Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Ιδού η επιστολή Καραμανλή σε Χριστοφοράκο

Π.Παναγιωτόπουλος : "Μας αδικεί το εκλογικό αποτέλεσμα" !


Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα από τη χθεσινή τοποθέτηση του Π.Παναγιωτόπουλου στην Κ.Ε της Ν.Δ :
Ποιος διαχειρίζεται πολιτικά την τύχη της χώρας σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία;
Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Και μάλιστα με μία εντολή πρόσφατη, που πήρε στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, όπου -σωστά ειπώθηκε- η Παράταξή μας σημείωσε το χαμηλότερο ιστορικό ποσοστό της. Ένα ποσοστό που την αδικεί ως Παράταξη, που πρωταγωνίστησε σε όλες τις μεγάλες εκτινάξεις και τα ιστορικά άλματα της Ελλάδας προς τα μπρος.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, θα ήταν πολλαπλά ωφέλιμο και πιο ασφαλές για τον τόπο, να ήταν η Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι της χώρας, αυτήν την περίοδο. Θα μου πείτε, δεν έγιναν λάθη, δεν υπήρξαν παραλείψεις, δεν υπήρξαν στραβοτιμονιές, δεν υπήρξαν ανοίκειες συμπεριφορές, που πλήγωσαν την Παράταξη και μας εξέθεσαν στους οπαδούς της Παράταξης;
Ναι, αλλά είμαι από εκείνους που θα εξακολουθήσουν να πιστεύουν και να υποστηρίζουν, παρότι ήμουνα εκτός Κυβέρνησης από τις αρχές του 2006, ότι το συνολικότερο έργο της Νέας Δημοκρατίας για τον τόπο υπήρξε θετικό για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Να είστε υπερήφανοι που ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία.
Περήφανοι κι αμετανόητοι...

Μπατζελή: «Δεν υπάρχουν χρήματα τώρα»


«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσων οικονομικών ενισχύσεων», δήλωσε η υπουργός Αγροτική Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή, μετά τη συνάντηση που είχε με μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών. Σε νέες κινητοποιήσεις και αποκλεισμούς προχωρούν άμεσα οι αγρότες. Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης διευκρίνισε πως «αν και δεν υπάρχουν άμεσα τα χρήματα, υπάρχει δυνατότητα να εξοικονομηθούν πόροι και να ενισχυθεί το αγροτικό εισόδημα με θεσμικές παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα». Εν τω μεταξύ, την απόφαση να κλείσουν ξανά το μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα πήραν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα οι αγρότες των Αδέσμευτων αγροτικών Συλλόγων του νομού.

Καραμανλής: "Γιατί ευχαρίστησα τον Χριστοφοράκο"

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη..... στην Κέρκυρα


Αγρια κόντρα έχει ξεσπάσσει μεταξύ του Γιάννη και του γνωστου ΜΜΕ της Κέρκυρας.
Οι χαρακτηρισμοί και οι κατηγορίες ''πέφτουν βροχή''. Χθες βράδυ ο Γιάννης, στο άλλο ΜΜΕ, ήταν λάβρος, είπε βαριές κουβέντες.
Οι μεγάλοι έρωτες έχουν μεγάλα πάθη που καταλήγουν σε μεγάλα μίση.
Αυτοί που αγάπησαν πολύ το γνωρίζουν καλά!
Θυμάστε το Γιώργο; μέχρι και αφίσες είχε βάλει στη πόλη της Κέρκυρας εναντίον του ίδιου ''θεριού''.
Και τώρα όλο αγάπες και λουλούδια. Προχθές μόνο που δεν φιλήθηκαν ''live''
Συμπέρασμα: Θα ξαναγαπηθείτε Γιάννη, μην φτάνεται στα άκρα ενώπιων όλης της Κερκυραϊκής κοινωνίας.
Και... ο έρωτάς σας θα είναι πιο δυνατός!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κε ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ !...

Τη συμβολή του κ. Χριστοφοράκου στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, κατά τις εκλογές του 2004, εξαίρει ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, με επιστολή του, στον ισχυρό άνδρα της Siemens στην Ελλάδα και πρωταγωνιστή στο μεγαλύτερο σκάνδαλο, που γνώρισε ο τόπος. Η επιστολή, που αποκαλύπτει η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, αποδεικνύει τις σχέσεις της νεοδημοκρατίας με τον αρχιμιζαδόρο και εξηγεί την μεταχείρισή του, από την κυβέρνηση Καραμανλή, που οδήγησε στην ανεμπόδιστη φυγή του στη Γερμανία και την μη λογοδότησή του στην ελληνική Δικαιοσύνη, για τα εγκλήματά του.
logoplokies

Αποκλειστικό: Πως έγραψε την επιστολή ο Καραμανλής!

Ήξερε τι έκανε ο Καραμανλής... Το παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο, την στιγμή που ο Καραμανλής υπογράφει την ευχαριστήρια επιστολή, εξηγεί πάρα πολλά...
Τίποτε δεν είναι τυχαίο....


ΔΕΙΤΕ !!! ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η ΝΕΑ HI-TECH ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΥ ! ! !

http://okokoras.blogspot.com

Ανασύρθηκε ζωντανός 11 ημέρες μετά

Εχει συγκλονίσει η διάσωση ενός 24χρονου άντρα στο Πορτ-ο-Πρενς λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αϊτινών αρχών ότι σταματούν την αναζήτηση των επιζώντων. Ο νεαρός ανασύρθηκε ζωντανός κάτω από τα ερείπια του ξενοδοχείου Νάπολη 11 ημέρες μετά τον σεισμό 7 Ρίχτερ. Στη διάσωσή του βοήθησαν γαλλικά, ελληνικά και αμερικανικά σωστικά συνεργεία που βρίσκονταν στο σημείο. Θεατές επευφημούσαν την ανάσυρση του άντρα, ο οποίος ήταν σε... καλή κατάσταση. Οπως είπ αργότερα σε δημοσιογράφους, κατόρθωσε να κρατηθεί στη ζωή με αναψυκτικά και σνακ. Γάλλος διασώστης είπε ότι τα συντρίμμια που βρίσκονταν πάνω από τον άντρα ήταν σε μεγάλο βαθμό από ξύλο. Συνολικά στην Αϊτή έχουν διασωθεί συνολικά 132 άτομα. Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι ο προσωρινός απολογισμός των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους έχει φτάσει μέχρι στιγμής τους 112.225, ενώ οι αγνοούμενοι ξεπερνούν τις 195 χιλιάδες. Η υπουργός Πολιτισμού και Επικοινωνιών Μαρί Λωράνς Ζοσελίν Λασέζ δήλωσε το Σάββατο ότι έχουν περισυλλέξει 120.000 νεκρούς. Εκθεση των Ηνωμένων Εθνών αναφέρει ότι από το σεισμό έχουν πληγεί περίπου τρία εκατομμύρια πολίτες.
www.nooz.gr

Καθρέφτης, φλας και σερφάρισμα στο Ίντερνετ

Μια νέα γενιά μοντέλων αυτοκινήτων με λειτουργίες Ίντερνετ στο ταμπλό τους θα επιτρέπει το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο, την αποστολή e-mail, τη χρήση του Skype και ιστοσελίδων με οδικούς χάρτες στους οδηγούς τους. Δύο από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες θα παρουσιάσουν μοντέλα με την τεχνολογία αυτή μέσα στους επόμενους 18 μήνες. Η Αudi και η Ford σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν διαφορετικές εκδοχές αυτής της νέας τεχνολογίας, ενώ και άλλοι κατασκευαστές ετοιμάζονται- κάποιοι ισχυρίζονται πως οι καινούργιες δυνατότητες θα μετατρέψουν τα οχήματα που χρησιμοποιούμε για να πάμε από το ένα μέρος στο άλλο, σε κινητά γραφεία που θα προσφέρουν όλες τις ανέσεις της ψηφιακής εποχής. Όπως εξηγεί ο Τζον Σνάιντερ, επικεφαλής μηχανικός της Ford, «δίνουμε στους ιδιοκτήτες πολλές επιλογές συνδεσιμότητας και τους αφήνουμε να επιλέξουν τι τους βολεύει περισσότερο. Οι πελάτες μας θα μπορούν να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους και να χρησιμοποιούν προγράμματα πλοήγησης ή να συνδέονται με ένα λάπτοπ που θα βρίσκεται στο πίσω κάθισμα». Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το πρώτο της αυτοκίνητο (μοντέλο Focus) με Ίντερνετ το 2011 και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ένα αμάξι μαζικής παραγωγής θα διαθέτει σύνδεση με το Διαδίκτυο.

Βluetooth ή Dongle. Η κονσόλα θα παρέχει πρόσβαση στο Ίντερνετ καθώς θα είναι εφοδιασμένη με πρόγραμμα πλοήγησης, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Μicrosoft, καθώς και με οθόνη αφής LCD 20 εκατοστών. Το σύστημα πλοήγησης λειτουργεί λαμβάνοντας σήμα είτε από το 3G κινητό του οδηγού μέσω Βluetooth ή από ένα κινητό μόντεμ ήδη τοποθετημένο στο αυτοκίνητο- το λεγόμενο dongle. Από τη στιγμή που θα συνδεθεί, μετατρέπει το αυτοκίνητο σε σημείο ασύρματης σύνδεσης. Όσο το αμάξι παραμένει ακίνητο, ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει την οθόνη αφής ή να συνδέσει πληκτρολόγιο προκειμένου να σερφάρει στο Ίντερνετ και να στείλει email. Όταν το αυτοκίνητο κινείται, το σύστημα διαδικτυακής πλοήγησης κλείνει για λόγους ασφαλείας, αλλά εάν το dongle είναι συνδεδεμένο οι άλλοι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τα λάπτοπ τους, αν και σε πολύ χαμηλότερη ταχύτητα απ΄ ό,τι στο σπίτι. Η σύνδεση των οχημάτων με το Ίντερνετ γίνεται ο νέος «καυτός» τομέας έρευνας των αυτοκινητοβιομηχανιών. Έχει μάλιστα τραβήξει το ενδιαφέρον του Μπέρνι Έκλεστον, του ισχυρού άνδρα της Formula 1. Το ενδιαφέρον του για τη Saabτη σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία που κινδυνεύει να κλείσει από την ιδιοκτήτριά της General Μotors- εκδηλώνεται εν μέρει και λόγω της καταλληλότητάς της για δοκιμές της νέας τεχνολογίας.

Με την Google. Η Αudi θα κυκλοφορήσει πρώτη αυτοκίνητο με Ίντερνετ, καθώς σκοπεύει ήδη στην παρουσίαση του Α8 με τη νέα εκδοχή, το καλοκαίρι, σε συνεργασία με την Google. Γι΄ αυτό και θα προσφέρεται στους ιδιοκτήτες πρόσβαση σε οδικούς χάρτες υψηλής ευκρίνειας αλλά και σε τρισδιάστατες εικόνες από το Google Εarth, προκειμένου να βρουν ξενοδοχεία, εστιατόρια ή μουσεία. Το Α8, με τιμή που θα ξεκινά από τα 62.000 ευρώ, θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη αφής 20 εκατοστών. Ο οδηγός θα μπορεί να γράφει με τα ακροδάχτυλά του έναν αριθμό στην οθόνη και το κομπιούτερ του αυτοκινήτου θα το καλεί αυτόματα. Επίσης, θα λέει φωναχτά μια διεύθυνση και το κομπιούτερ θα του τη δείχνει στον χάρτη.
tanea

«Πεντακάθαρος» !!!

Press start και θα βγει «πεντακάθαρος» !!!
greki-gr

ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ...

...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ...


ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ

Η ευχαριστήρια επιστολή Καραμανλή σε Χριστοφοράκο

Αύριο η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία δημοσιεύει ευχαριστήρια επιστολή του Κώστα Καραμανλή στον Χριστοφοράκο γνωστό και σαν κο Μιζνες για τις εκλογές του 2004

Η Επιστολή γράφει

"Κε Χριστοφοράκο
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη σας στην μεγάλη μας προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα και να σας διαβεβαιώσω ότι η Κυβέρνηση έχει θέσει ως μείζονα στόχο της να κάνει τις προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο πραγματικότητα
Με Εκτίμηση
Κώστας Καραμανλής"

Κε πρώην πρωθυπουργέ σε τι ακριβώς σας υποστήριξε ο Χριστοφοράκος στις εκλογές του 2004 και όχι μόνο;;;;
Περιμένουμε σαφείς απαντήσεις και αφήστε αυτά για τις ομαδικές επιστολές......
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Πανίσχυρη (Νέα) Ελλάδα!

Με ελικόπτερο πήγε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός για να συναντήσει τους Έλληνες αγρότες στα μπλόκα του Προμαχώνα. Φοβήθηκε ότι οι αγρότες θα ήταν ικανοί να μπουν στην Βουλγαρία και να κλείσουν και εκεί τους δρόμους. Από την άλλη απέδειξε ότι αν θέλει κανείς να ταξιδέψει μπορεί. Δεν θα σταθούν εμπόδιο κάτι τρακτέρ. Τώρα αν δεν θέλουμε να ταξιδέψουμε με ελικόπτερο, ας ταξιδέψουμε με το ιδιωτικό μας τζετ. Πάντως η Ελλάδα είναι μια πανίσχυρη χώρα και ηγεμονεύει στα Βαλκάνια. Είναι τόσο μεγάλη η δύναμη μας που στέλνουμε πρωθυπουργούς άλλων χωρών για να συζητήσουν με τους αγρότες Αντί να στείλουμε κανέναν γενικό γραμματέα (που δεν έχουμε κιόλας) στέλνουμε τον Βούλγαρο πρωθυπουργό. Η άλλη όψη του νομίσματος λέει ότι ξεφτιλιστήκαμε λιγάκι. Ένας ξένος πρωθυπουργός έρχεται να λύσει ένα εσωτερικό πρόβλημα της χώρας. Άλλα αυτό δεν μας πειράζει και τόσο. Έχουμε συνηθίσει να κάνουν κουμάντο οι ξένοι. Εξάλλου και οι δικοί μας πολιτικοί, ξένοι είναι σε σχέση με την καθημερινότητα μας και τα προβλήματα μας. Ο ξεκούραστος κάτοικος Ραφήνας εμφανίστηκε στην ΚΕ της ΝΔ. Είχε πιαστεί τόσο καιρό και είπε να ξεμουδιάσει. Έκανε την υπέρβαση του, αλλά όλα έχουν και κάποια όρια. Έτσι δεν έμεινε να την ακούσει. Η οποία δεν παρέλειψε να δώσει το δικό της στίγμα. Για παράδειγμα ο Σαμαράς δεν θέλει το γερμανικό εκλογικό σύστημα γιατί θεωρεί ότι τα κόμματα θα γίνουν απόλυτα αρχηγικά (άλλος αντιεξουσιαστής μας βρήκε). Η Ντόρα από την άλλη λέει ότι έχει απλά λογικές επιφυλάξεις και είπε σιγά τον φόβο ότι θα γίνουν αρχηγικά τα κόμματα, λες και σήμερα δεν είναι απολύτως αρχηγικά. Θα την πω την αμαρτία μου. Το επιχείρημα της Ντόρας είναι σωστό. Όμως και ο Κυριάκος της οικογένειας έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τον Σαμαρά για αυτό το θέμα. Είναι υπέρ του γερμανικού συστήματος και το λέει συνεχώς. Φήμες λένε ότι η Ντόρα σκέφτεται να φύγει από την ΝΔ και να δημιουργήσει δικό της κόμμα. Τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Αλλά ο επίτιμος διαφωνεί. Προφανώς είναι ενάντια στις αποστασίες. Ποια θα είναι η τύχη της Ντόρας, αν κάνει κόμμα; Θα ήθελε να είχε την τύχη του ιδρυτή της Πολιτικής Άνοιξης. Όμως τα σημάδια δείχνουν, ότι το πολύ να έχει την τύχη του ιδρυτή του ΚΕΠ. Έχουν κάνει και οι δύο δήμαρχοι.

Μικρός Φωκίων

mediasoup

Οφθαλμαπάτη.

"Νέα Ελλάδα" το κόμμα της Ντόρας...

Μέχρι την άνοιξη αναμένεται
η διάσπαση της ΝΔ!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Eνώ το κλίμα της εσωστρέφειας κυριαρχεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, "αντιηγετικά" στελέχη προβλέπουν ότι μέχρι την άνοιξη μπορεί να έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις ακόμη και διάσπασης του κόμματος καθώς ήδη η Ντόρα Μπακογιάννη έχει αρχίσει να διαφοροποιείται και βουλευτές της να βγαίνουν στο αντάρτικο. Ανάμεσα σε αυτούς κάποιοι, όπως ο Κ. Κιλτίδης, θεωρούν μονόδρομο τη δημιουργία νέου κόμματος. Την ίδια ώρα ακούγονται στο παρασκήνιο και οι πρώτες ιδέες για τον τίτλο του κόμματος, με επικρατέστερο το "Νέα Ελλάδα"...
press-gr

Ξεκίνησε ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος ! Ποιός θα τον κερδίσει !

και όπως λέει ο λαός:

"όταν μαλώνουν στο βάλτο τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια".
Με ένα ιδιαίτερα σκληρό -πρωτοφανές- για την ακρίβεια- άρθρο, η... εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ, του ομίλου Πήγασος, δηλαδή του Μπόμπολα, καταγγέλει την Intralot, δηλαδή, τον Κόκκαλη, για στημένο παιχνίδι στον ΟΠΑΠ, με λεία 400 εκατομμύρια. Και επειδή όλοι σχεδόν ξέρετε, ότι δεν είναι τόσο απλό να κατηγορείς την Intralot, υπάρχουν δύο τινά: ή δυνάμωσε πολύ ο Μπόμπολας, ή αδυνάτισε πολύ ο Κόκκαλης. Πάντως προβλέπουμε σκληρή μάχη, καθώς ο ένας (Μπόμπολας) διαθέτει τη δύναμη των ΜΜΕ και ο άλλος τη δύναμη του Ολυμπιακού (που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη!).
Εσείς ποιός πιστεύετε ότι θα νικήσει;

Κερκυραίοι φίλοι, πατριώτες, συνοδοιπόροι και μετανάστες της υγείας ... μην παίρνετε τα φακελάκια μαζί σας... έχουν εκεί!

Φίλος και αναγνώστης της Κερκυραϊκής Αλεπούς μου ανέφερε ότι παρατήρησε μεγάλες ποσότηττες φακέλων προς πώληση στις καντίνες του πανεπιστημιακού νοσοκομείου των Ιωαννίνων.
Του έκανε μεγάλη εντύπωση ο αριθμός των φακέλων που βρίσκονται στα ράφια!
''Ούτε σε ταχυδρομείο δεν βλέπεις τόσους'' μου είπε.
Υπάρχει βέβαια μια εξήγηση: μάλλον οι συγγενείς των ασθενών αλληλογραφούν για να περάσουν την ώρα τους!
Αυτήν την εξήγηση δίνει η Κερκυραϊκή Αλεπού.
Εσείς οι υποψιασμένοι και πονηροί δώστε τις δικές σας εξηγήσεις!!!

kerkyraikialepou

Σαμαράς-Ντόρα έχουν περάσει πλέον επισήμως στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου!

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τα στελέχη του κόμματός του -και ιδίως προς την πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη- έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει την εσωστρέφεια «που στο παρελθόν έπνιξε τη Νέα Δημοκρατία». Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του, ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε οργανωτικές αλλαγές στο κόμμα, εν όψει και του έκτακτου συνεδρίου που προγραμματίζεται, ενώ διαχώρισε τη θέση του κόμματός του από τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τον εκλογικό νόμο, τους μετανάστες και τη διοικητική μεταρρύθμιση.Παράλληλα απηύθυνε ηχηρή προειδοποίηση προς τους επίδοξους επικριτές της ηγεσίες του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν προτίθεται να ανεχθεί «διαβρωτική εσωτερική γκρίνια».«Δεν εκλέχθηκα για να τηρώ "εύθραυστες ισορροπίες". Δεν χρωστάω τίποτε σε κανένα. Το μόνο μου χρέος είναι απέναντι στις εκατοντάδες χιλιάδες των Νεοδημοκρατών που ήλθαν και ψήφισαν, αφού περίμεναν ώρες στην ουρά», είπε ο κ. Σαμαράς ενώ απάντησε ευθέως –χωρίς όμως να τον κατονομάσει- και στην πρόταση που είχε διατυπώσει ο Κων. Μητσοτάκης για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας, χαρακτηρίζοντάς την «εξωθεσμική λύση που απαξιώνει τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου».«Ο πολιτικός μου αντίπαλος είναι απέναντι. Είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι εδώ μέσα», τόνισε.
epirusgate

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ "ΨΗΛΗΣ"...

Από τα ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, το οποίο για μια ακόμη φορά επιμένει στην οικονομία, κρατάμε το ρεπορτάζ για τις πληροφορίες σχετικά με το νέο κόμμα που θα ετοιμάσει η Ντόρα Μπακογιάννη εάν και εφόσον έρθει σε οριστική σύγκρουση με τον Σαμαρά. Το κόμμα έχει ήδη βαφτιστεί και θα λέγεται "Νέα Ελλάδα". Καλύτερα θα ήταν να το ονομάσει "Νέα Αποστασία"!!!
http://fimotro.blogspot.com/

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΑΛΕΦ: ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡ, ΤΗΣ ΝΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Σχετικά με τις δηλώσεις του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ζακύνθου, για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο Δήμαρχος Κερκυραίων κ. Σωτήρης Μικάλεφ έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ζακύνθου, με τις πρόσφατες δηλώσεις για εξάρτηση του νησιού του, από την απέναντι ακτή, δημιουργεί ρήγμα στην Ενότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, για την οποία συντρέχουν ιστορικοί και αναπτυξιακοί λόγοι ώστε να παραμείνει άρρηκτη.
Πριν από λίγο καιρό, και μόνο η προφορική «απειλή», ότι δεν θα υπάρξει Επτανησιακή Περιφέρεια, δημιούργησε κύμα δικαιολογημένων αντιδράσεων και αγανάκτησης, γιατί μπορεί να συμφωνούμε με τα μέτρα της διοικητικής μεταρρύθμισης, αλλά θα ήταν ατελέσφορα αν δεν υπάρχει στο βάθος τους, η ιστορική μνήμη.
Σήμερα η νησιωτική πολιτική, ως εργαλείο νέας διαχείρισης της αυτοδιοικητικής μηχανής, αναγνωρίζεται σε όλες τις πτυχές του «Καλλικράτη» και δίνει στα Επτάνησα μια μεγάλη ευκαιρία να αναδείξουν την μοναδική τους αξία και τις σύγχρονες μορφές ανάπτυξης που υπηρετούν. Οι δηλώσεις του γραμματέα της Ν.Ε του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ζακύνθου, ενώ φαινομενικά υπηρετούν αρχές «προσγειωμένης» προσέγγισης, στην πραγματικότητα δυναμιτίζουν την ενότητα και την πορεία της Επτανήσου, που πέρασε πολλές περιπέτειες για να φτάσει στο σημερινό σημείο.
Λίγα χρόνια πριν γιορτάσουμε τα 150 χρονιά της Ένωσης, είναι κρίμα να υπάρχουν φωνές που συνηγορούν στην διάσπαση της Περιφέρειας και στην αποσπασματική επίλυση των προβλημάτων του Ιονίου.
Η Ζάκυνθος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και εκεί πρέπει να μείνει.
http://kanali1.blogspot.com