Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Τα "έχωνε" η Γκερέκου για τον Μαρκόπουλο...

Από τον Μάριο Σαράντη 
Τα εξαμάξης για τον "κουρτινάκια" πρώην υπουργό της ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλο έλεγε στη Βουλή- λίγο μετά την κρίσιμη ψηφοφορία για το πακέτο μέτρων- η Άτζελα Γκερέκου.
Στη φωτογραφία τη βλέπετε να τα λέει με γνωστό δημοσιογράφο και άνθρωπος που ήταν δίπλα της την άκουσε να λέει τα χειρότερα για τον προκάτοχό της κυρίως για το "μπάχαλο και τα σκάνδαλα"-που όπως η ΙΔΙΑ έλεγε- άφησε πίσω του ο κ. Μαρκόπουλος.
Ο άνθρωπός του press-gr που ήταν δίπλα της την άκουσε να λέει ότι "ήταν ο χειρότερος Υπουργός που πέρασε ποτέ από τον υπουργείο Τουρισμού" και ότι "αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε τον τουρισμό".
Η Άτζελα Γκερέκου έλεγε κι άλλα για τον πρώην Υπουργό όπως το "πώς τον κρατάει δίπλα του ο Αντώνης Σαμαράς" ενώ μάθαμε από τα όσα ακούσαμε ότι δεν είναι μόνο οι "κουρτίνες" που χρεώσε το δημόσιο ο κ. Μαρκόπουλος αλλά και πολλά άλλα σκάνδαλα με μεγαλύτερο το φαγοπότι επί ημερών του στην "ΑΓΡΟΤΗΜΑ". Η Άτζελα μάλιστα άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να στείλει όλα τα "σκανδαλα"- όπως είπε- του Κώστα Μαρκόπουλου στη Δικαιοσύνη...