Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Στη φυλακή τα Σαββατόβραδα !!!

Συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου η Άντζελα Δημητρίου για ακάλυπτες επιταγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν, η  Άντζελα συνελήφθη σήμερα επειδή κάποιος του τμήματος γιορτάζει σήμερα, κάνει πάρτι και αποφάσισαν να το γλεντήσουν!!!

Με ένα αναμμένο κερί

ΔΙΑΔΩΣΤΕTO ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕ SMS ΜΕ Ε-MAIL
hamomilaki 

Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν ίσως η δυσκολότερη που η εποχή αυτού του φαύλου πολιτικού συστήματος μας ανάγκασε να ζήσουμε. Είναι πια δεδομένο ότι ζούμε τις πρώτες ημέρες μιας νέας εποχής, μιας νέας καθημερινότητας.
Οι διακηρύξεις για το τέλος της Μεταπολίτευσης μοιάζουν πια περιττές. Το καταλάβαμε όλοι. Δεν είμαστε από αυτούς που θα δαιμονοποιήσουμε κάθε πεπραγμένο των τελευταίων δεκαετιών. Το πολιτικό σύστημα της περιόδου αυτής φάνηκε για αρκετά χρόνια αντάξιο των προσδοκιών μιας κοινωνίας που έθεσε τον πήχη αρκετά χαμηλά.
Για χρόνια, είχαμε τους πολιτικούς που μας άξιζαν. Είναι χαζό να τους κατηγορούμε. Όταν ψηφίζει κάποιον για να σε διορίσει, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα περισσότερο από την εξέλιξη του σε έναν διεκπεραιωτή της διαφθοράς.
Η Μεταπολίτευση άφησε πίσω της μια γεύση πικρή, κυρίως εξαιτίας της μιζέριας που φόρτωσε σε μια ολόκληρη γενιά που προσπαθούσε να διαγνώσει το πρόβλημα. Τώρα πια όμως ξέρουμε.
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για δάκρυα και κραυγές. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Ένα καλό χαμόγελο είναι μια καλή αρχή. Εξαιρέστε μας από τη δημοπρασία πόνου και μιζέριας που διεξάγεται στα ΜΜΕ. Είμαστε νέοι άνθρωποι και έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Σε ένα μέλλον που οι σημερινοί έμποροι του τρόμου θα αποτελούν μια δημόσια διαπομπευμένη μειοψηφία. 
Θα τα καταφέρουμε. Θα επιβιώσουμε. Όχι άλλο αυτομαστίγωμα...

Προς Δικαίωση Παπανδρέου

ΕΚΤΑΚΤΟ! (ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ) 
Τα μέτρα που λήφθηκαν από τη Σύνοδο Κορυφής και τα όσα θα αποφασίσουν μέχρι την Κυριακή το βράδυ από τους υπουργούς Οικονομικών των χωρών του Eurogroup ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η Ευρώπη τώρα λειτουργεί ομαδικά μπροστα στη Συστημική Επίθεση που εξαπέλυσαν αμερικανοί και ασιάτες κερδοσκόποι.

Τότε ο Γιώργος έτρεχε μόνος και τους φώναζε, αλλά αφησαν την Ελλάδα αβοήθητη να πεθάνει από ασφυξία λόγω αδυναμίας δανεισμού.   

Σήμερα, ο Σαρκοζί, η Μέρκελ και οι λοιποί θέλουν να απαντήσουν κι αυτοί Συστημικά και ενιαία σαν Ευρώπη. Μέχρι Ευρωπαϊκό Οίκο Αξιολόγησης και φυσικά Έυρωπαϊκό Ταμείο Στήριξης (αντί του ΔΝΤ) δημιουργούν. 

Στο νέο σύστημα και στο νέο τρόπο αντιμετώπισης των χωρών με δημοσιονομικά προβλήματα πρέπει να ενταχθεί και η Ελλάδα. Κατά συνέπεια ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ηδη η Ελληνική Κυβέρνηση ετοιμάζεται να το θέσει, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι βραδυνές ειδήσεις.   
Δεν θέλω να βιαστώ, αλλά δεν μπορώ να μην ετοιμάζω τα "χαστούκια" που πρέπει να φάνε κάποιοι...

1klik-aristera 

Ibrahimovic: "Έλα σπίτι να σου δείξω αν είμαι gay"

Αυτή ήταν η αφοπλιστική απάντηση του Ibrahimovic σε μια Ισπανίδα ρεπόρτερ η οποία έκανε την θαρραλέα κίνηση να τον ρωτήσει «κατάμουτρα» αν είναι gay. Φυσικά η ερώτηση δεν ήταν καθόλου τυχαία και αφορούσε στην φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook (και έχει κάνει τον γύρω του κόσμου) φίλαθλος της ομάδας και δείχνει τον Zladan Ibrahimovic να κρατά... τρυφερά το χέρι του συμπαίκτη του στην Barcelona, Gerard Pique μετά το τέλος της προπόνησης.

Με αυτή την απάντηση φυσικά ο Ibrahimovic προσπάθησε να δώσει ένα τέλος στις φήμες που τον θέλουν να διατηρεί δεσμό με τον συμπαίκτη του, ενώ ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με τις ερωτικές του προτιμήσεις. Αυτό που δεν ξέρουμε φυσικά είναι αν η ρεπόρτερ πήγε σπίτι του ή αν η πρόταση, αλλά και οι φήμες, παραμένουν "στον αέρα".
totefteri

Τα "έχωνε" η Γκερέκου για τον Μαρκόπουλο...

Από τον Μάριο Σαράντη 
Τα εξαμάξης για τον "κουρτινάκια" πρώην υπουργό της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλο έλεγε στη Βουλή- λίγο μετά την κρίσιμη ψηφοφορία για το πακέτο μέτρων- η Άτζελα Γκερέκου.
Στη φωτογραφία τη βλέπετε να τα λέει με γνωστό δημοσιογράφο και άνθρωπος που ήταν δίπλα της την άκουσε να λέει τα χειρότερα για τον προκάτοχό της κυρίως για το "μπάχαλο και τα σκάνδαλα"-που όπως η ΙΔΙΑ έλεγε- άφησε πίσω του ο κ. Μαρκόπουλος.
Ο άνθρωπός του press-gr που ήταν δίπλα της την άκουσε να λέει ότι "ήταν ο χειρότερος Υπουργός που πέρασε ποτέ από τον υπουργείο Τουρισμού" και ότι "αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε τον τουρισμό".
Η Άτζελα Γκερέκου έλεγε κι άλλα για τον πρώην Υπουργό όπως το "πώς τον κρατάει δίπλα του ο Αντώνης Σαμαράς" ενώ μάθαμε από τα όσα ακούσαμε ότι δεν είναι μόνο οι "κουρτίνες" που χρεώσε το δημόσιο ο κ. Μαρκόπουλος αλλά και πολλά άλλα σκάνδαλα με μεγαλύτερο το φαγοπότι επί ημερών του στην "ΑΓΡΟΤΗΜΑ". Η Άτζελα μάλιστα άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να στείλει όλα τα "σκανδαλα"- όπως είπε- του Κώστα Μαρκόπουλου στη Δικαιοσύνη...

Βροντερό και χωρίς αιδώ το "οχι" απο τα ορεινά της Βουλής.

Του Γιάννη πολίτη απο τα ΝΕΑ.
Ηταν ο ηγέτης της Δεξιάς που αγαπήθηκε- ίσως - όσο και ο θείος του από τους ψηφοφόρους τους. Ηταν νέος, οικείος, άμεσος και τους έδινε ελπίδα για πολυετή παραμονή της συντηρητικής παράταξης στην εξουσία.
Τους παράτησε όλους σε μια νύχτα. Παρέδωσε αμαχητί την εξουσία, οδήγησε στη συντριβή και την ταπείνωση την παράταξή του και ακόμη δεν έχει δώσει μια εξήγηση σε εκείνους που τον πίστεψαν.
Χθες ο Κώστας Καραμανλής είχε μια μοναδική ευκαιρία να πει δυο λέξεις για να καταλαγιάσει την οργή των δεξιών στο πρόσωπό του. Θα ήταν αρκετό να πει δυο φράσεις και μια συγγνώμη για όσα βαρέθηκε να κάνει, για όσα δεν κατάλαβε, για όσα φοβήθηκε, για όσα τον εξαπάτησαν υπουργοί και συνεργάτες και για όσα πήρε ο ίδιος τις λάθος αποφάσεις.
Και μετά τη συγγνώμη, να ψήφιζε «ναι» στα μέτρα, για τα οποία και ο ίδιος ζήτησε αιφνιδιαστικά τον Οκτώβριο νέα εντολή από τον λαό για να τα εφαρμόσει. Αντί γι΄ αυτό, στριμώχτηκε στα «ορεινά» της Βουλής και ψήφισε «όχι». Το έκανε για να πειθαρχήσει στην κομματική γραμμή; Αστεία πράγματα. Ποιος μπορεί να διαγράψει από τη Ν.Δ. τον σχεδόν επί 13 χρόνια ηγέτη της και πρωθυπουργό, ο οποίος μάλιστα λέγεται Κώστας Καραμανλής; Αλλη μία ευκαιρία πήγε χαμένη.




ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ κατά ΠΑΣΕΓΕΣ

altΜε ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, καταγγέλει την ΠΑΣΕΓΕΣ για το γεγονός ότι έδωσε την εργολαβία της ενεργοποίησης των δικαιωμάτων των Κερκυραίων αγροτών στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, ενώ συγχρόνως τονίζει ότι σε αυτή την περίπτωση στηρίζει ισχυρά την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ:
Καταγγέλλουμε ευθέως, ισχυρά και κατηγορηματικά την ΠΑΣΕΓΕΣ για την ενέργειά της να δώσει την εργολαβία της ενεργοποίησης των δικαιωμάτων των Κερκυραίων αγροτών στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Αγρινίου.
Με αυτή την ενέργεια, το Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ δίνει ανοήτως και μικρόψυχα την δυνατότητα στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Αγρινίου:
• να εισβάλλει στο Νομό μας και να αφαιρέσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από την Κερκυραϊκή αγορά,
• να στερήσει από λίγους νέους άνεργους Κερκυραίους να απασχοληθούν για μικρό χρονικό διάστημα,
• αλλά κυρίαρχα, να εξυπηρετήσει τώρα και στο μέλλον τους αγρότες μας.
Στο πρόσφατο παρελθόν ασκήσαμε κριτική στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας.
Στην δεδομένη περίπτωση στηρίζουμε και υποστηρίζουμε ισχυρά και ανυποχώρητα την θέση της Ένωσης και των εργαζομένων της, προκειμένου να διενεργήσει την εργολαβία της ενεργοποίησης των δικαιωμάτων των αγροτών μας.
Το ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας διαμαρτύρεται έντονα για αυτή την ακατανόητη πράξη της ΠΑΣΕΓΕΣ.
Προσπάθησε και θα το ξανακάνει, να επικοινωνήσει με την Υπουργό Γεωργίας ώστε εκείνη να πιέσει ισχυρά πολιτικά την εργολάβο ΠΑΣΕΓΕΣ να αναθέσει την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων των Κερκυραίων αγροτών στην Κερκυραϊκή Ένωση.
Απογύμνωσαν διαχρονικά την Κέρκυρα από πολλές υπηρεσίες.
Την αφυδάτωσαν. Την αποστέωσαν.
Ε, όχι και να την κατακτήσουν. Δεν θα το επιτρέψουμε.
Αγωνιζόμαστε να πάρουμε πίσω ότι μας αφαίρεσαν, όχι να αφήσουμε να μας πάρουν και τα ελάχιστά μας.