Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Ούτε η πασιέντσα...

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ BERLUSCONI - NOEMI

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ο 72χρονος Μπερλουσκόνι φωτογραφήθηκε στο πάρτι γενεθλίων της Νοέμι στη Νάπολι και ο θόρυβος όχι μόνο δεν υποχωρεί αλλά ολοένα και εντείνεται. Δέκα ημέρες τώρα, η «Repubblica» ζητεί ξανά και ξανά από τον πρωθυπουργό της χώρας να απαντήσει σε δέκα ερωτήματα- «Πότε ακριβώς γνωρίσατε τη Νοέμι;»... «Πόσες φορές και πού έχετε συναντηθεί έκτοτε;»... «Διατηρείτε ανάλογες σχέσεις και με άλλες έφηβες;»... «Έχετε πράγματι υποσχεθεί στη Νοέμι να τη βοηθήσετε να κάνει καριέρα στη σοουμπίζ ή στην πολιτική;»
Ο Μπερλουσκόνι μιλά για μια «εκστρατεία δυσφήμησης» εναντίον του με προφανή πολιτικά κίνητρα, εν όψει ευρωεκλογών. Επιμένει πως η σχέση του με τη Νοέμι- η οποία τον αποκαλεί papi (μπαμπάκα)- είναι απολύτως αθώα, είναι φίλος του ο πατέρας της και αυτό είναι όλο. Δήλωσε μάλιστα πως σκέπτεται να μιλήσει στο ιταλικό Κοινοβούλιο για αυτά τα «ελεεινά δημοσιεύματα».

Τ.ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Αυτό γνωστοποίησε σήμερα ο Σωκράτης Κόκκαλης, αρχικά στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ και στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε

Susan Boyle - Ρεκόρ επισκέψεων στο YouTube.

Η 47χρονη άνεργη Susan Boyle δεν έχει αναστατώσει μόνο την Αγγλία, αλλά και όλο τον κόσμο, με την καταπληκτική της εμφάνιση στο τηλεοπτικό παιχνίδι "Britain's Got Talent 2009". Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άτομα έχουν δει το βίντεο της ερμηνείας της στο YouTube. Ενώ όλοι αμφισβητούσαν τις ικανότητες της πριν την εμφάνιση της, στο τέλος την χειροκρότησαν θερμά κι όλοι αναθεώρησαν τη γνώμη που είχαν γι' αυτήν.

Daily Telegaph: Σκάνδαλο βουλευτικών εξόδων

Νέες αποκαλύψεις κάνει σήμερα η εφημερίδα Daily Telegaph για το σκάνδαλο των βουλευτικών εξόδων στη Βρετανία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εννέα υπουργοί πλήρωσαν με χρήματα των φορολογούμενων προσωπικές λογιστικές τους υποθέσεις. Το ποσό που δαπανήθηκε συνολικά από τους εννέα υπουργούς φθάνει περίπου τα 12.500 ευρώ και το ποσό που αναλογεί στον υπουργό Οικονομικών Άλιστερ Ντάρλινγκ είναι 1.589 ευρώ σε περίοδο διετίας. Σε δεινή θέση βρίσκεται ο Γκόρντον Μπράουν, ενώ δυναμώνουν οι φωνές για πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Για 12.500 Ευρώ κάνετε έτσι κύριοι;;; Για ελάτε και απο εδώ μια βολτίτσα λέω εγώ να μαθαίνετε. Διότι εμείς πλέον παίζουμε σε άλλο επιπέδο...από δις ευρώ και πάνω. Ότι μικρότερο δεν καταλογίζετε ως σκάνδαλο.

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ! ! !

«Βόμβα» Ανδρέα Βγενόπουλου στον Παναθηναϊκό! Ο άνθρωπος που πριν από μερικούς μήνες πρωτοστάτησε στο να γίνει πράξη ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά από τον χώρο, τονίζοντας ότι ο κύκλος του έκλεισε και πως ο αγώνας του ολοκληρώθηκε.
Η σχετική ανακοίνωση του κ Βγενόπουλου, έχει ως εξής:

«Στο σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα που ασχολήθηκα με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού έγιναν, με συλλογικές προσπάθειες και με την βοήθεια και των φιλάθλων, σημαντικές αλλαγές και βήματα προόδου. Από την περασμένη εβδομάδα έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ξεπεράσει πια τις περισσότερες από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος , έχει ικανό και ισχυρό Πρόεδρο με τις απαραίτητες εξουσίες, εξαιρετικό διοικητικό και τεχνικό επιτελείο και μεγάλη οικονομική ευρωστία. Θεωρώ ότι ο αγώνας μου για να συμβάλλω και εγώ στις σημερινές εξελίξεις δικαιώθηκε αλλά και ολοκληρώθηκε.Σήμερα ανακοινώνω ότι αποχωρώ οριστικά από έναν χώρο 'παραγόντων' που δεν είναι συμβατός ούτε με τον χαρακτήρα ούτε με τις αρχές μου και στον οποίο συμμετείχα προσωρινά με μοναδικό κίνητρο την μεγάλη μου αγάπη στον Παναθηναϊκό και με στόχο να μπούμε επιτέλους σε μια νέα πορεία αντάξια της ιστορίας μας.Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη τους την οποία προσπάθησα να τιμήσω με μεγάλο προσωπικό κόστος. Σαν απλός φίλαθλος και εγώ πλέον, θα είμαι πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό και θα πηγαίνω στα γήπεδα, όποτε μπορώ, για να χαίρομαι ή να λυπάμαι μαζί με την υπόλοιπη πράσινη οικογένεια.Οι μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που κατέχω (το 11%) θα μείνουν στην οικογένειά μου για πάντα και τα δικαιώματά τους θα ασκούνται δια πληρεξουσίου και από ανθρώπους που θα εμπιστεύομαι ότι θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην πρόοδο του Παναθηναϊκού. Τα δικαιώματα ψήφου τα εκχωρώ κατ΄αρχήν στον κ. Ν. Πατέρα για όσο χρόνο επιθυμεί να είναι Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, και τον ευχαριστώ για τις μεγάλες προσωπικές θυσίες που κάνει στην επιδίωξη των κοινών μας οραμάτων».

Ο Καραμανλής στην Κρήτη …


.
Υποδοχή και ξενάγηση από τον Μητσοτάκη...
Σαμαρά και Αβραμόπουλο περιμένει ο επίτιμος!!!
Aπό ΤΟ ΓΡΕΚΙ