Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ !...

Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1




Ένα εξάλεπτο ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό προκειμένου να κάνει την ανατροπή και να γλιτώσει από την γκέλα κόντρα στην Μακάμπι. Το μαγικό γκολ του Ζαϊρί και άλλο ένα από το Ρόμενταλ έφεραν το τελικό 2-1.
Ο 28χρονος άσος πέρασε στον αγώνα από... σπόντα (τραυματίστηκε ο Μιραλάς), όμως τελικά αποδείχθηκε λίρα εκατό. Η τύχη χαμογέλασε στον Έβαλντ Λίνεν και την ομάδα του, αφού ο Μαροκινός ήταν σε μεγάλα κέφια και έδειξε τον δρόμο της ανατροπής και κατά συνέπεια της νίκης.

Μ' ένα εντυπωσιακό τέρμα του ισοφάρισε το τέρμα του Μεντουντζανίν, ενώ ακολούθησε και ο Ρόμενταλ που στο ντεμπούτο του άνοιξε τον λογαριασμό των γκολ  και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Πριν απ' όλα αυτά, οι Πειραιώτες είχαν παρουσιάσει το περσινό κακό τους πρόσωπο (πρόβλημα στην άμυνα, μηδέν δημιουργία) κι αυτό γιατί το γρήγορο γκολ των Ισραηλινών που προήλθε από χαζό πέναλτι του Γκαλίτσιου, τους είχε αποσυντονίσει πλήρως. Τελικά, ο Ζαϊρί μπήκε και τους άλλαξε την μοίρα...

Να σημειωθεί πως στο 83' μπήκε και ο Ιμπαγάσα, ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα του Ολυμπιακού.

Τα πλάνα του Λίνεν
Με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τον τελευταία αγώνα κόντρα στην Μπέσα παρέταξε την ομάδα του ο Έβαλντ Λίνεν, ενώ δεν άλλαξε το αγαπημένο του 4-2-3-1. Συγκεκριμένα, ο Νικοπολίδης πήρε τη θέση του Πάρντο, ο Μοδέστο του Ραούλ Μπράβο, ο Ρόμενταλ του Ζαϊρί και ο Ντάρμπισιρ προτιμήθηκε αντί του Όσκαρ.

Στις υπόλοιπες θέσεις ήταν οι: Μέλμπεργκ (σέντερ μπακ), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Γκαλίτσιος (δεξί μπακ), Μαρέκσα (χαφ), Ντουντού (χαφ), Μιραλάς (αριστερό χαφ) και Ντιόγκο (κρυφός κυνηγός).

Το παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα κόντρα στην Μπέσα κι αυτό φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά, καθώς το έργο των "ερυθρολεύκων" μόνο εύκολο δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Οι Πειραιώτες τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Ισραηλινούς και παρά το γεγονός πως είχαν την κυριαρχία από το ξεκίνημα, δεν μπορούσαν να φτάσουν εύκολα στην αντίπαλη εστία. Το σουτ του Μιραλάς στο 6' ήταν η πρώτη υποψία φάσης, όμως σε καμία περίπτωση δεν ανησύχησε τον Στράουμπερ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ντιόγκο στο 11ο λεπτό.

Δώρο Γκαλίτσιου και 0-1
Αντίθετα, οι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή του Ολυμπιακού κατάφεραν να κάνουν την ζημιά και να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 18' ο Γκαλίτσιος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και ο Μεντουντζανίν έστειλε την μπάλα στα "ερυθρόλευκα" δίχτυα, σκορπώντας... προβληματισμό.

Από το λάθος του Γκαλίτσιου και την αυστηρότητα του Σκωτσέζου διαιτητή, ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να πετύχει τον πρώτο του στόχο που δεν ήταν άλλος από το να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα του. Πλέον τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα για τους Πειραιώτες...

Τα επόμενα λεπτά μάλιστα πέρασαν με τους παίκτες του Λίνεν να προσπαθούν να βρουν ρυθμό και να συνέλθουν από το αναπάντεχο γκολ των Ισραηλινών. Αυτό φυσικά και δεν ήταν εύκολο και χρειάστηκαν 30 λεπτά για να δημιουργήσουν την πρώτη τους ευκαιρία. Ο Μιραλάς έβγαλε ωραία πάσα για τον Ντιόγκο, όμως ο Βραζιλιάνος από ευνοϊκή θέση δεν κλώτσησε καλά την μπάλα και την έστειλε... στα πουλιά.

Περσινά ξινά σταφύλια


Στην συνέχεια, οι Ισραηλινοί απάντησαν με τον Σιντιμπέ (33'), τον Ιτζάκι (36') και τον Νιβάλντο (37'), όμως για καλή τύχη του Ολυμπιακού δεν δέχτηκε κι άλλο τέρμα. Η εικόνα των Πειραιώτων ήταν το ίδιο αρρωστημένη με πέρσι...

Και ενώ τα λεπτά περνούσαν και όλα έδειχναν πως μέχρι το ημίχρονο δεν θα δούμε τίποτα διαφορετικό, οι "ερυθρόλευκοι" δημιούργησαν μια πολύ σημαντική ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Αυτή την φορά δεν έφταιγε η μόνιμη αστοχία του Ντιόγκο, αλλά τα φοβερά αντανακλαστικά του Στράουμπερ.

Ο Ντουντού έπειτα από ασίστ του Μέλμπεργκ, προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή θέση, όμως ο πορτιέρο της Μακάμπι έδιωξε εντυπωσιακά, κρατώντας το μηδέν στην εστία του. Τα χαμόγελα για την πρώτη καλή στιγμή του Ολυμπιακού δεν κράτησαν για πολύ, αφού στο επόμενο λεπτό (45') ο Ιτζάγκι λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, όμως η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη και το ημίχρονο τελείωσε δίχως κάτι διαφορετικό.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε καθώς οι Πειραιώτες ήθελαν αλλά έδειχναν πως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των Ισραηλινών. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και ο τραυματισμός του Μιραλάς που έφερε την πρώτη αναγκαστική αλλαγή. Ο Βέλγος αποχώρησε με τράβηγμα και ο Ζαϊρί πήρε την θέση του.

Μαγεία Ζαϊρί και 1-1


Κι όμως αυτή η αλλαγή έστω κι αν δεν ήταν προγραμματισμένη, άλλαξε την ροή του αγώνα και αποδείχθηκε χρυσή για τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός άσος ήταν ορεξάτος και από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις άγριες διαθέσεις του στους αντίπαλους αμυντικούς.

Κι αν στο 57' ο Ντάρμπισιρ δεν εκμεταλλεύτηκε την σούπερ μπαλιά του Ζαϊρί, αλλά και ο Μοδέστο στο 61' δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από φάουλ του Μαροκινού, στο 67' ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ!

Συγκεκριμένα, ο Ζαϊρί έκανε ωραία το κοντρόλ και με απευθείας σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην εστία του Στράουμπερ που ήταν ανίκανος να αντιδράσει.

Ο Ολυμπιακός ήταν πλέον μεταμορφωμένος, όμως γι' αυτό δεν ευθυνόταν μόνο ο εξαιρετικός Ζαϊρί, αλλά και η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο 60' Μπάνινγκ της Μακάμπι.

Πάντως η συνέχεια ήταν πιο εύκολη για τους Πειραιώτες, αφού βρήκαν ανοιχτούς διαδρόμους και σφυρηλάτησαν την άμυνα της ισραηλινής ομάδας. Το γκολ ήταν πλέον θέμα χρόνου να έρθει για τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, χρειάστηκαν μόλις 6 λεπτά για να πετύχουν οι "ερυθρόλευκοι" την ανατροπή.

Ο Ρόμενταλ ξεκίνησε το... έργο του (2-1)


Συγκεκριμένα, στο 73' ο Ρόμενταλ έκανε με τη μια το σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από σέντρα του Χολέμπας και πραγματοποίησε ονειρικό ντεμπούτο, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού. Το 2-1 ήταν γεγονός για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες όμως δεν έμειναν εκεί και προσπάθησαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, προκειμένου να έχουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Δεν τα κατάφεραν όμως και έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού έκανε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα όπου πέρασε στο 83' στην θέση του Ντένις Ρόμενταλ, αλλά δεν πρόλαβε να δείξει κάτι από την μεγάλη κλάση του.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός:
Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ντουντού, Μαρέσκα, Ρόμενταλ (83' Ιμπαγάσα), Μιραλάς (52' Ζαϊρί), Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ (58' Μήτρογλου).

Μακάμπι Τελ Αβίβ:
Στράουμπερ, Σαμπάν, Μπάνινγκ, Νιβάλντο, Μεντουντζανίν (82' Μπουζάγκλο), Ιτζάκι (72' Αβιντόρ), Ζιβ, Γκαφνί, Σιντιμπέ, Κολαούτι (62' Γεϊνί), Στρουλ.
 sport24.gr

Τσόντα και στο κινητό από τη Τζούλια Αλεξανδράτου!!!

Το είπε και το έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία είναι πλέον «διαθέσιμη» στο κινητό τηλέφωνο κάθε ενδιαφερόμενου με τα πιο hot προσωπικά της videos!
Οι ροζ αγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει να δημοσιεύονται και η tv persona υπόσχεται, νέα αποκλειστικά hot videos με πρωταγωνίστρια την ίδια, στέλνοντας μόνο… ένα μήνυμα. Φυσικά η υπηρεσία θα παρέχεται με το αζημίωτο, καθώς όπως αναφέρει η αγγελία, κάθε μήνυμα στοιχίζει 2.48 Ευρώ, ενώ είναι υποχρεωτική η αποστολή και δεύτερου μηνύματος από τον χρήστη του κινητού προκειμένου να κατέβει το video. Πάντως η Τζούλια υπόσχεται ποικιλία στα videos αφού, όπως αναφέρεται: «Κάθε φορά που στέλνεις SMS θα λαμβάνεις ένα νέο, μοναδικό video»!
cobra-argos