Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Κέρκυρα Πολιτών: "Πολυπληθής και επικοδομητική η συνάντηση του συνδυασμού"

Με ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός "Κέρκυρα Πολιτών" αναφέρεται στην χθεσινή συνάντηση μελών και φίλων του, στην συνεδριακή αίθουσα στο Φαληράκι. Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Συνάντηση των μελών, υποψήφιων Δημοτικών συμβούλων και φίλων του συνδυασμού «Κέρκυρα Πολιτών» με επικεφαλής τον υποψ. Δήμαρχο Χρύσανθο Σαρλή πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη συνεδριακή αίθουσα στο Φαληράκι.
Στη συνάντηση, που ήταν πολυπληθής, αναλύθηκε από τον επικεφαλής του συνδυασμού η ιδιαίτερη φυσιογνωμία του συνδυασμού «Κέρκυρα Πολιτών» και οι παρούσες πολιτικές συνθήκες μέσα στις οποίες διεξάγονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές με βάση το νέο νόμο «Καλλικράτη».

Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού και ανταλλαγή απόψεων για τις πολιτικές που προτείνει η «Κέρκυρα Πολιτών» και τον τρόπο διάχυσης αυτών των πολιτικών στους πολίτες της Κέρκυρας και των Διαποντίων. 

Επισημάνθηκε ότι ο συνδυασμός «Κέρκυρα Πολιτών» είναι ο μόνος που ενστερνίζεται εξαρχής και με ειλικρίνεια τη μεταρρύθμιση του Καλλικράτη και προτείνει ένα μοντέλο εφαρμογής του που θα εγγυάται την πλήρη αποκέντρωση της λειτουργίας του Δήμου προς κάθε χωριό και κοινότητα της Κέρκυρας.    Τονίστηκε ακόμα ότι η επιτυχία του μεταρρυθμιστικού αυτού εγχειρήματος είναι μια σημαντική συμβολή στη διέξοδο από την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας. 

Ο συνδυασμός «Κέρκυρα Πολιτών» με επικεφαλής έναν αδιαμφισβήτητο γνώστη της αυτοδιοίκησης με λαμπρά δείγματα γραφής, έντιμο και έμπειρο, αποτελείται από άτομα καταξιωμένα, με ήθος και με μια ξεχωριστή διαδρομή ο καθένας στο χώρο του.

Η προγραμματική διακήρυξη του συνδυασμού «Κέρκυρα Πολιτών» θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες ενώ με βάση πρόγραμμα εξορμήσεων που έχει εκπονηθεί και που περιλαμβάνει περιοδείες και κεντρικές εκδηλώσεις, οι πολιτικές και οι προτάσεις του συνδυασμού θα φτάσουν σε κάθε χωριό της Κέρκυρας και των Διαποντίων."
corfu-politikos.gr