Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Διαμαρτυρία με δωρεάν σεξ στην Κοπεγχάγη

Οι ιερόδουλες της Κοπεγχάγης προσφέρουν δωρεάν σεξ σε όσους στείλουν πίσω κάρτες που τους προέτρεπαν να μην τις...προτιμήσουν. Την πρωτότυπη αυτή αντίδραση προκάλεσε μια πρωτοβουλία της δημάρχου της Κοπεγχάγης Ritt Bjerregaard και του δημοτικού συμβουλίου της πόλης. Ενόψει της Συνόδου για την κλιματική αλλαγή, ο δήμος έστειλε κάρτες σε 160 ξενοδοχεία της πόλης ζητώντας να αποτρέψουν τους ενοίκους τους από μια επίσκεψη στις αγορές του έρωτα. "Αγαπητέ ιδιοκτήτη, σου συστήνουμε να αποφύγεις να κλείσεις ραντεβού ανάμεσα στους πελάτες σου και τις ιερόδουλες" έγραφε στις κάρτες. Το μήνυμα αυτό, όπως ήταν φυσικό, αποτέλεσε αιτία πολέμου για τις ιέρειες του έρωτα στην Κοπεγχάγη, οι οποίες υποστηρίζουν ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν είχε καμία δουλειά να μπλεχτεί στις υποθέσεις τους. Έτσι αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν σεξ σε όσους επιστρέψουν τις κάρτες που έλαβαν και φυσικά αγνοήσουν της συμβουλή της Bjerregaard. Το σωματείο των γυναικών που εργάζονται στην βιομηχανία του σεξ στην Δανία, θεωρεί ότι πρόκειται για κατάχρηση εξουσίας και απαράδεκτη διάκριση και τονίζει ότι θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των μελών του.
http://www.news247.gr

Ενάντια στο κράτος καταστολής.....

Οι φωτογραφίες είναι από το newsblog.gr. Είναι τα αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν από την Αστυνομία από ομάδα "διαδηλωτών" στη Θεσσαλονίκη...





Λίγο επαναστάτες , λίγο δολοφόνοι , λίγο θρασύδειλοι...
http://www.parapolitiki.com

Περιφερειάρχης γένους θηλυκού στα Ιόνια ;;;

Στα μέσα της εβδομάδας θα ανακοινωθούν τελικά τα ονόματα των νέων Περιφερειαρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Ραγκούσης, παρέδωσε στον Πρωθυπουργό μία λίστα με 13 ονόματα στα μέσα της εβδομάδας, εξ ου και κυριάρχησε η εντύπωση ότι στο Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης επρόκειτο να επικυρωθούν οι διορισμοί περιφερειαρχών. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου επέστρεψε τον κατάλογο ζητώντας αναθεώρηση και σε κάθε περίπτωση τοποθέτηση τουλάχιστον 6 γυναικών σε θέσεις περιφερειαρχών. Μία εξ αυτών προορίζεται για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ακούγεται ότι θα είναι μία «παλιά γνώριμη»μας η Τασία Κανελλοπούλου.
Ίδωμεν...
ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ

Δεν μας τα λέει καλά ο Αλέξης !!!

Αλέξη, έπρεπε να καεί πρώτα η Αθήνα και ύστερα να πάρουν μέτρα;
http://greki-gr.blogspot.com/

Σ' αναζητώ στην Κοπεγχάγη...

Παρά τον πρόσφατο ενθουσιασμό και την κινητικότητα των τελευταίων ημερών, με ανακοινώσεις νέων εθνικών στόχων για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα, η σύνοδος του ΟΗΕ για το κλίμα, που αρχίζει σήμερα στην Κοπεγχάγη, φέρνει ενώπιον των ευθυνών τους τους εκπροσώπους 192 χωρών και μια ρεαλιστική ματιά δείχνει ότι είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία που θα αναστέλλει την υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο στόχος είναι για όλους προφανής και παραδεκτός. Να μην υπερβεί τους δύο βαθμούς κατά μέσο όρο η αύξηση της θερμοκρασίας στη Γη. Περνάει όμως μέσα από τη δραστική μείωση των εκπομπών αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και είναι μεγάλες οι διαφωνίες για το πόσο πρέπει κάθε χώρα να μειώσει τις δικές της εκπομπές ώστε να επιτευχθεί η μείωση των δύο βαθμών. Παρά τις διαφωνίες, περί τους 100 ηγέτες χωρών αναμένονται στην Κοπεγχάγη για τη σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα.

Η συνέχεια του Κιότο

Θεωρητικά, μια συμφωνία στην Κοπεγχάγη θα αποτελέσει συνέχεια του Πρωτοκόλλου του Κιότο, οι δεσμεύσεις του οποίου λήγουν το 2012. Το Κιότο ήταν δεσμευτικό πρωτόκολλο, φυσικά για όσους το είχαν υπογράψει. Οι ΗΠΑ είχαν αρνηθεί. Ο Βρετανός οικονομολόγος Μάικλ Γκραμπ, επικεφαλής της Βρετανικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή, προειδοποίησε τους ηγέτες στην Κοπεγχάγη ότι πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία, ακόμα κι αν οι ΗΠΑ δεν δεχτούν πάλι να υπογράψουν το κείμενο. Ο Γκραμπ, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, δήλωσε ότι οι χώρες που έχουν υπογράψει το Πρωτόκολλο του Κιότο πρέπει να υπογράψουν νέα συμφωνία στην Κοπεγχάγη. Οι ΗΠΑ, είπε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη νέα συμφωνία ως πλατφόρμα διαπραγματεύσεων για το 2010. Θα έχουν, έτσι, ένα περιθώριο ενός έτους για να υιοθετήσουν ένα δικό τους νόμο που θα τις δεσμεύει σε μειώσεις εκπομπών ρύπων. Ο νόμος αυτός θα έρθει στη Γερουσία το 2010. Το πρόβλημα στην Κοπεγχάγη θα είναι οι 192 να συμφωνήσουν σε έναν τρόπο με τον οποίο θα γίνει δεσμευτική η όποια συμφωνία επιτύχουν. «Υπάρχει μια ανακολουθία ανάμεσα στον μακροπρόθεσμο στόχο, που είναι γενικά παραδεκτός, και στους αριθμούς των βραχυπρόθεσμων στόχων που εγγράφονται σε μια διεθνή συμφωνία», δήλωσε ο Εμανουέλ Γκερέν, του Ινστιτούτου Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, στο Παρίσι.

Το παιχνίδι της ανάπτυξης

Πίσω από αυτά, πάντως, το παιχνίδι είναι να ενισχυθεί η ανάπτυξη των χωρών του Νότου, με μεταφορές κεφαλαίων και τεχνολογίας, ανάπτυξη βασισμένη σε ένα νέο μοντέλο, λιγότερο λαίμαργο σε ορυκτά καύσιμα σε σχέση με το μοντέλο που ακολούθησαν επί δεκαετίες οι χώρες του Βορρά. Εδώ οι διαφωνίες είναι μεγάλες.
http://www.enet.gr

Άλλοι "marry christmas"...και άλλοι "meres chrisimes"!


http://www.epikairo.gr

6/12: O homo canapeus τιμά…Τι ακριβώς τιμά;

1Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, καμία αποτίμηση δε μπορεί να γίνει με ασφάλεια. Οι πρώτες όμως διαπιστώσεις αρχίζουν να δείχνουν το πρόσημο μιας αληθινής εξέγερσης κι όχι ενός “πλιάτσικου” όπως γραφικοί εθελοτυφλούντες σε κανάλια, μπλογκς, έντυπα και έδρανα δήλωναν και δηλώνουν ακόμα.

19 μέρες βίαιων ταραχών, εξαπλωμένες ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις της χώρας, με σαφή στόχευση κατά συμβόλων της κρατικής εξουσίας (κόμματα, αστυνομία, τράπεζες, εκκλησία, ΜΜΕ κ.ά.), με άμεση μεταλαμπάδευση αυτής της ορμής και σε άλλες χώρες… Όλα αυτά καθιστούν τα γεγονότα του περασμένου Δεκέμβρη ΕΞΕΓΕΡΣΗ κι όχι πλιάτσικο ή οτιδήποτε άλλο.

Ένα χρόνο μετά, οι ίδιες κοινωνικές συνθήκες που επωάζουν την ανασφάλεια και την έλλειψη οράματος στην κοινωνία και ειδικότερα στους νέους, είναι ακόμα εδώ, ίσως ακόμα πιο έντονες. Η γενιά των 700 ευρώ, όρος του περασμένου Δεκέμβρη, που συμμετείχε ενεργά στις εξεγέρσεις, και είναι η πρώτη γενιά που απειλείται να ζει χειρότερα από την προηγούμενη, αντί να συρρικνώνεται, διογκώνεται. Κι η οργή έναντι της καθημερινής βίας που απειλεί την αξιοπρέπεια του πολίτη σε κάθε του δραστηριότητα εξακολουθεί να φουσκώνει.

“Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται…” δηλώνανε οι αρχηγοί των κομμάτων, παραβλέποντας τη βία της αστυνομίας, τη βία κάθε λαϊκής εξέγερσης, τη βία absolut-athensτων εθνικών επαναστάσεων που τιμάμε κάθε χρόνο, τη βία της καθημερινότητας. “Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται…” δήλωναν και θα δηλώνουν οι θιασάρχες στα κανάλια, κι ας στήνουν τους δημοσιογράφους των 700 ευρώ ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες για να μη χάσουν ούτε μία μολότωφ. Στο κάτω κάτω, η βία που μετριέται με το σπάσιμο μιας τζαμαρίας είναι αμελητέα μπροστά στη βία που υφίσταται ο περίοικος του Αγ. Παντελεήμονα από τους ακροδεξιούς αυτόκλητους δρομομπάτσους και τη βία που αντιμετωπίζει ο μέσος έλληνας στην καθημερινή του επαφή με κάθε έκφανση του δημόσιου τομέα. Κι η ντροπή κι απαξίωση του μέσου πολίτη είναι αυτή που μεταμορφώνεται δυνητικά σε εντροπία της εξέγερσης.

Ένα χρόνο μετά και τα ΜΜΕ, κυρίως τα κανάλια των 8,0 χρίσθηκαν μέσω του ρόλου που κράτησαν τότε, σε διαμορφωτές της κοινής γνώμης, παύουν να είναι ειδησεογραφικά, αλλά αμιγώς κατευθυντήρια της κοινής γνώμης. Όποιος αμφιβάλει, ας θυμηθεί την οργή και δημόσια κατακραυγή για το πανώ που απλώθηκε στην Ακρόπολη ή το πανώ στο στούντιο της ΝΕΤ, που παρουσιάστηκαν από τα δελτία των 8 ως πανεθνική απειλή κατά της δημοκρατίας. Παράλληλα, υποβαθμίσθηκαν πολλές άλλες ειρηνικές δραστηριότητες που έλαβαν χώρα εκείνο το διάστημα, προεξοφλώντας τη χαμηλή δυναμική τηλεθέασης που έχουν τέτοιες ακτιβιστικές ενέργειες για τον αιμοβόρο homo canapeus.

Η δε αστυνομία, τουλάχιστον στην πρωτεύουσα, βιώνει από τότε τη μεγαλύτερη απαξίωσή της, χωρίς(;) να της αξίζει και χωρίς να ευθύνεται αποκλειστικά η ίδια.

Τουλάχιστον, εκείνη ακριβώς την περίοδο, το διαδίκτυο έδωσε την πιο πολύπλευρη, αντικειμενική και άμεση πληροφόρηση, μέσω των πολλαπλών portals, forums και blogs. Αυτή η δυναμική που φωτίζει πλέον καθαρότερα την αλήθεια, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχει κι άλλη αλήθεια από αυτή του κάθε Τρεμοπρετεντέρη, διατηρείται μέχρι σήμερα και αποτελεί ένα από τα κέρδη της εξέγερσης, μαζί με την γνώση των κυβερνώντων ότι η ίδια λαϊκή δυσθυμία μπορεί υπό προϋποθέσεις να μετατραπεί πάλι σε κύμα λαϊκής οργής ή σε μία νέα εξέγερση, υπακούοντας στο νόμο της κοινωνικής εντροπίας.

Ακόμα τίποτα δεν έχει αναγνωσθεί σωστά. Κι εδώ εκφράζεται ασφαλώς μόνο μία άποψη.

Πολλοί θα καπηλευτούν το γεγονός της δολοφονίας, πολιτικοί, αντιεξουσιαστές, δημοσιογράφοι. Για κάποιους η 6η Δεκέμβρη θα αποτελεί ημερομηνία επετείου, για κάποιους νεοσσούς πολίτες ημερομηνία ορόσημο και για τους πολλούς, τους homo canapeus και τα παιδιά τους άλλη μία ημέρα λιγδωμένης αποχαύνωσης. gummy-bear

Όλως τυχαία, τις μέρες αυτές, το τραγουδάκι του gummy bear, που με αντάλλαγμα ένα παριζάκι, θα κοιμηθεί νωρίς, θα είναι καλό παιδί και άριστος μαθητής, κατακλύζει τα κανάλια, και μπολιάζει τις τρυφερές γενιές με τις αξίες της ελαφρότητας και της κοινωνικής πειθαρχίας και υπακοής, που τόσο πολύ θα χρειαστούν οι επόμενοι ηγέτες να διαθέτουν οι πολίτες τους.

http://antiparos-blog.blogspot.com/

Λιτοτητα και στα μουτρα σου!!!


http://asimonis.wordpress.com/

Απόψε ο Κ. Σκανδαλίδης για Καποδίστρια ΙΙ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανοικτή εκδήλωση με θέμα: «διοικητική μεταρρύθμιση- Καποδίστριας ΙΙ» διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της διαβούλευσης με πολίτες, κόμματα, φορείς της Αυτοδιοίκησης, επιστημονικούς, επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς αναφορικά με το κρίσιμο θέμα της διοικητικής μεταρρύθμισης του κράτους. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο βουλευτής, μέλος του Εθνικού συμβουλίου και πρώην Υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης, ιδιαίτερα έμπειρος στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (άνω Πλατεία), και θα αρχίσει στις 19:00.
http://www.enimerosi.com/

Δ.Σ. Αχιλλείων: Όχι σε συνένωση με το Δήμο Κερκυραίων

alt

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αχιλλείων εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα στο οποίο δηλώνει την αντίθεσή του με ενδεχόμενη συνένωσή του με το Δήμο Κερκυραίων, ενώ ζητά τη διατήρηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Το ψήφισμα αναφέρει:
1. Συμφωνούμε απόλυτα με τις ομόφωνες αποφάσεις της ΚΕΔΚΕ και των συνεδρίων της που αφορούν τη διοικητική μεταρρύθμιση.
2. Ζητάμε τη διατήρηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την ενίσχυση της Νησιωτικής Πολιτικής.
3. Πιστεύουμε στη δημιουργία ισχυρών Ο.Τ.Α. με τους ανάλογους πόρους και αρμοδιότητες, λαμβάνοντας υπόψη τον πληθυσμό, τη γεωγραφία, την Ιστορία, τον πολιτισμό, αλλά και την εγγύτητα των δημοτών με τη δημοτική Αρχή.
4. Απορρίπτουμε την πρόταση των μελετητών του Ι.Τ.Α., όσον αφορά το νησί της Κέρκυρας και τον χωρισμό του σε τρεις δήμους, ζητώντας περισσότερους δήμους στο νησί.
5. Θεωρούμε λαθεμένη την πρόταση για συνένωση του Δήμου Αχιλλείων με το Δήμο Κερκυραίων.
6. Πιστεύουμε ότι ο μητροπολιτικός Δήμος Κερκυραίων πρέπει να παραμείνει ως έχει, έχοντας αστικά χαρακτηριστικά και υποχρεώσεις που δεν ταιριάζουν με τους περιφερειακούς Δήμους.
7. Προϋπόθεση για την Διοικητική Μεταρρύθμιση είναι η άμεση καταβολή των παρακρατηθέντων πόρων σε όλους τους Ο.Τ.Α. και ο οικονομικός προγραμματισμός της μεταρρύθμισης.
http://www.corfupress.com

Ο ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙ Ο ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ…

Η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία, έχει αιτίες κι έχει υπεύθυνους, δεν ήρθε έτσι ξαφνικά κι ούτε απρόοπτα. Η πολιτική και οι πολιτικοί, που την οδήγησαν στο βάραθρο, είναι γνωστοί, έχουν ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένη ένταξη…
Κανείς τους δεν μπορεί να διεκδικεί το απυρόβλητο και κανείς δεν δικαιούται να συμψηφίζει ή να δίνει συγχωροχάρτια !
Ούτε ο κ. Σαμαράς ήρθε από παρθενογένεση, ούτε ο κ. Ανδρουλάκης (ο Μίμης), χρίστηκε κριτής με δικαιώματα άφεσης αμαρτιών…
Μπορεί ο νέος αρχηγός της νεοδημοκρατίας να χρησιμοποιήσει το σφουγγάρι για να σβήσει όσα είπαν και αντάλλαξαν, στην εσωκομματική προεκλογική περίοδο, οι αντίπαλοι και οι μηχανισμοί τους, δεν μπορεί, όμως – σε καμιά περίπτωση – να σβήσει τις εγκληματικές ευθύνες της παράταξής του, για το ξεχαρβάλωμα της οικονομίας και της χώρας και να το παίζει κριτής και επικριτής του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησής του.
Απ΄ την άλλη, άλλο η πρόσκληση του πρωθυπουργού για διάλογο των πολιτικών δυνάμεων, προκειμένου να βρεθούν κοινά σημεία αναφοράς, αλλά και λύσεις, στα προβλήματα κι άλλο η ξεκάρφωτη πρόταση του «επιδειξία» Μίμη Ανδρουλάκη για «κυβέρνηση εθνικής ανάγκης»…
Αυτό έλλειψε, το ΠΑΣΟΚ, λίγες ημέρες, μόλις, μετά το θρίαμβό του και την κατατρόπωση της δεξιάς, να αυτοδιαγνωστεί, ως λίγο και ανίκανο ν΄ αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προσφύγει στη βοήθεια των άλλων !
Αλήθεια ποιων ; Των αυτουργών του εγκλήματος δεξιών, των μισοδιαλυμένων και αλληλοσπαρασσόμενων ΣΥΡΙΖΑτων, των ψυχασθενών ΚΚΕδων ή των φασισταριών του Καρατζαφέρη ;
Μήπως, κάποιων, …ακομμάτιστων παραγόντων, που μονίμως υπεκφεύγουν και διαρκώς καιροφυλακτούν ;
«΄Ελα …Μίμη στον τόπο σου», που θάλεγε κι ο ποιητής !
logoplokies

Οι αλήτες κατέβασαν την ελληνική σημαία και την έκαψαν.


Ηταν αναμενόμενο....
Ηρθαν ακόμα κι ενισχύσεις από το εξωτερικό. Και η λεηλασία και οι καταστροφές άρχισαν. Αν προστεθούν και τα κακοποιά στοιχεία που έδρασαν επ' ευκαιρία των βανδαλισμών πέρυσι το εκρηκτικό πάζλ, συμπληρώνεται...

Οι αναρχικοί κατέλαβαν τα Προπύλαια, την Πρυτανεία και την Νομική. Επεισόδια και στην Θεσσαλονίκη και στα Γιάννενα.
Ο πρύτανης πήγε να αντισταθεί και τώρα είναι στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις!

Οι προσαγωγές ξεπέρασαν τις 100 και αυξάνονται ώρα με την ώρα. Καταστήματα και μικρομάγαζα καίγονται....
Κι όλοι αυτοί "τιμούν" τον χαμό του μικρού Αλέξη Γρηγορόπουλου.....

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και τα παιδιά του αντιπροέδρου της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη!!! Οι πληροφορίες λένε ότι συνελήφθησαν το Σάββατο στην έφοδο της αστυνομίας στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Ρεσάλτο...Και κατηγορούνται όπως μετέδωσε πριν λίγο τηλεοπτικός σταθμός, για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών!!

Παρακολουθήστε το video της υποστολής της Σημαίας μας από τους άπλυτους αλήτες...

Λίγο αργότερα την έκαψαν στον δρόμο....

(τα ρεμάλια καίνε την σημαία για την οποία οι πρόγονοί μας κι εμείς αύριο θα δώσουμε το αίμα μας) http://gianniotis.blogspot.com

Εξιτήριο πήρε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Θα συνεχίσει την θεραπεία από το σπίτι του

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που νοσηλευόταν επί 8 ημέρες στο νοσοκομείο από λοίμωξη του αναπνευστικου. Στις 9:30 μίλησε στους δημοσιογράφους και ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του, καθώς και στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Δεν ξέχασε βέβαια να ευχαριστήσει και όσους τον στήριξαν για την διεκδίκηση της προεδρίας της Ν.Δ. Μάλιστα την Τρίτη στις 20:00 θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά στο γραφείο του. "Να είστε βέβαιοι πως η φωνή του Παναγιώτη Ψωμιάδη δεν θα σωπάσει, αλλά θα συνεχίσει να διεκδικεί", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ψωμιάδης και κατέληξε: "πολύ σύντομα, τα λουλούδια της ΝΔ θα ανθίσουν."

http://www.thebest.gr

Πολλες συλληψεις…….


http://asimonis.wordpress.com

ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!...δείτε το

Peinture Sur Route
http://tolimeri.blogspot.com

Οι αντεξουσιαστές φίλοι του Χρυσοχοΐδη καταστρέφουν την Αθήνα;;;

Φοιτήτριες με master στο sex

Την ώρα που αναζητείται ακόμη από την αστυνομία ο εγκέφαλος (και μάνατζερ μοντέλων) που προωθούσε στην πορνεία φοιτήτριες στην Πάτρα, χτύπησε και πάλι ροζ κύκλωμα με φοιτήτριες στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Δύο 18χρονες ανέβασαν στο Ιντερνετ αγγελία με την οποία γνωστοποιούν ότι προσφέρουν σεξ σε γενναιόδωρους κυρίους, άνω των σαράντα ετών, από την περιοχή της Πάτρας. Συγκεκριμένα, στην εν λόγω αγγελία οι φοιτήτριες εμφανίζονται ως «πανέμορφες» και ξεκαθαρίζουν ότι ζητούν «γνωριμία» για ελεύθερη σχέση με κύριο. «Είμαστε δύο πανέμορφες φοιτήτριες 18 ετών και προσφέρουμε ατελείωτο και εξαιρετικό σεξάκι με ειδικότητα στις... και στο...» σημειώνουν, χωρίς ωστόσο να συμπεριλάβουν κατάλογο με τιμές για τις ερωτικές τους υπηρεσίες, όπως είχε κάνει η 18χρονη συμφοιτήτριά τους που συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη.
Οπως και να έχει πάντως, όπως φαίνεται από τα σχόλια των επισκεπτών στην ιστοσελίδα, τα οποία συνοδεύουν την αγγελία τους, οι 18χρονες φοιτήτριες έχουν μεγάλη πέραση και εξασφαλισμένη πελατεία. Τα ροζ κυκλώματα με φοιτήτριες κάνουν θραύση και τόσο οι προαγωγοί όσο και οι νεαρές κοπέλες μπροστά στο εύκολο και γρήγορο χρήμα δεν υπολογίζουν και δεν φοβούνται τίποτα. Ούτε καν τη σύλληψή τους από τις αστυνομικές αρχές που κατά καιρούς έχουν εξαρθρώσει παρόμοια κυκλώματα. Η «Εspresso» είχε αποκαλύψει πριν από ένα μήνα την ύπαρξη του ροζ κυκλώματος με φοιτήτριες που δρούσε στην Πάτρα. Η δράση των νέων κοριτσιών είχε προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο καθώς και η ομολογία της 18χρονης που παραδέχτηκε ότι όλα τα έκανε για τα λεφτά: «Μου είπαν ότι μια όμορφη κοπέλα σαν και μένα θα μπορούσε να βγάλει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλά χρήματα που θα της εξασφάλιζαν μια χλιδάτη ζωή. Με έπεισαν λέγοντάς μου να συνδυάσω την ερωτική απόλαυση με το χρήμα. “Αλλες το κάνουν τσάμπα και εσύ μπορείς να βγάλεις μια περιουσία” μου είπαν». Ετσι προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις της η 18χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία είχε πιαστεί στα πράσα πριν από περίπου ένα μήνα.
Η 18χρονη είχε «δώσει» στην απολογία της ως εγκέφαλο του ροζ κυκλώματος έναν 40χρονο, γνωστό μάνατζερ μοντέλων, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, παρά το γεγονός ότι οι διωκτικές αρχές της Πάτρας, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ο 40χρονος φέρεται να συνεργαζόταν με κορίτσια και στην Αθήνα, στη Μύκονο και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ σε πόλεις που δεν είχε «εργαζόμενες» φρόντιζε και έστελνε κορίτσια κλείνοντας συμφωνίες που άγγιζαν ακόμη και τα 2.000 ευρώ.
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
http://www.espressonews.gr/

Μηχάνημα μασάζ για την γυναίκα σας...

Δεν κουνήθηκε από τη θέση του

Ο παίκτης της ομάδας της Φλόριντα, για άγνωστο λόγο μετά το σφύριγμα του διαιτητή όχι μόνο δεν ξεκίνησε να παίζει αλλά έμεινε ακίνητος μέχρι το τέλος της φάσης.


Εστίες έντασης στο κέντρο της Αθήνας

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται το σημείο στα Εξάρχεια που έχασε τη ζωή του πέρυσι ο Α. Γρηγορόπουλος. Εκεί, έχουν συγκεντρωθεί πολίτες για να τιμήσουν τη μνήμη του. Σε ύφεση βρίσκεται εδώ και περίπου δύο ώρες η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο περίπου 300 άτομα παραμένουν στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου και στη Νομική όπου συνεχίζεται ο πετροπόλεμος με την αστυνομία. Τουλάχιστον 146 προσαγωγές έχουν γίνει στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ έχουν τραυματιστεί 16 αστυνομικοί και 4 πολίτες. Στο μεταξύ κατεπείγουσα έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που ενδεχομένως οδηγήσει σε άρση του πανεπιστημιακού ασύλου, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών για τον τραυματισμό του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρ.Κίττα, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική.
ΤΑ ΝΕΑ

Η1Ν1: Στα 32 τα θύματα

Μακραίνει ασταμάτητα ο κατάλογος των ασθενών που υποκύπτουν στη νέα γρίπη. Σήμερα, δύο ακόμα από τους ασθενείς που νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι και σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική λόγω της νόσου, έχασαν τη μάχη να κρατηθούν στη ζωή. Έτσι, ο αριθμός των θυμάτων ανήλθε στα 32. Την ίδια στιγμή, ολοένα περισσότεροι ασθενείς μεταφέρονται στην εντατική με σοβαρότατες επιπλοκές στη νέα γρίπη. Από χθες έως σήμερα, έξι άνθρωποι εισήχθησαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας - μεταξύ αυτών ένα 7χρονο κοριτσάκι και μία 26χρονη έγκυος. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, τα δύο νέα θύματα της γρίπης είναι ένας άντρας ηλικίας 62 ετών, ο οποίος έπασχε από πολλαπλούν μυέλωμα και μια 47χρονη γυναίκα με πολλαπλά υποκείμενα προβλήματα υγείας.

«Να πάψει η Ελλάδα να ασχολείται με το όνομα "Μακεδονία"»

Την υποστήριξή του στην ευρωατλαντική προοπτική της ΠΓΔΜ εξέφρασε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε συνάντησή του με τον σκοπιανό ομόλογό του, Νικολά Γκρουέφσκι, ενώ κάλεσε την Ελλάδα «να πάψει να ασχολείται με το ασήμαντο ζήτημα της ονομασίας». «Η Ελλάδα πρέπει να επιτρέψει στη “Mακεδονία” να αποκαλείται “Mακεδονία” προς το συμφέρον ολόκληρης της περιοχής, δήλωσε ο κ. Ερντογάν και επεσήμανε ότι για την Τουρκία, η ΠΓΔΜ αποτελεί πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ, λόγω των μεταρρυθμίσεων που έχει εφαρμόσει και της συμμετοχής της στις διεθνείς αποστολές της Συμμαχίας. Από την πλευρά του, ο κ. Γκρούεφσκι αναγνώρισε ότι η Τουρκία είναι ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές και φίλους της χώρας του, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο εκφράσθηκε και κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Ερντογάν.