Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Γ. Παπανδρέου: "Μαζί θα πετύχουμε"

«Ελληνίδες, Έλληνες, ήρθε η ώρα του λαού. Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε για το σήμερα και το αύριο, το δικό μας και των παιδιών μας. Ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή, για μια νέα πορεία. Η κυβέρνηση κατέρρευσε κάτω από το βάρος των αδιεξόδων που η ίδια δημιούργησε. Ο Ελληνικός λαός έδωσε εντολή εμπιστοσύνης δύο φορές στην σημερινή κυβέρνηση. Αυτή την εντολή, όχι μόνο δεν την τίμησε, αλλά ακόμα και αυτονόητες αρχές και αξίες, δεν τήρησε. Έχει η ίδια αποκλειστικά την ευθύνη για την βαθιά κρίση που περνά σήμερα η χώρα.
Σήμερα, δεν αναμετρώνται απλώς τα κόμματα. Αναμετρώνται δύο ριζικά διαφορετικές πολιτικές, αντιλήψεις και επιλογές. Μια νεοσυντηρητική επιλογή, πελατειακής και αδιαφανούς διαχείρισης της χώρας - που μας έφερε στη σημερινή τραγική για τη χώρα κρίση - και από την άλλη, η προοδευτική λύση, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για μια άλλη πορεία της χώρας. Βασισμένη σε αξίες και αρχές Δικαίου. Η δική μας πρόταση για το μέλλον της Ελλάδας χτίζει ένα μεγάλο όραμα που μπορούμε να το κάνουμε πράξη όλοι μαζί. Έχουμε τη γνώση, έχουμε την πολιτική βούληση. Ξέρουμε τα προβλήματα. Έχουμε προτείνει λύσεις. Λύσεις αξιόπιστες, που σέβονται το βιος και τις ελπίδες του Ελληνικού λαού. Λύσεις εφικτές, αλλά και δίκαιες. Λύσεις που υπηρετούν τον πολίτη, και όχι μικροκομματικά ή ισχυρά συμφέροντα των λίγων.
Έχουμε σχέδιο. Σχέδιο ανάπτυξης και εξόδου από την σημερινή κρίση, που σε τόσους τομείς μαστίζει την καθημερινή ζωή των πολιτών. Έχουμε και τη δύναμη και την τόλμη να συγκρουστούμε με κάθε κατεστημένο που κρατά τη χώρα μας καθηλωμένη. Πάνω από όλα όμως, έχουμε βαθιά πίστη στις δυνάμεις του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας. Ο τόπος σήμερα έχει ανάγκη εθνικής ανάτασης.Θα χρειαστεί η συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου, όλων εκείνων που θέλουν να δουν αυτή τη χώρα να προοδεύει, να προστατεύεται ο πλούτος της, να αναπτύσσεται, να πρωταγωνιστεί,. Γι' αυτό, απευθύνομαι σε όλους τους Έλληνες, σε όλες τις Ελληνίδες. Στην μεγάλη δημιουργική πλειοψηφία της κοινωνίας μας.Τώρα είναι η ώρα να πάμε μπροστά. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει. Σας καλώ να συμβάλουμε όλοι σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια. Σε μια νέα ενότητα των Ελλήνων για το μέλλον. Σε μια νέα ενότητα, που θα βασίζεται στις αξίες που όλοι μας μοιραζόμαστε. Μαζί μπορούμε. Και μαζί θα πετύχουμε».

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...


Εχουν πάρει φωτιά και οι Νομαρχιακές της ΝΔ...

Αν πάει τώρα σε εκλογές ο Καραμανλής να βρει μόνος του κόσμο για να μιλήσει, προειδοποίησαν τον Ζαγορίτη!
Από τον Μαρίνο Πουλάκη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.Οχι μόνο οι βουλευτές της ΝΔ αλλά και οι περισσότερες νομαρχιακές επιτροπές διαφωνούν με τις εκλογές τον Οκτώβριο. Η Ρηγίλλης και συγκεκριμένα το γραφείο του Λ. Ζαγορίτη έχει κατακλυστεί από μηνύματα οργής νομαρχιακών επιτροπών από όλη την Ελλάδα που θεωρούν "αυτοκτονικές" τις εκλογές και προειδοποιούν μάλιστα ότι αν ο Καραμανλής πάει τώρα σε εκλογές, να έρθει μόνος του να μαζέψει κόσμο για να μιλήσει...
http://press-gr.blogspot.com

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ! ! !

ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 2009...

( ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)
ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ 1ης ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ! ! !

Αποκλειστικό: Το διάγγελμα Καραμανλή!!!!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα...

http://krogias.blogspot.com/

Αποκλειστικο!!!!!!! Το διαγγελμα Καραμανλη!


ΣΟΥΦΛΙΣΜΑΤΑ...


Δημοπράτηση νέου λιμανιού Ηγουμενίτσας

Δημοπρατήθηκε από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά το έργο: «Νέος Λιμένας Ηγουμενίτσας - Γ΄ Φάση» προϋπολογισμού 110 εκατομμυρίων ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται με κοινοτικούς πόρους στο πλαίσιο της Δ΄ προγραμματικής περιόδου (ΕΣΠΑ), αφού έχει ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του ΥΠΕΧΩΔΕ «Ενίσχυση προσπελασιμότητας». Η κατάθεση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί στις 27/10/2009. Το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ελλάδα, γιατί το λιμάνι της Ηγουμενίτσας αποτελεί την κατάληξη της Εγνατίας Οδού και μία από τις δύο κύριες πύλες της χώρας μας προς τη Δυτική Ευρώπη, αλλά αποτελεί επίσης και τη φυσική διέξοδο από τη ΕΕ προς τις χώρες της Βαλκανικής και της Βορειοδυτικής Ασίας. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του έργου είναι: - Κατασκευή δύο προβλητών μήκους 198 μ. έκαστη για την πλαγιοπρυμνοδέτηση των Ε/Γ - Ο/Γ πλοίων. - Κρηπιδότοιχος μελλοντικού σιδηροδρομικού πορθμείου μήκους 93 μ. - Νότια κρηπιδώματα μήκους 610 μ. - Διαμόρφωση χερσαίων χώρων εκτάσεως 90 στρεμμάτων. - Έργα οδοποιίας μεταξύ των οποίων και ανακατασκευή τμήματος της εθνικής οδού Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας μήκους 1,3 χλμ - Κτίριο Τερματικού Σταθμού Νο 4 έκτασης 2.013 m2, κτίριο Μηχανολογικού Εξοπλισμού έκτασης 1.410 m2 και συγκρότημα Νότιας Πύλης. - Η/Μ εγκαταστάσεις χερσαίας ζώνης λιμένα - Έργα διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου. Είναι από τα πρώτα έργα της Δ΄ προγραμματικής περιόδου που δημοπρατούνται και η μελέτη του εκπονήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νέας γενιάς δημοσίων έργων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ και προστίθεται: "Με την ολοκλήρωση και της Γ΄ Φάσης του Νέου Λιμένα, η Ηγουμενίτσα πλέον γίνεται ένα κομβικό λιμάνι στο σχεδιαζόμενο σύστημα των «Θαλάσσιων Λεωφόρων» και του διαδρόμου της Αδριατικής με πανευρωπαϊκή πλέον και όχι τοπική σημασία".

Ανοιξε η GOOGLE το IXNOS μετά απο 17 ημέρες

Σήμερα αξιώθηκε η Google μετά από επανωτά e-μαιλ να μας αφαιρέσει την αδικαιολόγητη απαγόρευση εισόδου στο blog που είχε επιβάλει άνευ ουδεμίας εξηγήσεως η προειδοποίησης. Δεν γνωρίζουμε εάν τσεκάρισε το περιεχόμενο του blog και είδε ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι για το κλείσιμο του. Εμείς εξ΄΄αρχης είχαμε δηλώσει ότι η πράξη αυτή ήταν αδικαιολόγητη αφού δεν υπήρχε ούτε καταγγελία ούτε δίωξη ούτε καν εξώδικη διαμαρτυρία από κανέναν για τα γραφόμενα. Θα συνεχίσουμε όπως συνεχίσαμε αλωστε μέσα από το http://ixnos1.blogspot.com/ το ίδιο καταγγελτικοι για οτιδήποτε αντιδημοκρατικό. αντικοινωνικό ,αντιλαϊκό, εμπίπτει στην αντίληψη μας, χωρίς να υπολογίζουμε το οποιοδήποτε κόστος. Όταν θεωρείς ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, και βασίλευε τόσο σαπίλα που το «απόστημα» αρχίζει να μας μολύνει όλους, θα πρέπει να βάλεις και εσύ ως Έλλην πολίτης ένα πετραδάκι στην αναμόρφωση, αναδιοργάνωση , και εξυγίανση της κοινωνίας. Και ασφαλώς να είσαι έτοιμος γα όλα. Ο «πόλεμος», τα βρώμικα μέσα, και η παραπληροφόρηση είναι μέσα στο παιχνίδι που παίζει η εξουσία προκειμένου να φιμώσει τα κακώς κείμενα .Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στο δίκαιο αίτημα προς την κυρία Google.Η ενημέρωση τους μας φάνηκε χρήσιμη.

Τα οπλα δεν σκοτωνουν. Το να χρησιμοποιεις το τηλεφωνο σαν οπλο την ωρα που οδηγεις σκοτωνει.

Ο πιο υπομονετικος ρεπορτερ στον κοσμο!

www.spyder.gr, Οι καλυτερες τιμες τις αγορας ειναι εδω


Το spyder.gr είναι μια νέα μηχανή αναζήτησης προϊόντων στο ελληνικό διαδίκτυο.Πιο συγκεκριμένα, το spyder.gr συλλέγει πληροφορίες από site που είτε πουλάνε εμπορεύματα online, είτε λειτουργούν σαν μεσίτες, είτε έχουν κάποιον κατάλογο με προϊόντα, άλλα δεν πουλάνε κατανάγκη online.Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στην αντικείμενα που συλλέγει, αρκεί να υπάρχει κάποια τιμή συνδεδεμένη με αυτά. Χαρακτηριστικά, από το spyder.gr μπορεί κανείς να βρει από υπολογιστές, βιβλία και κοσμήματα μέχρι ιδιωτικά νησιά, πλοία, διαμερίσματα προς ενοικίαση και τουριστικά πακέτα. Το συμπέρασμα είναι ότι στο spyder.gr μπορεί κανείς να αναζητήσει από τα πιο κοινά πράγματα μέχρι οτιδήποτε δεν θα σκεφτόταν να αναζητήσει στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα.

Nokia X6, Μουσικό τηλέφωνο με ενσωματωμένη μνήμη 32GB


Ανοίγοντας νέους δρόμους στην εμπειρία της μουσικής, η Nokia παρουσίασε σήμερα το νέο Nokia X6. Με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής για διάστημα έως και 35 ώρες, το Nokia X6 είναι μια πανίσχυρη συσκευή ψυχαγωγίας η οποία συνδυάζει ενσωματωμένη μνήμη 32GB με μία μοντέρνα οθόνη αφής 3.2 ιντσών. Το Nokia X6 διαθέτει ευρεία οθόνη 16:9, η οποία προσφέρεται για σερφάρισμα σε ιστοσελίδες, ή για προβολή φωτογραφιών και βίντεο. Με απευθείας πρόσβαση στο Ovi Store, το Nokia X6 φέρνει στην οθόνη σας 20 φίλους και κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook. Η εκτιμώμενη τιμή λιανικής του Nokia X6 είναι 450 ευρώ (χωρίς τους φόρους) και θα είναι διαθέσιμο μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2009.
Νokia X6
Λειτουργικό σύστημα: Symbian OS, S60 5th edition 5.0
Επεξεργαστής: 433,9 MHz
Οθόνη: Αφής 3.2 ιντσών 16:9 nHD
Κάμερα: 5 Megapixel με φακό Carl Zeiss optics και dual LED flash
HSDPA, Wi-Fi, A-GPS, Bluetooth
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Διαστάσεις: 111×51x13.8 χλστ.
www.techblog.gr

Αλαβάνος: «Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα»

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ για να κλείσει το αργότερο ώς το τέλος της εβδομάδας το θέμα της ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει η Κουμουνδούρου. Το ζήτημα αναφορικά με το ποιος εκ των κ. Αλαβάνου και Τσίπρα θα τεθεί επικεφαλής του σχήματος στις εκλογές θα υποβληθεί προς τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ΣΥΝ θεωρείται δεδομένο ότι θα κατεβάσει πρόταση υπέρ του προέδρου του. Στην Πολιτική Γραμματεία που συνεδρίασε χθες στην Κουμουνδούρου συμφώνησαν πως μπροστά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών «πρέπει να αφήσουμε κατά μέρους τα εσωκομματικά προβλήματα και να ασχοληθούμε με τα μείζονα θέματα», με κυρίαρχο αυτό της εξασφάλισης της εισόδου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Κορυφαία στελέχη του ΣΥΝ εξετάζουν στην παρούσα φάση δύο σενάρια. Σύμφωνα με το πρώτο θα υπάρξει ένα μεταβατικό στάδιο κατά το οποίο επικεφαλής θα είναι ο Αλέκος Αλαβάνος (επομένως και στις εθνικές εκλογές εάν προκηρυχθούν άμεσα) προκειμένου σ΄ έναν προκαθορισμένο χρονικό ορίζοντα να παραδώσει το κόμμα στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα. Το δεύτερο συνέδριο προβλέπει την κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με επικεφαλής- από τώρα- τον πρόεδρο του Συνασπισμού. Το ζητούμενο βεβαίως και στα δύο σενάρια είναι να υπάρξουν υποχωρήσεις και συναίνεση τόσο από τον Αλ. Αλαβάνο όσο και από τον Αλέξη Τσίπρα. Πάντως ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκε χθες από «ΤΑ ΝΕΑ» πώς αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο υλοποίησης του μεταβατικού σεναρίου, άφησε να εννοηθεί ότι δεν προτίθεται εύκολα να αποχωρήσει από την ηγεσία. «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα, κορυφαίο στέλεχος του Αριστερού Ρεύματος του ΣΥΝ εξηγούσε χθες στα «ΝΕΑ» πως ο ΣΥΝ θα προτείνει στον ΣΥΡΙΖΑ να τεθεί επικεφαλής του σχήματος ο Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο θα πρέπει μέσα από διαβούλευση να συμφωνήσουν και οι συνιστώσες. Η επίτευξη συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του επικεφαλής θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς πολλοί παράγοντες του σχήματος έχουν ασκήσει έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα αναδεικνύοντας τον ηγετικό ρόλο του κ. Αλαβάνου.
http://www.tanea.gr

Φαρμακονήσι: Νέα τουρκική πρόκληση κατά ελληνικού ελικοπτέρου

Και νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε χθες κατά ελληνικού ελικοπτέρου, πάνω από το Φαρμακονήσι, ένα 24ωρο μετά την παρενόχληση επιβατηγού αεροσκάφους της πολιτικής αεροπορίας από τουρκικό F16, αλλά και την τριπλή υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι από τουρκικά μαχητικά. Συγκεκριμένα χθες στις 9.22 π.μ ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού τύπου Σινούκ, που μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό από την Κω στο Φαρμακονήσι και την ώρα που βρισκόταν ακριβώς πάνω από το τελευταίο, δέχθηκε ειδοποίηση από τουρκικά επίγεια ραντάρ, ότι βρίσκεται στον τουρκικό εναέριο χώρο και το κάλεσε να εγκαταλείψει την περιοχή. Το ελικόπτερο συνέχισε κανονικά την αποστολή του και έφυγε από το Φαρμακονήσι το μεσημέρι.

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΑΝ ΔΟΘΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΚΟΛΕΓΙΑ...

Σε συντονισμένο λοκ άουτ εναντίον των κολεγίων προχωρούν τώρα ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι καθηγητές των οποίων προειδοποιούν για λουκέτο διαρκείας σε όλη την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αν δοθούν άδειες λειτουργίας στα κολέγια! Παράλληλα, χτες τα ΤΕΙ απέσυραν τον εκπρόσωπό τους από την επιτροπή αξιολόγησης των κολεγίων, ο οποίος παραιτήθηκε όπως είχε κάνει προ ημερών και ο εκπρόσωπος των ΑΕΙ, με αποτέλεσμα να προκληθεί νέα εμπλοκή στη διαδικασία και το υπουργείο Παιδείας να βρει νέα αφορμή για να κωλυσιεργήσει στο δύσκολο θέμα της αναγνώρισης... Κανονικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε να ανακοινωθεί πόσα και ποια κολέγια ελέγχθηκαν και θα λάβουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας, έπειτα από τις 40 άδειες ίδρυσης που δόθηκαν το περασμένο διάστημα και τους 18 τυπικούς ελέγχους που έγιναν. Όμως το υπουργείο Παιδείας θα παρατείνει πιθανότατα τη διαδικασία- ανεπίσημες εκτιμήσεις μιλούν για 2-3 μήνες καθυστέρηση- έπειτα και από τη δεύτερη παραίτηση μέλους της επιτροπής αξιολόγησης, του καθηγητή κ. Μ. Μπρατάκου. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες είχε παραιτηθεί και ο εκπρόσωπος των ΑΕΙ στην ίδια επιτροπή, πρόεδρος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής κ. Θ. Φορτσάκης, καταγγέλλοντας ότι οι έλεγχοι δεν είναι ουσιαστικοί.

«Αδειάζουν» τον ανακριτή της Siemens

Στην έμπρακτη αμφισβήτηση της ανακριτικής συμπεριφοράς του 4ου ειδικού ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης Siemens προχωρούν οι ελληνικές δικαστικές αρχές. O πειθαρχικός έλεγχος εις βάρος του κ. Ζαγοριανού αποτελεί νέα βόμβα για την κυβέρνηση, αφού μεταξύ άλλων, ο ανακριτής ελέγχεται και για «χειραγώγηση». Το έναυσμα έδωσε ο Α΄ αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και προϊστάμενος της επιθεώρησης των δικαστηρίων κ. Ιω. Παπανικολάου, με τη διενέργεια αυτεπάγγελτης προκαταρκτικής πειθαρχικής εξέτασης εις βάρος του κ. Ζαγοριανού, την οποία άρχισε από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας με αφορμή δημοσιεύματα και, μεταξύ άλλων, διερευνά αν ο ανακριτής χειραγωγήθηκε και από ποιους κατά την ανάκριση για την υπόθεση Siemens. Το γεγονός της διενέργειας πειθαρχικής έρευνας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το μεσημέρι της Δευτέρας, με συνέπεια να επισπευσθούν οι εξελίξεις. Έτσι χθες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιω. Τέντες έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Φ. Μακρή να συγκαλέσει την Ολομέλεια Εφετών ούτως ώστε να αφαιρεθεί η δικογραφία από τον κ. Ζαγοριανό και να ανατεθεί σε εφέτη ανακριτή. Η πρωτοβουλία του εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου εν πολλοίς ικανοποιεί ένα αίτημα του νομικού και πολιτικού κόσμου το οποίο διατυπώθηκε με αφορμή τις νομικές ακροβασίες του κ. Ζαγοριανού. Ερμηνεύεται ωστόσο από πολλούς ως ύστατη προσπάθεια εξομάλυνσης του κλίματος που έχει καλλιεργήσει στη γερμανική Δικαιοσύνη η υπεράσπιση Χριστοφοράκου με απώτερο στόχο την παράδοσή του στη χώρα μας.
http://www.tanea.gr

Sex δημοσίως στην καρδιά της Βαρκελώνης, La Boqueria

Σοκ στην ισπανική κοινή γνώμη προκαλεί το θέμα που δημοσιεύει σήμερα, στην πρώτη της σελίδα η ισπανική εφημερίδα El Pais. Οι φωτογραφίες από τις οποίες συνοδεύεται είναι χαρακτηριστικές : εκδιδόμενες γυναίκες επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις σε δημόσιο χώρο και μάλιστα υπό το φως της μέρας. Το δημοσίευμα έχει τον τίτλο «Σεξ επί πληρωμή στο δρόμο, δίπλα στην αγορά, στη Λα Μποκερία». Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι σκηνές που απαθανατίστηκαν στις φωτογραφίες, έλαβαν χώρα στην φημισμένη αγορά της Βαρκελώνης «Λα Μποκερία», κοντά στην Όπερα, με είσοδο στην «Λα Ράμπλα». Είναι δηλαδή από τις πλέον τουριστικές περιοχές της πόλης με πολλά καταστήματα και κόσμο, σχεδόν όλο το 24ωρο. Οι έμποροι και επαγγελματίες της συγκεκριμένης περιοχής διαμαρτύρονται έντονα και ζητούν να αποκατασταθεί η καλή δημόσια εικόνα της πόλης τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Ανοιχτό» του Fernandinho...


Ο Φερναντίνιο μπορεί τελικά να μην αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αλλά ο βραζιλιάνος αριστερός χαφ δεν αποκλείεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα τον Ιανουάριο. Σε δήλωση του παίκτη, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ο βραζιλιάνος φορ είπε στον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο, πως «τώρα όπως ήρθαν τα πράγματα είναι προτιμότερο να μείνω στη Βραζιλία καθώς εδώ ίσως είναι πιο εύκολο για μένα να κερδίσω μια θέση στην εθνική ομάδα της χώρας μου. Σε τέσσερις μήνες όμως θα έρθω στην Ελλάδα».

Ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου οχήματος έξω από το Χρηματιστήριο !

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε έξω από το Χρηματιστήριο της Αθήνας στις 6 παρά 20 σήμερα το πρωί. Δεν υπήρξαν θύματα παρα μόνον ισχυρές υλικές ζημιές και ένας ελαφρύς τραυματισμός. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα για σταθμευμένο και παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αστυνομία 40 λεπτά πριν από την έκρηξη η ευρύτερη περιοχή, γύρω από τη Λεωφόρο Αθηνών. Κανονικά λειτουργεί το Χρηματιστήριο.Το παγιδευμένο με εκρηκτικά βαν βρισκόταν παρακαρισμένο στην οδό Χρηματιστηρίου, απέναντι από την είσοδο του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που σύμφωνα με μαρτυρίες έγινε αντιληπτή σε πολύ μεγάλη ακτίνα.Πρίν από την έκρηξη υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε εφημερίδα και η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή. Από την έκρηξη στη Λ.Αθηνών έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα, εργαζόμενη σε παρακείμενη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Επίσης, σημαντικές υλικές ζημιές υπέστη το κτίριο του Χρηματιστηρίου, ενώ τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα από την παρακείμενη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Στο 8,6% η πτώση των αφίξεων στο αεροδρόμιο τον Αύγουστο...

Με πτώση της τάξης του 8,61% έκλεισε τελικά ο Αύγουστος στις αφίξεις τουριστών από το εξωτερικό στο “Ιωαν. Καποδίστριας” σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα σύμφωνα με τα στοιχεία της ΥΠΑ.
Ωστόσο, εκτός της αναμενόμενης κάμψης από Μεγ. Βρετανία και Γερμανία, υπάρχουν και ελπιδοφόρα μηνύματα όπως η, έστω και μικρή, αύξηση από την Ολλανδία, η σημαντική - της τάξης του 53- 55% - αύξηση από Πολωνία και Ελβετία, η σταθεροποίηση της Γαλλίας (+5%) και της Τσεχίας (+9,2). Στα θετικά καταγράφεται επίσης, η αύξηση κατά 600 επιβάτες που παρουσίασε η κίνηση εσωτερικού, με μεγαλύτερες πληρότητες των αεροσκαφών σε σχέση τον περσινό Αύγουστο. Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Τάσο Αλέξη, οι αφιχθέντες τον Αύγουστο έφτασαν τους 172.402 έναντι 188.638 το αντίστοιχο διάστημα του 2008. Οι απώλειες ωστόσο που καταγράφηκαν στις αφίξεις με πτήσεις τσάρτερ, δείχνει να καλύπτονται από αφίξεις επισκεπτών μέσω Εγνατίας και της πορθμειακής γραμμής, που έκανε αυτόν τον Αύγουστο “χρυσές δουλειές”.
http://kerkreports.blogspot.com