Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πήγαινέ με όπου θέλεις βουλευτή...


Κινητοποίηση των ιδιοκτητών ταξί στη ΒουλήTου Πασχου Mανδραβελη
Ο Αμερικανός πολιτικός Τόμας Ριντ είχε πει κάποτε ότι «οι βουλευτές ποτέ δεν ανοίγουν το στόμα τους χωρίς να αφαιρέσουν κάτι από το σύνολο της ανθρώπινης ευφυΐας». Δέκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον δικαιώνουν απόλυτα. Με κοινή τους επιστολή οι κ. κ. Δημήτριος Π. Παπουτσής, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Βασιλική Τσόνογλου - Βιλιώτη, Μιχαήλ Κατρίνης, Ευτύχιος Δαμιανάκης, Σπυρίδων Μοσχόπουλος, Γεώργιος Παπαμανώλης, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Αθανάσιος Γικόνογλου, Γεώργιος Αρβανιτίδης επιχειρούν να εξαλείψουν τα τελευταία υπολείμματα λογικής που απέμειναν σ’ αυτή τη χώρα.
Οι εν λόγω βουλευτές αναπτύσσουν τον εξής ευφυέστατο συλλογισμό-πρόταση: «Σε κάθε περίπτωση, να συμπεριληφθεί ρύθμιση στο σχέδιο νόμου που θα κάνει σαφή τον σεβασμό στο δικαίωμα της ιδιοκτησίας» των... αδειών ταξί.

χθες κάποιοι πολιτικοί το διασκέδασαν πάλι !!

politikoi
epikairo.gr

Ίμια: Τρεις Έλληνες ήρωες πεθαίνουν πάνω από τις «γκρίζες ζώνες»



Ίμια, μία λέξη που χαρακτηρίζει ίσως την πιο σκοτεινή περίοδο των ελληνοτουρκικών σχέσεων μετά την Μικρασιατική Καταστροφή.
Η περίοδος εκείνη αποτυπώνει την κορύφωση των αλλαγών στον γεωπολιτικό χάρτη της γειτονιάς μας, την ώρα που τα πρώτα μαύρα σύννεφα στις σύγχρονες σχέσεις της Ελλάδας και Τουρκίας, είχαν ήδη εμφανιστεί κάπου εκεί, την περίοδο της μαύρης επταετίας. Τότε αντιλαμβανόμαστε πως δεν έχουμε λύσει και όλες τις διαφορές με τους εξ' ανατολάς γείτονες.
Το 1995 τελειώνει, η Ελλάδα περνά μία πολιτική κρίση και αυτή δεν έχει να κάνει με το σύνολο του πολιτικού κόσμου αλλά με το ίδιο το κυβερνών κόμμα που βλέπει τον πρόεδρό του και πρωθυπουργό της Ελλάδος, Ανδρέα Παπανδρέου, να είναι βαριά άρρωστος στο νοσοκομείο. Όσο περνούν οι μέρες, όλοι είναι υποψιασμένοι. Ο Ανδρέας δεν θα επιστρέψει στην ηγεσία της χώρας. Συν τοις άλλοις, ξαφνικά, γίνεται κάτι που θα αναγκάσει τις πολιτικές εξελίξεις να επισπευσθούν. Ένα τουρκικό φορτηγό πλοίο, το «Φιγκέν Ακάτ» προσαράζει σε αβαθή ύδατα κοντά στην Ανατολική Ίμια και εκπέμπει σήμα κινδύνου. Ο πλοίαρχός του αρνείται βοήθεια από το Λιμενικό, υποστηρίζοντας ότι
βρισκόταν σε τουρκική περιοχή και ότι οι μόνες αρμόδιες αρχές, είναι αυτές της χώρας του.

ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ !...

ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

Βόμβα με Χλεμπ ο Θρύλος (videos)


Στην μεταγραφική έκπληξη της τελευταίας στιγμής προχωράει ο Ολυμπιακός, . με την περίπτωση του 31χρονου Λευκορώσου της Μπαρτσελόνα, Αλεξάντερ Χλεμπ. Επιβεβαιώνει τις συζητήσεις ο Ολυμπιακός.Επιβεβαίωση από την πειραϊκή ΠΑΕ για τον ερχομό του Λευκορώσου παικταρά!

Στην «βόμβα» της τελευταίας στιγμής με την απόκτηση του Αλεξάντε Χλεμπ προχωρούν στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 31χρονο Λευκορώσο μέσο (σ.σ. γεννημένος στην 1η Μαϊου του 1981) από την Μπαρτσελόνα, με σκοπό το τινάξουν την «μπάνκα στον αέρα» και να θέσουν τις βάσεις για την τελική αντεπίθεση για την κατάκτηση του φετινού τίτλου μ' έναν παίκτη πρωτοκλασάτο!

«Όχι» της Τσεχίας στο σύμφωνο για τα δημοσιονομικά

Επιφυλάξεις εξέφρασε ο πρωθυπουργός της χώρας

Η Τσεχία «δύσκολα θα δεχθεί» το νέο σύμφωνο δημοσιονομικής πειθαρχίας με την παρούσα μορφή του, όπως δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Πετρ Νέτσας από τις Βρυξέλλες λίγο πριν από την έναρξη της συνόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Θα ήθελα να εκφράσω τις σοβαρές επιφυλάξεις μου», δήλωσε ο Νέτσας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο CTK.

«Είναι δύσκολα αποδεκτό χώρες όπως η Τσεχική Δημοκρατία να υπογράφουν ένα τέτοιο κείμενο και πιθανόν να συμβάλουν στα δάνεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προς όφελος των χωρών της ευρωζώνης, αλλά να καλούνται μόνο συμβολικά στις διαπραγματεύσεις», επεσήμανε ο Νέτσας.