Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !...


Βαλεντίνα Τσεπάνου!H "hot" σύντροφος του Τζιμπούρ!

Δεν χρειάζεται παραπάνω από μια ματιά για να καταλάβει κάποιος το λόγο που ο Ράφικ Τζιμπούρ είναι τρελά ερωτευμένος με την Βαλεντίνα.
Το 28χρονο μοντέλο από τη Μολδαβία εργάζεται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και εκτός από την καρδιά του Αλγερινού άσου ετοιμάζεται να κατακτήσει όλες τις "ερυθρόλευκες" καρδιές.
"Είναι άντρας με όλη τη σημασία της λέξης. Μπορεί να είναι οξύθυμος μέσα στο γήπεδο, αλλά εκεί το πάθος χρειάζεται. Λατρεύει αυτό που κάνει και του βγαίνει όλη αυτή η ένταση. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά που γράφονται", είχε δηλώσει πρόσφατα η Βαλεντίνα η οποία στη συνέχεια συμπλήρωσε:
"Είναι από τους ανθρώπους που ανεξάρτητα από το αν ήμασταν, είμαστε ή θα είμαστε μαζί δεν θέλω να χάσω από τη ζωή μου. Τον σέβομαι και είναι από τους άντρες που ποτέ δεν θέλω να αμφισβητήσω. Είναι από αυτούς που ξέρουν να στέκονται δίπλα σε κάποια γυναίκα είτε ως φίλοι είτε ως σύντροφοι".




totefteri

Στο θρυλο ο τρομοκρατης τζεμπουρ !

o Tζεμπουρ με αστραπιαια κινηση της διοικησης επιασε λιμανι..
καλος παιχτης ..σκορερ..καλη κινηση..γρηγορος..κινδυνος θανατος στη περιοχη..
στο κοσμο του ομως..θα ειναι ομαδικος? συνεργασιμος ? θα αρχισει τα τρελα του ? ποιος ξερει..ρισκο βεβαια αλλα αξιζει πιστευω..αν δειξει τον καλο εαυτο του θα γινει ινδαλμα στο καραισκακη..οπως και ναχει ..καλως ηρθες ραφικ !!! 
kokkinoidialogoi 

Siemens: το κομματικό μας φαινόμενο


Την επόμενη Τρίτη διεξάγεται στο Μόναχο η δίκη του πρώην επικεφαλής του τομέα τηλεπικοινωνιών της Siemens Τόμας Γκάνζβιντ, η τελευταία μεγάλη δίκη στελέχους της γερμανικής εταιρείας. Με αυτήν κλείνει ο κύκλος των δικών για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων». Στο κατηγορητήριο κατά του Γκάνζβιντ επαναλαμβάνεται η θέση της γερμανικής εισαγγελίας ότι ενέκρινε την εκταμίευση και πληρωμή χρημάτων από τα «μαύρα ταμεία» της εταιρείας προς τα δύο κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα, μία θέση που έχει διατυπωθεί στο σύνολο των κατηγορητηρίων και των δικαστικών αποφάσεων στις 4 δίκες που αφορούσαν τον τομέα τηλεπικοινωνιών της Siemens όπου εμφανίστηκε το πρόβλημα των «μαύρων ταμείων».
Την ίδια ώρα οι βουλευτές των δύο κομμάτων εξουσίας στην Ελλάδα που παίρνουν μέρος στην εξεταστική επιτροπή, με κάποιες εξαιρέσεις είναι αλήθεια, φαίνεται να επιδίδονται σε ένα φεστιβάλ ανευθυνότητας αφού καταλήγουν στο αποτέλεσμα να στείλουν έναν τεράστιο αριθμό βουλευτών σε μία επιτροπή που θα κρίνει ποιό ακριβώς αδίκημα έκαναν. Επικοινωνιακά μπορεί να μοιάζει αποτελεσματικό δεν είναι όμως. Δύσκολα θα βρεθούν άνθρωποι με ελάχιστη αίσθηση ευθύνης να συζητήσουν παραπομπές χωρίς κάποιο χειροπιαστό στοιχείο καθώς το μόνο χειροπιαστό είναι η κομματική χρηματοδότηση στον Θ.Τσουκάτο και οι 200.000 του Μαντέλη.
Έτσι θα αποδειχθεί ότι η εξεταστική επιτροπή δεν χρειαζόταν και μέσω αυτής θα ταφεί μία υπόθεση που θα μπορούσε να αποτελέσει αφετηρία στον τρόπο με τον οποίο συντηρείται οικονομικά το κομματικό μας φαινόμενο.
protagon.gr

Εντυπώσεις από το νέο λογότυπο της ΝΔ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Πριν μερικά χρόνια, ρώτησαν την Kαλομοίρα Σαράντη (=ελληνοαμερικανή καλλιτέχνιδα που αναδείχθηκε μέσα από talent show και αναπήδησε μέσα από τούρτα σε σκηνικό για συναυλία του Νιόνιου Σαββόπουλου) σε live show πώς λέγεται ο εικονιζόμενος (πρωθυπουργός τότε Κώστας Καραμανλής). Ψέλλισε το "Κώστας" με βοήθεια από το κοινό, έπειτα ακούστηκε μια φωνή να της λέει "καλά πας" και αναφώνησε: "Κώστας Καλάπας!!!".
Σήμερα, θα δανειστώ την εύθυμη σύνθεση του επιθέτου: Αντώνη Καλάπας να ξενερώνεις μια μεγάλη μερίδα των οπαδών της ΝΔ. Και δεν αναφέρομαι, μόνο, στους εναπομείναντες πολλούς καραμανλικούς ή στους ιδιαίτερα συναισθηματικούς παραταξιακούς οπαδούς που δένονται με σύμβολα και λογότυπα, αλλά κυρίως στους νέους που περιμένουν το κάτι διαφορετικό από τη νέα Νέα Δημοκρατία.
«Είχαμε συγκεκριμένες προδιαγραφές για το νέο σήμα», είπε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την παρουσίασή του στα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος, συμπληρώνοντας ότι "αυτό έπρεπε να αντικατοπτρίζει τις διαχρονικές αξίες που υπηρετεί η παράταξη, δηλαδή τη διαφάνεια, την πρωτοπορία, την ανθρωπιά και τη σιγουριά ότιείμαστε η ήρεμη δύναμη". Είναι, όμως, να απορεί κανείς πως θα εκφραστεί η ήρεμη δύναμη με logo που...
θυμίζει νευρικό σχέδιο ενός απελπισμένου που δοκιμάζει μισοτελειωμένο στυλό BIC.
Μοιάζει, δε, τώρα η Συντηρητική Παράταξη να τραβά μια κόκκινη, διαχωριστική γραμμή στις ημέρες του παρελθόντος, αλλά παράλληλα απλώνει πράσινη γραμμή σύνδεσης, συνεννόησης, συναίνεσης(;) με το κυβερνών κόμμα, χρησιμοποιώντας το πιο οικείο σ' αυτό χρώμα. Μπορεί, πια, να αποκόπτεται μια δια παντός από τον ομφάλιο καραμανλικό λώρο, με το σβήσιμο του πυρσού, αλλά το κόμμα έτσι χάνει το στίγμα του. Δίχρωμο μπλε, δανεικό κίτρινο, εχθρικό πράσινο.
Ο κ. Σαμαράς αμελεί ότι αυτό το κόμμα είναι καραμανλικό -ας μη γελιόμαστε- και είμαι σίγουρος ότι δεν ρώτησε τη γνώμη του πρώην προέδρου του Κώστα Καραμανλή για την αλλαγή. Το αν όφειλε να τη ζητήσει, μπορεί ο καθείς υποκειμενικά να το κρίνει και να το τεκμηριώσει. Φοβούμαι, όμως, ότι αυτή η απρόσμενη και αιφνιδιαστική αλλαγή σήματος εύκολα μπορεί να μεταφραστεί από δεξιούς κόπτες -όπως η ταπεινότητά μου- ως κίνηση εντυπωσιασμού ενός κόμματος που δεν έχει ουσιαστικές προτάσεις, δεν έχει σχέδιο και αντιπρόταση διακυβέρνησης και παρουσιάζει/προβάλλει, έτσι, την αλλαγή ενός σήματος ως ιδεολογία. Ή καλύτερα, ως τομή στην ιδεολογική ιστορική διαδρομή του.
Στο twitter και στο facebook είναι χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις από χρήστες ηλικίας μεταξύ 18-55 (της λεγόμενης παραγωγικής ηλικίας που θεωρητικά η ΝΔ θα έπρεπε να εκφράζει) μετά τη θέαση του νέου λογοτύπου και του σήματος.
Η Ειρήνη Σ. σχολιάζει σε στάτους της: ‎"Πείτε με ηλίθια (θα το αντέξω, αρκεί να μου λυθούν οι απορίες..): Αυτή η λέξη ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πώς διαβάζεται; Πού τονίζεται; Θα δημιουργηθεί νέο λήμμα στα Λεξικά; Αυτή η τάβλα-παύλα, χάθηκε να μπει ανάμεσα, τουλάχιστον;"
"Είσαστε κακοί!!! Δεν βλέπετε την προσπάθεια να περιγράψει το σήμα, το μέλλον της μεγάλης αυτής παράταξης... ασχέτως αν δεν τους βγήκε και φαίνεται περιγραφικά η προσπάθεια φρεναρίσματος ενός αυτοκίνητου λίγο πριν πέσει στον τοίχο!!! προφητικό; τυχαίο; δεν νομίζω!", σημειώνει Ο Βαγγέλης Λ. στο ίδιο μέσο. Και έρχεται η Έμυ Π. να... διαφωνήσει: "Διαφωνώ! Δεν είναι βλαχομπαρόκ. Δεν είναι κακόγουστο! Απλώς είναι ένα μικρό τίποτα. Ένας αέρας κοπανιστός, ένα μηδέν στο πηλίκον! Σήμα ανύπαρκτο, σαν τον εμπνευστή του! Και δeν βρέθηκε ένας εγκέφαλος να τους σταματήσει! Μη χειρότερα!"
Προσθέτω, διερωτώμενος: "H παύλα στο τέλος παίζει να είναι εισήγηση του Φαήλου, εμπνευσμένη από το πως λειτουργεί και αισθάνεται ο ίδιος: Τελεία και παύλα, εγώ μιλάω τώρα. Σους, σιωπή και σώπαινε!".
Ο Δημήτρης Β. δίνει μια πιο ολοκληρωμένη ανάλυση του γραφιστικού: "Το Νέα Δημοκρατία είναι γραμμένο με γραμματοσειρά τύπου TRON, αλλά 80 s. Η παύλα, που όσοι γεννημένοι μετά τα 80s το ονομάζουν σικ underscore, είναι η σύνδεση με την καθαρεύουσα του παρελθόντος, όπως λέμε "τελεία και παύλα" και σου ρχεται στο μυαλό ο Ράλλης και Αβέρωφ που έκαναν την δημοτική του Τριανταφυλλίδη να κρύβεται ντροπιασμένη. Η κατσαρή μαλακιούλα πάνω αριστερά έγινε από πιτσιρικά που έκανε παράνομο γκράφιτι το βράδυ πριν τα εγκαίνια..αλλά τους άρεσε και το άφησαν...έτσι για να υπάρχει και μια διασύνδεση και με το περιθώριο..."
O Κωνσταντίνος Σ., φανατικός νεοδημοκράτης μου γράφει: "Δεν ξέρω αν παρακολουθείς μπάλα αλλά νιώθω ότι σήμερα κάποιος με "έγδυσε".. Νιώθω σαν να έχεις τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο σαν Ολυμπιακός και να βγαίνει το επόμενο πρωί o Μαρινάκης να σου βάζει το pokemon..Ντρέπεσαι μετά να πας γήπεδο ή όχι;"
Η Νίνα Τ. έρχεται με τον κυνισμό του επαγγέλματός της και τον αέρα της γνώσης να θάψει κάθε προσπάθεια θετικής προσέγγισης του σχεδίου. "Μα, το underscore γραμματικά δεν υποδηλώνει ότι πάει με όλα και με όλους. χρησίμευε στον καιρό της γραφομηχανής για να καθορίζουν τα διαστήματα ανάμεσα στις λέξεις...btw τέτοιες παύλες είχε στον υπολογιστή που είχα μικρή, που έτρεχε με ms dos και έβαζα μέσα αυτές τις τεράστιες λεπτές δισκέτες..πλέον πρέπει να είσαι προγραμματιστής για να το συνδέσεις με τη γλώσσα του υπολογιστή_και παραείναι τεχνοκρατικό για ένα κόμμα που η αριστερόστροφη κεντρομόλος της ακροδεξιάς γυρίζει γύρω από ένα νεοφιλελεύθερο μεσαίο χώρο_ _ _"
Ο Αντώνης Κ., οννεδίτης, γράφει εύστοχα: "Η αλλαγή κουλτούρας μπορεί να τονιστεί από την αλλαγή συμβόλου. Δυστυχώς, η αλλαγή συμβόλων δεν μπορεί να επιβάλει την αλλαγή κουλτούρας. Η συντήρηση ή η προοδευτικότητα δεν είναι αποτέλεσμα ορισμού, αλλά προκύπτουν από το βαθμό που αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα και την ενσωματώνεις στη λειτουργία σου."
"Εμένα μου κάνει κάτι σε καπελάκι. Θα το προτιμούσα σε φέσι. Έτσι που μας φέσωσαν...", επιπροσθέτει η Νάντια Κ.
«Αυτή είναι η ΝΔ της νέας γενιάς. Τελεία και παύλα», είπε όμως o Αντ. Σαμαράς την ώρα της παρουσίασης του συμβόλου, η οποία έγινε με άκρως χολιγουντιανό τρόπο σε μέρες υπερκρίσης, υποκρισίας και υπερέκκρισης στρεσσογόνων στοιχείων σε όλα και όλους, με πανσέληνο. Το Νέα με το Δημοκρατία ενώνονται για να συμβολίσουν ότι δεν θα υπάρχουν κενά στην δημοκρατία (?) και το δικό μου κενό μνήμης με μιας καλύφθηκε. Θυμήθηκα τη Μάγισσα Φουρκέτα, που από μικρός φοβόμουν. Ξέρω ότι τώρα η χώρα χρειάζεται ένα μάγο για να σωθεί από την πτώχευση και η ΝΔ έναν άλλον, για να σωθεί από την ήττα και τη διάλυση. Κυρίως, όμως, συνδύασα το καπελάκι της μάγισσας με το τελείωμα της σαντιγί πάνω από τη "ΝΔ", έβαλα και σκουπόξυλο (=σφουγγάρι του Σαμαρά), την έκανα πιο σέξι για να παραπέμπει σε Συγγρού (και να μην με φοβίζει) και σου παρέχω απλόχερα τη δική μου εναλλακτική πρόταση.
Με γεια μας!_
press-gr

ΕΠΕΙΓΟΝ !! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ?



,



Αν τους ξέρει κανείς να τους πει ότι βρέθηκε η φωτογραφική τους μηχανή!!!
my69 

Ήττα σοκ: ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 (Βίντεο)

Σοκ και… ΜπέοςΜετά από μία από τις πλέον ντροπιαστικέςΑΕΚ γνώρισε ήττα-σοκ με σκορ 4-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ εμφανίσεις στην ιστορία της, η
Δίχως αρχή και τέλος οι παίκτες της «Ένωσης» έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις της ομάδας του Σάκη Τσιώλη, που.... με την επιβλητική παρουσία του Αχιλλέα Μπέου - πριν καν αρχίσει το ματς - έδειξαν πολύ νωρίς τις προθέσεις τους.
Από τις 26/11/72, όταν έχασε 5-1 από τον Ολυμπιακό, έχει να γνωρίσει τέτοιο διασυρμό ο «Δικέφαλος»...
Οι Θεσσαλοί απέδειξαν πως δεν ήταν τυχαία η νίκη τους στον πρώτο γύρο αλλά και η επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στο ίδιο γήπεδο. 
Αριστοτεχνικά στημένη η ομάδα του Βόλου μπορεί να πανηγυρίζει για την τεράστια και πέρα ως πέρα δίκαιη επιτυχία.

Αποδοκιμάστηκαν εν χορώ από τον κόσμο οι παίκτες της ΑΕΚ, με εξαίρεση τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος ήταν ο μόνος που έδειξε να παίζει με ψυχή. Γρήγορα άδειασε το ΟΑΚΑ με τους οπαδούς να αποχωρούν απογοητευμένοι.
Μεγάλη ένταση πριν τη σέντρα, με τη διοίκηση της ΑΕΚ να καταγγέλει προκλητική άφιξη του Αχιλλέα Μπέου με μπράβους, τον μεγαλομέτοχο των φιλοξενούμενων να δηλώνει ότι η παρουσία του ήταν νόμιμη, να ανταποδίδει τις κατηγορίες και οπαδούς να κάνουν "ντου" έπειτα στα επίσημα για να τον βρουν!