Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Δημοσκόπηση Alco για το Alter

Εθνικές εκλογές:
4,3 % μπροστά το ΠΑΣΟΚ

Ευρωεκλογές:
3,5 % μπροστά το ΠΑΣΟΚ


Παράσταση νίκης


Κάντε κλικ στα γραφήματα για μεγέθυνση

GOOGLE STREET VIEW

Μια πολύ μεγάλη ανανέωση έκανε το Google Street View και τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε σε 25 πόλεις της Αγγλίας σαν να είσαστε εκεί. Μπορείτε επίσης να πάρετε γεύση από Σκοτία, Ουαλία και Ιρλανδία καθώς επίσης και 4 πόλεις της Ολλανδίας.

Mankind is No Island - Tropfest NY 2008

Αυτή η ταινία γυρίστηκε με την κάμερα ενός κινητού, κόστισε 20 ευρώ αλλά αξίζει πολύ παραπάνω..

http://kala-nea.blogspot.com

Και ο Δήμαρχος Αθηναίων ρίχνεται στη μάχη κατά των κουκουλοφόρων...

...με την τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων σε κεντρικά σημεία του Κολωνακίου. Ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε στον 9.84 ότι "είναι ντροπή να καταστρέφουν οι κουκουλοφόροι την οικονομική ζωή του κέντρου, αφού η κυβέρνηση το κάνει πολύ καλύτερα".

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Νέο κύμα απεργιακών κινητοποιήσεων καταλαμβάνει τη Γαλλία, καθώς περίπου 3 εκατομμύρια άνθρωποι - σύμφωνα με τα εργατικά συνδικάτα- συμμετείχαν στις περίπου 200 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οργανώθηκαν σήμερα. Οργισμένοι εργαζόμενοι από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα ζήτησαν από τον πρόεδρο της χώρας Νικολά Σαρκοζί να ανοίξει διάλογο για την κυβερνητική πολιτική όσον αφορά την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Ισόβια καταδίκη για τον Josef Fritzl

Σε ισόβια κάθειρξη -τη μεγαλύτερη προβλεπόμενη ποινή- καταδικάστηκε ο 73άχρονος Γιόζεφ Φριτσλ, ο οποίος επί 24 χρόνια κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε την κόρη του με την οποία απέκτησε επτά παιδιά. Το δικαστήριο της Αυστρίας έκρινε τον Φριτσλ ένοχο για όλες τις εναντίον του κατηγορίες, δηλαδή για βιασμό, ανθρωποκτονία, αιμομιξία και αιχμαλωσία.

Internet Explorer 8: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ MICROSOFT

Διαθέσιμος δωρεάν από το διαδικτυακό τόπο της Microsoft είναι ο νέος Internet Explorer 8. Στόχος της εταιρείας -μέσω της νέας έκδοσης του δημοφιλούς προγράμματος πλοήγησης- είναι να να ανακτήσει το μερίδιο που έχει στην αγορά των browser, έναντι των ανταγωνιστών της, όπως ο Firefox, ο Chrome και ο Safari.

ΝΕΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Βόμβα έξω από τα γραφεία της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου -επί της οδού Κόνιαρη κοντά στη συμβολή της με την Αλεξάνδρας- εξερράγη λίγο πριν από τις δέκα. Υπενθυμίζεται ότι η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου είχε παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανταλλαγή ακινήτων μεταξύ της Μονής Βατοπεδίου και του Δημοσίου.

ΠΟΕ-ΔΟΥ: Χάρισαν φόρους 9 δισ. στις μεγάλες επιχειρήσεις

Αποτέλεσμα της φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης και όχι της οικονομικής κρίσης είναι η δημοσιονομική κατάρρευση, όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες. Σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΔΟΤ, την τετραετία 2005-2009, λόγω των φορολογικών πολιτικών της κυβέρνησης χαρίστηκαν 9 δισ. ευρώ στις 50.000 μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας.