Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Το μανιφέστο του PES...

ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ


Οριστικά παραγράφονται όλα τα σκάνδαλα της Νέας Δημοκρατίας μετά την χθεσινή κοινοβουλευτική εκτροπή που προκάλεσε ο Καραμανλής! Η Βουλή έκλεισε σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα, μόνο και μόνο για να μην έρθει στην Βουλή το σκάδαλο της "Γερμανός" και για να αποτρέψει τον Μανώλη από την ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Αλογοσκούφη!
Λίγη ώρα πριν από την πρωτοφανή και θρασύτατη πράξη του Καραμανλή, ο ίδιος, σε συζήτηση για την ... Παιδεία, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο του ... Χρηματιστηρίου με επιχειρήματα καφενείου! Η κυβέρνηση των αθλίων μας έχει οδηγήσει πολλές φορές σε ...απόγνωση αλλά τους τελευταίους μήνες, το θράσος τους, η αλαζονεία τους και η περιφρόνηση τους προς τους θεσμούς της δημοκρατίας, αποκαλύπτει το αποτρόπαιο πρόσωπο της δεξιάς! Οι φασίστες δεν νιώθουν άνετα μέσα στο κοινοβούλιο...
http://ideodoxeio.blogspot.com/

Τρίτος θάνατος από τη γρίπη στις ΗΠΑ

Ο τρίτος θάνατος από τη γρίπη επιβεβαιώθηκε στις ΗΠΑ όπου οι ασθενείς ξεπέρασαν τους 2500, ενώ ο ιός εμφανίστηκε και στο νότιο ημισφαίριο. Πενήντα οι επιβεβαιωμένοι νεκροί σε όλο τον κόσμο, αυξάνουν τα κρούσματα στην Ευρώπη. Οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών υγείας προειδοποιούν ότι ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων ίσως έχει υποτιμηθεί. Τον εντοπισμό επτά νέων κρουσμάτων του ιού Η1Ν1 επιβεβαίωσαν υγειονομικοί αξιωματούχοι στην Βρετανία σήμερα, με τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τη νέα γρίπη Α να έχει ανέβει στους 55.

Βερελής: «Δεν κρύβομαι πίσω από την ασυλία»

Μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο», ο πρώην υπουργός ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε ενημερώσει κανέναν στο ΠΑΣΟΚ για την απόφασή του, η οποία, όπως εξηγεί, «δεν είναι προϊόν φόβου, αλλά ισχυρής θέλησης» και εντάσσεται στην προσπάθειά του «να καταεδαφίσει το πρότυπο που έχουν οι πολίτες για τους πολιτικούς». Πάντως και οι συνάδελφοι του κ. Βερελή στο ΠΑΣΟΚ, μετά το αρχικό μούδιασμα, σχολίασαν θετικά την παραίτησή του, επισημαίνοντας ότι συνιστά διαφορά νοοτροπίας και στάσης, έναντι της ΝΔ, και προσωπικά του κ. Παυλίδη που αρνείται να εγκαταλείψει τη βουλευτική του έδρα.

Σάλος για το «λουκέτο» στη Βουλή

Σφοδρές αντιδράσεις από σύσσωμη την αντιπολίτευση προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τη βουλή ένα μήνα πριν από τις ευρωεκλογές. Για «θεσμική εκτροπή» και «κυβέρνηση συγκάλυψης και παραγραφής» έκανε λόγο ο Γ. Παπανδρέου, που κάλεσε για μία ακόμη φορά τον πρωθυπουργό να προκηρύξει εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές.