Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Το πε, το πε, ο παπαγάλος...

στο Μαξί, στο Μαξίμου πάει άλλος!

Από την ομιλία του Παπανδρέου στη Λαμία. Όσο για τη συγκέντρωση του κουρασμένου στην Τρίπολη...Προφανώς έβγαλαν έξω, τους σκασμένους από την ζέστη του κλειστού συνοικιακού γυμναστηρίου της Άρτας, για να πάρουν αέρα.Γιατί, αμφιβάλλω αν είχε περισσότερους...

http://krogias.blogspot.com

Δημοσκόπηση PUBLIC ISSUE για ΣΚΑΪ

6% το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ...

Δημοσκόπηση της Kappa Research...

3,1% το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση της MRB...

2,8% το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ...

SOS για την Τρίπολη...


Απεγνωσμένη κινητοποίηση για να πάει κόσμος στη συγκέντρωση του πρωθυπουργού.


Μεγάλη κινητοποίηση έχει σημάνει στη ΝΔ για την αποψινή ομιλία του Κ. Καραμανλή στην Τρίπολη. Ύστερα από τη χθεσινή αποτυχία της συγκέντρωσης στην Λάρισα, έγιναν απανωτές κομματικές συσκέψεις από τις οποίες βγήκε έντονο SOS. Kαι δόθηκε εντολή στις κομματικές οργανώσεις όλων των νομών της Πελοππονήσου "να μεταφέρουν κόσμο" για να έχει συμμετοχή η συγκέντρωση...

101 ημέρες απεργίας πείνας...

Είστε όντως βάρβαροι!
ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!"
Τί χρεία επιχειρημάτων καί αντεγκλήσεων έχουμε κυριε πρωθυπουργέ ; Είστε αποδεδειγμένα πλέον βάρβαροι. Καί η βαρβαρότητά σας πού αντανακλά τήν όλη δομή και φιλοσοφία της παράταξής σας, βρίσκεται σωριασμένη στην οδό Πατησίων 70 ! Αποδείξτε ότι έχουμε άδικο..."
101 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ! 24-5-2009.
"Τί ζηταει ο Απεργός Πείνας από την κυβέρνηση. Ποιά είναι η κατάσταση της υγείας του. Πότε θά σταματήσει την Απεργία Πείνας."
101 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ. O ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:ΑΠΟΚΑΛΥΠΤEI-ΠΡΟΤΕΙΝEI-ΑΙΤEI".
Ο Απεργός Πείνας Θεόδωρος Τενέζος μέ μία επιστολή πρός τόν πρωθυπουργό, παίρνωντας σαν αφορμή το κλείσιμο της Βουλής, τό οποίο οδήγησε σέ παραγραφή οικονομικών εγκλημάτων των πολιτικών, ζητά τά λογικά καί αυτονόητα:Επέκταση τού μέτρου πρός όλους τούς πολίτες, στά πλαίσια λειτουργίας της ισονομίας του κράτους ! "

Τον «ήπιε» ο Καραμανλής στην Λάρισα! Τρεις και ο … παπαγάλος!

Αυτό που θα παρακολουθήσετε είναι εικόνες από την περίμετρο της Κεντρικής Πλατείας Λάρισας. Το «Π» που δημιουργείται και αποτελείται από τις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κύπρου και Παπαναστασίου. Είναι τραβηγμένες στην υποτιθέμενη ώρα αιχμής.. Στη μέση είναι η πλατεία που όπως θα δείτε στις άκρες της δεν υπάρχει κόσμος. Ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος στο μέσο της πλατείας (αφαιρέστε σιντριβάνι, δέντρα, εξέδρα) με τις χαρακτηριστικές κορδέλες να κρατάνε κοντά τον κόσμο στο κέντρο για να «φαινόμαστε πολλοί»!!!

[via Divaynne]

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Στις 7 Ιουνίου εσύ ψηφίζεις, εσύ αποφασίζεις!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η Wolfsburg ! ! !

Το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της πανηγυρίζει στη Γερμανία η Βόλφσμπουργκ! Η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ νίκησε με σκορ 5-1 τη Βέρντερ Βρέμης και έτσι έφτασε τους 69 βαθμούς. Η Μπάγερν, ναι μεν νίκησε τη Στουτγκάρδη (2-1), αλλά έμεινε δύο βαθμούς πίσω από τους «Λύκους», στους 67 βαθμούς. Η επιτυχία της Βόλφσμπουργκ είναι πολύ μεγάλη, καθώς ουδείς ανέμενε την επικράτησή της το περασμένο καλοκαίρι όταν άρχιζε η Μπουντεσλίγκα. Ηγέτης της Βόλφσμπουργκ ο επιθετικός Γκραφίτε. Εβαλε ξανά δύο γκολ, έφτασε στα 28, βγήκε και πρώτος σκόρερ της Λίγκας! Κοντά του, με την ικανότητά του στο σκοράρισμα, ξεχώρισε και ο Τζέκο. Ετσι, με επίθεση -φωτιά, η Βόλφσμπουργκ σημείωσε συνολικά 81 γκολ σε 34 αγωνιστικές!

Φραγή σε 13,5 εκατ. καρτοκινητά

Τέλος από τον Ιούλιο για 13.500.000 ανώνυμα καρτοκινητά τηλέφωνα που υπάρχουν στη χώρα μας. Με διαδικασίες εξπρές η κυβέρνηση προχωρά στην πλήρη αλλαγή του συστήματος της κινητής τηλεφωνίας με δύο στόχους: Ο πρώτος- όπως υποστηρίζουν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη- είναι να περιοριστεί η μεγάλη εγκληματικότητα, και ο δεύτερος να προστατευθούν οι πολίτες από εκβιασμούς, απειλές και κακόβουλες φάρσες. Η κυβέρνηση οδηγήθηκε σ΄ αυτήν την απόφαση μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες των διωκτικών αρχών να εντοπίσουν τα ίχνη μελών τρομοκρατικών οργανώσεων, τους απαγωγείς του Περικλή Παναγόπουλου, καθώς και άλλους κοινούς εγκληματίες οι οποίοι χρησιμοποιούσαν καρτοκινητά στις συνεννοήσεις τους. Παράλληλα, πληθαίνουν καθημερινά οι καταγγελίες για εκβιασμούς απλών πολιτών οι οποίοι δέχονται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους.

Προβάδισμα έως και 6% στο ΠΑΣΟΚ ! ! !

Προβάδισμα που κυμαίνεται από 2,8% έως 6% διατηρεί το ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των ευρωπαϊκών εκλογών της 7ης Ιουνίου, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Παράλληλα, σε τροχιά ανόδου βρίσκονται οι Οικολόγοι, οι οποίοι «αγγίζουν» στα γκάλοπ έως και 8,1% και έρχονται τρίτο κόμμα.