Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Οι Ευρωπαίοι έγιναν Έλληνες


Μεγάλες διαστάσεις πήρε το κίνημα για υποστήριξη της Ελλάδας από τους Ευρωπαίους πολίτες. Τα οικονομικά μέτρα που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση με την τρόικα έχουν κινητοποιήσει τους κατοίκους πολλών ευρωπαϊκών πόλεων που διαδήλωσαν στους δρόμους και στις πλατείες και συγκεντρώθηκαν έξω από ελληνικές πρεσβείες και προξενεία. Δεκάδες πόλεις στην Ευρώπη, το Παρίσι, η Ρώμη, το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ, η Μαδρίτη συμμετείχαν στο κίνημα αλληλεγγύης και ένωσαν τις φωνές τους απέναντι στις πολιτικές πρακτικές που οδηγούν στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Η Ελλάδα «χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο πριν γενικευτούν αυτά τα μέτρα», λένε τα μηνύματα στο εξωτερικό. «Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!»

Νέος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ για την Κέρκυρα...αλλά κάποτε στήριζε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μετά από δηλώσή του ο Σταύρος Καρβούνης στο Κερκυραϊκό κανάλι Start, είπε ότι θα ήθελε να κριθεί από τον κόσμο, θέτοντας ουσιαστικά τον εαυτό του σε διεκδίκηση θέσης υποψηφίου για το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα.
Στο παρελθόν βέβαια, όπως κάποιοι σίγουρα θα θυμούνται, ο εικονιζόμενος είχε διαγραφθεί από το κόμμα επί προεδρίας Ανδρέα Παπανδρέου.
Έχει ο καιρός γυρίσματα τελικά.... Ειδικά τώρα που στο πλευρό του βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέρδος. 
Παρόλα αυτά,  σε προηγούμενη εκλογική διαδικασία ο ίδιος ήταν αυτός που στήριζε τον Σπύρο Σπύρου για βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
Αχ, για μισό λεπτό, το επίσημο κόμμα της κωλοτούμπας δεν είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;;;
Μήπως πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του να το ξανασκεφτεί;