Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Καρατζαφέρης: «Συγκυβέρνηση τώρα»

Νέο «προσκλητήριο» προς τον πρωθυπουργό να συμπράξει πριν από τις εκλογές με τον ΛΑΟΣ απευθύνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης και «προειδοποιεί» ότι αν ο Κ. Καραμανλής δεν εισακούσει το αίτημά του, πολλοί βουλευτές της ΝΔ, που φοβούνται για την επανεκλογή τους, θα προσχωρήσουν στο δικό του κόμμα. Την ίδια ώρα, βουλευτής Αργολίδος της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης προτείνει -μέσω της Real News- τη «συγχώνευση» του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ και τη δημιουργία νέου κομματικού φορέα πριν από τις εκλογές. O βουλευτής Αργολίδος διευκρινίζει: «Η πρότασή μου δεν αφορά συνεργασία κομμάτων, αλλά ένα νέο κόμμα, στο οποίο θα ενταχθούν όσοι από τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ αποδέχονται τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού και της ηθικής στην πολιτική».

DEADLINE !!!

"ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ !!!
"Το παρακάτω βιντεάκι που ακολουθεί είναι ένα μοναδικό stop motion δημιούργημα μια καταπληκτική δουλειά, βασισμένη σε μια ιδέα του Bang-Yiao Liu, δουλεία η οποία αποτέλεσε και την πτυχιακή του εργασία!
Με ένα μοναδικό τρόπο μας περιγράφει την σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με το χρόνο καθώς και τα "χρονικά όρια- προθεσμίες" που πρέπει να αντιμετωπίζει σε διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητάς του.
Για το όλο εγχείρημα...χρειάστηκαν 6.000 post-it notes ( ξέρετε αυτά τα μικρά τετράγωνα χρωματιστά αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων), 3 μήνες σχεδιασμός... και τέλος, 4 μέρες βιντεοσκόπησης.
Δείτε το .

O Γ. Τράγκας έκλεισε την εφημερίδα "Χώρα"

Λουκέτο στη ημερήσιο φύλλο της «Χώρας» έβαλε σήμερα ο Τράγκας. Πρόκειται για μια προειλημμένη απόφαση του Τράγκα, ο οποίος ανοίγει και κλείνει τις εφημερίδες με περισσή ευκολία. Προφανώς, διαπίστωσε ότι έχουν περιοριστεί τα διαφημιστικά κονδύλια. Ο Τράγκας πάντως ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι θα συνεχίσει (μέχρι νεοτέρας) να κρεμιέται στα περίπτερα το Κυριακάτικο φύλλο. Επί της ουσίας επανέλαβε το κολπάκι που είχε κάνει και πριν από τρία χρόνια. Το θέμα είναι ότι σιγά - σιγά ο Τράγκας θα αφήσει τα δικά του για να ασχοληθεί με τα Μέσα του Π. Κυριακίδη.

Νέο όχημα πάταξης της λαθρομετανάστευσης …

….προμηθεύτηκε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, επειδή τα παπάκια αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά και παρουσίαζαν συχνές βλάβες.

Το νέο όχημα «ΑΓ- ΕΛΑΣ» παρουσιάστηκε από τον κ. Υφυπουργό Δημόσιας Τάξης σε ειδική εκδήλωση !!!

Εξάρθρωση κυκλώματος παιδικής προνογραφίας – Σύλληψη στην Κέρκυρα. Αναζητούνται 40 άτομα σε 25 πόλεις

Στα ίχνη ενός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης παιδικής πορνογραφίας βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές. Ήδη η πρώτη σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα. Πρόκειται για άτομο όχι μόνο υπεράνω υποψίας, αλλά και επιφανή πολίτη της τοπικής κοινωνίας. Ταυτόχρονα, η αστυνομία αναζητά για να συλλάβει άλλα 40 άτομα σε 25 πόλεις της Ελλάδας. Όλοι οι αναζητούμενοι συμμετείχαν, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο εν λόγω κύκλωμα. Οι αστυνομικές αρχές υποψιάζονται ότι κάποια από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν ανευρεθεί πρέπει να έχουν «τραβηχτεί» στην Ελλάδα.
http://www.newsblog.gr/?p=15845

Με τι πάγκο να παίξει??


ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: I HAVE A DREAM...

«Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από το δάκτυλό μου. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Όνειρό μου είναι να καθήσω στον πάγκο του Ολυμπιακού. Να κοουτσάρω την πρώτη ομάδα. Και ο Γκουαρντιόλα από την ομάδα νέων ξεκίνησε. Όμως θέλω να προχωρήσω βήμα- βήμα. Είναι πρόκληση στην καριέρα μου». Ο νέος τεχνικός της ομάδας νέων του Ολυμπιακού Αλέξης Αλεξανδρής ανοίγει τα χαρτιά του και ευχαριστεί τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος του εμπιστεύτηκε μια υπεύθυνη θέση. Ο πρώην «ερυθρόλευκος» μεσοεπιθετικός που έγραψε τη δική του ιστορία στην ομάδα φιλοδοξεί να βάλει τη σφραγίδα του και στο πόστο του προπονητή. Ο Αλεξανδρής τόνισε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε και επέστρεψα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι όνειρο πολλών ανθρώπων να εργαστούν στο νούμερο ένα κλαμπ της Ελλάδας. Θα προσπαθήσω να αρπάξω την ευκαιρία από τα μαλλιά. Σήμερα στην ομάδα των νέων, αύριο πιο ψηλά. Αν το αξίζω, φυσικά».

ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ...

Την επιμονή του στην πολιτική που ακολουθήσε πριν από τις εκλογές διεμήνυσε από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού ο Αλέξης Τσίπρας και προκάλεσε τους εσωκομματικούς επικριτές του να ζητήσουν τη διεξαγωγή συνεδρίου, αν επιθυμούν το κόμμα να προβεί σε «πολιτική στροφή».Απόντος του Αλέκου Αλαβάνου, ο πρόεδρος του ΣΥΝ υπερασπίστηκε όλες τις κεντρικές επιλογές, που το τελευταίο διάστημα έχουν μπει στο στόχαστρο της Ανανεωτικής Πτέρυγας. Ομολόγησε ότι η εκλογική επίδοση του κόμματος στις ευρωεκλογές ήταν κατώτερη των προσδοκιών. Απέκρουσε, ωστόσο, την κατηγορία ότι το χαμηλό ποσοστό του ΣΥΝ οφείλεται στη σύνθεση του ψηφοδελτίου, λέγοντας ότι η κατάρτισή του έγινε «με τήρηση των όρων της ιδρυτικής μας συμφωνίας», που προέβλεπε την εκπροσώπηση των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν είχαμε δικαίωμα να μη τηρήσουμε τους ιδρυτικούς όρους της συμφωνίας μας, όπως και κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα να τους παραβιάζει», τόνισε.

IRAN: Επανεκλογή του Mahmoud Ahmadinejad

Την επανεκλογή του προέδρου Αχμαντινετζαντ ανακοίνωσε η Ιρανική Εκλογική Επιτροπή, καθώς με καταμετρημένο το 80%, προηγείται με 65% έναντι 32% του αντιπάλου του, ο οποίος, πάντως καταγγέλλει ατασθαλίες στην εκλογική διαδικασία.Ο μεταρρυθμιστής Χουσεΐν Μουσάβι, που κατήλθε στις εκλογές με πιο φιλοδυτική ατζέντα έναντι του σκληρού Αχμαντινετζάντ, ισχυρίζεται ότι σε πολλούς πολίτες δεν επετράπη η συμμετοχή στην ψηφοφορία, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οι εκλογικοί του αντιπρόσωποι δεν μπόρεσαν να εποπτεύσουν την ψηφοφορία.

Η1Ν1: 19 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ 1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο κρούσμα μετάδοσης της νέας γρίπης από άνθρωπο σε άνθρωπο καταγράφηκε σήμερα στη χώρα μας. Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, ένα αγοράκι ηλικίας 11 μηνών από την Ελλάδα μολύνθηκε από την 15χρονη ξαδέλφη του η οποία ήρθε στις αρχές της εβδομάδας από την Ουάσινγκτον και χθες διαγνώστηκε με νέα γρίπη. Το αγοράκι, το οποίο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με ήπια συμπτώματα, είχε παίξει με την ξαδέλφη του πριν αυτή αρρωστήσει και πάρει αντιϊικά φάρμακα (μετά τη διάγνωσή της, η 15χρονη είναι απομονωμένη από το παιδί). Στο «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται και το μωράκι ηλικίας 8 μηνών που ήρθε από τη Νέα Υόρκη και διαγνώστηκε σήμερα το πρωί με νέα γρίπη.Νέα γρίπη διαγνώστηκε σήμερα και σε μία 30χρονη Ελληνίδα η οποία είχε ταξιδεύσει προσφάτως στη Φλόριντα των ΗΠΑ, ενώ τρεις ακόμα τουρίστες από το Κάνσας διαπιστώθηκε πως είναι μολυσμένοι με τον ιό Η1Ν1.