Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΓΑΤΑ dj - My Kitten loves turntables

ΤΟ ΠΙΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

http://krogias.blogspot.com/

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


Αντιδράσεις … για τα δακρυγόνα !!!

Αντιδράσεις … για τα δημοσιεύματα ότι η ΕΛ.ΑΣ. ξέμεινε από δακρυγόνα !!!

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ OBAMA, Α.ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ως γερουσιαστές ο πρόεδρος Ομπάμα και ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν έχουν επιδείξει κατανόηση στα ελληνικού ενδιαφέροντος ζητήματα και θα συνεχίσουν να το πράττουν ως κυβέρνηση, τονίζει σε συνέντευξή του στην «Κ» ο Ελληνοαμερικανός υπουργός Οικονομικών της πολιτείας του Ιλινόι και προσωπικός φίλος του νέου Αμερικανού προέδρου, Αλέξης Γιαννούλιας, ο οποίος την ερχόμενη Τετάρτη θα βρεθεί στην Αθήνα συνοδεύοντας τον δεύτερο στην ηγεσία της Γερουσίας, Ντικ Ντέρμπιν, σε περιοδεία που πραγματοποιεί στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Τουρκία. Η επίσκεψη γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Ντέρμπιν, που είναι γερουσιαστής του Ιλινόι, όχι σε συνεργασία με την κυβέρνηση Ομπάμα, και όπως είθισται σε τέτοιου είδους επισκέψεις, αποσκοπεί στην ενημέρωση του Αμερικανού νομοθέτη και των συνεργατών του για τις εξελίξεις στην περιοχή.
Ο κ. Γιαννούλιας σημειώνει ότι η κυβέρνηση Ομπάμα θα ζητήσει από όλους τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ μεγαλύτερη συμμετοχή στις επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν οι οποίες, σε αντίθεση με τον αμφιλεγόμενο πόλεμο του Ιράκ, διεξάγονται στο πλαίσιο πολυμερούς συνεργασίας και έχουν στόχο τον σημαντικότερο πυρήνα της διεθνούς τρομοκρατίας.

"Διάλογος για την Παιδεία ..."

"Οι προτάσεις, επεμβάσεις και διορθωτικές κινήσεις του νέου Υπουργού για την παιδεία !!!"

Πεδίο μάχης από Neo-Nazi και anti-Nazi η Dresden.

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Δρέσδη της Γερμανίας όταν αριστεριστές και ακροδεξιοί συγκρούστηκαν με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Περίπου 5.000 νεοναζί κατέβηκαν στους δρόμους για τη συμπλήρωση 64 χρόνων από το συμμαχικό βομβαρδισμό που ισοπέδωσε τη Δρέσδη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Την ίδια ώρα 7.500 αριστεριστές οργάνωσαν αντιδιαδήλωση και τους περίμεναν. Τη "νύφη" πλήρωσε η αστυνομία που προσπάθησε να αποφύγει τη συνάντηση των δύο συγκεντρώσεων. Ακολούθησε πετροπόλεμος και συλλήψεις με τους διαδηλωτές να εκτονώνονται στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Χ.ΜΠΟΥΚΑΣ-Γ.ΚΑΛΟΥΔΗΣ-ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ

"Υγεία τι δύσκολο πράγμα..."

"στις μέρες μας...Της ... έλλειψης γίνεται σε όλο το σύστημα υγείας...Ούτε μέσα στο ασθενοφόρο δεν μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος ... Υπερβολικό μεν συνέβη δε ... Μπορεί ο άνθρωπος να μην πέθανε από ανακοπή καρδιάς μέσα στο ασθενοφόρο,όπως έδειξε η ιατροδικαστίκη έρευνα, και ο απινιδωτής να μην του έσωζε τη ζωή , αλλά αν χρειαζόταν τελικά ;;; Οι ελλέιψεις σε εξοπλισμό και προσωπικό στις νοσοκομειακές μονάδες είναι πολλές ...Όπως επίσης πολλά είναι αυτά που χρωστάει το δημόσιο στους προμηθευτές νοσοκομειακού εξοπλισμού...Πολλά εκατομμύρια ... Στοιχειώδη αλλά όπως αποδείχθηκε σημαντικά ήταν αυτά τα περιβόητα patches...Κι όμως έλειπαν από το ασθενοφόρο...Ο πιο σημαντικός τομέας στην κοινωνία που είναι η υγεία <<αγκομαχεί>> στην Ελλάδα του 2009... Και δεν είναι τωρινό πρόβλημα ... Και πολυ φοβόμαστε ότι θα συνεχίσει να είναι ... Οτιδήποτε δημόσιο σ' αυτή τη χώρα είναι παραπεταμένο , ξεχασμένο και τελικά το μόνο που θα το αναστήσει είναι να ξεπουληθεί σε κάποιον ιδιωτικό όμιλο ... Με τα δημόσια νοσοκομεία αυτό δεν γίνεται ... Και αντί οι οποιοιδήποτε κυβερνώντες να προσπαθήσουν τουλάχιστον να τα διατηρήσουν αξιοπρεπή για το καλό όλων μας , γυρίζουν το κεφάλι και προσπερνούν ... Αυτό όμως είναι εγκληματικό και δεν δείχνουν να το καταλαβαίνουν ... Η υγεία δεν είναι παιχνίδι Κ. Αβραμόπουλε ... Μπορεί να δυσαρεστηθήκατε που ο Καραμανλής δεν σας <ανασχημάτησε>> αλλά η ζωή συνεχίζεται ...Παραμένετε υπουργος Υγείας και καλύτερα να κοιτάτε τα του <οίκου>> σας.Είναι πολύ πιο σημαντικά ... Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που πρέπει να λύσετε άμεσα ... Είναι ζητήματα ζωης και θανάτου στην κυριολεξία όμως..."

EUROPEAN PARLIAMENT ELECTIONS 2009 - ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009

"Εξαφανίστηκαν οι σκληροί δίσκοι της Lannet με βάση δεδομένων... 900.000 συνδρομητών"

"Εχουν εξαφανιστει συμφωνα με επισημες πλεον καταγγελιες,οι σκληροι δισκοι της LANNET η οποια εχει χρεωκοπησει,μεσα στους οποιους βρισκονταν τα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα ολων των συνδρομητων της μεχρι τωρα...Ποιοι ειναι αυτοι που τους πηραν;;;... Μηπως τους πουλησε η ιδια η εταιρεια σε καποια αλλη εταιρεια ωστε να ελεγχει το καταναλωτικο προφιλ των πρωην συνδρομητων της Lannet;Κατα ποσο ειναι ασφαλισμενα τα ευαισθητα προσωπικα δεδομενα των συνδρμητων,σε εταιρειες τηλεφωνιας,οταν αυτες κλεισουν;;;Ποιοι ειναι αυτοι που τα εκμεταλευονται μετα και πως οι καταναλωτες μπορουν να προστατευθουν;;;"

Δημοσκόπηση public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής

George Vlahos forever!

EUROPEAN PARLIAMENT ELECTIONS 2009 - ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009


Αποκάλυψη τώρα !!!! Το δώρο του Μπουμπούκου στην Ευγενία

Μετά τα ΜπουμπουκοPampers ιδού καί το μπουμπουκοφόρεμα που έκανε δώρο ο Μπουμπούκος στήν Ευγενία για την γιορτή των ερωτευμένων.

Το κλίμα ...αλλάζει!


Τι λένε οι νέες δημοσκοπήσεις...


Άγιος Βαλεντίνος

Έχω ένα θεματάκι με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δε μου φταίει σε τίποτα ο άγιος. Το καπιταλιστικό του περίβλημα είναι που μου τη δίνει. Εντάξει, είναι η πρώτη γιορτή μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, να την εκμεταλλευτούν οι έμποροι, οι μαγαζάτορες, οι ξενοδόχοι. Αλλά νισάφι. Όπου σταθώ και βρεθώ βλέπω καρδούλες. Λούτρινα κουκλάκια με καρδούλες, γλάστρες με καρδούλες, κάρτες με καρδούλες, μπαλόνια καρδούλες. Και δεν μου έφταναν αυτά, έχω και όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς να ετοιμάζονται σύσσωμοι για τη γιορτή. Διαγωνισμοί για ρομαντικά σαββατοκύριακα σε εκπληκτικά ξενοδοχεία, διαγωνισμοί για αξιομνημόνευτα δείπνα, ειδικές εκπομπές μόνο με ερωτικά τραγούδια.Και από πίσω όλα τα θύματα. Που θα πάνε και θα αγοράσουν ό,τι τους προτείνουν, που θα πάνε να ξοδέψουν για δώρα, για λουλούδια και διήμερα. Αλλά εμένα η δικαιολογία είναι που με τρελαίνει: γιορτάζω τον έρωτα, χαίρομαι που είμαι ερωτευμένος, κτλ. Λες και τον έρωτα τον έχει πάρει εργολαβία η 14η Φλεβάρη. Όποιος γιορτάσει τον έρωτα την 13η ή την 15η θα τουφεκιστεί προς παραδειγματισμό στην πλατεία Συντάγματος. Εγώ αυτό που διαπίστωσα, ούσα ερωτευμένη, είναι ότι ο έρωτας από μόνος του είναι γιορτή. Γιορτή που διαρκεί μεν λίγο, αλλά σίγουρα περισσότερο από ένα 24ωρο.Και δεν κατάλαβα, δηλαδή. Όπως το πάμε θα έχουμε αποκτήσει μία μέρα για τα πάντα: ημέρα της μητέρας, ημέρα του πατέρα, ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, ημέρα κατά του AIDS, ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, ημέρα του περιβάλλοντος. Βασιζόμενοι σε αυτά, επομένως, θα έπρεπε να αγαπάμε τους γονείς μας συγκεκριμένη μέρα –διαφορετική για τον καθένα, μη μας πέσουν και όλα μαζί. Θα έπρεπε να προστατεύουμε το περιβάλλον μόνο την 5η Ιουνίου –μη πετύχω κανέναν να κάνει ανακύκλωση τον Αύγουστο, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Θα έπρεπε να προστατευόμαστε μόνο την 1η Δεκέμβρη –γιατί αν είσαι και θερμός εραστής δε θα τρως το μισθό σου σε τέτοια πράγματα. Θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε μέσα μαζικής μεταφοράς μόνο την 22α Σεπτεμβρίου –που είναι και δωρεάν.
Είμαι υπερβολική; Είμαι! Τιμή μου και καμάρι μου. Αλλά τον Βαλεντίνο, εκτός του ότι μού τον επιβάλλανε λόγω παγκοσμιοποίησης, μού τον έχουν και μού τον τρίβουν στη μούρη από 25 Γενάρη. Έτσι, για να με αγχώσουν. Να με αγχώσουν γιατί δεν είμαι ερωτευμένη, γιατί είμαι ερωτευμένη αλλά δεν έχω σχέση, γιατί έχω σχέση αλλά δεν είμαι ερωτευμένη, γιατί έχω σχέση που θέλει να γιορτάσουμε παρέα αλλά εγώ θέλω να γιορτάσω με κάποιον άλλο.
Επομένως, εγώ αποφάσισα να λάβω δραστικά μέτρα. Αφού δεν μπορώ να τον καταπολεμήσω θα βρω άλλη λύση: θα τον ανασχηματίσω, από σήμερα αναλαμβάνει χρέη προστάτη των δασών που τον έχουν και ανάγκη. Τους ερωτευμένους θα τους αναλάβει ο προφήτης Αμμώς, γιατί όπως και να το κάνουμε ένας προφήτης στον έρωτα είναι απαραίτητος. Άρα ενημερώνω, εσάς τους όποιους ερωτευμένους, ότι η γιορτή σας αναβάλλεται για την 15η Ιουνίου, που θα έχει ανοίξει και ο καιρός.

Βενιζέλος: Ενιαίο εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης!

Ενιαίο εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης ζητά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ξεκαθαρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν επενδύει στα προβλήματα, αλλά επιθυμεί να τα διαχειριστεί ως κυβέρνηση. Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τονίζει χαρακτηριστικά: «Το πραγματικό πρόβλημα για την Ελλάδα είναι να εφαρμοστεί ένα ενιαίο εθνικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά και για την ενίσχυση της ολικής παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.»
Το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα δεν επενδύει στα προβλήματα, αλλά επιθυμεί να τα διαχειριστεί ως κυβέρνηση. Παράλληλα, εξηγεί ότι το κόμμα ζητά εκλογές, γιατί πιστεύει ότι το κόστος των εκλογών είναι πολύ μικρότερο από την παράταση της ρευστότητας που παράγει η ΝΔ. «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να επιβάλει θεσμικά τις εκλογές, Η απόφαση ανήκει στον κ. Καραμανλή. Θα υπαγορευθεί όμως από την πίεση των καταστάσεων.
Το δε ΠΑΣΟΚ με το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν παίζει.»
Σχετικά με τις συνεργασίες σημειώνει ότι η αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει βάση συνεργασιών, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αφού μια τέτοια συνεργασία είναι από τη φύση της βραχυχρόνια και έκτακτη επιλογή. Σε ό,τι αφορά τη δική του πορεία ο κ. Βενιζέλος δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι ρόλοι και ότι θεωρεί ανούσια και προσβλητική τη συζήτηση περί μελλοντικών κυβερνητικών αξιωμάτων.