Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Ξεκόλλησε κι αλλο κομμάτι ανοίγουν κι αλλες τρύπες στο πεζόδρομο της Γαρίτσας

Δείτε πως κατάντησαν την Κέρκυρα.Τρέχουν τελευταία στιγμή να προλάβουν το Πάσχα.Το πρόβλημα ειχε εμφανιστεί εδω και ενα χρόνο η χρόνια αν θέλετε.Πρόληψη δεν υπήρξε μόνο οταν αρχισε να παίρνει η θάλασσα το τοιχείο απο κάτω και να ανοίγει τρύπες στο πεζόδρομο.Τώρα κ.Δεσσύλα εχουμε και τα φύκια απο τους Νοτιάδες.Τι ωραία που εγινε η Γαρίτσα! Σε 40 μέρες δήλωσε ο αλέκος Δεσσύλας θα ειναιετοιμος ο πεζόδρομος.Στις 14-2-09 υπέγραψε ο εργολάβοςτη σύμβαση και ενω πρέπει να παραδοθεί στις 24/03/09 το παράτησαν και ο Νοτιάς εφαγε και αλλα κομμάτια απο κάτω.Υποστήριξε οτι απο κάτω ο εργολάβος θα ασχοληθεί μετα το Πασχα οταν ολοκληρώσει το πεζόδρομο!!.Το πάνε ανάποδα και τα αποτελέσματα ερχονται να τους διαψεύσουν και βλέπουμε να ανοίγονται νέες ζημιές.Κύριε Δεσσύλα το απο μέσα μπέλα και απο εξω Κατσιβέλα το ξέρεις?
Αν η σύμβαση υπεγράφη στης 14-2-09 και σήμερα περάσει 22 ημέρες από την υπογραφή και δεν έχει γίνει τίποτα και θα γίνει κάτι στης επόμενες 18 ημέρες που απομένουν? Ο κ.Δεσσύλας εγινε κυνηγός απο τρύπες!!!Τρύπα η αποκατάσταση.Αν δεν μπορείς εσύ και ο εργολάβος με τους Πακιστανούς ζήτησε βοήθεια Αλέκο απο οποιον γνωρίζει να κάνει τέτοια έργα.Είναι ντροπή για την Κέρκυρα να βλέπουμε τέτοιες εικόνες τόσους μήνες.

Δεντροφύτευση στα Εξάρχεια

Εκεί που η πολιτεία είχε αποφασίσει να φυτέψει τσιμέντο οι κάτοικοι αποφάσισαν να φυτέψουν δέντρα. Έτσι μέλη της Κίνησης Κατοίκων Εξαρχείων συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ναυαρίνου και πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Αφαίρεσαν μεγάλες επιφάνειες ασφάλτου και στη συνέχεια άνοιξαν τρύπες όπου φυτεύτηκαν χαρουπιές, ελιές, εσπεριδοειδή και πεύκα. Να σημειώσουμε ότι το οικόπεδο ανήκει στο ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) και υπήρχε παλαιότερη συμφωνία με το δήμο για ανταλλαγή, δηλαδή να πάρει ο δήμος το συγκεκριμμένο οικόπεδο και να τον κάνει χώρο πρασίνου δίνοντας στο ΤΕΕ κάποιο άλλο οικόπεδο. Όταν έληξε η μίσθωση του χώρου από εταιρεία που τον εκμεταλλευόταν ως υπαίθριο πάρκινγκ, ο δήμος δήλωσε πως δεν ενδιαφερόταν για την ανταλλαγή, επειδή δεν είχε χρήματα για την ανάπλαση. Μάλλον θα πρέπει όλες οι γειτονιές της Αθήνας να δουν τι ανάλογο μπορούν να οργανώσουν για να πάρουν πίσω με πράσινες δράσεις το δημόσιο χώρο, να τον "κατακτήσουν" και να τον αγαπήσουν...
Καλά νέα.. υπάρχουν και αυτά.

Συνεχίζει … με τα σκάνδαλα … και το Play station !!!

Βρήκαμε τον κ. Πρωθυπουργό στο γραφείο του, προβληματισμένο για τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης της χώρας.Συνεχίζει … με τα σκάνδαλα … και το Play station !!!
http://greki-gr.blogspot.com

ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 2...(amazing guitar player)

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ.ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.

Nick Vujicic: ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ...

"Δημοσκόπηση MRB για τον Κυριακάτικο Ελευθερο τύπο"


Τα νέα logos της Ολυμπιακής !

Παρουσιάστηκαν σήμερα το μεσημέρι σε δεξίωση τα νέα λογότυπα της Olympic Airways μετά την επιτυχημένη πώληση στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Μετά από 30 χρόνια… άλλος ένας Αντρέας έρχεται να “σώσει” τον ελληνικό λαό !!!
http://www.dentnews.net/

Γ.Παπανδρέου: «Ναι στη συναίνεση,

Κλιμακώνοντας την αντιπαράθεσή του με τον Κ. Καραμανλή, ο Γ.Παπανδρέου έθεσε το δίλημμα «ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ» στην ομιλία του στα Ιωάννινα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι τάσσεται υπέρ της συναίνεσης με στόχους, αλλά απορρίπτει τη «λευκή επιταγή» στον πρωθυπουργό. Ο Γ. Παπανδρέου απευθυνόμενος στην κυβέρνηση την κάλεσε «να κάνει τόπο για να περάσει η Ελλάδα», ενώ επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές σε νέο, πιο δυναμικό πλαίσιο: «Ας δώσουμε το λόγο στον ελληνικό λαό για να αποφασίσει: ΠΑΣΟΚ ή Νέα Δημοκρατία, έξοδο από την κρίση ή χρεωκοπία, αξιοπρεπή διαβίωση ή φτώχεια, ασφάλεια ή ανασφάλεια, προστασία του δημοσίου πλούτου ή ξεπούλημα και λεηλασία του, φόβος και υποταγή στα ευρωπαϊκά και διεθνή φόρα ή ισχυρή και περήφανη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας».
Τόνισε ότι είναι η ώρα να αλλάξει πορεία η χώρα και επισήμανε ότι «ο λαός με την ψήφο του θα διαλέξει ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς κόσμους και θα διαλέξει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα». Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε: «Εγώ λέω 'ναι' στη συναίνεση, αλλά συναίνεση με σχέδιο και στόχους για το λαό. Συναίνεση χωρίς σχέδιο και χωρίς στόχους -όπως ζητά ο κ. Καραμανλής- είναι απλώς λευκή επιταγή να συνεχίζει την αδιέξοδη, άδικη και αναξιόπιστη πολιτική. Είναι λευκή επιταγή για αδράνεια και μεγαλύτερη κρίση. Για να συνεχίσουν να κυβερνούν οι λίγοι, οι ισχυροί και οι ευνοούμενοι, να επιβιώνει ο παρασιτισμός, να συνεχίζεται η λεηλασία του δημόσιου πλούτου, η αναξιοκρατία, η αδιαφάνεια, η συγκάλυψη, η διαφθορά και η ανισότητα. Τέτοια λευκή επιταγή εμείς δεν δίνουμε. Δεν δίνουν οι πολίτες». Ο κ. Παπανδρέου επισήμανε ότι μπροστά στην κρίση των τελευταίων πέντε ετών από τη διακυβέρνηση της ΝΔ η χώρα και η ελληνική οικογένεια μπαίνει εξουθενωμένη στη διεθνή κρίση. Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι υπάρχουν επιλογές για την Ελλάδα μεταξύ του δρόμου της αδράνειας και του δρόμου που προτείνει το ΠΑΣΟΚ με την ένωση των Ελλήνων γύρω από μια αναπτυξιακή κοινωνική περιβαλλοντική συμφωνία, ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα αλλαγής και ένα σύμφωνο εμπιστοσύνης για μια νέα πορεία της χώρας.
Απαντώντας, δε, στο ερώτημα «πού θα βρει το ΠΑΣΟΚ τα λεφτά;» ανέφερε: από την δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, το μεγάλωμα της πίτας με την πράσινη ανάπτυξη, την περικοπή των σπαταλών του κράτους, την χρηστή διαχείριση του υπάρχοντος πλούτου, τους πόρους από το Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και την Ευρωπαϊκή Ενωση. Ο Γ. Παπανδρέου σημείωσε ότι χωρίς αναπτυξιακό στόχο η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να βγει από την κρίση και παρουσίασε στη συνέχεια τις πέντε βασικές προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες εστιάζουν στην «πράσινη ανάπτυξη», την «ελληνική φωνή παντού με αξιώσεις που παρεμβαίνει σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εξελίξεις και υπερασπίζεται αποτελεσματικά τα εθνικά μας δίκαια», στην ανάπτυξη της παιδείας, στη δημιουργία σύγχρονου κοινωνικού κράτους και στην δημοκρατική αναδόμηση του κράτους.Αναφερόμενος ειδικά στα προβλήματα της Ηπείρου, ο κ. Παπανδρέου επέκρινε την κυβέρνηση για εγκατάλειψη τόσο της περιοχής όσο και γενικότερα της ελληνικής περιφέρειας, έθεσε ερωτήματα στον πρωθυπουργό πού πήγαν τα χρήματα που είχαν προβλεφθεί για την περιφέρεια και τόνισε ότι το παρόν και το μέλλον της Ηπείρου είναι «ανεξίτηλα χαραγμένο από τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ: Εγνατία, λιμάνι Ηγουμενίτσας, υποθαλλάσια σήραγγα Ακτίου, Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Πανεπιστημιούπολη στην Δουρούτη».Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι η Ηπειρος μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις, να γίνει πυλώνας συνεργασίας Ελλάδας - Αλβανίας μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα προχωρήσει στην αναθεώρηση του ΕΣΠΑ και στην ανακατανομή των πόρων υπέρ των περιφερειακών προγραμμάτων.

ΠΑΣΟΚ: «Να προστατευθεί η δημόσια περιουσία»

Την ανάγκη προστασίας της δημόσιας περιουσίας τόνισε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Νίκος Σηφουνάκης, σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε συμφωνία για την πώληση των Ολυμπιακών Αερογραμμών στην MIG.

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ

Η Τουρκία θα είναι η πρώτη μουσουλμανική χώρα που θα επισκεφτεί ο Μπαράκ Ομπάμα, ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων του στην προεδρία των ΗΠΑ.