Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Πέμπτη και Δευτέρα οι τελικοί του Φάιναλ-φορ

Τις ημέρες Πέμπτη και Δευτέρα θα διεξαχθούν οι τελικοί της Α1, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έτσι ώστε ο δεύτερος και ο τέταρτος μεταξύ τους αγώνας, να μην συμπέσει με τα ντέρμπι των πλέι οφ του ποδοσφαίρου. Η κοινή ώρα έναρξης των ματς των «αιωνίων», προγραμματίστηκε για τις 9.30μ.μ, ενώ αύριο στις 2.30 θα δοθεί η κοινή συνέντευξη Τύπου Ομπράντοβιτς-Γιαννάκη.



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ:
Πέμπτη 21/5, ΣΕΦ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ (ANT1)
Δευτέρα 25/5, ΟΑΚΑ: ΠΑΟ-Ολυμπιακός (ANT1)
Πέμπτη 28/5, ΣΕΦ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ (ANT1)
Δευτέρα 1/6: ΟΑΚΑ, ΠΑΟ-Ολυμπιακός* (ANT1)
Πέμπτη, 4/6: ΣΕΦ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ* (ANT1)
* Θα διεξαχθούν αν χρειαστεί.

Ηγουμενίτσα: 22 λαθρομετανάστες μετέφερε στο φορτηγό του

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Επιβατικού-Οχηματαγωγού πλοίου με προορισμό το εξωτερικό...36χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος, διότι μετέφερε εντός του χώρου του φορτίου του, 22 άνδρες αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Από την οικεία Λιμενική Αρχή, η οποία διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Νέο συμβόλαιο ο «Τόρο»

Το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο διεθνής αμυντικός συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» για επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2013 με την ρήτρα του να φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ! Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι όποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τα δικαιώματά του θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η ανακοίνωση εχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τοροσίδη, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013. Στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής περιλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 7 εκατομμυρίων Ευρώ».Για τον Τοροσίδη είχαν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες απο το εξωτερικό, όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Γιουβέντους και φυσικά, δεν αποκλείεται αυτό το ενδιαφέρον να συνεχιστεί. Για αυτό το λόγο οι ερυθρόλευκοι «έδεσαν» και τον ποδοσφαιριστή.

Ακόμη και τα πλάνα που μοίρασε η ΕΡΤ έχουν κενές θέσεις στους «παθιασμένους»

Σε ένα κλειστό που με 1000 ανθρώπους γεμίζει, μαζεύτηκε όλη η ΔΑΠ των ΤΕΙ και από Γιάννενα, Αγρίνιο και Πρέβεζα, τα στελέχη βουλευτές και πολιτευτές όλης της Δυτικής Ελλάδας και πάλι δε γέμισε. Ακόμη και τα πλάνα που μοίρασε η ΕΡΤ έχουν κενές θέσεις στους «παθιασμένους» και φυσικά δεν δείχνουν το ¼ του γυμναστηρίου (ΔΑΚ Αρτας) που είναι άδειο. Που κατάντησες «κουρασμένε», ούτε οι ευεργετηθέντες δεν έρχονται πια. Δεν πιστεύω, δε, να είχαν πάει στην Πάτρα, γιατί ως γνωστόν οι ευεργετηθέντες...Subject: Σε κλειστό με 30 βαθμούς κελσίου Είναι προφανές ότι οι Αρτινοί δεν πιστεύουν ότι ο Καραμανλής είναι ο καταλληλότερος, αφού τον αναγκάζουν να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, μέσα Μαΐου με 30 βαθμούς Κελσίου Και πρόκειται για ένα νομό που βάφτηκε πράσινος μόνο το '81 και το '93.

«Χαιρετίσματα στην εξουσία» !!!




http://greki-gr.blogspot.com/

Άλλο Άρτα... κι άλλο Πάτρα...!

http://krogias.blogspot.com/

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΝΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

Britain's Got Talent: Η 10χρονη Natalie Okri ...

Depeche Mode: Με τα λεφτά από την συναυλία τι θα γίνει κύριοι της Didi Music;;;


ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ DIDI MUSIC ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DEPECHE MODE;;;

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ...

ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙ-ΟΦ

Ο Ολυμπιακός νίκησε 81-67 το Μαρούσι και με 3-0 νίκες προκρίθηκε στον τελικό των πλέϊ-οφ και θα διεκδικήσει τον τίτλο κόντρα στον Παναθηναϊκό! Οι «αιώνιοι» θα αναμετρηθούν σε τελικούς για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η διαφορά εφέτος, είναι ότι ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας για πρώτη φορά μετά το 1999!

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ...

Το θρίλερ για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματική του τσάμπιονς λιγκ συνεχίζεται. Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ και έχει τον πρώτο λόγο, όμως, στο παιχνίδι μπήκε και η ΑΕΚ με την σπουδαία νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 1-0, παρότι τέλειωσε το ματς με εννέα παίκτες. Η βαθμολογία στα πλέϊ-οφ: Παναθηναϊκός 9, ΑΕΚ 8, ΠΑΟΚ 6, Λάρισα 0.

Στα 8.500 τα κρούσματα της γρίπης

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της νέας γρίπης Α αυξήθηκε σε 8.480, αλλά ο αριθμός των θανατηφόρων κρουσμάτων παραμένει στάσιμος στους 72, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Η επιβεβαίωση κρουσμάτων στην Ινδία, τη Μαλαισία και την Τουρκία αύξησε τον αριθμό των χωρών με επιβεβαιωμένα κρούσματα σε 39, προστίθεται στην ανακοίνωση.