Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Παντρεμένες έκαναν σεξουαλικά μαθήματα σε νεαρούς!

 
Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία θεσσαλικής πόλης, η αποκάλυψη ότι παντρεμένες κυρίες παρέδιδαν μαθήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς και απόδοσης σε νεαρούς της περιοχής τους, αλλά και γειτονικών δήμων.
Το σκάνδαλο αποκάλυψε η νεαρή σύντροφος ενός από τους «μαθητές» του σεμιναρίου όταν αποφάσισε... να τον παρακολουθήσει μερικές φορές, επειδή πίστευε ότι την απατούσε.
Το σπίτι μίας από τις κυρίες που ήταν χτισμένο και απομακρυσμένο από κατοικημένη περιοχή ,είχε γίνει πόλος έλξης των νεαρών, αφού εκεί μαζευόταν όλες οι φίλες της οικοδέσποινας που πρόσφεραν τις εμπειρίες τους στους νεαρούς.
Μία φορά την εβδομάδα και νυχτερινές ώρες, οι κυρίες και οι νεαροί, συναντιόταν μυστικά και προσεκτικά. Ο σύζυγος της οικοδέσποινας έλειπε λόγω επαγγέλματος τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα από το σπίτι, οπότε είχαν ήσυχο το κεφάλι τους.
Το «σεμινάριο» όπως το είχαν ονομάσει οι «διαβολικές» κυρίες, περιλάμβανε συζητήσεις και εμπειρίες του καθενός από τη σεξουαλική του ζωή αλλά και προβλήματα που αντιμετώπιζαν με την σύντροφό τους . Οι κυρίες ως έμπειρες τους συμβούλευαν, αλλά και τους βοηθούσαν να αποκτήσουν εμπειρίες κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης....
Κάθε σεμινάριο τελείωνε με ξεφάντωμα ποτό και χορό ..... Όλες αυτές τις σκηνές τις έζησε η νεαρή απατημένη σύντροφος του νεαρού όταν κατάφερε να μπει στον κήπο του σπιτιού, που βρισκόταν στον κάμπο και να δει με τα ίδια της τα μάτια το σκηνικό που της προκάλεσε σοκ.
Παρόλα αυτά όμως ήταν υπομονετική με το γεγονός και χωρίς να αντιδράσει εκείνο το βράδυ, περίμενε ώσπου να συναντηθεί με τον σύζυγό της «πρώτης κυρίας του σεμιναρίου», τον οποίο ενημέρωσε.
Το τέλος ήταν αναμενόμενο: σε ένα υποτιθέμενο ταξίδι του, ο σύζυγος της κυρίας γύρισε ξαφνικά και ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού του έπεσε μπροστά σε ένα θέαμα, που αν δεν το έβλεπε με τα ίδια του τα μάτια δε θα το φανταζόταν.
Αν και ο ίδιος δεν θέλησε να πάρει διαστάσεις το θέμα παρόλο που ζήτησε διαζύγιο από τη γυναίκα του , η νεαρή κοπέλα που ανακάλυψε το «σεξουαλικό σεμινάριο», τους έκανε «βούκινο» στην περιοχή.
newsbomb.gr
katse-kala 

Η ομιλία της Ντόρας στο Badmington !

Φίλες, φίλοι
Αποφάσισα να δημιουργήσω ένα νέο κόμμα που θα δώσει νέα πνοή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας…
Δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσω με τη ΝΕΑ Δημοκρατία, διότι αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τα πράγματα.
Αυτό το κόμμα δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να αναδειχτώ, με είχε κάνει μόνο υπουργό εξωτερικών και όχι πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να ταξιδεύω πολύ και να μην μπορώ να αντιληφτώ στην κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα. …
 

Ο Νετανιάχου βομβάρδισε τα ξημερώματα τη μαρτυρική Γάζα…

Τα F16 του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος βομβάρδισαν τα ξημερώματα τη Γάζα και ειδικότερα έπληξαν το λιμάνι της πόλης.
Αυτή η νέα τρομοκρατική ενέργεια του ισραηλινού καθεστώτος, είναι συνέχεια των βομβαρδισμών που εξαπέλυσε πριν δύο ημέρες στη Γάζα και είχε δύο ως αποτέλεσμα τη δολοφονία δύο νεαρών αδελφών.
Η “πολιτισμένη” δύση όχι μόνον δεν επιμένει σε μια ειρηνευτική διαδικασία, αλλά ενισχύει την αμερικανική πολιτική στην περιοχή και ουσιαστικά λειτουργεί ως υπάλληλος εξυπηρέτησης του ισραηλινού καθεστώτος.
Πως πρέπει να...υπερασπιστούν οι Παλαιστίνιοι από το τρομοκρατικό ισραηλινό καθεστώς;
Απλώς να θάβουν καθημερινά τα παιδιά τους;

* Πηγή: ο ιταλός ακτιβιστής Vittorio Arrigoni, μέσα από την αποκλεισμένη Γάζα

Σοσιαλιστικός προϋπολογισμός

Κατατέθηκε και ο προϋπολογισμός για το 2011. Είναι ο πιο σοσιαλιστικός προϋπολογισμός που έχει κατατεθεί ποτέ.

Ο επόμενος πιο σοσιαλιστικός θα είναι την επόμενη χρονιά.

Τα μέτρα που προβλέπει τα ξέραμε ή τα υποψιαζόμασταν. Υπήρχαν βέβαια και οι ευκολόπιστοι που περίμεναν κάτι καλύτερο.

Το καλύτερο θα έρθει κατά τον Μάρτη. Μπορεί και νωρίτερα. Πάλι έξω θα πέσουν και πάλι νέα μέτρα θα μας πάρουν.

Κινέζικο βασανιστήριο έχει καταντήσει η ιστορία. Απορώ γιατί δεν ανοίγουν ομαδικούς τάφους να μας χώσουν μέσα, να ησυχάσουμε και εμείς και αυτοί.

Αλλά δεν τους συμφέρει. Ποιος θα δουλεύει τσάμπα μετά για να κερδίζουν;

Στο 14,6% θα φτάσει η ανεργία (η επίσημη, μην ξεχνιόμαστε) σύμφωνα με τις προβλέψεις των φωστήρων της τρόικας και της κυβέρνησης.

Αν σκεφτεί κανείς ότι όλες οι προβλέψεις τους μέχρι τώρα έχουν αποτύχει τότε ας ετοιμαστούμε για ένα 18% επίσημη ανεργία. Και 25% ανεπίσημη.

Και μιας και ανέφερα την επιτυχία των προβλέψεων τους σκέφτομαι να τους συμβουλευόμαστε και για το στοίχημα.

Οι ικανότητες του συγχωρεμένου χταποδιού ωχριούν μπροστά στις δικές τους.

Την περίπτωση να ξέρουν ότι προβλέπουν αρλούμπες και το κάνουν για να μας δουλέψουν ψιλό γαζί το αποκλείω.

Σοβαροί άνθρωποι, με κοστούμια και γραβάτες…. δεν κάνουν τέτοια πράγματα.

Ο εργατοπατέρας (τι πατέρας… κακός πατριός είναι) Παναγόπουλος σήκωσε ανάστημα και είπε ότι αυτά τα μέτρα δεν θα περάσουν. Μάλλον θα εγκρίνει πιο αντεργατικά μέτρα.

Δεν θα αυξηθούν οι τιμές των τροφίμων. Απλά θα αυξηθεί ο φόρος που πληρώνουμε γι΄ αυτά.

Και όπως έλεγε και ο Γιωργάκης δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ. Εννοούσε βέβαια για την συγκεκριμένη ημέρα που έκανε την δήλωση. Εμείς δεν το αντιληφθήκαμε αλλά δεν φταίει αυτός για την νοητική μας καθυστέρηση.

Ο Παπακωνσταντίνου λίγο καιρό πριν έλεγε με έμφαση: Αν χρειαστεί να πάρω επιπλέον μέτρα θα σημαίνει ότι έχω αποτύχει.

Και όπως όλοι οι αποτυχημένοι παραμένει στην θέση του για να συνεχίσει το αποτυχημένο έργο του.

Έχουμε και εμείς σαν λαός το βίτσιο να στηρίζουμε τους αποτυχημένους. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν να γυρίσει σαν μεσσίας ο κουρασμένος της Ραφήνας.

Την ώρα που ο υπάλληλος της τρόικας Παπακωνσταντίνου παρέδιδε τον προϋπολογισμό στον πρόεδρο της βουλής (που δεν ντράπηκε να το πάρει στα χέρια του) οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χειροκρότησαν. Τελικά αυτοί οι πολιτικοί είναι απίστευτοι σαδιστές.

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε.

Δεν θα κηρύξει πτώχευση η Ελλάδα, μας διαβεβαιώνει η κυβέρνηση. Όπως μας διαβεβαίωνε ότι δεν θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας για την σύνταξη, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις, δεν θα βάλουν χέρι στους μισθούς, δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ… και άλλα πράσινα παραμύθια για μπλε δράκους και πορτοκαλί ανάπτυξη.

Το θαύμα και το καλό παράδειγμα της παγκόσμιας οικονομίας θα έρθει κατά πως φαίνεται στην ζεστή αγκαλιά της τρόικας. Μετά έχουν σειρά η Πορτογαλία και η Ισπανία. Να γίνουμε πολλές που θα έλεγε και ο εκλεκτός του Νικήτα.

Η κρίση μεγαλώνει και αυτό οφείλεται στην απληστία του συστήματος. Ο καπιταλιστής είναι ικανός να σου πουλήσει το σκοινί με το οποίο θα τον κρεμάσεις.

Και αυτή η ιστορία δεν μπορεί να λήξει αναίμακτα. Το θέμα είναι ποιος θα προλάβει. Οι τραπεζίτες και το κεφάλαιο με έναν πόλεμο ή οι εργαζόμενοι με μια επανάσταση;

Πολύ φοβάμαι ότι θα έρθουμε δεύτεροι. Δεν θα προλάβουμε να επαναστατήσουμε γιατί θα βλέπουμε στην Tv να μαγειρεύουν φαγητά και προπαγάνδα. Και επειδή από το γυαλί δεν μπορούμε να φάμε τα φαγητά τρώμε την προπαγάνδα.

Την Κυριακή το νέο αίμα στην πολιτική θα ανακοινώσει το κόμμα που θα αλλάξει το ρου της ιστορίας.

Στα στιβαρά χέρια της Ντόρας, του Κιλτίδη, του Νικήτα (κατά εκεί δεν πάει;) και του Μαρκογιαννάκη θα εναποθέσουμε τις ελπίδες μας για την μεγάλη ανατροπή.

Την ανατροπή του Πρετεντέρη, φυσικά. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Μείωσε τον ΦΠΑ στα φάρμακα η κυβέρνηση. Για να της έρχεται πιο φθηνό το φαρμάκι που μας δίνει. Και για να μπορούμε με τα ψιλά που θα μας μείνουν να αγοράσουμε ψυχοφάρμακα για να αντέξουμε μέχρι το επόμενο πακέτο μέτρων.
mikrosfokion

Κυβέρνηση Ραγκούση…

Γράφει το Ζιζάνιο
Γιάννη, Γιάννη (ΡΑΓΚΟΥΣΗ), δεν μας ακούς και από πρόβλημα σε πρόβλημα, πάς…
Εγώ σου είπα να μαζέψεις το μαγαζί και να επιβάλεις ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ πειθαρχία και εσύ τους άφησες μπόσικους τους Βουλευτές!
Υπόθεση ΒΑΤΟΠΕΔΙ: Αθώοι οι Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης και οι άλλοι τρεις που παραπέμπονται έχουν πάρει ένα σωρό αθωωτικές ψήφους από τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Άσε που το μόνο αδίκημα που δεν είχε παραγραφεί (το ξέπλυμα μαύρου χρήματος) δεν περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο.
Δηλαδή είτε τσάμπα η φασαρία για μαϊμού σκάνδαλο τρία χρόνια τώρα,  είτε χάσατε την μπάλα και δεν μπορέσατε να πείσετε ούτε τους Βουλευτές σας.
Και στις δύο τις περιπτώσεις εσύ τα χρεώνεσαι αυτά και όχι ο Χάρης, που στο κάτω-κάτω της γραφής ο χριστιανός από την αρχή έλεγε να μην μπλέξετε με τέτοιες ιστορίες.

Θα μπορούσε να λέει...


-Μήπως να ονομάσω το κόμμα μου "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ";

Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος
press-gr

Μεταβίβασε και την κομματική εξουσία ο Κάστρο...

Ο πρώην ηγέτης της Κούβας Φιντέλ Κάστρο δήλωσε ότι η εύθραυστη υγεία του τον ανάγκασε να μεταβιβάσει τις εξουσίες του και ως επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κούβας.
Σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, ο Κάστρο στη διάρκεια της χθεσινής του συνάντησης με φοιτητές τους είπε ότι...
 δεν βρίσκεται μαζί τους ως πρώτος γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος.
«Αρρώστησα και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω-μεταβίβασα τις εξουσίες μου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι στην κατάσταση που είμαι που απαιτεί πλήρη αφοσίωση και απασχόληση», πρόσθεσε.
O Κάστρο κυβέρνησε την Κούβα επί 49 χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας με επανάσταση του 1959. 
press-gr

Το πιο άκυρο ψηφοδέλτιο...


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgE73izBQk8HMZeAVgD7s1fMB_NRZAaHfXt1NaxgE7b3FWtLIhm_-mUoHG6dBpIojtJzk8o79CG29SdTPqv46aEuyhioR81B4oMm5qTYlQxo8UK1y2wKyR8L22bZzrU4r1LAfJ2fhmnxng/s1600/maurogialouros.jpg
press.gr

Ακυρη η ψηφοφορία για Βατοπέδι λέει η ΝΔ

Ακυρη η ψηφοφορία για Βατοπέδι λέει η ΝΔ

Θέμα ακύρωσης της διαδικασίας της ψηφοφορίας που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή επί του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση του Βατοπεδίου, εγείρει η ΝΔ, κάνοντας λόγο για παραπλάνηση της Αριστεράς.


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε στη Βουλή από τους βουλευτές της ΝΔ Κωνσταντίνο Τζαβάρα, Ευριπίδη Στυλιανίδη, Νίκο Δένδια, και Ελίζα Βόζεμπεργκ, τονίσθηκε ότι παραπλανήθηκαν οι βουλευτές της Αριστεράς και ψήφισαν άλλο άρθρο για άλλο αποδιδόμενο αδίκημα.

Συγκεκριμένα, το άρθρο 390 του Π.Κ. που εγράφη στο ψηφοδέλτιο με την επισήμανση «απιστία περί την υπηρεσία», αφορά την απλή απιστία από οποιανδήποτε διαχειριστή αλλότριας περιουσίας.
Εκείνο το οποίο έπρεπε να αναγραφεί ήταν το άρθρο 256 του Π.Κ. που αναφέρεται στην απιστία περί την υπηρεσία, το οποίο δήλωσε ότι ψηφίζουν τα δύο κόμματα της Αριστεράς δια των εισηγητών τους Θεόδωρου Δρίτσα (ΣΥΡΙΖΑ) και Αντώνη Σκυλλάκου ΚΚΕ , που επισήμαναν πριν την ψηφοφορία, ότι διαφωνούν με το άρθρο που έχει αναγραφεί, αλλά για να μην απόσχουν και για να μη καταστήσουν άκυρα τα ψηφοδέλτια, θα ψηφίσουν με τη διευκρίνιση αυτή.
Ο κ. Τζαβάρας που πρώτος έθεσε το θέμα χθες δεν μίλησε για κάποια σκοπιμότητα, αλλά για προχειρότητα και παραδρομή. Όπως είπε, η ΝΔ θεωρεί ότι παραπλανήθηκαν οι βουλευτές της Αριστεράς κι ότι, όπως αποδείχθηκε από το οριακό αποτέλεσμα για τους τρεις πρώην υπουργούς, αν δεν υπήρχαν οι ψήφοι της Αριστεράς δεν θα είχαν παραπεμφθεί.
Το θέμα τροφοδοτήθηκε και από τη χθεσινή ανακοίνωση του Θόδωρου Δρίτσα (ΣΥΡΙΖΑ) που σαφώς αποστασιοποιείται από το αποτέλεσμα. Σημείωσε ότι η πλημμέλεια αυτή παράγει συνέπειες, λόγω και του οριακού αριθμού των ψήφων που έλαβαν οι καταγγελλόμενες πράξεις για τα συγκεκριμένα πρόσωπα.
Δήλωσε όμως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν ταυτίζεται με το αντιφατικό περιεχόμενο αυτής της απόφασης που ελήφθη κι ότι τις επόμενες ημέρες θα καθοριστεί η στάση του κόμματος».
Σε ερώτηση, αν θα πρέπει να επαναληφθεί η ψηφοφορία, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης απάντησε ότι υπάρχει ζήτημα αξιοπιστίας της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, ότι υπεκλάπη ουσιαστικά η ψήφος της Αριστεράς ότι κατά τη γνώμη της ΝΔ η παραπομπή έχει απορριφθεί και δεν μπορεί να υπάρξει νέα ψηφοφορία για τα ίδια πραγματικά περιστατικά.
Κατά την ΝΔ, υπάρχει απόρριψη της παραπομπής, ενώ στο ερώτημα τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα ο κ. Τζαβάρας απάντησε ότι «ο πρόεδρος της Βουλής έχει στη διάθεσή του τα μέσα για να επανορθώσει, ειδάλλως θα απαντήσει το Δικαστικό Συμβούλιο».
Η απάντηση του προέδρου της Προανακριτικής
«Ακροβασίες και αυθαίρετες ερμηνείες» αποδίδει στη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος της προκαταρκτικής επιτροπής για το Βατοπέδι, Δημήτρης Τσιρώνης με δήλωσή του, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «για την κατασκευή άλλοθι για την τέταρτη κατά σειρά αποχώρησή της και για να παρεμποδίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη».
Ο κ. Τσιρώνης συμπλήρωσε ότι το πόρισμα της προκαταρτικής επιτροπής Βατοπεδίου με βάση το οποίο έγινε η ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για την παραπομπή στο Δικαστικό Συμβούλιο των πρώην υπουργών της ΝΔ, αναφέρεται ρητά στο άρθρο 390 του Π.Κ. που αποτελεί τη γενική διάταξη περί απιστίας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που νωρίτερα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, έκανε λόγο για «νομικίστικα τεχνάσματα» της ΝΔ, επιμένοντας ότι το κατηγορητήριο είναι απολύτως σωστά διατυπωμένο, με τη συμπερίληψη και των δύο άρθρων για την απιστία και την απιστία περί την υπηρεσία.

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος, που ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τόνισε ότι ως πρόεδρος της Βουλής δεν μπορεί να ομιλήσει επί της ουσίας.

Πρόσθεσε, όμως, ότι η Βουλή είναι υποχρεωμένη να ψηφίσει επί του κατηγορητηρίου, όπως έχει διατυπωθεί στο πόρισμα της προκαταρκτικής επιτροπής και όπως αυτούσια μεταφέρεται στο ψηφοδέλτιο.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων, αν το γεγονός ότι προχωρά στην κλήρωση των μελών του Δικαστικού Συμβουλίου συνιστά απάντηση στις αιτιάσεις της ΝΔ, απάντησε ότι ο ίδιος είναι υποχρεωμένος εκ του Συντάγματος να προχωρήσει.

Η κλήρωση θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου.
ethnos.gr

Ανοιχτή επιστολή πρός την frau Merkel!

Αγαπητή Frau Merkel !
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σταματήσετε να μας πιέζεται αφόρητα να τηρήσουμε όλους τους όρους του μνημονίου γιατί δεν θα αντέξουμε και θα κλατάρουμε.

Δεν ξέρω τι περικοπές κάνει η κυβέρνηση μας στις ΔΕΚΟ,το σύστημα υγείας,τον δημόσιο τομέα κλπ.
Αν σας πω  frau Merkel τι περικοπές αναγκάστηκα να υιοθετήσω εγώ (ένεκα μνημονίου) θα σας σηκωθεί όρθια η μονίμως αχτένιστη τρίχα της κεφαλής σας, μην σας πω ότι θα κλάψετε μαζί μου γοερά.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

         -το κομμωτήριο πάει περίπατο. Μόνη μου κουρεύομαι ,μόνη μου χτενίζομαι ,μόνη μου βάζω μπικουτί και μόνη μου περνάω το χρωματάκι το οποίο συνήθως δεν πετυχαίνω και κυκλοφορώ ίδια και απαράλλαχτη με το κομοδίνο της γιαγιάς μου.Και όταν τολμάω μία φορά στους έξι μήνες να επισκεφτώ τον κυρ Γιάννη τον κομμωτή που είναι παρά τρίχα φαλακρός,αλλά με βαμμένη την μοναδική τρίχα με βαφή nr.9 (σαν την δικιά μου δηλαδή) με πιάνει πανικός και μέγιστη ντροπή γιατί μου τα ψέλνει κανονικά για τις κομμωτικές αυθαιρεσίες που διαπράττω στην κουρούπα μου.
    
        -στο χρονοντούλαπο της ιστορίας έστειλα και τους πορδοκόφτες που αγόραζα με κάθε ευκαιρία.
Έχω μείνει με εννέα και με αυτούς πρέπει να βγάλω όλο το μνημόνιο και έχω λιώσει και εγώ και οι πορδοκόφτες απο την  πολύ μπουγάδα.
Καταλαβαίνετε το δράμα μου γιατί και εσείς έτσι όπως σας κόβω, πορδοκόφτες θα φοράτε στο σφιχτό σας κωλαράκι.
  
       -το μεγάλο δράμα το αντιμετωπίζω με τον μαστάρ-ντορβάς (το σουτιέν καλέ) που κατάντησα να φοράω αποκλειστικά κινέζικο, που εκτός που δείχνει το αγέρωχο μου μπούστο κατσιασμένο και συρρικνωμένο (ένεκα άθλιων υλικών που χρησιμοποιούν) με πιάνει και μια φαγούρα σε όλο μου το σώμα που με αναγκάζει να είμαι μονίμως με την πλάτη στο ψυγείο και να τρίβομαι πάνω του καθότι η κολόνα κατέβασε ρολά και σταμάτησε να με ξύνει.
Σας μιλάω για μεγάλο δράμα frau Merkel.
Άξυστη θα πάω εγώ.
  
          -Frau Merkel εχω να δω φρέσκο κρέας στο σπιτικό μας απο τότε που μας ήρθε η τρόικα στην αγαπημένη μου πατρίδα.Φλόμωσα στο κατεψυγμένο.
Για να μην ξεχάσω την όψη του πηγαίνω κρυφά απο την κολόνα (που είναι σκληρός μνημονιακός) στο διπλανό super-market και το χαζευώ με τις ώρες.   
      
         -οικονομίες παντού frau Merkel μου οικονομίες και στα ξυραφάκια ξυρίσματος.
Έχουμε καθιερώσει στο σπίτι μας ένα νέο σύστημα που λέει ότι το ξυραφάκι ξυρίσματος είναι για κοινή χρήση.Με αυτό ξυρίζεται η κολόνα με αυτό ξυρίζω τα πόδια μου και εγώ.
Αν προσθέσουμε ενδιάμεσα και το καθάρισμα των κατεψυγμένων ψαριών από τα λέπια (δοκιμάστε το  και δεν θα χάσετε) το ξυραφάκι φτάνει σε μένα λίαν ταλαιπωρημένο και ανίκανο να κάνει την δουλειά του και κυκλοφορώ με μια τρίχα να με το συμπάθιο.
Για να καταλάβετε το δράμα μου σας ενημερώνω ότι χτες την νύχτα σηκώθηκα κρυφά από την συζυγική κλίνη και επιχείρησα να κάνω χρήση του κοινού μας BIC, πριν ξύσουμε το πρωί τα ψάρια και με έπιασε στα πράσα η κολόνα που σηκώθηκε προς νερού της (την έχει αυτήν την συνήθεια η κολόνα) και το τι άκουσα δεν λέγεται.
Τι για μη συμμόρφωση στο μνημόνιο και την διάσωση της πατρίδας μου άκουσα,τι έλλειψη εθνικής υπακοής μου καταλογίστηκε,και όλα αυτά με το ένα πόδι και την μία μασχάλη ξυρισμένα.
Τι ψυχή θα παραδώσω με μια μασχάλη ξυρισμένη?
Εγώ για να τον εκδικηθώ του είπα ότι θα του κόψω το κοκό και μου είπε ότι αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στο μνημόνιο και με τάπωσε.
Και εγώ έβαλα κάτω το μνημόνιο και μες την μαύρη νύχτα έψαχνα κάτι για να δικαιωθώ  και........τζίφος η υπόθεση και είδα το πονηρό χαμόγελο της κολόνας (ξέρετε εσείς τι εννοώ) και πάγωσα η γυναίκα.
Και επειδή η κολόνα μοιάζει να είναι γνώστης του νόμου του Μέρφυ που λέει οτι «οι ευκαιρίες παρουσιάζονται πάντα στην πιο ακατάλληλη στιγμή» την άδραξε (την ευκαιρία ντε)  και έτσι  μισοξυρισμένη ,με τα μπικουτί στην κουρούπα,με τον άθλιο πορδοκόφτη να κόβει τον κ..ο μου, τον κατεψυγμένο κιμά να μου έχει καθίσει στο στομάχι,ενέδωσα στις ανομολόγητες ορέξεις της κολόνας και δεν έβγαλα τσιμουδιά γιατί απλούστατα εσείς δεν φροντίσατε να συμπεριλάβετε στο μνημόνιο την σημαντικότερη περικοπή frau Merkel.
Δεν τελείωσα frau Merkel γιατί μετά τρόμαξα πολύ καθότι ξαναθυμήθηκα τον Μέρφυ  να λέει οτι «αν κάνεις μια καλή πράξη ,θα σου ζητήσουν να την ξανακάνεις» και έτρεξα στην συζυγική κλίνη και το έπαιξα ψόφιος κοριός.
Γάυτό σας λέω μην μας ταλαιπωρείτε και αφήστε μας να συνέλθουμε γιατί αν δεν συνέλθουμε εμείς και κάποιοι άλλοι λαοί που στο διάβολο θα πουλήσετε τα φανταχτερά σας προιόντα?
Στην Μπουρκίνα Φάσο?
Αντε και συγχύστηκα! 
focusblocus