Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

G700

Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει και καταδικάζει έντονα και απερίφραστα την προκλητική και αντιδημοκρατική ενέργεια εμπρησμού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του Δημάρχου Λευκιμμαίων Σπύρου Γατσούλη από ανεγκέφαλους.
Το ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, μένοντας σταθερό στις δημοκρατικές αξίες και πεποιθήσεις του, είχε καταδικάσει με έντονο τρόπο και στο παρελθόν αντιδημοκρατικές ενέργειες που συνέβησαν σε συνεδρίαση του ΔΣ Λευκιμμαίων.Ο τόπος έχει προβλήματα.
Πεποίθησή μας είναι ότι αυτά συζητούνται σε δημοκρατικό περιβάλλον ώστε να βρεθούν οι ευρύτερες κοινωνικές συναινέσεις για την επίλυσή τους.Ενέργειες όπως αυτή του εμπρησμού πλήττουν τους δημοκρατικούς μας θεσμούς, δυναμιτίζουν το πολιτικό κλίμα, ενισχύουν το αίσθημα ανασφάλειας και προκαλούν τα δημοκρατικά αισθήματα των Κερκυραίων πολιτών. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση με τον εντοπισμό των δραστών και την παραδειγματική τιμωρία τους.

Δεν τα "βρήκαν" Αγρότες-Χατζηγάκης

Δεν τα «βρήκαν» αγρότες – υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις.Εκ μέρους του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου των αγροτών, ο κ. Βασίλης Κιλάφας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, δήλωσε πως οι αγρότες εκφράζουν την πλήρη απογοήτευσή τους για την αδιαλλαξία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τόσο για τις εξειδικεύσεις όσο και για το ύψος των αποζημιώσεων και του χρονοδιαγράμματος και της καταβολής των αποζημιώσεων. «Η απόφασή μας είναι κλιμάκωση των κινητοποιήσεων», ανέφερε ο κ. Κιλάφας. Έτσι, τα μπλόκα στη εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο Κάστρο Βοιωτίας, στην Αλαμάνα, στις Μικροθήβες, στη Νίκαια Λάρισας και στα Τέμπη και σε άλλες περιοχές της χώρας παραμένουν. Επίσης, αποκομμένη είναι από το μεσημέρι η Πελοπόννησος από την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς αγρότες από την Πελοπόννησο προχώρησαν σε κλείσιμο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, στα διόδια του Ισθμού Κορίνθου, ενώ λίγη ώρα αργότερα, άλλη ομάδα έστησε μπλόκο και στην παλαιά εθνική οδό, στο ύψος των διοδίων Καλαμακίου.

Με τη φλόγα στο ...μάτι!


ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΨΑΛΙΔΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Η είδηση είναι ότι η ψαλίδα έχει ανοίξει για τα καλά και φθάνει στα 4,6% για το ΠΑΣΟΚ και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για την κυβέρνηση. Οι αυριανές δημοσκοπήσεις δέιχνουν πλέον ότι δεν αντιστρέφεται το κλίμα για το κυβερνών κόμμα.

ΤΟ "ΠΙΚΡΟΝ ΠΟΤΗΡΙΟΝ" ΤΟΥ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...


"...ζητάτε εκλογές, αλλά δεν τις θέλετε. Το ίδιο κάνατε και μετά το 2004. Τα αποτελέσματα τα ξέρετε και προσέχετε όταν τις ζητάτε... Εμάς δεν μας απασχολεί η εκλογολογία. Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι προτεραιότητα ή επικοινωνιακή τακτική τέχνασμα του ΠΑΣΟΚ. Εκείνο που μας απασχολεί, ειδικά αυτήν την ώρα, δεν είναι οι εκλογές... Εμείς έχουμε άλλο σχεδιασμό...". Κ. Καραμανλής, Βουλή/12-2-2009.

"...Η χώρα δεν έχει κόστος από τις εκλογές, μόνο εσείς θα έχετε κόστος, αυτό της απώλειας της εξουσίας...". Γ. Παπανδρέου, Βουλή/12-2-2009.

http://logoplokies.blogspot.com/

Η εσωκομματική γκρίνια στο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από κρυφά γκάλοπ!

Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες - προσυνεδριακές- ημέρες στο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σαν πολιτική σχιζοφρένεια από εμάς τους "αθώους". Είναι όμως έτσι;
Μάλλον όχι. Ιδιαίτερα στην πολύ προσεκτική λειτουργία που έχει επιδείξη ο Αλαβάνος μέχρι τώρα, τέτοια επικοινωνιακά σφάλματα θα ήταν ασυγχώρητα εάν δεν συνέτρεχε κάτι άλλο: ΚΡΥΦΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει ραγδαία πτώση των ποσοστών του. Σε επίπεδα μάλιστα χειρότερα του 2007!! Φήμες μάλιστα λένε ότι αυτή η δημοσκόπηση είναι η πραγματική εικόνα ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που όμως δεν την πρόβαλλε!! Αντίθετα, λόγω της φιλικής σχέσης με την Κουμουνδούρου, ο δημοσκόπος τη σφύριξε και τα καμπανάκια άναψαν.
Γι' αυτό και ο σοβαρός Φώτης Κουβέλης ζητά άνοιγμα προς το ΠΑΣΟΚ δημιουργώντας εσωκομματικές εντάσεις.
Οι διαρροές εντοπίζονται στο ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως στους Οικολόγους Πράσινους που αντλούν από τον ΣΥΡΙΖΑ την κύρια εκλογική τους βάση.

O ερωτικός dr.Seeng...


Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ


Πληρώνουμε 40.000 ευρώ την ημέρα στην Ε.Ε

Δυσθεώρητα είναι τα ποσά, που πληρώνουν καθημερινά στην ουσία οι Έλληνες φορολογούμενοι εξαιτίας της αδυναμίας (;) των κυβερνήσεων να εφαρμόσουν κοινοτικούς νόμους και οδηγίες. Αν και η έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το ελληνικό δημόσιο αποφεύγει να δημοσιοποιεί τα συγκεκριμένα θέματα, εντοπίσαμε τους βασικούς τομείς, στους οποίους για κάθε ημέρα που περνά, η χώρα μας καταβάλλει πρόστιμα στην Ένωση.
Κάθε ημέρα, λοιπόν, πληρώνουμε:
* Για την Ολυμπιακή 10.512 ευρώ,
* για τα «φρουτάκια» 9.640 ευρώ,
* για τα καταστήματα οπτικών 7.884 ευρώ, και
* για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες 6.132 ευρώ. Και αυτά είναι μόνο τα ημερήσια πρόστιμα για τέσσερις βασικές υποθέσεις, που ακόμα εκκρεμούν. Σε αυτές πρέπει να προσθέσουμε και πλήθος άλλων, είτε μικρότερης σημασίας είτε ήδη κλεισμένες. Επιπλέον, επειδή για τις υποθέσεις αυτές δεν έχουμε ακόμα συμμορφωθεί, μας έχει επιβληθεί και δεύτερο πρόστιμο, που θα ενεργοποιηθεί εάν δεν καταλήξουμε σε συμφωνία με την Ένωση.
* Για την Ολυμπιακή 15.768 ευρώ,
* για τα «φρουτάκια» 31.800 ευρώ,
* για τα καταστήματα οπτικών: 61.500 ευρώ,
* για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες: 42.311 ευρώ.
Το συνολικό ποσό που έχει πληρώσει η χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια εκτιμάται σε 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, χωρίς να συνυπολογίζονται μικρότερα πρόστιμα ή πρόστιμα που αφορούν υποθέσεις που δεν έχουν ακόμη δει το φως της δημοσιότητας.Αναλυτικά οι βασικές υποθέσεις μάς έχουν κοστίσει:
* Αγροτικά: 1,3 δισ. ευρώ (από το 1995 έως σήμερα)
* Ολυμπιακή: 14,3 εκατομμύρια ευρώ
* «Φρουτάκια»: 8 εκατομμύρια ευρώ
* Καταστήματα Οπικών: 10,84 εκατομμύρια ευρώ
* Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες: 8,5 εκατομμύρια ευρώ
* Παράνομες Χωματερές (Κουρουπητος): 5 εκατομμύρια ευρώ.
Μάλιστα, την τελευταία δεκαετία, η Ελλάδα βρίσκεται μαζί με την Ισπανία και την Ιταλία στην κορυφή του σχετικού πίνακα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με πρόστιμα για τον έλεγχο των επιδοτήσεων (γράφημα). Είναι όμως μακράν πρώτη στην κατά κεφαλήν επιβάρυνση ανά φορολογούμενο, λαμβανομένης υπόψη της μεγάλης πληθυσμιακής διαφοράς με τις δυο αυτές χώρες.
Σε ό,τι αφορά τις παράνομες χωματερές, η χώρα μας γλίτωσε από τα πρόστιμα των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ την ημέρα (!) για τις παράνομες χωματερές -κλείνοντας την τελευταία τριετία εκατοντάδες-, απειλείται όμως με νέα πρόστιμα για τα σκουπίδια από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Ο λόγος; Σύμφωνα με το διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γιώργο Κρεμλή, τα πρόστιμα είναι προ των πυλών, επειδή δεν έχουν προχωρήσει τα έργα διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής.Με πρόστιμα απειλούμαστε και για τα αστικά λύματα, καθώς στο τέλος του περασμένου Ιανουαρίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απηύθυνε προειδοποιητική επιστολή στην Ελλάδα, κρίνοντας ότι η χώρα μας δεν συμμορφώθηκε με απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων του 2004 σχετικά με τα αστικά λύματα στο Θριάσιο Πεδίο. Με τα πρόστιμα λοιπόν να ξεπερνούν το 1,2 δισ. ευρώ την τελευταία δεκαετία, απ΄ ό,τι φαίνεται, ο υπολογισμός του περιβόητου πολιτικού κόστους... κοστίζει ακριβά!
http://www.capital.gr

Όλοι ελέγχονται..

Σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδίκασε τον νομάρχη Θεσσαλονίκης χθές το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης για τη θεαματική μείωση προστίμου που επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων. Στο εδώλιο του δικαστηρίου ο νομάρχης κάθισε με την κατηγορία της «παράβασης καθήκοντος». Σύμφωνα με το κατηγορητήριο μείωσε, από 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, τα πρόστιμα που είχε επιβάλλει η προηγούμενη διοίκηση σε βάρος ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων ο οποίος εντοπίστηκε να νοθεύει τα καύσιμα. Συγκεκριμένα φέρεται ότι αποχρωμάτιζε το πετρέλαιο θέρμανσης και του πουλούσε πιο ακριβά ως πετρέλαιο κίνησης. Τις συνολικά πέντε παραβάσεις διαπίστωσε, από το 2000 έως το 2001, το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εμπορίου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.
http://ixnos1.blogspot.com

Οι πολιτικοί χτυπημένοι από τον έρωτα..




Στο κλίμα της ημέρας και αυτοί άφησαν για λίγο τις αντιπαραθέσεις και τα πολιτικά μαχαιρώματα και καταφέραμε και τους πείσαμε να κάνουν μια αποκλειστική φωτογράφηση μόνο και μόνο για εμάς τους φοιτητές και το Blog μας hakis-hakis.blogspot.com.
ΥΣ : Αν είναι να τους βλέπαμε έτσι(ή περίπου έτσι)πραγματικά όμως,ίσως τα πράγματα να ήτανε τελείως διαφορετικά για όλους μας...

G7: «Όχι» στον προστατευτισμό - «Ναι» στη σταθεροποίηση

«Όχι» στον προστατευτισμό, «ναι» στη σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας και των χρηματοπιστωτικών αγορών είναι το μήνυμα των υπουργών Οικονομίας και των διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών της G7, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρώμη. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχέδιο του τελικού ανακοινωθέντος που έφτασε στο Γαλλικό Πρακτορείο, οι υπουργοί δεσμεύονται να μην υποκύψουν στον προστατευτισμό.«Η σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας και των χρηματοπιστωτικών αγορών παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά μας. Λάβαμε συλλογικά, έκτακτα μέτρα για να απαντήσουμε στις προκλήσεις αυτές και διαβεβαιώνουμε για τη δέσμευσή μας να ενεργήσουμε από κοινού με πολιτικά μέσα για να στηρίξουμε την ανάπτυξη και την εργασία και να ενισχύσουμε τον χρηματοπιστωτικό τομέα», αναφέρεται στο κείμενο.

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΓΚΑΤΖΕΤΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Σε φανατικούς των ηλεκτρονικών γκάτζετ αναδεικνύονται οι Έλληνες καταναλωτές. Ενώ η κρίση αφήνει τα αποτυπώματά της και στην αγορά των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών, με τον τζίρο να παρουσιάζει ισχνή αύξηση 1,6% παρά την κατά 6,9% άνοδο στις πωλήσεις κομματιών, ορισμένες κατηγορίες ξεφεύγουν από την κυρίαρχη τάση και κινούνται προς την κατεύθυνση της ραγδαίας ανόδου. Το αγαπημένο ηλεκτρονικό γκάτζετ των Ελλήνων καταναλωτών, η ηλεκτρονικές κορνίζες, οι οποίοι ξόδεψαν- ούτε λίγο, ούτε πολύ 5,5 εκατ. ευρώ πέρυσι για να βλέπουν τις ψηφιακές τους φωτογραφίες να εναλλάσσονται η μία μετά την άλλη μέσα στα ειδικά αυτά κάδρα.

Συναίνεση...


Συναίνεση. Η νέα ...μαγική λέξη της κυβέρνησης των σεμνών και ταπεινών κυνηγών της διαφθοράς και της διαπλοκής.Συναίνεση σε τί;Στον βιασμό μας;Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε.

Βρέθηκε το φάρμακο που καταπολεμά το στρες!


ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΚΑΤΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ & ΜΠΟΥΚΑ

Να σταματήσουν το δούλεμα των κερκυραίων”, γύρω από το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων καλεί με γραπτή του δήλωση, τη βουλευτή Α. Γκερέκου, τον γραμματέα της Ν.Ε. Μ. Μπούκα και το ΚΚΕ, ο πρόεδρος της “Κερκυραικής Παρέμβασης” Γ. Καλούδης!
Μεταξύ άλλων μιλά για “υποκρισία και φαρισαισμό”, καταλογίζει σε κόμματα και βουλευτές που ενεπλάκησαν στο θέμα ότι “παραβίασαν, την αρχή της εγγύτητας και την αρχή της ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης Αυτοδιοίκησης”, ενώ χαρακτηρίζει δικαιολογημένες τις αντιδράσεις των κατοίκων του Τεμπλονίου.Ο κ. Καλούδης, στη δήλωση του, επισημαίνει μεταξύ άλλων και τα εξής:“Το πρόβλημα της εναπόθεσης και διαχείρισης των απορριμμάτων της Κέρκυρας είναι πρωτίστως ένα τοπικό πρόβλημα, ένα Παγκερκυραϊκό πρόβλημα, ένα διακομματικό θέμα, με άμεσες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις:Στην υγεία, στο περιβάλλον, στον τουρισμό της Κέρκυρας.Τα σκουπίδια δεν έχουν κομματικό χρώμα.
α. Και στη Λευκίμμη και σε άλλα μέρη της Κέρκυρας είναι πασίγνωστο ότι υπάρχουν παράνομες χωματερές, χωρίς να διαμαρτυρηθούν ούτε να τα ονοματίζουν, το ΚΚΕ, ο κ. Χαραλάμπους, η κ. Γκερέκου, ο κ. Κουβέλης και ο κ. Μπούκας.
β. Στους Ριγγλάδες τα λύμματα τρέχουν έξω από τα καφενεία πάνω στον δρόμο.
γ. Η πόλη μολύνθηκε από τους λόφους των σκουπιδιών και όλοι οι παραπάνω, (ο κ. Μπούκας, είναι και δημοτικός σύμβουλος Κερκυραίων), αδιαφόρησαν για τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της πόλης.
δ. Το ΚΚΕ κυβέρνησε για 8 χρόνια και συγκυβέρνησε για (άλλα τόσα;) το Δήμο Λευκιμμαίων χωρίς να λύσει τα ζωτικά προβλήματα. Τώ-ρα, ως συνήθως αντιδρά σε κάθε λύση!
1. Τα κόμματα και οι βουλευτές που επέμβηκαν ανέλαβαν τεράστιες πολιτικές ευθύνες, τις οποίες διαχέουν και τις πιστώνουν και στα κόμματά τους. Ταυτόχρονα παραβίασαν δύο αρχές:Την αρχή της εγγύτητας και την αρχή της ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης Αυτοδιοίκησης. Έτσι διευρύνουν την αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, όταν παραμονές κάθε είδους εκλογών μιλούν για ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση και στο μεσοδιάστημα επεμβαίνουν ως κηδεμόνες!!! Επιπρόσθετα όσοι είναι μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κινήθηκαν εκτός ιδεολογίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
2. Το ΚΚΕ, η κυρία Γκερέκου, (εκπρόσωπος για τον Τουρισμό) ο κ. Χαραλάμπους, και, εδώ και 7 μήνες ο κ. Μπούκας με τις συνεχείς δηλώσεις τους και την όλη στάση τους έριξαν λάδι στη φωτιά και ενθάρρυναν και απεμάκρυναν την μόνη εφικτή διαδικασία, αυτή του διαλόγου Συνδέσμου και κατοίκων Λευκίμμης και Τεμπλονίου, για να υπάρχει η μέγιστη δυνατή κοινωνική αποδοχή.
3. Η Κυρία Γκερέκου και ο κ. Μπούκας φέρνοντας τον κ. Κουβέλη στη Κέρκυρα για να επιβληθεί στους Κερκυραίους η αθηνοκεντρική- πατερναλιστική τους αντίληψη:α. επισημοποίησαν τη πλήρη διάστασή τους και ρήξη τους με τη τοπική Αυτοδιοίκηση και τους Δήμαρχους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. β. Ένα παγκερκυραϊκό πρόβλημα, ένα τοπικό θέμα, ένα υπερκομματικό ή διακομματικό θέμα το μετέτρεψαν άτσαλα, άγαρμπα και προκλητικά σε εσωκομματικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ., γ. διέσπασαν ακόμα περισσότερο τη τοπική κοινωνία. 4. Δεν έλυσαν το πρόβλημα. Συνέβη το αντίθετο. Όξυναν το τοπικό πρόβλημα.
5. Δεν πρότειναν λύση, δηλαδή λέγοντας να μη γίνει ο ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας και να κλείσει ο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, αρνούμενοι να μας πουν ΠΟΥ θα πηγαίνουν από σήμερα και για τα επόμενα 5-10 χρόνια (ή όσα χρειαστεί) τα απορρίμματα; προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας, προσβάλλουν τη νοημοσύνη του Κερκυραίου.
6. Έφθειραν σοβαρά τους Δημάρχους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και όλα τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Αυτοδιοίκησης.Το ΚΚΕ βέβαια τη δουλειά του κάνει.Το ερώτημα είναι γιατί η κ. Γκερέκου και ο κ. Μπούκας;
•Έλλειψη υποτυπώδους πολιτικού μυαλού;
•Προσωπική πολιτική τους, για να μην υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ της Κέρκυρας εκλεγμένος κανένας άλλος εκτός από αυτούς τους δύο;
•Για να περάσουν ως υποψήφιοι άλλους «δικούς τους» Δημάρχους από την αυλή τους; του χρόνου;
7. Έβλαψαν τη Κέρκυρα.
8. Έβλαψαν και τραυμάτισαν σοβαρά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. της Κέρκυρας αφού το εμφάνισαν δουλοπρεπές και υποταγμένο.
9.Αποπροσανατόλισαν τον λαό της Κέρκυρας από τα μεγάλα άλυτα προβλήματά του.Ο κ. Καλούδης, καταλήγει με τις εξής επισημάνσεις:ΚΚΕ, κ. Γκερέκου, κ. Μπούκα:Σε ποιο χώρο θα πάνε σήμερα και για 5-10 χρόνια που θα απαιτηθούν για νέα χωροθέτηση άλλου χώρου, (νέες αντιδράσεις - καταλήψεις κατοίκων, δίκες στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κ.λ.π.) τα σκουπίδια της Κέρκυρας για να ξεβρωμίσει το νησί της Κέρκυρας;Στο Liston; Στη παραλιακή της Γαρίτσας; Η στην Ιταλία; Επειδή εμείς γεννηθήκαμε και ζούμε εδώ και δεν είμαστε περαστικοί, Κόφτε, εδώ και τώρα, το δούλεμα των Κερκυραίων”.

ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ


Τα ξημερώματα σήμερα (02.00) άγνωστοι έσπασαν τα τζιάμια απο το υπηρεσιακό (ΟΤΑ-Δήμου Λευκιμμαίων) τζίπ του Δημάρχου Λευκιμμαίων κ.Σπύρου Γατσούλη που διαμένει στο Λόφο Κογεβίνα πέταξαν μέσα μολότωφ και το εκαψαν. Προανάκριση διενεργεί για το συμβάν η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Αγγλια:Γεννήθηκε ο πρώτος άνθρωπος απαλλαγμένος από καρκινογόνο γονίδιο (BRCA1)!

Στο Ηνωμένο Βασίλειο γεννήθηκε το πρώτο παιδί που δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί μήπως εμφανίσει καρκίνο του στήθους, τουλάχιστον όχι όσο μπορεί να ανησυχούν άλλες γυναίκες. Κι αυτό επειδή το μικρό κορίτσι γεννήθηκε απαλλαγμένο από έναν πολύ σημαντικό παράγοντα εμφάνισης της νόσου, το μεταλλαγμένο γονίδιο BRCA1. Για τρεις γενιές οι γυναίκες στην οικογένεια της μικρής εκδήλωναν την ασθένεια γύρω στην ηλικία των 20, κάτι που σημαίνει ότι το κοριτσάκι είχε 80% πιθανότητες να την εμφανίσει επίσης, καθώς και 50% πιθανότητες να αναπτύξει καρκίνο των ωοθηκών. Ωστόσο, οι γιατροί, ακολουθώντας τη μέθοδο της προεμφυτευτικής διάγνωσης, κατά την οποία ουσιαστικά «επιλέγεται» ένα έμβρυο απαλλαγμένο από γονίδια που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας στο μέλλον, ουσιαστικά ελαχιστοποίησαν τα παραπάνω ενδεχόμενα. Οι γονείς του κοριτσιού κατέφυγαν στη μέθοδο προκειμένου να εξαλείψουν τον κίνδυνο το παιδί τους να αντιμετωπίσει τη νόσο, θορυβημένοι από το βεβαρημένο ιστορικό τους. Φαίνεται ότι τα κατάφεραν, τουλάχιστον σε ένα σημαντικό βαθμό, αφού, όπως είπε ο Paul Serhal, ο γιατρός του ζευγαριού, «το κορίτσι δεν θα εκδηλώσει τη γενετική μορφή καρκίνου του μαστού ή των ωοθηκών στην ενήλικη ζωή του».

Ο Νομάρχης στη φυλακή

ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΑΓΓΛΟΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ


ΑΛΛΑ Η 3 ΘΕΣΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ 1 ΘΕΣΗ Ο ΣΕΡΒΟΣ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΡΛΑΝΔΟ,ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΣΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΚΟΜΗ!!!

anopetra-eleos.blogspot.com

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΗΣ BRITISH AIRWAYS

Αεροσκάφος της εταιρείας British Airways πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της πόλης του Λονδίνου. 'Oλοι οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν σώοι και αβλαβείς από το αεροπλάνο. Σε ανακοίνωση της, η αεροπορική εταιρεία εξηγεί ότι το αεροσκάφος που έκανε την πτήση ΒΑ8456 από το Άμστερνταμ με 67 επιβάτες και 4μελές πλήρωμα αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τους μπροστινούς τροχούς του λίγο πριν από την στιγμή της προσγείωσης.

4 Banned Commercials - 4 ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ