Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Το ελικόπτερο δεν χωράει πολλούς!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjq3Qcd8NmIGR2-kJVe7Zd_k73JeillWIbgSoOageijVrnI8lGD5WQ1du0qU5-NyQcPiSeKdCznl_igg5f1Hh70-lfl1nZvT-PLJEvbdtCnbu38cIaW453l4voggcFtIBeCDtUQG7Wxgw/s1600/050611_heli_01.jpg

To gov.gr καπελώνει το pasok.gr ...;


Ε, τώρα... δεν μπορώ να μην σχολιάσω το ότι για πρώτη φορά στα χρονικά βλέπω διαφημιστικό (σχεδόν προπαγανδιστικό) σποτ για το έργο μιας κυβέρνησης, να βγαίνει, όχι από το κόμμα που εκπροσωπεί, αλλά από το ίδιο το γραφείο του Πρωθυπουργού...
Τρεις οι εξηγήσεις:
α) είτε δεν υπάρχει πλέον στον τομέα επικοινωνίας ούτε η στοιχειώδης ικανότητα για την παραγωγή τέτοιου σποτ...
β) είτε το κόμμα είναι εντελώς αδύναμο για να στηρίξει την κυβέρνησή του
γ) είτε η κυβέρνηση παίρνει αποστάσεις από το ίδιο της το κόμμα.
Μάλλον συμβαίνουν και τα τρία ταυτόχρονα.

ΥΓ. Έχει βέβαια και την σημασία της η σχέση μεταξύ θετικών και αρνητικών ψήφων στο βίντεο... 
krogias 

Megan Daniels: ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΗ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
*****ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ*****


ΕΞΥΠΝΑ

Παραπομπή Τσοχατζόπουλου και δέσμευση της περιουσίας του προτείνουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος στη διάρκεια της κατάθεσής του στη Βουλή

Πρόταση για άσκηση ποινικής δίωξης για δύο αδικήματα, της παθητικής δωροδοκίας και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, θα καταθέσει -σύμφωνα με πληροφορίες- σε βάρος του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου, το ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, προτείνεται δέσμευση της περιουσίας του.

Για την πρόταση του αυτή το ΠΑΣΟΚ έχει από το πρωί ενημερώσει όλα τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής που διερεύνησε την υπόθεση των υποβρυχίων, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να υπάρξει κοινό πόρισμα με όσο το δυνατό περισσότερα κόμματα.

Η Νέα Δημοκρατία συμφώνησε με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για παραπομπή και, σύμφωνα με πηγές εντός του κόμματος, προτείνει να περιληφθεί στο κατηγορητήριο του πρώην υπουργού και το αδίκημα της κατασκοπείας και, για την ακρίβεια, της παραβίασης μυστικών της πολιτείας.

Η συνεδρίαση είναι σε εξέλιξη και αναμένεται ότι μέχρι τις 7 τα κόμματα θα έχουν οριστικοποιήσει τις προτάσεις τους και θα παραδώσουν το πόρισμα τους στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.

* «Ο Άκης στην πυρά! Και να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος για λίγες ψήφους πριν 15 χρόνια, θα ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός της Ελλάδος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ.
in.gr