Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Μια μαντινάδα για τον Μάκη...

Δέος!Ο ουρανός πριν χτυπήσει ο τυφώνας ''Κατρίνα''...



Κάντε κλικ επάνω στις εικόνες και θα νοιώσετε δέος!!!Δείτε και άλλες εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον τυφώνα,εδώ http://black-mail.blogspot.com

ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΚΕ!!!!!

Η κ.Αλέκα Παπαρήγα επανεξελέξη Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα το πρωί από το Γραφείο Τύπου του κόμματος, η νέα Κεντρική Επιτροπή που εξελέγη από το 18ο συνέδριο, στην πρώτη της συνεδρίαση επανεξέλεξε την κ. Παπαρήγα στη θέση της Γενικής Γραμματέως.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!!

Ε Ρεεεεεεεε Γλέντιαααααα


Ο Καραμανλής ψάχνει για άλλοθι για πρόωρες εκλογές.Ζήτησε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης συναίνεση για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και επειδή κανείς δεν θα δεχτεί, λέτε να πάμε για εκλογές;;Μήπως δεν ψάχνει για συναίνεση , αλλά για σωσίβιο ;;΄Ιδομεν!!!!!

ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Ετοιμοπόλεμοι δηλώνουν οι δήμαρχοι μετά την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών με το οποίο μειώνεται το τέλος παρεπιδημούντων από 2 σε 0,5%, με αποτέλεσμα κυρίως οι τουριστικοί δήμοι να έχουν συνολικές απώλειες που φτάνουν τα 350 εκ. ευρώ. Οι μέχρι τώρα προσπάθειες του υπουργείου Εσωτερικών να επιστραφεί με άλλο τρόπο μέρος των απωλειών στους δήμους έχουν προσκρούσει στην αδυναμία εξέυρεσης κονδυλίων από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ (EINSTEIN THE ROBOT)

Είναι το πρόσωπο του Αινστάιν και από πίσω βρίσκεται ένα ρομπότ που αναγνωρίζει τις εκφράσεις του προσώπου σας και προσπαθεί να τις μιμηθεί.

Η χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης …


Λόγω της επιδείνωσης της κακοκαιρίας, παρουσιάσθηκε έκτακτα σήμερα από την Κυβέρνηση το δώρο για την αντιμετώπισή της από τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις.
Το δώρο : Με την αγορά μιας φιάλης (εμφιαλώθηκε στο Βατοπέδι), δώρο !!! ένα σφηνάκι της αρεσκείας σας.

Chandra Levy - Σύλληψη για τη Δολοφονία της

Ήταν εκπαιδευόμενη στα γραφεία των Ομοσπονδιακών φυλακών στην Washington, D.C.!Την άνοιξη του 2001, στα 24 χρόνια της, εξαφανίστηκε και λίγες ημέρες αργότερα, βρέθηκε δολοφονημένη στο Rock Creek Park.
Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στο τότε ομοσπονδιακό βουλευτή της California Gary Condit. Αν και η αστυνομία δεν τον ονόμασε ύποπτο, η υπόθεση αυτή έφερε το τέλος της καριέρας του. Και ενώ η αστυνομία έριχνε όλο της το βάρος στον βουλευτή της ξέφυγε να κοιτάξει που βρισκόταν ο τύπος στην κάτω φωτογραφία.
Εντός ωρών η αστυνομία θα συλλάβει τον Ingmar Guandique και δεν θα είναι δύσκολο διότι ήδη βρίσκεται στη φυλακή διότι βίασε δύο γυναίκες στο ίδιο πάρκο που βρέθηκε νεκρή η Chandra Levy. O Guandique είναι 27 ετών και έχει αρνηθεί ότι είχε κάποια σχέση με τη δολοφονία της Chandra.Όμως η αστυνομία είπε πως υπάρχει γεννετικό υλικό.Η μαμά της Chandra έχει ειδοποιηθεί για την επικείμενη σύλληψη.

Ελεύθερος ο Haris Nikolaidis

Στην Αυστραλία επέστρεψε ο Αυστραλός συγγραφέας κυπριακής καταγωγής Χάρι Νικολαΐδης, ο οποίος είχε καταδικαστεί στην Ταϊλάνδη σε φυλάκιση τριών ετών για δυσφήμηση του πρίγκιπα-διαδόχου. Τελικώς, ο βασιλιάς τού απένειμε χάρη. Η καταδίκη του Χάρι Νικολαΐδη στηρίχθηκε στο μυθιστόρημα Verisimilitude (Αληθοφάνεια), του οποίου πωλήθηκαν μόνο επτά αντίτυπα.

Κυκλοφόρησε λίστα - απάτη με τα OSCAR όπου καλύτερη ταινία αναδεικνύεται το Slumdog Millionaire.

Οι διοργανωτές των βραβείων Όσκαρ έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως «απάτη» την λίστα που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και στην οποία υποτίθεται ότι αναγράφονται όλοι οι νικητές των βραβείων της Ακαδημίας. Σύμφωνα με το έγγραφο, καλύτερη ταινία αναδεικνύεται το Slumdog Millionaire του Ντάνι Μπόιλ.

Με νίκες προχώρησαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Με δύο κεφαλιές των Σαλπιγγίδη και Πετρόπουλου, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο. Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκαμψε την αντίσταση του Ηρακλή (1-0).

Τι κάνει ένας Παπανδρέου που θα κυβερνήσει; Προτάσεις!

Τι κάνει ένας Καραμανλής για να κυβερνήσει; Τίποτα...

Ένα "Ποτ πουρί" από άλλα blogs:Πολλά μπορούμε να καταλογίσουμε σε αυτήν την κυβέρνηση.Η εφευρετικότητα της όμως στην επικοινωνία ξεπερνάει ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία. Από την εξαθλίωση των θεσμών στην εξαθλίωση του κοινού νου. Και στα δύο θύμα η δημοκρατία, η κοινωνία, ο πολίτης. Συναίνεση ζήτησε ο Καταλληλότερος ξεχνώντας ότι η συναίνεση απαιτεί ένα στόχο, ένα όραμα άλλα πάνω απ' όλα διάθεση για συναίνεση.Ο κ. Καραμανλής και οι συν αυτώ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αλαζόνες. Εξ ου και επικίνδυνοι.(ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ)
Αδεια η Βουλή 45 ημέρες μετά τον ανασχηματισμό από την έλλειψη νομοσχεδίων. Μόλις 5 από τους 17 υπουργούς έχουν να επιδείξουν νομοθετικό έργο. Τεντώνουν τις συζητήσεις για να καλυφθούν οι κενές μέρεςΣημάδια νομοθετικής ραστώνης εμφανίζει η (νέα) κυβέρνηση Καραμανλή. Σχεδόν 45 ημέρες μετά τον ανασχηματισμό, οι υπουργοί βρίσκονται σε κατάσταση tabula rasa, ενώ, για να μετρηθούν τα νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί στη Βουλή, αρκούν τα δάχτυλα του ενός χεριού!(SΟTIRAS)
Στην αρχή ήταν το «σεμνά και ταπεινά» και η «επανίδρυση του κράτους». Μετά ακούστηκε η σάλπιγγα που σήμανε επίθεση κατά των νταβατζήδων και των συντεχνιών. Ύστερα ήρθε η «μηδενική ανοχή στη διαφθορά». Τα όμορφα λόγια όμως… όμορφα καίγονται. Αλλά ο καταλληλότερος ανακάλυψε νέα τσίχλα: τη συναίνεση! Πρόκειται για επικοινωνιακό πυροτέχνημα τελευταίας εσοδείας. Υποτίθεται μάλιστα ότι θα έριχνε το ΠΑΣΟΚ στο καναβάτσο εκθέτοντάς το ως «ανεύθυνη αντιπολίτευση» που απορρίπτει την εθνική συμφωνία. Στην πραγματικότητα το καραμανλικό εύρημα εξέθεσε τον εισηγητή του. (diaporon-bl)
http://krogias.blogspot.com/

ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ!!!


ΠΩΣ ΜΙΛΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ-HOW MEN TALK TO THEIR WIVES

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ