Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Άφαντοι οι ''Depeche Mode'' και σήμερα...

Η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή του συγκροτήματος, που, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προσεβλήθη από γαστρεντερίτιδα και εισήχθη στο νοσοκομείο, δεν του επέτρεψε όυτε και σήμερα να γίνει η συναυλία.Έτσι η συναυλία μοιάζει να οδεύει προς οριστική αναβολή, αφού οι Depeche Mode φεύγουν αύριο, Πέμπτη, για την Τουρκία, όπου συνεχίζεται η περιοδεία τους. Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση να βρεθεί κάποια άλλη ''εύκαιρη'' ημερομηνία προσεχώς μέσα στο καλοκαίρι και οι Depeche Mode να επιστρέψουν στην χώρα μας για να αποζημιώσουν τους ''φίλους'' τους. Θα είναι όμως το ίδιο;;;

PLAY OFF: ΠΑΟ - Αρης 66-53

Έκανε το 2-0 ο ΠΑΟ. Με άμυνα-γρανίτη ο Παναθηναϊκός πέρασε από το... φλεγόμενο Αλεξάνδρειο κι έβαλε βάσεις για να «σκουπίσει» τον Αρη και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της Α1 μπάσκετ. Αν και αγωνίστηκαν χωρίς το Διαμαντίδη οι πράσινοι επικράτησαν με 66-53, με τον Γιασικεβίτσιους να είναι γι' άλλη μια φορά ο καταλύτης στα δύσκολα. Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ το τρίτο ματς.

Παπάς επιχείρησε να προωθήσει 15χρονη στην πορνεία

Παπάς, 56 ετών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από έρευνες πέντε μηνών, κατηγορούμενος ότι παρέσυρε μέσω Ιντερνετ δεκαπεντάχρονο κορίτσι και προσπάθησε να το προωθήσει στην πορνεία. Ο παλαιοημερολογίτης ιερέας, ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών και ιερουργούσε σε εκκλησία της Σαλαμίνας, συνομιλούσε με την ανήλικη μέσω Ιντερνετ. Ο Παπάς συνελήφθη βάσει εντάλματος του ανακριτή, στον οποίο θα απολογηθεί μεθαύριο. Κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με ένα "σκληρό" δίσκο και τρία κινητά τηλέφωνα, με τα οποία ο 56χρονος επικοινωνούσε με την ανήλικη.

Αναβλήθηκε η συναυλία των Depeche Mode-Μάλλον θα γίνει άυριο...

Η εταιρία Didi Music ανακοίνωσε δια της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων, ότι θα εκδώσει το μεσημέρι δελτίο Τύπου, με το οποίο θα ενημερώνει τον κόσμο σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα, καθώς και για το αν η συναυλία θα ακυρωθεί οριστικά. Στην περίπτωση που η συναυλία των Depeche Mode στο Terra Vibe ακυρωθεί, η διοργανώτρια εταιρία θα ενημερώσει τους κατόχους εισιτηρίων για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να αποζημιωθούν. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου του συγκροτήματος:
«Λυπάμαι που λέω ότι το σόου ακυρώνεται. Ο Ντέιβ Γκάχαν είναι άρρωστος. Τον επισκέφθηκε γιατρός στα παρασκήνια και δυστυχώς η συμβουλή του ήταν ο Ντέιβ να μην παρουσιαστεί. Μάλιστα, είναι καθ’οδόν για το νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Ντέιβ ήθελε πραγματικά πολύ να είναι καλά ώστε να παίξει και ζητά συγγνώμη που απογοήτευσε τους θαυμαστές του. Ελπίζουμε ότι ο Ντέιβ θα αναρρώσει έως αύριο και θα ορίσουμε νέα ημέρα για τη συναυλία. Αλλά αυτό θα το ξέρουμε μόνο αύριο - γι΄αυτό θα ακούσετε σε κάποια δημόσια ανακοίνωση στο ραδιόφωνο και στο διαδίκτυο».
Η παραγωγή θα μείνει στημένη και η ελπίδα όλων είναι ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να εμφανιστεί σήμερα 13/05/09 στο Terra Vibe Park.

EUROVISION 2009



Ο Σάκης φαίνεται να το εκτίμησε πολύ αυτή την ενέργεια του Πρωθυπουργού.
http://hakis-hakis.blogspot.com/

Στην Πάτρα ο Γ. Παπανδρέου την Κυριακή...

Στην Πάτρα πρόκειται να μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση την Κυριακή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου. Είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει απο εκεί και τα ονόματα του ευρωψηδελτίου.

89 μέρες απεργίας πείνας...


"Ζωντανές εκπομπές αμφίδρομης πληροφόρησης μέ τούς πολίτες άρχισε η διαδικτυακή τηλεόραση STOPCARTEL TV ,γιά πρώτη φορά στήν Ελλάδα, μέ σύγχρονη μετάδοση LIVE τής Απεργίας Πείνας τού Θεόδωρου Τενέζου.Καθημερινά, 6:30 απόγευμα."

14/5 - Απεργία από την ΑΔΕΔΥ

Σε νέα πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωράει η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 14 Μάιου. Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του δημοσίου διεκδικούν χρηματοδότηση του ταμείου Πρόνοιας και του ΟΠΑΔ, ενώ ζητούν ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Σήμερα οι φοιτητικές εκλογές 2009

Τα τραπεζάκια με το προεκλογικό υλικό των παρατάξεων στήθηκαν σε όλες τις σχολές, τα μεγάφωνα άρχισαν να εκπέμπουν μουσική και συνθήματα, τα πανό απλώθηκαν, και άνοιξαν πλέον οι κάλπες, απ' όπου όλες οι παρατάξεις προσδοκούν οφέλη, σε μια κρίσιμη, πολιτικά, συγκυρία, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα διεξάγονται οι ευρωεκλογές. Οι κάλπες θα κλείσουν με τη δύση του ηλίου, ενώ σε όποιες σχολές που θα παρατηρηθούν «ουρές», θα δοθεί παράταση για να ψηφίσουν όλοι. Αποτελέσματα θα αρχίσουν να έρχονται στα κεντρικά γραφεία των παρατάξεων μετά το κλείσιμο της κάλπης και πρώτα από την περιφέρεια και τις σχολές με μικρό αριθμό φοιτητών, ενώ στις μεγάλες σχολές, όπως παράδειγμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πολυτεχνείου, τα αποτελέσματα αναμένονται αργά το βράδυ. Πάντως, οι παρατάξεις, δηλώνουν πανέτοιμες για τη διαδικασία, αφού όλες θα μεταδίδουν τα αποτελέσματα με τη σειρά που τους έρχονται.

4,8% ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ας συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία…

Ως εκπαιδευτικός σε παιδιά Νηπιακής ηλικίας καλούμαι καθημερινά να απαντήσω σε ερωτήματα, τα οποία στα δικά μου ενήλικα αυτιά φαντάζουν απλά και ευκόλως εννοούμενα. Προ ολίγων ημερών, σε μια ομάδα αποτελούμενη από νήπια θίξαμε το θέμα της Δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ισότητας. Ένα νήπιο έξι ετών μου έκανε μια απλή και εύκολη ερώτηση: «Κυρία εμείς έχουμε Δημοκρατία;». Το λογικό θα ήταν να απαντήσω θετικά και αυτό έκανα, όμως, η συνείδηση μου δεν είναι καθαρή και ο λόγος είναι ότι δεν ξέρω αν έδωσα σε αυτό το παιδί μια ειλικρινή απάντηση. Ας δούμε, λοιπόν, τα πράγματα λίγο πιο αναλυτικά αρχίζοντας με την έννοια του όρου δημοκρατία. Το Λεξικό της Ελληνικής γλώσσας ορίζει ως Δημοκρατία το πολίτευμα, όπου η εξουσία πηγάζει και ασκείται από τον λαό.»...πλήρες άρθρο »

F1:ΑΠΟΧΩΡΕΙ Η FERRARI ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ BUDGET CAP


H Ferrari ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 το 2010, εάν ισχύσει ο νέος κανονισμός που προωθεί η FIA για το ανώτατο όριο των 40 εκατομμυρίων λιρών στους προϋπολογισμούς των ομάδων, το λεγόμενο budget cap. Σε ανακοίνωση της που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της, η ομάδα του Μαρανέλο δηλώνει την αντίθεσή της στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία της FIA και δείχνει αποφασισμένη να απομακρυνθεί από ένα θεσμό, στον οποίο συμμετέχει ανελλιπώς από το 1950.

DUDU FOR EVER RED!!

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως πιστεύει ιδιαίτερα στον Ντουντού και έτσι ο Βραζιλιάνος θα μείνει στο λιμάνι τουλάχιστον για τέσσερα ακόμα χρόνια! Οι «ερυθρόλευκοι», ανανέωσαν το συμβόλαιο του Ντουντού έως το 2013, κάτι το οποίο αποτελούσε επιθυμία και του ίδιου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο Βραζιλιάνος να είναι και στην τριάδα των αρχηγών. Οπως ανακοίνωσε μάλιστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός η ρήτρα για την περίπτωση που ζητήσει τον Ντουντού κάποια ευρωπαίκή ομάδα αγγίζει τα 8,5 εκατ. ευρω.

Αναβλήθηκε η συναυλία των Depeche Mode

Μεγάλη απογοήτευση χθες το βράδυ στη Μαλακάσα. Ενώ πάνω από τριάντα χιλιάδες φαν περίμεναν με αδημονία να δουν τους Depeche Mode λίγο μετά τις 9.30 να βγαίνουν στη σκηνή, ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα. Η συναυλία ακυρώθηκε. Ο Ντέιβ Γκάχαν, ο τραγουδιστής του γκρουπ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όπως είπε εκπρόσωπος του συγκροτήματος που ανέβηκε στη σκηνή για να ενημερώσει το κοινό, ο Γκάχαν δεν αισθανόταν καλά και έκριναν σωστό ότι έπρεπε να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας του. Λυπούμαστε, είπαν, αλλά είναι λόγοι υγείας.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού....



-Κώστα, οι Τούρκοι μας ζητάνε το μισό Αιγαίο


-Δεν τους είπες ότι κλείσαμε;
http://stigmatismenoi.blogspot.com/

"H ηλεκτροπληξία του Καραμανλή"



http://drseeng.blogspot.com

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009 - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ και οι Οικολόγοι Πράσινοι ανακοίνωσαν τη σύνθεση του ψηφοδελτίου που θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου. Ανάμεσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν ξεχωρίζει αυτό του Μιχάλη Τρεμόπουλου, του Αντώνη Καφετζόπουλου αλλά και της ηθοποιού Λυδίας Κονιόρδου.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009 - ΛΑ.Ο.Σ

Η Νίκη Τζαβέλα, οικονομολόγος και πρώην βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, ηγείται του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη από τον πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη σε συνέντευξη Τύπου. Τη δεύτερη θέση του ευρωψηφοδελτίου καταλαμβάνει ο έως τώρα βουλευτής Αθανάσιος Πλεύρης.
Όσοι Δεξιοί , προσέλθετε...

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ:«Καθαρές σχέσεις με τους επιχειρηματίες»

Καθαρούς κανόνες για την επιχειρηματικότητα και την υγιή σχέση των παραγόντων της οικονομίας με την Πολιτεία δεσμεύθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου ότι θα θεσπίσει το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση. Μιλώντας στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη να υπάρξουν ξεκάθαρες σχέσεις μεταξύ επιχειρηματικού κόσμου και Πολιτείας και έκανε λόγο για «διακριτούς ρόλους» τόσο με τους επιχειρηματίες, όσο και με τα μέσα ενημέρωσης, γιατί όπως υποστήριξε «οι διακριτοί ρόλοι οδηγούν και σε καθαρούς και καλούς λογαριασμούς. Και οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους». Ο κ. Παπανδρέου, στον οποίο ο ΣΕΒ απέδωσε φέτος ιδιαίτερες τιμές, συμφώνησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου ότι στην Ελλάδα ενοχοποιείται η επιχειρηματικότητα, αλλά πρόσθεσε ότι «στη χώρα μας ενοχοποιούνται και η πολιτική ζωή, η Εκκλησία, η Δικαιοσύνη, το Κοινοβούλιο. Ενοχοποιούνται όλοι οι θεσμοί όταν δεν υπάρχουν καθαροί, ξεκάθαροι ρόλοι και κανόνες». Και σημείωσε με έμφαση ότι «όταν δεν υπάρχουν καθαροί, ξεκάθαροι ρόλοι και κανόνες, ακόμα και η όποια απλή συζήτηση ενοχοποιείται ως κάποια συναλλαγή κάτω από το τραπέζι. Γι΄ αυτό χρειάζεται μια Πολιτεία που επιτέλους θα βάλει κανόνες, θα σχεδιάζει, θα ελέγχει, θα εποπτεύει και θα ξέρει ο καθένας τη θέση του».

ATHENS SUMMIT 2009 - Κ.Παπούλιας: «Η κοινωνική στράτευση θα ασκήσει πίεση στην εξουσία»

«Η κοινωνική στράτευση θα φέρει πολιτική δράση και πίεση σε κάθε φορέα εξουσίας να πράξει το καθήκον του, να παρέμβει, να αλλάξει νόμους αν χρειαστεί», δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. «Η πείρα έχει δείξει ότι όταν οι πολίτες μιας τοπικής κοινωνίας που απειλείται η υγεία της ή η οικονομική της δραστηριότητα ή η καθημερινή ποιότητα της ζωής της αντιστέκονται, η τοπική και η κεντρική εξουσία υποχωρούν». Ο κ. Παπούλιας κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου Athens Summit 2009 για την Κλιματική Αλλαγή και την Ενεργειακή Ασφάλεια. Στην ομιλία του ο κ. Παπούλιας άσκησε κριτική στις ηγεσίες που «αντέδρασαν με άφρονα αισιοδοξία μπροστά σε επερχόμενες συμφορές, σε ορατές καταστροφικές εξελίξεις, όπως, για παράδειγμα, στην τωρινή οικονομική κρίση». Παράλληλα, σημείωσε ότι η έννοια της οικολογικής δημοκρατίας είναι αλληλένδετη με τους αγώνες για στοιχειώδη ποιότητα ζωής, και καταλήγοντας υπουγράμμισε: «Λίγο πριν έρθει η δωδέκατη ώρα, δημιουργείται το έδαφος για κοινωνική στράτευση σε ένα όραμα οικουμενικό, υπερκομματικό και πανανθρώπινο. Οι λύσεις είναι επώδυνες: Προϋποθέτουν συγκρούσεις με συμφέροντα, επιβάρυνση κόστους για εταιρείες, κυρώσεις σε βιομηχανίες, αυστηρότητα απέναντι σε ισχυρά συστήματα οικονομικής εξουσίας, δομικές αναθεωρήσεις πολιτικών».
http://www.tanea.gr