Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ !...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUuxC1iTBrIwt2FMgGdXc8JaKAH8MuD8HwVfnLq2DzPE0SzWjnCAbghRErNIYvZMsXXoWyBmznGdE03MyoUPddyjRbjRT-SOBS4atIf6WcRWGgzb43_RFDEiEtvmen7k5WMTO-3uiBsr0/s1600/1313251-.jpglogoplokies

Παρτιδογνωσία

Οι Δημοτικές εκλογές πλησιάζουν κι εμένα με τρώει ο κώλος μου να μιλήσω, μια και έχω 3 ολόκληρους μήνες να ασχοληθώ με το σύμπαν το Ελληνικό.
Πραγματικά, το σύμπαν που μας περιβάλλει είναι στεγανό και όχι χαοτικό, είναι σύμπαν αποκλειστικά Ελληνικό κι όσοι δεν το ξέρετε ξεγκαβωθείτε τώρα που το λέω.

Από τότε που μίλησα βρίζω τη μάνα μου που δεν με έκανε με Νορβηγό, να χωρίσουν, και να με πάρει μαζί του να ζήσω σαν άνθρωπος.

Κυρίως όμως, να ζήσω ανάμεσα σε ανθρώπους.
Κι ας μη χαμογελάνε πολύ σαν τους Έλληνες τους αρκουδιάρηδες, δεν πειράζει, αν ο άνθρωπος γελάει λιγότερο και απλώνει ακόμα λιγότερο τις βρωμοχερούκλες του πάνω σου να σ' αγκαλιάσει, ξέρεις πως όταν το κάνει το νιώθει και το εννοεί.
Αν δεν το κάνει ποτέ του, ξέρεις ότι δεν σε γουστάρει, οπότε δεν χαριεντιζόσαστε με σαχλαμπούρδες και ψέμματα.
Σου μένει χρόνος να ζήσεις πριν πεθάνεις.
Εδώ, στο σύμπαν το Ελληνικό, έχεις πεθάνει και δεν το ξέρεις.
Είμαστε στην κόλαση, ο Θεός έχει πετάξει ένα καπάκι-θόλο από πάνω μας να μην ξεμυτίσουμε, αλλά μας αφήνει να βλέπουμε τηλέοραση, να ψωνίζουμε, να δαγκώνει ο ένας τον άλλον και φυσικά, να κάνουμε εκλογές.

Να μη βγει ο Κακλαμάνης στην Αθήνα λένε οι προοδευτικές φωνές.
Οι οποίες ανήκουν σε προοδευτικά σώματα που κουβαλάνε προοδευτικά μυαλά.

Πόσο προοδευτικό μπορεί να είναι ένα καπακωμένο μυαλό ρε μάγκα;
Όσο προοδευτικό είναι ένα σαλιγκάρι που λέει πως ξέρει να σηκώσει δεύτερο όροφο στο καβούκι του.

Συγκαπακιώτες, Συγκαπακιώτισσες, δεν υπάρχουν προοδευτικές και συντηρητικές φωνές στην Ελλάδα.
Μόνο μαλάκες υπάρχουν, που έχουν πιάσει κατά ομάδες από μια διαφορετική πλευρά του καπακιού.
Από τη στιγμή που δέχεσαι την απαγόρευση του καπνίσματος ακόμα και στους τεκέδες, ενώ τα νοσοκομεία σου δεν έχουν ούτε οινόπνευμα, πώς είναι δυνατόν να νομίζεις ότι αν στην Αθήνα κερδίσει ο Καμίνης και όχι ο Κακλαμάνης, θα αλλάξει κάτι;

Το πολύ-πολύ ο Καμίνης να ξαναφυτέψει πίσω τα δέντρα που ξερίζωσε ο Κακλαμάνης για να κάνει πάρκινγκ, που σημαίνει θα ξεσηκωθούν όσοι παρκάρουν τώρα εκεί.

Άντε να μη σου βάλει Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα ο Καμίνης, αλλά οθόνη για να προβάλλει τον κώλο μιας μύγας τρισδιάστατο, αφού το ψηφοδέλτιο του πήζει στους εικαστικούς και τους αρχιτέκτονες.
Α, και στους σκηνοθέτες, οι οποίοι θα ορίσουν αν ο κώλος θα μπαίνει από δεξιά ή αριστερά της οθόνης.

Η Αθήνα είναι κωλοχανείο, και θα γίνεται πιο κωλοχανείο, επειδή εσύ είσαι κωλοπαίδι, όπως και το "εσύ" του Κακλαμάνη, του Καμίνη, και κάθε υποψήφιου.
Όταν η Αθήνα έχει γεμίσει ταλαίπωρους μετανάστες που δε τους δίνεις ούτε νερό να πιουν, όταν αρρωσταίνεις όποτε βλέπεις πρεζάκια πεσμένα κάτω, ενώ οι πραγματικοί άρρωστοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, όταν κυκλοφορούν χιλιάδες αδέσποτα που τα κλωτσάς ρε αρχίδι για να μπεις σπίτι σου και δεν αφήνεις το παιδί σου να τα αγγίξει, πώς περιμένεις το "εσύ" του Κακλαμάνη ή του Καμίνη να κάνει κάτι διαφορετικό από σένα;

Τα ίδια σκατά είναι κι αυτοί, για να μην πω απόσκατα, αφού εσύ μπορεί σπάνια καμιά φορά να φερθείς ανθρώπινα μια και κυκλοφορείς στο δρόμο, γιατί εκείνοι από τη στιγμή που γεννήθηκαν μέχρι σήμερα ζουν στα απαλά κουβερτάκια της μάνας τους και της ελίτ που συναναστρέφονται, αποκλειστικά.
Τον Αύγουστο με τον καύσωνα πέθανε ένα αδέσποτο μπροστά στο Μαξίμου από θερμοπληξία, επειδή ο Κακλαμάνης μάζεψε όλες τις ποτίστρες που έβαλαν οι ζωόφιλοι, γιατί του χάλαγαν τη μόστρα.

Ο Καμίνης έχει υποψήφια την Ιωάννα Γεννηματά στο ψηφοδέλτιο του η οποία ξήλωσε το σπιτάκι που έφτιαξε μια γυναίκα σε ένα πάρκο για να κουρνιάζουν το κορμί τους τα αδέσποτα.
Η υποψήφια του Καμίνη δεν πρόκειται να κάνει τίποτε άλλο στη ζωή της.
Τα έκανε όλα με αυτή την κίνηση.
Στο λέω σε περίπτωση που νομίζεις κάτι άλλο.

Σε ρωτάω τώρα συγκαπακωμένε: όταν όλοι αυτοί δεν έχουν ψυχή να συμπονέσουν ένα άκακο και διψασμένο ζώο, είναι ικανοί να ασκήσουν πολιτισμό;Απάντησε αφού μάθεις όμως ότι πολιτισμός δεν είναι οι συναυλίες ή τα χαμηλά προφίλ.
Ούτε οι σπουδές στην Ιατρική ή τη Νομική.
Ούτε καν η εμπειρία του Καμίνη στον Συνήγορο του πολίτη.
Εκτός κι αν σαν πολίτης βρήκες ποτέ το δίκιο σου και το κρατάς μυστικό.

Τα κωλάντερα της μιζέριας σου αντιπροσώπευαν και θα αντιπροσωπεύουν πάντα, αλλά είναι πασπαλισμένα με χρυσόσκονη και δεν τα βλέπεις.
Αν ξύσεις με το νύχι λίγο πάνω-πάνω, θα δεις το αίμα.

Όλη η Ελλάδα καπακωμένη για να μη διαρρεύσει η απολιτισιά της.
Άγριες δολοφονίες ανθρώπων και ζώων, ενώ οι αστυνομικοί σουλατσάρουν σαν τις μαζορέτες με τις μηχανές τους, χωρίς να αντιλαμβάνονται το παραμικρό.
Πορνεία, ναρκωτικά, ληστείες, άστεγοι, αδέσποτα, μιζέρια, σκουπίδια, από τον μικρότερο βαθμό ως τον υπερθετικό, σε κάθε πόλη, ανάλογα του μεγέθους της.
Μόνο η αδιαφορία στο εκατό τοις εκατό, παντού.


Αν θες να ξεβρωμίσει ο τόπος πέτα τους έξω απ΄το καπάκι.
Κι έχει ο Θεός.