Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

«Κυκλοφορώ με δίσκο να βρω λεφτά» (video)

Στην ώρα του Πρωθυπουργού σήμερα στη Βουλή, ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε στις ερωτήσεις των Γιώργου Καρατζαφέρη και Αλέξη Τσίπρα ανεβάζοντας τους τόνους.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «ποιος Πρωθυπουργός θέλει να βγαίνει με το δίσκο να μαζέψει λεφτά από άλλες χώρες; Κανένας. Και τα ακούω κι από πάνω», ενώ επέμεινε ότι γίνεται προσπάθεια για να μην εξαρτάται η χώρα από τα δάνεια.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.



spnews.gr

ΦΙΓΙΟΝ: «Μα γιατί λέτε ότι θα χαμηλώσετε τους φόρους στην Ελλάδα, αφού ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε;» ΣΑΜΑΡΑΣ: «το κάνω για προεκλογικούς λόγους»!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!

http://www.skai.gr/files/temp/74673956C12DD03DB8AB523A10927DB7.jpgΑντιπαράθεση για τη συνάντηση Σαμαρά – Φιγιόν, σημειώθηκε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ μετά από δηλώσεις της δημοσιογράφου Αλεξίας Κεφαλά στον Μπάμπη Παπαδημητρίου που προκάλεσαν την παρέμβαση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη.

Σύμφωνα πάντα με τη δημοσιογράφο της Figaro και του γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού Canal+, την επομένη της συνάντησης του γάλλου πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ -σε έκτακτη επίσημη ενημέρωση από συνεργάτες του κ. Φιγιόν στους δημοσιογράφους- αναφέρθηκε ότι ο γάλλος πρωθυπουργός ρώτησε τον κ. Σαμαρά: «Μα γιατί λέτε ότι θα χαμηλώσετε τους φόρους στην Ελλάδα, αφού ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε;» και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε «το κάνω για προεκλογικούς λόγους».

Σε παρέμβαση του στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης διέψευσε την επίμαχη στιχομυθία.

«Είναι ψευδές και ανυπόστατο και δεν έχει ειπωθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα και μιλώ με την ιδιότητα του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ. Ο πρόεδρος της ΝΔ στις συναντήσεις του  στον γάλλο πρωθυπουργό και στις Βρυξέλλες ανέπτυξε τις θέσεις του» ανέφερε ο κ. Μιχελάκης.

Η κ. Κεφαλά απάντησε ότι η Γαλλία δεν είναι Ελλάδα, δεν υπάρχουν παραπολιτικά και διαρροές και ήταν επίσημη ενημερώση 

skai.gr