Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (ΕΑΚ)

http://www.corfucorner.gr/userfiles/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%20%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%94%CE%99%CE%9F,%20%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C4b29.jpg 

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνει την απόφαση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Αγγελικής Γκερέκου αναφορικά με τη σύνθεση τoυ Δ.Σ. του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας.

ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Σκορδίλης Παύλος του Στυλιανού , Πρόεδρος
Παυλογιάνννης Ονούφριος - Σπυρίδων  του Κων/νου , αντιπρόεδρος
Κομπολίτης Αναστάσιος του Σπυρίδωνα , Γραμματέας
Μαλίτσης Σπυρίδων του Αναστασίου , Ταμίας
Βουσολίνος Κωνσταντίνος του Ιωάννη ,  Έφορος
Τσιμπραηλίδου Βασιλική του Δημητρίου , μέλος
Σουέρεφ Ανδρέας του Ελευθερίου , μέλος 


ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ

"Εκαψε" τον Αβραμόπουλο η Γεννηματά...

Αποκάλυψε στοιχεία-σοκ για τις σπατάλες
επί των ημερών του στον ΟΚΑΝΑ.
"Στείλτε τους στον εισαγγελέα!" ζήτησε και ο πρώην υφυπουργός της ΝΔ Θ. Γιαννόπουλος...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Φωτιά και λάβρα ήταν, πριν από λίγο, η υφυπουργός Υγείας Φώφη Γεννηματά στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Η κ. Γεννηματά έκανε σημαντικές και συνταρακτικές αποκαλύψεις για τις σπατάλες που έγιναν επί των ημερών Αβραμόπουλου, όσο κυβερνούσε η ΝΔ, στον ΟΚΑΝΑ. Τεράστια χρέη, ακατάλληλα κτίρια, πλουσιοπάροχες αμοιβές επιτροπών πολλών εκατομμυρίων ευρώ...
Οι αποκαλύψεις ήταν τόσο εντυπωσιακές και τεκμηριωμένες που ακόμη και ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος, έχοντας την επιδοκιμασία των συναδέλφων του, είπε προς την κ. Γεννηματά: "Στείλτε τους στον εισαγγελέα, κυρία υφυπουργέ..."
http://press-gr.blogspot.com

Προσεχετε πως χρησιμοποιειτε το κινητο σας και που....


Έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε το κινητό σας παντού και πάντα; Να κατεβάζετε δεδομένα και βίντεο από το Ίντερνετ; Αν ναι, τότε θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, γιατί αυτή η συνήθειά σας μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά. Μπορεί εντός της ελληνικής επικράτειας τα διάφορα προγράμματα ομιλίας και δεδομένων να έχουν μειώσει δραστικά το κόστος χρήσης όλων των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, δεν σας καλύπτουν όμως εκτός της χώρας. Είτε βρίσκεστε εκτός Ελλάδας είτε κινείστε σε παραμεθόριο περιοχή και το κινητό σας αυτόματα «γυρίζει» σε κάποιο δίκτυο της γειτονικής χώρας, το κόστος τόσο για να μιλήσετε στο κινητό όσο και για να σερφάρετε στο Ίντερνετ μπορεί να είναι υπέρογκο.

Μειώσεις εντός Ε.Ε.
Το θέμα απασχολεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή εδώ και αρκετά χρόνια και ήδη υπάρχει οδηγία για μείωση των χρεώσεων από το καλοκαίρι του 2009. Μάλιστα, από την 1η Ιουλίου το κόστος των εξερχόμενων κλήσεων σε περιαγωγή θα πρέπει να φτάνει το πολύ τα 39 λεπτά ανά λεπτό στις εξερχόμενες κλήσεις και τα 15 λεπτά ανά λεπτό στις εισερχόμενες, με την προοπτική μέσα στο 2011 οι τιμές να διαμορφωθούν στα 35 λεπτά και τα 11 λεπτά αντίστοιχα. Παρόμοιες μειώσεις ισχύουν για την αποστολή μηνυμάτων SΜS, αλλά και για το σερφάρισμα στο Ίντερνετ.

Ωστόσο, στην τελευταία περίπτωση το γεγονός ότι ο εκάστοτε χρήστης δεν μπορεί να αξιοποιεί τα πακέτα δωρεάν μεταφοράς συγκεκριμένου (ή απεριόριστου) όγκου δεδομένων και όταν βρίσκεται εκτός της χώρας του, ουσιαστικά κάνει απαγορευτική τη χρήση τής εν λόγω υπηρεσίας. Παράλληλα, δεν επιτρέπει σε όσους χρησιμοποιούν πλοήγηση μέσω GΡS να αξιοποιούν τις εξελιγμένες δυνατότητες πληροφόρησης μέσω 3G, όπως ενημέρωση για την κίνηση, τα σημεία ενδιαφέροντος κ.ά.

Φυσικά, όλα αυτά ισχύουν μόνο για τις χρεώσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί για τις υπόλοιπες χώρες το κόστος παραμένει εξωφρενικά ακριβό και δεν αναμένεται να μειωθεί σύντομα.

Τα προβλήματα
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι που μπορεί να μας κάνουν να την πατήσουμε με τις υπηρεσίες περιαγωγής. Ο πιο συνηθισμένος είναι το να συνδεθεί το κινητό μας σε κάποιον πάροχο μη συμβεβλημένο με τον δικό μας, με αποτέλεσμα μειωμένες χρεώσεις roaming να μην εφαρμόζονται. Για τον λόγο αυτό, το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να ενημερώνεται εκ των προτέρων πριν ταξιδέψει για τους παρόχους στους οποίους πρέπει να συνδέεται και να κάνει τις σχετικές ρυθμίσεις χειροκίνητα.

Ακόμα πολύ μεγαλύτερο κόστος μπορεί να προκύψει αν κάποιος χρησιμοποιήσει υπηρεσίες 3G στο εξωτερικό χωρίς να το καταλάβει. Αυτό μπορεί να συμβεί ενώ χρησιμοποιεί τον GΡS πλοηγό ή ενώ προσπαθεί να συνδεθεί με το Ιnternet μέσω WiFi. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει κανείς να έχει σε όλες τις περιπτώσεις ενεργή τη σχετική προειδοποίηση πριν γίνει η όποια σύνδεση, ώστε να γνωρίζει κάθε φορά πού έχει συνδεθεί.
αλεπού του Ολύμπου

ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ !

logoplokies

Δεν εχει κι αδικο……….

ΑΠΕ: Σημαντική μείωση του χρόνου αδειοδότησης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjga65Cojyc_x7ej7Kbb1kQHrUUp1bCFX5JlEzqnjvW5o2KW_DuGQgYBaY7vz41UCQEwO-k1SH_PMl3BdzISDxex9uUA-puz8nGhVcqxQYVJ87YVaeFUU_QK0gcYAR1ykFqiE613lTRhkg/s400/APE.jpg
Σημαντική μείωση του χρόνου αδειοδότησης των επενδύσεων σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, δυνατότητα εγκατάστασης τέτοιων έργων και σε αμιγώς αγροτικές περιοχές και διαγωνισμούς για θαλάσσια αιολικά πάρκα προβλέπει το νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ.
Για όλα τα νέα κτίρια προβλέπεται επίσης η κάλυψη μέρους των αναγκών τους σε ζεστό νερό χρήσης από ηλιοθερμικά συστήματα, σε ποσοστό 60%. Για κτίρια του Δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, από 1/1/2015 το σύνολο των αναγκών τους σε ενέργεια θα πρέπει να καλύπτεται από ΑΠΕ. 

Ως κίνητρο για τη μεγαλύτερη αποδοχή των ΑΠΕ από τις τοπικές κοινωνίες προβλέπεται η επιστροφή στους κατοίκους του δήμου όπου εγκαθίσταται ένα αιολικό πάρκο ποσού ίσου με το 1% του ετήσιου τζίρου του (όταν σήμερα το 3% πηγαίνει στα ταμεία του δήμου), μέσω πίστωσης των λογαριασμών τους στο ηλεκτρικό ρεύμα. Δικαιούχοι της πίστωσης θα είναι οι οικιακοί καταναλωτές του διαμερίσματος του δήμου ή της κοινότητας όπου είναι εγκατεστημένο το έργο ΑΠΕ, και εν συνεχεία οι καταναλωτές των υπόλοιπων δημοτικών ή κοινοτικών διαμερισμάτων. Με άλλο άρθρο επιτρέπεται η παραγωγή ηλεκτρισμού από ΑΠΕ και σε αγροτεμάχια, χαρακτηρισμένα ως αγροτική γη υψηλής παραγωγικότητας, κάτι που σήμερα απαγορεύεται.

Εγγυημένες τιμές
Το υπουργείο αυξάνει την εγγυημένη επιδοτούμενη τιμή για επενδύσεις σε βιομάζα και γεωθερμία, προκειμένου να δοθεί επιπλέον κίνητρο να αναπτυχθούν αυτές οι τεχνολογίες στην Ελλάδα, ενώ διατηρεί στα τωρινά επίπεδα τις αντίστοιχες τιμές για αιολικά όπως και φωτοβολταϊκά. Προφανώς οι αντιδράσεις των εκπροσώπων της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας υποχρέωσαν την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να πάρει πίσω τις αρχικές της προτάσεις για μείωση 20% των τιμών. Προβλέπεται επίσης προσαύξηση 20% της επιδοτούμενης τιμής για έργα ΑΠΕ, εφόσον υλοποιηθούν χωρίς τη χρήση επιχορήγησης για το σκέλος της κατασκευής από τον νέο αναπτυξιακό νόμο.

Τι αλλάζει στις αδειοδοτήσεις
Καταργείται η προκαταρκτική περιβαλλοντική εκτίμηση αξιολόγησης ώστε να μην αναγκάζονται οι επενδυτές να επισκέπτονται τρεις φορές την ίδια υπηρεσία. Στο εξής την άδεια παραγωγής θα την εκδίδει η ΡΑΕ, όχι το υπουργείο, γεγονός που μεταφράζεται σε κέρδος μηνών για τους επενδυτές. Μέγιστος χρόνος έκδοσης της άδειας αυτής είναι δύο μήνες. Άδεια παραγωγής δεν θα χρειάζεται στο εξής για φωτοβολταϊκά ισχύος μέχρι 1 ΜW, όταν σήμερα δεν χρειάζεται για φωτοβολταϊκά μόνο έως 150 kW. Επίσης αν εντός 30 μηνών από τη χορήγηση άδειας παραγωγής ο επενδυτής δεν έχει πάρει και την άδεια εγκατάστασης, η πρώτη θα επιστρέφεται στη ΡΑΕ. Η άδεια εγκατάστασης θα έχει ισχύ δύο χρόνων, αλλά αν στη διετία δεν έχει εκτελεσθεί το 50% του έργου, τότε δεν θα ανανεώνεται. Μία σειρά διαδικασιών στο εξής θα γίνονται παράλληλα για να κερδηθεί χρόνος: έγκριση περιβαλλοντικών όρων, έγκριση επέμβασης και προσφορά σύνδεσης στο ΔΕΣΜΗΕ. Μάλιστα η τελευταία θα καθίσταται δεσμευτική και οριστική μόνο μετά την έγκριση περιβαλλοντικών όρων, που σημαίνει ότι ο ηλεκτρικός χώρος θα δεσμεύεται στο εξής μόνο από ώριμα έργα.
http://www.tanea.gr/

Ο Xριστόφιας και οι υπουργοί του μειώνουν 10% το μισθό τους...

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ανακοίνωσε ότι ο ίδιος, οι υπουργοί, ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο προεδρικός επίτροπος και ο διευθυντής της Προεδρίας έχουν εθελοντικά αποδεχθεί να μειωθεί το συνολικό τους εισόδημα από την εργασία τους, δηλαδή μισθός και επίδομα παραστάσεων, κατά 10%.
Η ανακοίνωση έγινε σε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της οποίας ο Κύπριος Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα το παράδειγμα αυτό να ακολουθήσουν και άλλοι. Στη συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος Χριστόφιας, ο οποίος έκανε απολογισμό δύο χρόνων διακυβέρνησης, απέρριψε τις επικρίσεις ότι η κυβέρνησή του έχει υποτιμήσει τους κινδύνους και ότι δεν έχει λάβει μέτρα για αντιμετώπιση των συνεπειών της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Ο κ. Χριστόφιας τόνισε ότι η κυβέρνησή του εφάρμοσε έγκαιρα σειρά μέτρων για να μειώσει τις επιπτώσεις από την κρίση και βρίσκεται σε ετοιμότητα ώστε να λάβει και άλλα μέτρα.
Τα μέτρα αυτά, πρόσθεσε, ύψους 500 εκατ. ευρώ, στόχευαν στη διατήρηση της αναπτυξιακής πορείας της οικονομίας και αφορούσαν κυρίως τον κατασκευαστικό και τουριστικό τομέα, που επηρεάστηκαν περισσότερο.
Ο Πρόεδρος Χριστόφιας χαρακτήρισε "πραγματικά αξιόλογο" το έργο των δύο πρώτων χρόνων της κυβέρνησής του, ιδιαίτερα, όπως είπε, κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που προκάλεσε η παγκόσμια οικονομική κρίση.
http://www.emea.gr/

Την απόφαση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ φέρεται να έχει πάρει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο διεθνής επιθετικός θέλει πρώτα να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, για τον κόσμο του «τριφυλλιού» και τον Νικόλα Πατέρα και μετά θα ανακοινώσει την απόφασή του.
Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο τριών ετών, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Εκτιμάται, όμως, ότι οι «ασπρόμαυροι» προσφέρουν λιγότερα χρήματα από εκείνα που έχουν προτείνει οι «πράσινοι» στον Σαλπιγγίδη.
Παρόλα αυτά, η ανακοίνωση της επιστροφής του 29χρονου παίκτη στον «Δικέφαλο του Βορρά» ενδέχεται να γίνει γνωστή μετά τα πλέι οφ, αφού οι κ.κ. Ζαγοράκης και Βρύζας φοβούνται τυχόν αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, μερίδα των οποίων έχει εκφράσει την αντίθεσή της σε αυτό το ενδεχόμενο και κατηγορεί τη διοίκηση για αδυναμία να προστατεύσει την ομάδα από διαιτησίες τύπου Σπάθα.
Οι δύο παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν επιθυμούν να υπάρχουν γκρίνιες για την επιστροφή του «Σάλπι» κατά τη διάρκεια των πλέι οφ, όπου θα παιχθεί η έξοδος στο Champions League της επόμενης σεζόν.
sport-fm

Παναγιωτόπουλος speaking...

Δήλωση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση έκανε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ Πάνος Παναγιωτόπουλος, αποσπάσματα της οποίας σας παραθέτουμε:

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με καθυστέρηση πεντέμισι μηνών, φαίνεται ότι αποφάσισε τελικά, βρήκε το δρόμο, να προχωρήσει στη σύνταξη ενός φορολογικού νομοσχεδίου, το οποίο συμπυκνώνει τη νέα φορολογική πολιτική που θα ακολουθήσει.

Με καθυστέρηση 5,5 μηνών; Το ΠΑΣΟΚ όφειλε να καταθέσει το φορολογικό νομοσχέδιο την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης; Πριν τη σύνταξη του προϋπολογισμού; Πριν την ψήφιση του;

Από το βασικό περιεχόμενο του νομοσχεδίου και από τις βασικές κατευθύνσεις του, αυτές που έχουμε ήδη υπόψη μας -γιατί περιμένουμε να διευκρινιστούν πολλές ακόμη ουσιαστικές λεπτομέρειες- ως Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζουμε το φορολογικό νομοσχέδιο άδικο, φορο-εισπρακτικό, αναποτελεσματικό.

Ο ίδιος ο Παπανδρέου δεν έχει παραδεχθεί ότι τα μέτρα είναι άδικα; Ένα φορολογικό νομοσχέδιο δεν είναι εξ ορισμού φορο-εισπρακτικό; Όσο για την αποτελεσματικότητα, θα κριθεί σε βάθος χρόνου. Δεν είχαμε πάντως και πολλές άλλες επιλογές...
http://www.parapolitiki.com

Συγκρούστηκαν στον αέρα τα "κόκκινα βέλη" της RAF

Στον αέρα συγκρούστηκαν, την ώρα που πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική πτήση, πάνω από το Καστέλι της Κρήτης, δύο αεροσκάφη του σμήνους επιδείξεων "Ρεντ Άροους" της πολεμικής αεροπορίας της Βρετανίας. Ευτυχώς, ο πιλότος του ενός εκ των αεροσκαφών, που κατέπεσε και συνετρίβη, πρόλαβε να χρησιμοποίησε το αλεξίπτωτό του και σώθηκε.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, δύο βρετανικά αεροσκάφη τύπου Hawk του βρετανικού ακροβατικού σμήνους Ρεντ Άροους που βρίσκεται στη χώρα μας για εκπαίδευση, συγκρούστηκαν το μεσημέρι στον αέρα πάνω από το αεροδρόμιο Καστελίου στην Κρήτη.
Το ένα από τα δύο κατέπεσε και συνετρίβη στο αεροδρόμιο, ο πιλότος του χρησιμοποίησε επιτυχώς το αλεξίπτωτό του, ωστόσο τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο ΓΝΑ. Τα άλλα αεροσκάφη της ομάδας, όπως και το δεύτερο αεροσκάφος που συμμετείχε στη σύγκρουση, κατευθύνθηκαν και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.
Το αεροσκάφος, που καταστράφηκε, έπεσε στα περίχωρα αεροδρομίου Καστελίου.
macedonia-thessaloniki

Στην μητέρα του "αφιέρωσε" την υπογραφή του νομοσχεδίου για την μεταρρύθμιση της υγείας ο Μπ. Ομπάμα

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα.Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε το νομοσχέδιο για την μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας και το έκανε νόμο του κράτους, δίνοντας τέλος στις προσπάθειες ενός χρόνου για να περάσει την ιστορική νομοθεσία που θα καθορίσει την προεδρία του.
"Σήμερα μετά από περίπου έναν αιώνα προσπαθειών, σήμερα έπειτα από ένα χρόνο διαβουλεύσεων, σήμερα αφού καταμετρήθηκαν όλες οι ψήφοι, το νομοσχέδιο για την μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας γίνεται νόμος των ΗΠΑ", δήλωσε ο Μπ. Ομπάμα κατά τη διάρκεια τελετής με Δημοκρατικούς βουλευτές στον Λευκό Οίκο.
"Υπογράφω αυτό το νομοσχέδιο εκ μέρους της μητέρας μου που διαπληκτιζόταν με τις ασφαλιστικές εταιρείες μέχρι τις τελευταίες ημέρες της ζωής της που πάλευε με τον καρκίνο", πρόσθεσε ο Μπ. Ομπάμα.
http://www.emea.gr

Δανεισμό ρεκόρ, ύψους 80,2 δισ. ευρώ, σχεδιάζει η Γερμανία

Η γερμανική Βουλή υιοθέτησε τον προϋπολογισμό για το τρέχον έτος 2010, που προβλέπει τον δανεισμό ρεκόρ της χώρας, ύψους 80,2 δισ. ευρώ. 

 
Οι χριστιανοδημοκράτες της Άνγκελα Μέρκελ, υποστηριζόμενοι από το κόμμα των Φιλελευθέρων, είχαν πάρει την απόφαση να αυξήσουν το έλλειμμα, κυρίως μειώνοντας τη φορολογία, με σκοπό να δώσουν ώθηση στην οικονομία. Τώρα, επιθυμούν τη μειωσή του, το συντομότερο δυνατόν.
To έλλειμμα, όπως διαγράφεται από το ΑΕΠ της χώρας φέτος, θα ανέλθει στο 6% φέτος, έναντι του περσινού 3,3%, ποσοστό που ξεπερνά κατά πολύ το επιτρεπόμενο της Συνθήκης του Μάαστριχτ.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφανγκ Σόιμπλε, επανέλαβε πάντως την πρόθεση του από το νέο έτος η οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση του να είναι πιο αποτελεσματική, έτσι ώστε έως το 2013 το έλλειμμα να μειωθεί τόσο όσο προβλέπει η ευρωπαϊκή συνθήκη.
"Πρέπει να στηρίξουμε την ευρωπαϊκή οικονομία, έχουμε ανάγκη ενός ισχυρού ευρωπαϊκού νομίσματος", τόνισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. 
http://www.enet.gr

Ας σοβαρευτούμε λίγο με τις δημοσκοπήσεις........ μην επιτρέπετε να σας κοροϊδεύουν άλλο!

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Καραμανλής σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήταν ο αδιαφιλονίκητος καταλληλότερος......
Την ίδια στιγμή ο Γιώργος ήταν ο γιωργάκης ......
Οι ίδιοι λοιπόν μας λένε τώρα πως ο Γιώργος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών για τους χειρισμούς του στην κρίση.....
Επίσης μας λένε ότι ο λαός ''συμφωνεί'' με τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης που κοστίζουν πολλά, που δεν περισσεύουν, στη πλειοψηφία των πολιτών.....
Και τώρα το θεϊκό από την άλλη πλευρά του ατλαντικού...!!!!!!!!!!
Διαβάζουμε ότι '' Οι δημοκρατικοί στις ΗΠΑ δίσταζαν επί μακρόν να υπερψηφίσουν μία μεταρρύθμιση η οποία φέρεται από τις δημοσκοπήσεις ως αντιδημοφιλής''.
Μιλάμε για τη σαρωτική μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας, επεκτείνοντας την ασφαλιστική κάλυψη σε σχεδόν όλους τους Αμερικανούς.
Δηλαδή ο λαός , η πλειοψηφία δηλαδή, γιατί αυτής την θέληση ''καταγράφουν'' οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, θεωρούσε αρνητικό ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέψει την εξασφάλιση υγειονομικής κάλυψης εκατομμυρίων Αμερικανών!!!!!!
Έλεος κύριοι! Ποιούς ρωτάτε κάθε φορά.....
Για να τελειώσει το παραμύθι λοιπόν: Οι δημοσκοπήσεις εκφράζουνε πάντα την εκάστοτε αντίληψη και τα συμφέροντα μιας μικρής ομάδας που έχει τα μέσα και το χρήμα να την λανσάρει ως άποψη της πλειοψηφίας κάθε κοινωνίας!
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΑΛΕΠΟΥ