Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ημέρες και έργα ΝΔ !!!

Kατάφεραν πολλά ... τα διέλυσαν όλα,


καιρός να φύγουν ... να πάνε αλλού !!!

Επιτελους, τελος!!!


ΠΑΣΟΚ: Επίδομα-σωσίβιο για τη φτώχεια

Η χορήγηση έκτακτου επιδόματος αλληλεγγύης- που εκτιμάται ότι θα είναι περί τα 500 ευρώ- στα οικονομικώς ασθενή νοικοκυριά θα είναι από τις πρώτες κινήσεις του ΠΑΣΟΚ, εφόσον αναλάβει κυβερνητικά καθήκοντα, προκειμένου να δώσει το στίγμα της πολιτικής του για την αντιμετώπιση της κρίσης. Το μέτρο περιλαμβάνεται στο ένα από τα πέντε νομοσχέδια που έχει εξαγγείλει το ΠΑΣΟΚ στο πρόγραμμα των 100 πρώτων ημερών και στόχος του οικονομικού επιτελείου του κόμματος είναι να δοθεί το επίδομα- ολόκληρο ή η πρώτη δόση του- ώς τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ, το επίδομα θα ακολουθεί την κατεύθυνση που είχε προσδιοριστεί πριν από έναν χρόνο στην πρόταση νόμου την οποία είχε καταθέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με θέμα «Έκτακτα μέτρα ενίσχυσης των εισοδηματικά ασθενέστερων στρωμάτων». Ενδέχεται βεβαίως, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, να υπάρξουν αναπροσαρμογές εν όψει της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, η οποία εκτιμάται ότι έχει επιδεινωθεί ιδιαίτερα σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2008, όταν είχε κατατεθεί η πρόταση.

Αγώνας για την υγεία στο νομό- Παλαμάκια για τους υπουργούς της απερχόμενης κυβέρνησης




Το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων στην Υγεία και το ΝΤ Τμήμα της ΑΔΕΔΥ οργάνωσαν διαμαρτυρία στην είσοδο του νέου νοσοκομείου. Στην άλλη άκρη, είχε οργανωθεί η φιέστα με παλαμάκια και εναγκαλισμούς.Σημειώνουμε ότι υπολογίζεται- σύμφωνα με όσα είπε ο Υπουργός στην ομιλία του- η έναρξη λειτουργίας του νέου νοσοκομείου σε δυόμιση μήνες!!!!
http://kerkhora.blogspot.com

Προσοχη!!!! Κυκλοφορει επικινδυνος ιος!


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ GALLOPS...


Πρωταθλητές στις απώλειες θέσεων εργασίας

Η οικοδομή, ο τουρισμός αλλά και οι τράπεζες μαζί με τις ασφαλιστικές και χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες έχουν πληγεί το 2009 στον τομέα της απασχόλησης από τη διεθνή οικονομική κρίση σε ποσοστό 10-15%. Όπως δείχνει έρευνα του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, στην οποία καταγράφονται οι κλάδοι με τους υψηλότερους ρυθμούς αύξησης και μείωσης της απασχόλησης, οι υπηρεσίες εξακολουθούν να κρατούν την πρωτιά στην απασχόληση. Η έρευνα του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ δείχνει ότι κατά το διάστημα 2000 - 2008 από το σύνολο των 59 κλάδων οι 41 εμφανίζουν αύξηση της απασχόλησης και οι υπόλοιποι 18 μείωση. Ανάμεσα στους κλάδους που εμφανίζουν αύξηση της απασχόλησης συγκαταλέγονται κλάδοι με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς αύξησης (ανακύκλωση 1.057,6%, διαχείριση ακίνητης περιουσίας 1.056,5%, ετερόδικοι οργανισμοί και όργανα 519,1%, ενοικίαση μηχανημάτων και είδη ατομικής και οικιακής χρήσης 201,6%, πληροφορική 138,0%, συναφή με ενδιάμεσους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς 124,4%, άλλες δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών 66,5%, παραγωγή βασικών μετάλλων 63,1%). Οι κλάδοι που παρουσιάζουν μείωση της απασχόλησης, και με εξαίρεση αυτόν της γεωργίας, είναι κλάδοι με ιδιαίτερα υψηλούς ρυθμούς μείωσης (παραγωγή προϊόντων καπνού-60,1%, κατασκευή μηχανών γραφείου-53,6%, κατασκευή ειδών ένδυσης και γουναρικών-45,6%, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ταμεία-49,4%, κατασκευή ιατρικών οργάνων-32,9%, κατεργασία δέρματος-30,9%), γεγονός ιδιαίτερα ανησυχητικό για το μέλλον και τη βιωσιμότητά τους.

Ασύστολη κοροιδία της ΝΔ προς τους Κερκυραίους

Κορόιδεψαν σήμερα ασύστολα τον Κερκυραικό λαό,χωρίς ντροπή και χωρίς ενδοιασμό.Για να ξεγελάσει τον Κερκυραικό λαό ο Νίκος Δένδιας, με την συνδρομή του "εγκαινιάρχη' της Νέας Δημοκρατίας,Δημήτρη Αβραμόπουλου,και για να ρίξει στάχτη στα μάτια του Κερκυραίου πολίτη,εξυπηρετώντας τις μάταιες πολιτικές του φιλοφοξίες,τοποθέτησαν σήμερα μια μαρμάρινη πλάκα έξω από το νέο νοσοκομείο της Κέρκυρας,που θα είναι έτοιμο σε δύο περίπου χρόνια εξαπατώντας τον Κερκυραικό λαό και προσβάλλοντας την νοημοσύνη του.



Η σημερινή εικόνα του νοσοκομείου που εγκαινίασε σήμερα ο τελετάρχης Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Νίκο Δένδια είναι η ακόλουθη:



http://dcorfu.blogspot.com/

Μείωσε τον λογαριασμό του 60% αλλάζοντας τις λάμπες!

Υπολόγισε ότι τα φώτα του σπιτιού του παρήγαν 1,5 τόνο διοξειδίου του άνθρακα κάθε χρόνο και η δαπάνη στον λογαριασμό του ηλεκτρικού αναλογούσε στο μισό. Άλλαξε τις λάμπες πυράκτωσης με λαμπτήρες LΕD, με αποτέλεσμα η επιβάρυνση του περιβάλλοντος να ανέρχεται μόλις σε 150 κιλά διοξειδίου ετησίως και ο λογαριασμός του να μειωθεί κατά 60%. Χρειάζεται άλλη απόδειξη; O Άλοκ Τζα έχει αποκτήσει εμμονή με τις λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας. Έκανε ολόκληρη μελέτη για το σπίτι του και τα αποτελέσματά της είναι εντυπωσιακά. Όπως γράφει στην «Guardian» ο δημοσιογράφος, που είναι υπεύθυνος για επιστημονικά θέματα, «πλέον σε κάθε δωμάτιο που μπαίνω κοιτάζω τις λάμπες και υπολογίζω πόσο στοιχίζουν στον ιδιοκτήτη και πόσο επιβαρύνουν το περιβάλλον». Ακόμα και αν δεν νοιάζεστε για την προστασία του κλίματος, σκεφτείτε πόσα χρήματα θα γλιτώσετε από τον λογαριασμό του ρεύματος, παρατηρεί. Ο Άλοκ Τζα αποφάσισε να καταγράψει το οικολογικό αποτύπωμα του σπιτιού του και βρήκε ότι ο φωτισμός ήταν υπεύθυνος για το 28% της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας και για το 50% της δαπάνης του λογαριασμού. Τα φώτα που άναβε παρήγαν 1,5 τόνο διοξειδίου του άνθρακα μέσα σε μία μόλις χρονιά! Γι΄ αυτό αποφάσισε αμέσως να αλλάξει όλες τις λυχνίες πυράκτωσης με λαμπτήρες φθορισμού, που διαρκούσαν 10 φορές περισσότερο και κατανάλωναν 80% λιγότερη ενέργεια. Πέρασε τους επόμενους μήνες δοκιμάζοντας κάθε είδους λάμπες, μέχρι που έφθασε στους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας LΕD. Όταν ολοκλήρωσε αυτό το ταξίδι του στη «φωτεινή πλευρά», όπως το ονομάζει, ο δημοσιογράφος διαπίστωσε ότι επιβάρυνε πολύ λιγότερο το περιβάλλον. Πλέον ο φωτισμός για το σπίτι του παρήγε 150 κιλά διοξειδίου του άνθρακα ετησίως - «φανταστείτε πόσο θα προστατεύαμε το περιβάλλον εάν όλοι κάναμε το ίδιο», λέει. Ο φωτισμός αντιπροσωπεύει περίπου το 20% του λογαριασμού για ρεύμα ενός νοικοκυριού. Υπολόγισε μάλιστα ότι οι Βρετανοί ξοδεύουν 25 δισ. ευρώ κάθε χρόνο για φωτισμό στον λογαριασμό του ηλεκτρικού και ότι εάν όλοι άλλαζαν τους παραδοσιακούς λαμπτήρες με λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας η ενέργεια που θα εξοικονομούσαν ετησίως θα μπορούσε να τροφοδοτήσει όλες τις λάμπες στους δρόμους της χώρας επί 4 1/2 χρόνια ή να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα για κάθε κατοικία στο Λονδίνο επί 9 μήνες. Ακόμη υπολόγισε ότι εάν κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού στη Βρετανία άλλαζε μία λυχνία πυράκτωσης 100 βατ με μία λάμπα εξοικονόμησης ενέργειας, το διοξείδιο του άνθρακα που θα απέτρεπαν να εκλυθεί θα ισοδυναμούσε με όσο θα γλιτώνανε εάν αποσύρονταν από τους βρετανικούς δρόμους 200.000 αυτοκίνητα.
http://www.tanea.gr

Α. Τσίπρας: Στη Ν.Δ. αξίζει η συντριβή στις εκλογές

Η μάχη για την είσοδο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή συνεχίζεται και τίποτα δεν έχει διασφαλιστεί, είπε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας ωστόσο την πεποίθησή του ότι το κόμμα του θα καταφέρει να ξεπεράσει το όριο του 3%. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από βέβαιος για την εκλογική ήττα της Ν.Δ. λέγοντας ότι «της αξίζει η συντριβή» και ότι «δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης σε αυτήν τη χώρα που να έχει αγωνία για το αποτέλεσμα των εκλογών». Σε διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο Ζάππειο ο πρόεδρος του Συνασπισμού ζήτησε την ψήφο των πολιτών, επανέλαβε πολλές φορές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται προς τις κάλπες ενωμένος και υποσχέθηκε ότι θα ασκεί δυναμική αντιπολίτευση εάν καταφέρει να μπει στο Κοινοβούλιο.

Πυρομαχικά πεταμένα στον όρμο της Βουλιαγμένης

Στα εργαστήρια αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τα πυρομαχικά που βρέθηκαν πεταμένα στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου στον όρμο της Βουλιαγμένης. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά ως προς τον κάτοχο του υλικού ο οποίος προσπάθησε να το ξεφορτωθεί. Προς το παρόν βάσει του υλικού που έχει βρεθεί οι έρευνες διεξάγονται από το Λιμενικό και η εμπλοκή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας περιορίζεται στην ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης. Τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι ότι το στρατιωτικό υλικό - που έχει κλαπεί από στρατόπεδο- να θέλησε κάποιος να το ξεφορτωθεί πετώντας το στη θάλασσα λόγω των συλλήψεων των ημερών. Δεν μπορεί ακόμα να αποκλεισθεί τελείως και το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή οργάνωσης, μέλος της οποίας να ξεφορτώθηκε το υλικό προκειμένου να εξαφανίσει ενοχοποιητικά στοιχεία.

Η1Ν1: ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ 2 ΣΧΟΛΕΙΑ

Κλειστά λόγω της νέας γρίπης είναι από σήμερα δύο λύκεια της Αθήνας. Πρόκειται για το πρώτο λουκέτο που μπαίνει σε σχολικές αίθουσες, για να αντιμετωπιστεί το ενδεχόμενο ραγδαίας εξάπλωσης της νέας γρίπης στους μαθητές. Σε ανακοίνωση, που εκδόθηκε αργά χθες βράδυ, αναφέρεται ότι ζητήθηκε από τον νομάρχη της Αθήνας κ. Γιάννη Σγουρό να κλείσουν δύο τάξεις λυκείου στα Μελίσσια και ένα τμήμα της Α΄ Λυκείου στο Χαϊδάρι, από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, καθώς συμπτώματα της νέας γρίπης παρουσίασαν 9 μαθητές στο Χαϊδάρι και 13 στα Μελίσσια. Συγκεκριμένα, μεταξύ των μαθητών του τρίτου τμήματος της Α΄ τάξης του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου, επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή τέσσερα κρούσματα νέας γρίπης από τον ιό Α(Η1Ν1). Οι 4 μαθητές, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα της νόσου, που φοιτά στο ίδιο τμήμα (Α3) του Λυκείου Χαϊδαρίου. Γι΄ αυτό τον λόγο, λοιπόν, όλοι οι μαθητές της Α΄ Λυκείου και του παραπάνω τμήματος δεν θα παρακολουθήσουν από σήμερα και για πέντε ημέρες τα μαθήματά τους, ενώ ειδικά κλιμάκια του ΕΚΕΠΥ και του ΚΕΕΛΠΝΟ θα βρίσκονται από νωρίς στο σχολείο για να ενημερώσουν περισσότερο τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την επαύξηση των μέτρων υγιεινής.

Παπανδρέου: «Η κυβέρνηση εγκατέλειψε τη Δυτική Αττική»

Η κυβέρνηση της ΝΔ εγκατέλειψε την κοινωνία και το περιβάλλον της δυτικής Αττικής, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που επισκέφτηκε σήμερα την Ελευσίνα. Λίγη ώρα νωρίτερα ο κ. Παπανδρέου από το Μενίδι υποσχέθηκε: «Δεν θα μοιράσουμε προνόμια για τους λίγους. Θα χτυπηθούμε με τα δύσκολα». «Η δυτική Αττική έχει τεράστια προβλήματα περιβάλλοντος, ανεργίας, υποβάθμισης και κοινωνικής απομόνωσης» είπε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ παρά τις υποσχέσεις της εγκατέλειψε την περιοχή αυτή. «Είναι ανάγκη για μία ισχυρή κυβέρνηση, που θα αξιοποιήσει τον ανθρώπινο και τον πολιτιστικό πλούτο, όπως είναι και η περιοχή του Αισχύλου για να μπορέσουμε να κάνουμε την πράσινη ανάπτυξη μια χώρα, που θα φέρει επενδύσεις και θα στηρίξει τον πολίτη, το ανθρώπινο δυναμικό και το όμορφο περιβάλλον» δήλωσε για να συμπληρώσει πως «θα τα καταφέρουμε».Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε πως οι κάτοικοι και οι τοπικοί φορείς δείχνουν τι μπορούμε να κάνουμε ως Έλληνες, καθώς με δική τους δουλειά και προσπάθεια έγινε η Ελευσίνα πρωταθλήτρια της ανακύκλωσης. Προσέθεσε επίσης ότι συμμαζεύτηκαν τα οικονομικά, δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας και πως ακόμα περισσότερο αναδείχθηκε ο πολιτιστικός πλούτος μέσα από το Θριάσειο Πεδίο. Νωρίτερα, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους της περιοχής στον πεζόδρομο Νικολαΐδου, ενώ συνάντησε και νέους σε Ίντερνετ καφέ που επισκέφθηκε. «Θα δώσω φωνή σε εσάς με τις φρέσκιες και ανατρεπτικές ιδέες που έχετε να αλλάξουμε τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά.
http://www.tanea.gr

Βιομηχανία ρουσφετιού: 530 εκατ. ευρώ χρέωσε- αποκλειστικά- Ταμεία και φορείς η κυβέρνηση για απασχόληση μέσω Stage

Βιομηχανία χιλιάδων προσλήψεων μέσω Stage είχε στήσει η κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας χρήματα αποκλειστικά των φορέων και χωρίς καμία συγχρηματοδότηση από κοινοτικά κονδύλια. Περισσότερα από 530 εκατομμύρια ευρώ κόστισε σε ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ και άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου η υλοποίηση τέτοιων προγραμμάτων, στα οποία, όπως έχει καταγγελθεί, η επιλογή των ανέργων γίνεται χωρίς αντικειμενικά κριτήρια και με αδιαφανείς διαδικασίες. Αυτό προκύπτει από τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, καταρρίπτοντας το επιχείρημα Καραμανλή πως οι προσλήψεις γίνονταν και με χρήση χρημάτων από την Ε.Ε. «Είναι νόμιμο, είναι συμβατό με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της χώρας και προσφέρει μια ανάσα και απασχόλησης και εκπαίδευσης σε χιλιάδες ανθρώπους. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να μην αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία, να πετάξουμε αυτά τα κοινοτικά λεφτά;» είχε απαντήσει ο κ. Καραμανλής στο ερώτημα που του είχε απευθύνει ο Α. Τσίπρας στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Αλλά και κατά τη συζήτηση μεταξύ Καραμανλή- Παπανδρέου, ο Πρωθυπουργός είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για μια απόλυτα νόμιμη διαδικασία με κοινοτικούς πόρους που δίνει ευκαιρία σε ανθρώπους». Ωστόσο, «από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης προκαλείται δαπάνη ύψους 20.154.420 ευρώ η οποία θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων» αναγράφεται σε απόφαση για πρόγραμμα 2.867 θέσεων σε οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης, μεταξύ των οποίων και το ΙΚΑ. Ανάλογη είναι η αναφορά σε απόφαση για 3.000 θέσεις στον τομέα της υγείας. «Από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης προκαλείται δαπάνη ύψους 31.680.000 ευρώ για τη διετία 2007- 2008 η οποία θα καλυφθεί από τον τακτικό κρατικό προϋπολογισμό».

Γύρνα πίσω


Super League: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: 0-1

Με γκολ του Σαλπιγγίδη στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ (1-0) και έκανε το ''πέντε στα πέντε'' που τον εδραιώνει στην κορυφή. Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ΑΕΚ για την απογοητευτική εμφάνιση και το τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη. Το παιχνίδι από πλευράς θεάματος δεν επιδέχεται σχεδόν καμία κριτική αφού οι φάσεις έβγαιναν με το σταγονόμετρο, τα λάθη ήταν πάρα πολλά και η φαντασία απλά δεν υπήρχε. Η ΑΕΚ παρουσίασε ένα πάρα πολύ κακό πρόσωπο και ανάγκασε τους οπαδούς που την χειροκρότησαν μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να την αποδοκιμάσουν και να καλέσουν τους ποδοσφαιριστές να φύγουν από την ομάδα! Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός πήγε στο ΟΑΚΑ με σκοπό να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να κυνηγήσει το γκολ με κάποιον από τους γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές που διαθέτει. Πέτυχε το γκολ στο 48 και έπειτα ήταν εύκολο για να το κρατήσει και να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
http://www.sport24.gr

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ! ! !




http://ixnos1.blogspot.com

Πανικός στη Ν.Δ.!

Από τη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ
στη Λιβαδειά με την
Φώφη Γεννηματά,
που έγινε αιτία αλλαγής
του προγράμματος Καραμανλή!



Η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ με την Φώφη Γεννηματά στον κεντρικό πεζόδρομο της Λιβαδειάς, με πλήθος κόσμου και πάθος, ανέτρεψε το πρόγραμμα του Κ. Καραμανλή! Μπροστά στην ανατροπή του 3-1, δηλαδή να πάρει 3 έδρες το ΠΑΣΟΚ και 1 η δεξιά (σήμερα έχει 3 η δεξιά και 1 το ΠΑΣΟΚ), έγινε αλλαγή του προγράμματος ομιλιών του Καραμανλή κι αποφάσισαν να τον κουβαλήσουν στη Βοιωτία!Τι πανικό σπέρνει μια Γεννηματά το 2009...
* Άλλωστε και η δημοσκόπηση της καυτής Λάουρας, που έφθασε στη Ραφήνα, επιβεβαίωσε τον πανικό της Ν.Δ.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Ελληνικό δημόσιο...

http://news24gr.blogspot.com

Οικολόγοι να σου πετυχουν!

Οικολόγοι αφισορυπαίνουν για να αποκτησουμε οικολογική συνείδηση!Tο οτι η Χαλκίδα είναι μια πόλη που καταπολεμά την αφισορυπανση το ξέρετε (Στα λογια τουλάχιστον) και αν δε το ξέρετε το βλέπετε αφού ο Δήμος Χαλκιδεων έχει τοποθετήσει ειδικούς πίνακες αφισοκόλησης.Από ποιούς περινατε να πάρουν το μέτρο με θέρμη;Από τους οικολόγους και ολους όσους έχουνε ή θελουν να έχουν οικολογική συνείδηση. Από τον κόσμο που η λέξη οικολογία είναι στην καθημερινότητα του απο κόσμο που κάνει δράσεις και αναλαμβάνει προτοβουλίες για να μας περάσει το μήνυμα πως πρέπει να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας!
http://www.halkida.tv