Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Βόμβα με Χλεμπ ο Θρύλος (videos)


Στην μεταγραφική έκπληξη της τελευταίας στιγμής προχωράει ο Ολυμπιακός, . με την περίπτωση του 31χρονου Λευκορώσου της Μπαρτσελόνα, Αλεξάντερ Χλεμπ. Επιβεβαιώνει τις συζητήσεις ο Ολυμπιακός.Επιβεβαίωση από την πειραϊκή ΠΑΕ για τον ερχομό του Λευκορώσου παικταρά!

Στην «βόμβα» της τελευταίας στιγμής με την απόκτηση του Αλεξάντε Χλεμπ προχωρούν στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 31χρονο Λευκορώσο μέσο (σ.σ. γεννημένος στην 1η Μαϊου του 1981) από την Μπαρτσελόνα, με σκοπό το τινάξουν την «μπάνκα στον αέρα» και να θέσουν τις βάσεις για την τελική αντεπίθεση για την κατάκτηση του φετινού τίτλου μ' έναν παίκτη πρωτοκλασάτο!


Επιβεβαιώνει στο ακέραιο η διοίκηση του Ολυμπιακού το ρεπορτάζ και αναφέρει ότι ο Λευκορώσος άσος αθ έρθει την Τρίτη να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Θρύλο!

Τη στιγμή όπου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπήρξε η θέση ότι η ομάδα δεν πρόκειται να κινηθεί για την περαιτέρω ενίσχυσή της, νεότερες πληροφορίες θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία του Λευκορώσου παικταρά της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπαρτσελόνα, ο οποίος την Τρίτη θα υπογράψει στον Θρύλο!

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος Λευκορώσος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του με προορισμό τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό!

Για την απόκτηση του Χλεμπ είναι αρκετά θετικός ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο τεχνικός του Θρύλου ανάμεσα στους παίκτες που είχε εισηγηθεί στην διοίκηση των «ερυθρόλευκων» για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής βρισκόταν ακι το όνομα του Λευκορώσου άσου της Μπαρτσελόνα. Τώρα, που διαπιστώνει ότι γίνεται πράξη η επιθυμία που είχε εκφράσεισ την συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του σαββατιάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη, σαφέστατα διαπιστώνει ότι λύνοντια τα χέρια του, από τη στιγμή, που ο Χλεμπ καλύπτει με άνεση τόσο την θέση του επιτελικού μέσου, όπσο και του ακραίου χαφ.



Ο Αλεξάντερ Χλεμπ αγωνιζόταν μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο στην Βόλφσμπουργκ με την μορφή δανεισμού στην Μπαρτσελόνα, στην οποία και επέστρεψε, ενώ έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφικό!

Μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα υπήρξε η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2009 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Έχει αγωνιστεί επίσης στις ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ΦΒ Στουτγκάρδη και Άρσεναλ.

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» θα επιμείνουν τις τελευταίες ώρες της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου και για την περίπτωση του Μασάντο, με τη διοίκηση της Τουλούζ, πάντως να εξακολουθεί να απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, ώστε να συναινέσει στην παραχώρηση του 27χρονου παίκτη.

Παρακολουθείστε στα παρακάτω videos ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές του Αλεξάντερ Χλεμπ


katimagiko.gr