 45 διαφορετικές εταιρίες στοιχημάτων ώστε να μη δώσει κανένα δικαίωμα να υποπτευθούν τις κινήσεις του.
Έτσι, αν ο αγώνας «Ελληνικού ενδιαφέροντος» του απέφερε 11,4 χιλιάδες Ευρώ μόνο στην Bet 3000, κάνοντας κάποιος έναν απλό υπολογισμό, μπορεί να καταλήξει στο συνολικό ποσό που κέρδισε ο Κροάτης και η συμμορία του: Περί τις 500 χιλιάδες Ευρώ! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σάπινα έστησε αγώνα της Γ΄ κατηγορίας Γερμανίας και πιο συγκεκριμένα αγώνα της Ούλμ, δίνοντας στους τρεις Σέρβους και στον έναν Κροάτη ποδοσφαιριστή της Ούλμ, το ποσό των 15.000 Ευρώ στον καθέναν. Τα χρήματα τούς τα παρέδωσε σε κεντρικό καφέ της πόλης, και τα είχε τοποθετημένα σε κουτί από παπούτσια. Από τον αγώνα αυτό, κέρδισε 1,4 εκατομμύρια Ευρώ! Έναν άλλον αγώνα που σύμφωνα με το «FOCUS» εξετάζει η Ίντερπολ και η γερμανική εισαγγελία του Μπόχουμ, είναι ο αγώνας τους Βελγικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Γκεντ και τη Λόκερν που έγινε στις 03 Φεβρουαρίου 2007 και ο οποίος έληξε 3-1 υπέρ της Γκεντ. Στον αγώνα αυτό, ο Σάπινα κέρδισε ένα εκατομμύριο Ευρώ, ποντάροντας στο ακριβές αποτέλεσμα, με 2 γκολ διαφορά και ότι θα μπουν περισσότερα από 3 γκολ. Ο τελευταίος αγώνας που στήθηκε από το κύκλωμα Άντε Σάπινα, κι ενώ αυτός βρισκόταν στη φυλακή, έγινε στις 30 Αυγούστου 2009, στη Β΄ κατηγορία Φινλανδίας ανάμεσα στις Kongsvinger IL και Alta IF. Το τελικό σκορ ήταν 4-2, στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-2 και το κέρδος ανήλθε στα 290.000 Ευρώ.
Η γερμανική εισαγγελία σε συνεργασία με την Ίντερπολ εξετάζουν έναν έναν τους αγώνες που βρέθηκαν στα κουπόνια του Άντε Σάπινα. Ανάμεσα στους υπόλοιπους αγώνες και αυτός του ΟΦΗ –ΠΑΟΚ 2-1 στις 30/4/2009, μετά τις αποκαλύψεις του Σέρβου στο «ΦΟΚΟΥΣ».
Όπως μεταδόθηκε από τα Γερμανικά ραδιόφωνα, ο Σάπινα έχει δηλώσει στις Γερμανικές αρχές ότι πόνταρε μόνο σε στημένους αγώνες και πως από τα παιχνίδια που έστηναν αυτός και οι συνεργάτες του, το 85% έβγαινε όπως είχαν προσυμφωνηθεί. Έτσι λοιπόν, και σε συνδυασμό με το δημοσίευμα του περιοδικού και τις δηλώσεις του Σέρβου «συνεταίρου», ερευνάται και το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ. Η πρόσφατη σύλληψη ενός Τούρκου συνεργάτη τού Σάπινα, ο οποίος μίλησε για τον αγώνα της Τουρκίας με τη Βοσνία, θεωρείται κομβική από τη Γερμανική αστυνομία, καθώς ο Τούρκος μάλλον θα μιλήσει πιο εύκολα απ΄ ό,τι ο Σάπινα και οι έως τώρα συνεργάτες του που αποδείχτηκαν σκληρά καρύδια. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε το κύκλωμα Σάπινα, περιγράφεται χαρακτηριστικά κι ανάγλυφα, όσον αφορά αγώνα του Σλοβάκικου πρωταθλήματος: Οι «απεσταλμένοι» του Σάπινα, πήγαν στο ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα της Κόσιτσε και σε συνεργασία με το γιατρό της ομάδος και το μάγειρα του ξενοδοχείου έβαλαν ηρεμιστικές ουσίες στο φαγητό των παικτών, πριν το ματς! Έτσι εξασφάλισαν την ήττα της Κόσιτσε, αφού οι αντιδράσεις των παιχτών ήταν …ήρεμες! Αυτή η μέθοδος «χρησιμοποιείται πολύ από τους Ρώσους», ισχυρίζεται ο Σέρβος συνεργάτης του Σάπινα.
http://www.dikisports.blogspot.com/

Υπουργικό συμβούλιο στους πρόποδες του Έβερεστ


Το υπουργικό συμβούλιο του Νεπάλ, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα για την υπερθέρμανση του πλανήτη και το λιώσιμο των πάγων στα Ιμαλάια, αποφάσισε να συνεδριάσει σε ένα καταυλισμό ορειβατών στους πρόποδες του Έβερεστ.Φορώντας κατάλληλο εξοπλισμό όπως, μάσκες οξυγόνου, μπουφάν, μάλλινα καπέλα, ο πρωθυπουργός του Νεπάλ μαζί με 21 υπουργούς, μετέβησαν με ελικόπτερο σε καταυλισμό ορειβατών, που βρίσκεται σε υψόμετρο 5,262 μέτρα.Στόχος της κυβέρνησης του Νεπάλ, είναι να στείλει ένα μήνυμα στους παγκόσμιους ηγέτες για τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, εν όψει της Συνόδου της Κοπεγχάγης, η οποία αρχίζει τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.Η υπερθέρμανση του πλανήτη λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου, έχει προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στους παγετώνες των Ιμαλαίων.Η εν λόγω κίνηση, ακολουθεί το παράδειγμα του υπουργικού συμβουλίου των Μαλβίδων, που πραγματοποίησαν τον Οκτώβριο υποβρύχια συνεδρίαση, για να τραβήξουν την προσοχή των παγκόσμιων ηγετών για τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη, στην στάθμη των υδάτων του Ινδικού Ωκεανού.Λόγω της αύξησης της παγκόσμιας θερμοκρασίας, απειλείται ολόκληρος ο πολιτισμός μας, δήλωσε ο πρωθυπουργός του Νεπάλ Madhav Kumar Nepal στους δημοσιογράφους.Σύμφωνα με εκτιμήσεις επιστημόνων, οι παγετώνες στα Ιμαλάια αναμένεται να λιώσουν μέσα στις επόμενες δεκαετίες.
http://thenewsbus.blogspot.com/