Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΄ΔΩ, ΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ !...

Η προτροπή απευθύνεται προς τους συντάκτες των 9 αιτημάτων, αυτοχριζόμενους αγροτοσυνδικαλιστές και αυταπατώμενους, πως εκπροσωπούν τον αγροτικό κόσμο της Ελλάδας.
Η γελοιότητα της σύμπλευσης του κομμουνιστή τραμπάκουλα της Καρδίτσας, με τις δεξιούρες των Σερρών και τα μαζώματα από κάποιους άλλους Νομούς της Β. Ελλάδας, αποτυπώνεται πλήρως, στο κείμενο που εμφανίζει τις διεκδικήσεις τους.
Μόνο τις διευθύνσεις των σπιτιών τους ή τους αριθμούς των τραπεζικών λογαριασμών τους, για την πληρωμή του μηνιάτικού τους, μαζί με τα extra bonus της τεμπελχανίας τους, δεν σημείωσαν οι ξεσαλωμένοι χαραμοφάηδες, αγροτοπατέρες.
Δεν θέλουν κατοχύρωση του αγροτικού επαγγέλματος, μιας κι όλοι τους , σχεδόν, έχουν κι άλλη δραστηριότητα κι άλλα εισοδήματα (!), ό, τι προμηθεύονται το θέλουν αφορολόγητο, όπως αφορολόγητους θέλουν και τους εαυτούς τους !
Θέλουν χάρισμα των χρεών τους, ακόμα κι αυτών των λίγων, που έμειναν και ρυθμίστηκαν, μετά την διευθέτηση του 2005, ως, τάχα, πανωτόκια.
Θέλουν να συνεχίσουν να δανείζονται …άτοκα και να είναι πλήρως ασφαλισμένοι, χωρίς, όμως, να πληρώνουν ασφάλιστρα !
Η χάρη τους απαιτεί την ανατροπή των κοινοτικών δεδομένων στην Ελλάδα για το διακρατικό εμπόριο, ενώ, μέρες πούναι, θεωρούν ρεαλιστικό το αίτημα για διπλασιασμό των αγροτικών συντάξεων, ταυτόχρονα με τη μείωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.
Η περίπτωση της πεντάδας η οποία συνέταξε τις μαλακίες, που τιτλοφορούνται 9 αιτήματα της αγροτιάς, πάει γάντι με το τριώδιο, που οσονούπω αρχίζει και τις απόκριες που έρχονται ! 

Ειχαμε καρκινο, μας επιασε και ….πονοκεφαλος!!!!

Άκαρπη η συνάντηση Μπατζελή - αγροτών

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ η συνάντηση των εκπροσώπων των 14 μπλόκων του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Κατά την έναρξη της συνάντησης, η υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για επιδοματικές πολιτικές, αλλά συγκεκριμένα θεσμικά μέτρα για την επίλυση του αγροτικού.
Η κα Μπατζελή τόνισε ότι οι αγωνίες και τα αιτήματα των αγροτών είναι κατανοητά και η κυβέρνηση θα απαντήσει με τεκμηριωμένο τρόπο και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.
Τελικά, περίπου τέσσερις ώρες αργότερα, οι εκπρόσωποι των αγροτών από τα μπλόκα της Αλαμάνας του Κάστρου και περιοχών της Βορείου Ελλάδας δήλωσαν ότι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.
Σήμερα το μεσημέρι θα γίνουν νέες συνελεύσεις, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους.
Οι αγρότες των μπλόκων Μακεδονίας-Θεσσαλίας, καθώς και του μπλόκου της Νίκαιας θα συναντηθούν το Σάββατο για να καθορίσουν τη στάση τους. H συνάντηση θα γίνει το μεσημέρι στο Αγκιστρο των Σερρών.
Στη συνάντηση αναμένεται να ανταποκριθούν 16 αγροτικά μπλόκα από τη Μακεδονία, τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλία.
Όπως έγινε γνωστό ωστόσο, δεν θα παραστούν εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων Σερρών, της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων (ΟΑΣ), και της Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων (ΟΔΑΣ), καθώς και των Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών.

Κλειστός παραμένει ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα. Η διέλευση εξακολουθεί να είναι ελεύθερη μόνο για τα Ι.Χ. οχήματα και τα λεωφορεία.
Η Εγνατία, στον κόμβο των Κερδυλλίων, παραμένει κλειστή, ενώ η παλιά εθνική οδός Σερρών-Καβάλας είναι ανοιχτή.
Ανοιχτή παραμένει το Σάββατο και η εθνική οδός Σερρών-Θεσσαλονίκης στον κόμβο Στρυμονικού.
totefteri

Ηλεκτρονικό ...ξεμάτιασμα


Έχετε πονοκέφαλο και δεν ξέρετε πώς να τον αντιμετωπίσετε; Αισθάνεστε ματιασμένοι και δεν γνωρίζετε τον τρόπο να απαλλαγείτε από τα αρνητικά vibes που έχετε δεχτεί;

Ένας νέος διαδικτυακός τόπος υπόσχεται να σας απαλλάξει από το αίσθημα δυσφορίας που σας δημιουργεί ο πόνος στο κεφάλι και σας χαλάει τη διάθεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όλα τα είχαμε δει στο Διαδίκτυο, ένα σωστό όμως on line ξεμάτιασμα ήταν αυτό που έλειπε.

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους χρήστες του Internet και τους επισκέπτες της σελίδας http://www.paretria.gr/. Οι δημιουργοί της έχουν φτιάξει έναν ξεχωριστό ιστότοπο ώστε όποιος τον επιλέγει να... ξεματιάζεται κιόλας.

Πρωταγωνίστρια του video που σκοπό έχει να ξεματιάσει τον επισκέπτη του site είναι η ηθοποιός Μαρία Τουμπέλη, που ζει και εργάζεται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται και τα γραφεία της εταιρείας «Tria». «Η εταιρεία έκανε οντισιόν ανάμεσα σε πάρα πολλές κυρίες που ήθελαν τη συγκεκριμένη δουλειά.

Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν όλες μας να γνωρίζουμε έναν τρόπο ξεματιάσματος. Τελικά, όπως μου είπαν αργότερα, ήμουν η πιο πειστική κι έτσι πήρα τη θέση αυτή» αναφέρει στην «Espresso» η Μαρία Τουμπέλη και συνεχίζει: «Είχε πολλή πλάκα. Περάσαμε καλά στα γυρίσματα. Το video το έχω δει μόνο μία φορά, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου το πώς έχω βγει, αλλά έτσι έπρεπε να δείχνω, κάτι σαν μέντιουμ και μέγαιρα».

Η Μαρία Τουμπέλη έχει μάλιστα πολλούς fan που την αναγνωρίζουν στους δρόμους της πόλης και τη σταματούν προκειμένου να τους ξεματιάσει! «Το ξεμάτιασμα -για να λύσω τις απορίες όλων- είναι αληθινό και γι' αυτό πιάνει. Η ευχή που λέω όντως ισχύει και το λάδι αυτή τη μορφή παίρνει όταν κάποιος είναι ματιασμένος. Το συγκεκριμένο τρόπο μού τον έμαθε μια φίλη μου από το χωριό Φιλόπετρα του νομού Πέλλης».

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι τρία νέα παιδιά που έχουν βάλει στόχο να φέρουν τα πάνω κάτω με τις πρωτοποριακές τους ιδέες στο χώρο της διαφήμισης.

- Πώς σκεφτήκατε να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα;

Στο http://www.paretria.gr/ δημιουργήσαμε το πρώτο στα χρονικά ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα, γιατί είναι πολύ πιο χρήσιμο και πρακτικό από το κανονικό. Πού να κουβαλάς τη θεία σου από το χωριό ή να τηλεφωνείς στη γειτόνισσα κάθε φορά που έχεις μάτι; Ενώ τώρα πληκτρολογείς και σε δυο λεπτά είσαι μια χαρά!

- Ποια είναι τα σχόλια των επισκεπτών;

Ολα τα σχόλια είναι του τύπου «πού το σκεφτήκατε, βρε;», «μπράβο, παιδιά, επιτέλους κάτι διαφορετικό», «το site τα σπάει», κτλ. Ενθουσιασμός! Και τα μηνύματα έρχονται από παντού. Από το Facebook, το Twitter, το YouTube. Μέχρι και τηλέφωνο μάς παίρνουν για να μας δώσουν συγχαρητήρια. Τόσα καλά λόγια πια... Καλά που φτιάξαμε το ξεμάτιασμα. 

Tης "περιφέρειας" γίνεται μεταξύ Νομαρχών Πειραιά και Αθήνας...

"Στο χειρότερο σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του Νομάρχη της Αθήνας Γιάννη Σγουρού με τον Νομάρχη Πειραιά Γιάννη Μίχα. Το ενδιαφέρον και των δυο για την νέα αιρετή Περιφέρεια Αττικής, τους έχει κάνει  να κονταροχτυπιούνται και μάλιστα με χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ο Σγουρός έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση κάνοντας λόγο για αυλοκόλακες, φωτογραφίζοντας τον Μίχα. Ο δε Νομάρχης Πειραιά, του απαντά με «πληρωμένα» δημοσιεύματα και πολύ πολύ παρασκήνιο. Έπεισε τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκουση, να μην παραστεί σε συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αθήνας για τον Καλλικράτη, αλλά σε συνεδρίαση του διευρυμένου ώστε να είναι και ο ίδιος και να ελέγχει την κατάσταση. «Έφαγε» το Σγουρό από κεντρικό ομιλητή του συνεδρίου της ΕΝΑΕ, , ενώ έβαλε και μια ιστοσελίδα που ασχολείται με την αυτοδιοίκηση -και ζήτημα είναι αν μπαίνουν μέσα 500 άνθρωποι την ημέρα- να γράψει ότι ο Σγουρός τσακώνεται με τη Φώφη...για την περιφέρεια την οποία λιγουρεύεται ο ίδιος και μάλλον θα την πάρει τελικά ο Ραγκούσης. Η πλάκα είναι ότι για να δει ο Μίχας υποψηφιότητα για την περιφέρεια θα πρέπει να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του...
Λέτε γι αυτό να επιμένει στις τρικλοποδιές;;;,
Ως πότε;;;"
papatzides

Τα "ρουσοπουλάκια" βρήκαν στέγη στον ΣΚΑΙ...

M' αυτό τον τίτλο "περιποιείται" σήμερα στο Πρώτο Θέμα ο Θέμος Αναστασιάδης τους Λυριτζή, Οικονόμου, Πόπη Τσαπανίδου και Χρήστο Παναγόπουλο. "Τελικά κανένας δεν χάνεται και από τον κανόνα δεν εξαιρείται ούτε το σύστημα Ρουσόπουλου που έδρασε τα τελευταία χρόνια στην ΕΡΤ με τα γνωστά οικονομικά αποτελέσματα", γράφει και υπογραμμίζει πως Τσαπανίδου και Λυριτζής-Οικονόμου θα έχουν πάει στο Φάληρο μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου...
nonews-news

Το ποιο απίστευτο video που έχετε δει ποτέ!!!

Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος από το ανεπάντεχο διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου!

H ανακοινωση του διαζυγίου ήταν επικοινωνιακό τρικ ...ο γάμος ήταν "λευκός"!

 Αντε και με κανένα καλό τεκνό ....Που να τα "προκάμει" όλα η Σοφία....
Πολλά γράφονται και λέγονται κατά το δοκούν ...και όχι μόνο για το διαζύγιο του Λάτσιου με την Ελένη και όπως αυτό ανακοινώθηκε απο τους ίδιους...
Λοιπόν το γράψαμε χθες και το ξάνα γράφουμε και σήμερα ...και ίσως και ξανά ...
Τόσο ο συγκεκριμένος γάμος ...και όπως αυτός παρουσιαζόταν εδώ και χρόνια ήταν "λευκός"...Και δεν είναι ο μόνος είναι και κανά δύο ακόμα ...που θα φθάσουν στα τελειώματα...όπως του εκδότη κλπ
Ειναι οι γάμοι για τεκνοποίηση και εμπορική εκμετάλλευση...Είπαμε Hollywood δεν είμαστε Αλλά Bollywood είμαστε....
Το διαζύγιο θα εξελιχθεί στην πορεία κάτι σαν την Καρβελοβισσιάδα (κοινή στέγη σε οικογενειακή και οχι γκομενική εκδοση ) για να μην τους ξεχάσουμε ποτέ!
Απλά τώρα που ο μύθος της Showbiz στην Ελλάδα καταρρέει ...Που τα κανάλια βιώνουν κεσάτια ..Κάτι πρέπει να κάνουν για να μην τους ξεχάσουμε...και να βγάλουν κανένα νουμεράκι!
Ετσι όπως σας γράψαμε χθες ...το διαζύγιο ήταν έτοιμο απο το Καλοκαίρι...(για επικοινωνιακούς λόγους)
Ομως έμεινε στις φήμες ...και φάγαμε με το κουτάλι τις φωτογραφίες απο τις διακοπές στη Μύκονο ...που δεν είχαμε δει στα υπόλοιπα χρόνια του γάμου....( Ασε το που μαρτύρισε και το photoshop στην λιποαναρροφηση και την "κυτταριτοδοκτονίαση" )
Αλλώστε και η Ελένη βαρέθηκε τις γέννες ...Ασε που έχουμε και οικονομική κρίση!
Απλά υπομονή να έχετε και έρχονται και άλλα τέτοια διαζύγια...
Θα σκάνε σαν τα Μπουμπούκια....
Αλλωστε η Μεγάλη Οικογένεια ...δεν υπάρχει....Ασε που έσβησε και η  δάδα της Μάρι...
Και ο Χαρτοσακούλας ....πήρε διαζύγιο προ πολλού...Και απο καλοκαίρι ..."αξίζει να μην δεις" την συνέχεια...
Αλλά και κουφέτα θα φάμε....Αφού σύντομα η Φαίη και ο Γιώργος θα έρθουν σε γάμου κοινωνία και οχι μόνο...
papatzides

Δείτε την διαφήμιση της Vodafone που προκαλεί αντιδράσεις(βίντεο)


Μερικά πρόσωπα δεν πρέπει να τα «αγγίζεις»… και πόσο μάλλον με έναν τέτοιο τρόπο.
http://sofoscrete.blogspot.com