Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αφήστε μας να ζήσουμε, γιατί θα σας γ...σουμε!!!

Το ελληνικό δαιμόνιο για άλλη μια φορά σε στιγμές κρίσης δούλεψε δημιουργικά!
Και μετά τα ιστορικά πλέον συνθήματα "σήκωσέ το το γ...μένο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω" και τη "βαριά... του τσολιά", φτάσαμε στο επόμενο σύνθημα που κατά τη γνώμη μου θα σημαδέψει τις επόμενες διαδηλώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ !!!

Σαφέστατο το νόημα της φράσης, που καθιστά σαφείς τις συνέπειες στη σεξουαλική ταυτότητα αυτών οι οποίοι μας καταστρέφουν συστηματικά και με σχέδιο τις ζωές εδώ και χρόνια.
Και αν νομίζουν ότι με τίποτα εκλογές θα καθαρίσουν και θα εκτονώσουν τον κόσμο, κάνουν τεράστιο λάθος.
Κι αν γίνουν οι εκλογές, τι έγινε;
Θα ανέβει ο Σαμαράς με το τσίρκο της ΝΔ;
Ο λαός θα τους καλωσορίσει με το ευγενικότατο "καλώς τα @@ μας τα δυο"! (για να συνεχίσουμε στο σεξιστικό τόνο του κειμένου) και θα τους στείλει με την επόμενη πτήση στο Διάολο, εκεί που ανήκουν.

Τελειώσατε κύριοι!
Έχετε τελειώσει για μας!
Και απλά μετράτε μήνες πλέον.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την κοινωνία που βράζει και θα αρκέσει μία τυχαία αφορμή, ένα τυχαίο περιστατικό για να σας πάμε.... τοίχο-τοίχο!

Η πλατεία Ταχρίρ και η πλατεία του Ήλιου δεν είναι τίποτα μπροστά σ αυτό που θα συναντήσετε στην Αθήνα.
Διότι οι Έλληνες ξέρουν και μπορούν να είναι πρωτοπόροι.
Πρώτοι οι Έλληνες ανέκοψαν την ιμπεριαλιστική πορεία των Περσών στην Ευρώπη που θα τη βύθιζε σε χρόνιο σκοτάδι. Οι Πέρσες από τότε δεν ξανακουνήθηκαν.
Πρώτοι οι Έλληνες ανέκοψαν την πορεία των Αράβων, που είχαν κατακτήσει τη μισή Ευρώπη. Από τότε γύρισαν σπίτια τους.
Πρώτοι στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο οι Έλληνες (Κρητικοί) αλλάξανε τα φώτα στους Ναζί του Αδόλφου και οι Γερμανοί ακούνε ακόμη και σήμερα Κρήτη και πονάει ο κώλος τους.
Πρώτοι θα είναι λοιπόν και οι Έλληνες που θα διώξουν τους δυνάστες, τα γεράκια του ΔΝΤ και της Ευρωπαικής Ένωσης απ τη χώρα και θα ανοίξουν το δρόμο για την λαική κυριαρχία σε όλη τη σκληρά δοκιμαζόμενη Ευρώπη.

Γιατί ο Έλληνας...
είναι 10 χρόνια μαλάκας όσο κανείς
και ένα χρόνο μάγκας όσο κανείς!!!

Γι αυτό δωσίλογοι του ανθρώπινου είδους, δούλοι του Θεού του Χρήματος, πρακτοράκια των σκοτεινών δωματίων, εθελόδουλοι σαλτιμπάγκοι της ρεβεράντζας, αλήτες της γραβάτας και των σαλονιών, ερμαφρόδιτα ανθρωπάρια, χρηματικώς και εξουσιαστικώς αυτοικανοποιούμενα πιόνια...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ! 
toixo-toixo