Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Άδειοι τενεκέδες

thumb
Του Σταύρου Χριστακόπουλου
Θα πίστευε ποτέ κάποιος ότι, πριν από αυτές τις συγκεκριμένες εκλογές, θα επικρατούσε τόσο έκδηλος πανικός σε όλα τα επίπεδα της εξουσίας; Ότι η τρόικα, τα «μεγάλα» κόμματα, οι «μεγάλοι» επιχειρηματίες και τα εξαρτώμενα από αυτούς ΜΜΕ θα περιέγραφαν περίπου σαν Αρμαγεδδώνα το ενδεχόμενο να μην ψηφιστούν όλοι οι απαξιωμένοι καταστροφείς της χώρας; Κι όμως, συμβαίνει. Όπου όμως υπάρχει τόσο μεγάλη φασαρία υπάρχει και χρήμα. Πολύ χρήμα, κυριολεκτικό και μεταφορικό...
Οι τέσσερις αυτοί πυλώνες εξουσίας στην Ελλάδα – η τρόικα των δανειστών, τα κόμματα εξουσίας, οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες και τα εξαρτώμενα από αυτούς ΜΜΕ – έχουν πολλά να χάσουν σε αυτές τις εκλογές.

Εξάσκηση...

ε'ι' καπετάνιο !!

kapetan_andonis
Της πατρίδας το τιμόνι
θέλει καπετάν Αντώνη
πρώτος στις δημοσκοπήσεις
κι' οταν βγείς θα μας γ@......
θα βαράμε το κεφάλι
φτου απ'την αρχή και πάλι....
epikairo.gr

Ως "νέο κι άφθαρτο" παρουσιάσε ο Αnt1 τον Ανδρέα Ψυχάρη....

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 της Κυριακής, παρουσιάστηκε ρεπορτάζ με...νέους κι άφθαρτους πολιτικούς μεταξύ των οποίων και ο Ανδρέας Ψυχάρης, γιος του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη του ΒΗΜΑτος.

«Τρέλα» μια έξοδος από το ευρώ!

Δραματικές περικοπές στην Υγεία
«Μια έξοδος της Ισπανίας από το ευρώ θα ήταν τρέλα». Με τη δήλωση αυτή ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Luis de Guindos, προσπαθεί να δώσει ένα τέλος στα σενάρια που πληθαίνουν μέρα με τη μέρα περί της αδυναμίας της ισπανικής κυβέρνησης να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανακοινώσε πως θα υλοποιήσει.

Ο Ισπανός υπουργός παραδέχθηκε, μιλώντας στο CNBC, πως τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής δεν έχουν προσώρας αποδώσει τα αναμενόμενα, φέρνοντας ως παράδειγμα την προηγούμενη αύξηση που επέβαλε η Ισπανία στο ΦΠΑ και η οποία δεν ήταν αποτελεσματική και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξουν νέες αυξήσεις στον ΦΠΑ, τουλάχιστον φέτος.
Στον αντίποδα ανακοίνωσε δραματικές περικοπές στο σύστημα δημόσιας υγείας με πιο σημαντική την πιθανότητα να επιβληθεί δια νόμου η υποχρεωτική χρέωση της υγειονομικής περίθαλψης για όσους έχουν υψηλά εισοδήματα!

Δείτε την προεκλογική αφίσα του Δημοσθένη Βεργή και της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Κυκλοφόρησε η προεκλογική αφίσα του Δημοσθένη Βεργή και της Τζούλιας Αλεξανδράτου...
Με κεντρικό σύνθημα προεκλογικό σύνθημα...
«κανένα έλεος στους κλέφτες που κυβέρνησαν»
... η αφίσα μας απογοήτευσε γιατί περιμέναμε και από τους δύο η ενδυματολογική τους εμφάνιση να είναι λίγο ποιο lite με πουλόβερ ο Δημοσθένης και την πατατούκα της βοσκοπούλας η Τζούλια ε! είναι μια απογοήτευση!!!
citypress-gr

Στην Ελβετία η εξουσιοδότηση Ελλήνων βουλευτών για άνοιγμα λογαριασμών

http://static.madata.gr/files/elvetiatrapeza613_519375920.jpg 

Αποστέλλεται δια της διπλωματικής οδού στην Ελβετία η εξουσιοδότηση που παρείχαν οι Έλληνες βουλευτές (πλην της ΚΟ της ΝΔ) για άνοιγμα των λογαριασμών από τις ελβετικές αρχές, ενημέρωσε ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος.
Εξηγώντας τον λόγο, για τον οποίο η ΝΔ δεν συνέπραξε στην πρωτοβουλία αυτή, ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Κ.Τασούλας ανέφερε ότι τη θεώρησε προσχηματική, αφού είχε καταθέσει πρόταση για τον έλεγχο «πόθεν έσχες» αποκλειστικά από δικαστικούς, την οποία δεν υιοθέτησε η Βουλή.
tanea.gr