Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

...ο γνωστός δημοσιογράφος Άλεξ Τζόουνς, αποκαλύπτει το "παιχνίδι" εις βάρος της Ελλάδας από την παγκόσμια Ολιγαρχία!...

http://info-wars.org/wp-content/uploads/2009/03/alex-jones.gif

Διαγραφές «μαγειρεύει» ο Σαμαράς

Τέλος εποχής...

Του Κώστα Δράκου
Είναι άραγε τα πράγματα τόσο ζοφερά όσο παρουσιάζονται; Σαφέστατα όχι. Είναι χειρότερα. Η κρίση που σύντομα από οικονομική θα μεταλλαγεί και σε κοινωνική, μέρα με τη μέρα θεριεύει. Το στοιχειό απειλεί να μας κατασπαράξει. Ειδικά την πατρίδα μας. Όμως και παρά την κρισιμότητα της στιγμής η αλήθεια παραμένει στα αζήτητα. Οι ιεροφάντες του ψεύδους εγκαλούν τους πολίτες για βάρη που επισώρευσαν οι πολιτικές τους αλλά και οι αδηφάγες επιδιώξεις τους.
Όλοι αυτοί που χρόνια τώρα βυσσοδομούσαν στις πλάτες των απλών ανθρώπων παρουσιάζοντας την επιφύλαξη τους μπροστά στις υποσχέσεις για γρήγορο και ανέξοδο πλουτισμό ως οπισθοδρόμηση και πρωτογονισμό. Δε λέω. Έχουν όλοι την ευθύνη τους γιατί- κάποιες φορές- παρασύρθηκαν από την απληστία δίχως να τιθασεύσουν τη ματαιοδοξία τους απέναντι στη φυσική τάξη των πραγμάτων. Αλλά...

πάει πολύ «όλοι αυτοί» που παρέσυραν εκατομμύρια αδαών και εύπιστων πολιτών στα παιχνίδια τους να τους καλούν να βολευτούν με το τίποτα. Να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, να παραμελήσουν τα παιδιά τους, να ξεπετάξουν τη ζωή τους για να ξαναστήσουν τα μαγαζάκια τους. Οι πρωταγωνιστές του δράματος- όπως έγραψε στη στήλη του ο Ρούσος Βρανάς- θυμίζουν τον νεαρό Ταγκρέδο (ο Γατόπαρδος της Λαμπεδούσας), ο οποίος όταν καθοδηγώντας την αριστοκρατική οικογένειά του που ανησυχούσε για τη γαριβαλδινή εξέγερση εναντίον των Βουρβόνων της Σικελίας, τους συνέστησε να υιοθετήσουν δήθεν ρηξικέλευθες ιδέες για να αποτρέψουν την οποιαδήποτε μεταβολή. «Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα, για να μείνουν όλα ίδια» ήταν το ευρηματικό δόγμα του…
Το Μάρτη του 2010 ο κόσμος μας έχει αλλάξει και πολλοί από τους πυλώνες του συστήματος έχουν καταρρεύσει, εγκλωβίζοντας στα υπόγεια τους εκατομμύρια ανθρώπους. Φτωχούς, άνεργους, πρόσφυγες…
Πριν ακόμα οι μπουλντόζες αρχίσουν να ισοπεδώνουν τα ερείπια και οι αρχιτέκτονες αυτού του κόσμου επιχειρήσουν να παλινορθώσουν τα σαθρά οικοδομήματά τους είναι κοινωνική αναγκαιότητα η αντίσταση! Όσο και αν σήμερα φαντάζουν ανήμπορες μπροστά στους χαλύβδινους νόμους της οικονομίας οι καλές προθέσεις. Τι και αν οι διανοητές του σύγχρονου κόσμου μας αναδεικνύονται σε φύλακες ερειπίων. Σε χρονικογράφους της απώλειας και των καταποντισμένων κόσμων, σαγηνεμένοι από τις κατακόμβες του χρόνου. Φαίνεται ότι ο μοιρολατρισμός πλησιάζει στο τέλος του. Συντρίφτηκε στις μυλόπετρες της οικονομικής κρίσης που πλήττει τον ευρωπαϊκό νότο.
Tι και αν διασωθούν χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία και χρεοκοπήσουν οι λαοί τους. Στον αθέατο κόσμο, τον κόσμο της φτώχειας, της ανημποριάς και του κοινωνικού αποκλεισμού η ζωή των ανθρώπων μοιάζει με ένα ανολοκλήρωτο παζλ που τα κομματάκια του είναι χίλιες δυο ψευτοδουλειές του ποδαριού όπου ανύπαρκτες κι αόρατες γυναικείες οπτασίες σκουπίζουν μέσα στα βαθιά σκοτάδια τις γαλαρίες των σιδηροδρομικών σταθμών.
Το μέλλον προοιωνίζεται μαύρο και οι εκτιμήσεις για τα προσεχή χρόνια ανεβάζουν τους ανέργους σε δεκάδες εκατομμύρια. Τριγμοί αντηχούν από άκρη σε άκρη στην ευρωπαϊκή ήπειρο. «Στον καθρέφτη, οι πλούσιοι κοιτάζουν δικαιωματικά το εξωραϊσμένο είδωλό τους. Αντίθετα, στον ίδιο καθρέφτη, οι λαϊκές και μεσαίες τάξεις δεν βλέπουν τίποτα άλλο από θολά είδωλα, απατηλά υποδείγματα επιτυχίας, που στόχο έχουν να τις κάνουν να ξεχάσουν την ταυτότητά τους» έγραψε η δημοσιογράφος Μόνα Σολέ. «Έρχονται βίαια χρόνια» υποστηρίζει ο φίλος μου ο Βασίλης. Και πιθανότατα έχει δίκιο. Βία ανεξέλεγκτη, χωρίς σαφή στόχο, δίχως στιγμιαία αφορμή, άνευ καθαρού ιδεολογικού περιτυλίγματος…
Την ίδια στιγμή και ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έχοντας συνομολογήσει ότι αυτά τα μέτρα δεν είναι καν δική μας πολιτική, δίνει πραγματική μάχη για να περισώσει ότι έχει απομείνει από την εθνική μας περηφάνια, την οικονομική κατάρρευση και την κοινωνική απομόνωση κάποιοι επενδύουν στο λαϊκισμό, τη φτήνια, τη σπέκουλα. Η οργή, η αγανάκτηση ακόμη και η έκρηξη είναι συναισθήματα και αντιδράσεις σαφώς δικαιολογημένες Ενδεχομένως και δίκαιες.
Όμως επιτέλους ας σταματήσει η σύληση. Οι μάζες, δεν χρειάζονται πατρόνους. Θα βρούνε το δρόμο τους. Ας αφεθούν ελεύθεροι να χαράξουν δρόμους με πυξίδα την αξιοπρέπεια τους. Τα πρόβατα όσο πλησιάζουν στο σφαγείο θα μεταμορφώνονται σε λιοντάρια…

epirusgate

ΚΕΡΚΥΡΑ : H κατάσταση με την βενζίνη έχει "ξεφύγει" τελείως!!!

 
Κέρκυρα 5/3/2010 Δείτε που έχει φθάσει η τιμή της αμόλυβδης στην Κέρκυρα!
Δεν υπάρχει κανείς ελεγκτικός μηχανισμός? Δεν υπάρχει καθόλου "Κράτος"?
Δεν φθάνουν τα μέτρα που καθημερινά μας ανακοινώνουν πρέπει να πληρώνουμε και τους "κερδοσκόπους"?
Εκεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης τι κάνουν?
Εκτός και αν τους "συμφέρει" αυτή η κερδοσκοπία διότι εισπράτουν περισσότερο 
φόρο!!!
ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ!!!!!!

listonplace

Τελευταια ελπιδα!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ...

...ΚΑΙ  ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΥ.



Γύρισα πριν λίγο απο την συγκέντρωση στο Σύνταγμα και θέλω να πω πως ο  καθένας μας έχει  τη σημαία του, τα σύμβολά του.

Ο καθένας μας τις αντοχές και τα όρια του.

Τη δική μου τη σημαία, ένα από τα δικά μου σύμβολα σήμερα το τσαλαπάτησαν.

Τον είδα πεσμένο ανάσκελα στο πεζοδρόμιο, Κριεζώτου και Πανεπιστημίου γωνία. Τον είδα να δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Είδα τα λευκά του μαλλιά, το όμορφο πρόσωπό του.

Είδα το Μανώλη Γλέζο πεσμένο, χτυπημένο.

Πανεπιστημίου και Κριεζώτου γωνία.

Με πήραν τα δάκρυα. Δάκρυα απόγνωσης, απελπισίας, ντροπής, οργής.

Ντρέπομαι γιατί ζω σε μια χώρα που οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν χημικά και βία εναντίον της σημαίας της πατρίδας μου. Εναντίον του Μανώλη Γλέζου. Γιατί ο Γλέζος είναι η σημαία της δικής μου πατρίδας.

Ντρέπομαι γιατί η πολιτική ηγεσία του αστυνομικού που τόλμησε να βεβηλώσει το σύμβολο της πατρίδας ανήκει στο κόμμα που ανήκω εδώ και δεκαετίες.

Ντρέπομαι και ζητάω συγνώμη από την κόρη μου για τον κόσμο που παραδίδουμε για να ζήσει η ίδια και οι νέες γενιές.

Ντρέπομαι τη φίλη μου, ντρέπομαι τους συναδέλφους μου που είδαν τα δάκρυα μου.

Άλλη μια φορά στη ζωή μου ντράπηκα πάλι με τον ίδιο τρόπο. Ενάμιση χρόνο πριν στη Γάζα, στο προαύλιο του νοσοκομείου όταν έβλεπα τους αλλόφρονες γονείς να μεταφέρουν τα διαμελισμένα από τις βόμβες παιδιά τους. Ήταν και τότε δάκρυα απόγνωσης, απελπισίας, οργής.

Ντρέπομαι γιατί κάποιοι δεν ντρέπονται.

Το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται παράξενο. Το ξέρω ότι κάποιοι θα με πουν γραφικό. Την εικόνα όμως του Μανώλη Γλέζου πεσμένου στο πεζοδρόμιο ΔΕΝ θα την ξεχάσω.

Ανήκω σε συμμορία. Περίεργη συμμορία. Μπορείτε να μας κόψετε το μισθό. Θα διαμαρτυρηθούμε, θα αντιδράσουμε, θα βρίσουμε αλλά δεν θα τρελαθούμε. Μπορείτε να μας δείρετε και να μας φλομώσετε στα χημικά. Θα το αντέξουμε.

Ένα δεν μπορείτε να κάνετε. Να ποδοπατήσετε μπροστά στα μάτια μας τη σημαία της πατρίδας μας. Ο Μανώλης Γλέζος είναι η πατρίδα μου και η σημαία μου.


Τολμήσατε να ασελγήσετε πάνω του.
Αυτό δεν γίνεται ανεκτό. Και θα πληρωθεί.
 alzap

Ράδιο Αρβύλα - Ο Χίτλερ για το DVD της Τζούλιας (video)ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

http://cobalus.files.wordpress.com/2010/01/radio_arvyla.jpg
 

Για την αισχρή επίθεση στο Μανώλη Γλέζο!




Γι αυτόν τον ΕΛΛΗΝΑ με κεφαλαία μίλησε όλος ο κόσμος σε καιρούς φρικτούς, τότε που ο θάνατος για κάποιους ήταν δωρο μπροστά στη φρίκη του φασισμού και του πολέμου.Αυτός ο ΕΛΛΗΝΑΣ ηταν αυτός που έκανε την πρώτη πραξη αντίστασης εναντια στο Ναζισμό σε όλη την Ευρώπη, κατεβάζοντας και ταπεινώνοντας τη σημαία τους από την Ακρόπολη.Αυτός ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι απο αυτούς τους ελάχιστους που κρατάν το όποιο γόητρό μας ψηλά όταν κάποιοι ...
άλλοι έχουν ξεφτιλίσει οτιδήποτε Ελληνικό!
Κύριε Χρυσοχοίδη, αυτό το τιποτένιο ανθρωπάριο που τον ψέκασε στο πρόσωπο μπροστά στον Άγνωστο και στη Βουλή βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, πως θα το αντιμετωίσετε;Σαν εργαζόμενο εν βρασμώ ψυχής;
Θέλουμε να μάθουμε σήμερα κιόλας!ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!
(Το βίντεο είναι σοκαριστικό!Εν ψυχρώ μπροστά στη Βουλή!)
giorgossarris

Τα στηρίζει, όπως το σχοινι στηρίζει τον κρεμασμένο...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη

Προσωπικες απόψεις μου ακολουθουν. Όταν πήγε στη Μόσχα ο Γ. Α. Παπανδρέου τον συμβούλεψαν οι μεγάλοι σκακιστες της παγκόσμιας πολιτικης, ο πρόεδρος Μεντβέντεφ και ο πρωθυπουργος Πούτιν να πάει η Ελλάδα στο ΔΝΤ και στην ΠΤ.
Αυτο κάνει ο Γ.Α.Π., πειθαρχει στη λήψη των γνωστων υπεραντιδραστικων νεοφιλελεύθερων μέτρων (πειθαρχει σ'αυτα τα μέτρα, τα στηρίζει, όπως το σχοινι στηρίζει τον κρεμασμένο και συμβάλλει στην μαζικη άνοδο του αντιευρωισμου και αντιΕΕισμου) για να μπορει πιο εύκολα και...

δικαιολογημένα να δηλώσει μη ικανοποιημένος απο την ΕΕ και να πάει στο ΔΝΤ και την ΠΤ και μετα επειδη τα προβλήματα δεν θα 'χουν λυθει να πάρει δάνεια και απο την Κίνα.
Είναι ο πιο επιστημονικος τρόπος να βγάλεις την Ελλάδα απο το ευρω, να διαλύσεις το ευρω και τη ΕΕ,χωρις να σε πάρουν χαμπάρι. Και βέβαια όλα αυτα τα συσκέφτηκε καλα στη Μόσχα. Δεν τα λέω όλ'αυτα επικριτικα, αλλα με συμφωνία και θαυμασμο.
Θα μου πει κάποιος γιατι τα μαρτυρας όλ' αυτα και συμβάλλεις στην αφύπνιση των κουτόφραγκων και των αμερικανακιων. Μα, για να ανεβάσω το ηθικο και να επουλώσω τις πληγες απο τα μέτρα.
Οι μεν ρίζες της διάλυσης του ευρω και της ΕΕ πικραι,οι δε καρποι γλυκεις...
press-gr

Δάσκαλος μουσικής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

altΑνάστατη η κερκυραϊκή κοινή γνώμη μετά την γνωστοποίηση της καταγγελίας οικογένειας 12χρονης μαθήτριας ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 78χρονο καθηγητή της. Για σεξουαλική παρενόχληση 12χρονης μαθήτριας κατηγορείται 78χρονος δάσκαλος μουσικής στην Κέρκυρα, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αστυνομίας. Την καταγγελία έκανε προχθές το μεσημέρι η μητέρα της 12χρονης και όπως είπε, ο δάσκαλος παρενόχλησε το παιδί με ασελγείς χειρονομίες κατά τη διάρκεια του μαθήματος, προσποιούμενος ότι θέλει να της δείξει ασκήσεις αναπνοής. Ο δράστης αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Κέρκυρας.
http://www.corfupress.com

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ !

http://www.magcy.com/site/images/stories/2074872047_2588d56818_o.jpg
http://molemou1.blogspot.com

Σαν σήμερα έφυγε η Μελίνα...

6 Μαρτίου 1994(αποκλειστική προσφορά
ντοκουμέντων στο press-gr)
.
Σαν σήμερα (6 Μαρτίου 1994) έφυγε απο τη ζωή η Μελίνα Μερκούρη, η ηθοποιός που με την ταινία "Ποτέ την Κυριακή" έγραψε ιστορία τραγουδώντας τα "Παιδιά του Πειραιά" του Μάνου Χατζιδάκι που κέρδισαν Όσκαρ. Όμορφη, στιλάτη γυναίκα, αεράτη, με μόρφωση και παιδεία, διακρίθηκε στο θέατρο, στο κινηματογράφο, αλλά και στη πολιτική ως υπουργός Πολιτισμού στη κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Έζησε σε εποχή πολιτικών παθών, αλλά η Μελίνα υπήρξε αγαπητή και προσωπική φίλη όλων των ηγητόρων πολιτικών παρατάξεων , όπως του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Χαρίλαου Φλωράκη, ακόμη και του βασιλιά Κωνσταντίνου στη προχουντική εποχή.
Η επιβολή της δικτατορίας την βρήκε στο Μπρόντγουεη, όπου πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ των Ντασέν-Χατζιδάκι "Illya Darling" και ξαφνικά έγινε επίκεντρο των αμερικανικών ΜΜΕ με μιά Μελίνα να μεταπηδά από τη λάμψη της σκηνής (όπου πρωταγωνιστούσε το μπουζούκι και το συρτάκι) στους προβολείς της τηλεόρασης...
Παρακάτω θα διαβάσετε κείμενα και θα δείτε φωτογραφίες (και αποκλειστικές) video, για τη Μελίνα Μερκούρη, που ανεξάρτητα από κομματικό φανατισμό, υπήρξε ένα λαμπερό αστέρι του 20ού αιώνα. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΛΙΚ για τη Μελίνα του Μπρόντγουεη
ΚΛΙΚ για VIDEO
press-gr

Πυρά Παπουτσή κατά Σαχινίδη

Σφοδρή επίθεση κατά του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με άμεσο αποδέκτη τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής.
«Σε ποια κυβέρνηση νομίζετε ότι είστε υφυπουργός;» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Παπουτσής απευθυνόμενος στον εμβρόντητο υφυπουργό, απουσία του υπουργού Οικονομικών. «Δεν θα χάσουμε την ψυχή μας. Στη θέση που κάθεστε εσείς κάθισαν διαπρεπείς πολιτικοί. Άλλη φορά να μην ξεχνάτε αυτό το πλαίσιο. Ξέρετε κανέναν δανειστή που να ενδιαφέρεται να διασωθεί αυτός που τον δανείζει;».
Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στον ίδιο τόνο -και χωρίς ο κ. Σαχινίδης να έχει πει οτιδήποτε σχετικό νωρίτερα- εγκάλεσε τον παρόντα υφυπουργό γιατί δεν έχει φέρει ακόμα το φορολογικό και τα αναπτυξιακά μέτρα «που τα έχετε καθυστερήσει. Αλλιώς οδηγούμαστε σε ύφεση. Μην ξεχνάτε ούτε μία στιγμή την ευθύνη του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον κόσμο που μας εξέλεξε και την αγωνία τους».
Το επεισόδιο προκάλεσε άμεσα τα σχόλια των εκπροσώπων άλλων κομμάτων αφού τόσο ο Δ. Παπαδημούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο Α. Ροντούλης από το ΛΑΟΣ μιλησαν για «όργανα που άρχισαν στο ΠΑΣΟΚ» εξαιτίας των σκληρών μέτρων που πήρε η κυβέρνηση.
TA NEA

Εφημερίδα Bild: Ανοιχτή επιστολή προς τον Έλληνα πρωθυπουργό

Με εριστικό δημοσίευμα υποδέχεται η εφημερίδα Bild τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στη Γερμανία, όπου πρόκειται να συναντηθεί με την καγκελάριο Angela Merkel. «Είστε στη Γερμανία, μία χώρα πολύ διαφορετική από τη δική σας», σπεύδει να διευκρινίσει η εφημερίδα που απαριθμεί σειρά ελληνικών προβλημάτων, και συνοδεύει την ανοικτή επιστολή με ένα γραμματόσημο με την ένδειξη «σε περίπτωση που θέλετε να απαντήσετε».
«Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ, όταν θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θα βρίσκεστε σε μία χώρα η οποία είναι εντελώς διαφορετική από τη δική σας. Βρίσκεστε στη Γερμανία. Εδώ, οι άνθρωποι εργάζονται μέχρι τα 67 τους. 14ος μισθός για δημοσίους υπαλλήλους δεν υπάρχει πλέον από καιρό. Εδώ, δεν πρέπει να πληρώνει κανείς χιλιάδες ευρώ για 'λάδωμα', για να βρει εγκαίρως κρεβάτι σε νοσοκομείο. Ούτε πληρώνουμε συντάξεις για κόρες στρατηγών, που δυστυχώς δεν βρίσκουν σύζυγο. Σε μας, τα πρατήρια βενζίνης έχουν ταμειακές μηχανές, οι οδηγοί ταξί δίνουν αποδείξεις και οι αγρότες δεν παίρνουν επιδοτήσεις της ΕΕ με εκατομμύρια ελαιόδενδρα, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν».
Οι συντάκτες παραδέχονται ότι και η Γερμανία έχει μεγάλα χρέη, σημειώνοντας όμως ότι «μπορούμε να τα ξεπληρώσουμε, ... επειδή το πρωί ξυπνάμε αρκετά νωρίς και δουλεύουμε όλη την ημέρα, επειδή πάντα αποταμιεύουμε ένα μέρος του μισθού μας για δύσκολους καιρούς, επειδή έχουμε υγιείς επιχειρήσεις, τα προϊόντα των οποίων έχουν ζήτηση σε όλο τον κόσμο».
ΤΟ κείμενο αναφέρει επίσης ότι οι Γερμανοί τουρίστες αφήνουν «ένα σωρό χρήματα» στην Ελλάδα, και φτάνει μάλιστα να επισημάνει ότι ο προπονητής της ελληνικής εθνικής ομάδας που κατέκτησε κύπελλο Euro, το 2004, ήταν Γερμανός - ο Οτο Ρεχάγκελ.
«Θέλουμε να είμαστε φίλοι με τους Έλληνες. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε, που η Γερμανία έχει δώσει για την χώρα σας από τότε που εντάχθηκε στο ευρώ γύρω στα 50 δις καθαρά. Αλλά ένα πράγμα πρέπει να είναι επίσης σαφές: Ίδιον της καλής φιλίας είναι να λες στον άλλο -όταν είναι αναγκαίο- καμιά φορά και την αλήθεια».
Η ειρωνική επιστολή που υπογράφεται από την «σύνταξη της BILD», τελειώνει χωρίς ίχνος ευγένειας. Οι συντάκτες γράφουν : «Σε περίπτωση που θέλετε να μας απαντήσετε, εσωκλείουμε το κατάλληλο γραμματόσημο. Στο κάτω-κάτω, θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε οικονομία...».
Ας σημειωθεί ότι σήμερα, λίγες ώρες πριν από τη συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό, η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel δεσμεύτηκε για παροχή πολιτικής στήριξης στην Ελλάδα, αποφεύγοντας ωστόσο την οποιαδήποτε αναφορά σε οικονομική βοήθεια. Πιο σαφής, ήταν ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας ο οποίος δήλωσε ότι η χώρα του δεν προτίθεται να δώσει «ούτε σεντ».
http://tvxs.gr