Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ας σοβαρευτούμε λίγο με τις δημοσκοπήσεις........ μην επιτρέπετε να σας κοροϊδεύουν άλλο!

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Καραμανλής σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήταν ο αδιαφιλονίκητος καταλληλότερος......
Την ίδια στιγμή ο Γιώργος ήταν ο γιωργάκης ......
Οι ίδιοι λοιπόν μας λένε τώρα πως ο Γιώργος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών για τους χειρισμούς του στην κρίση.....
Επίσης μας λένε ότι ο λαός ''συμφωνεί'' με τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης που κοστίζουν πολλά, που δεν περισσεύουν, στη πλειοψηφία των πολιτών.....
Και τώρα το θεϊκό από την άλλη πλευρά του ατλαντικού...!!!!!!!!!!
Διαβάζουμε ότι '' Οι δημοκρατικοί στις ΗΠΑ δίσταζαν επί μακρόν να υπερψηφίσουν μία μεταρρύθμιση η οποία φέρεται από τις δημοσκοπήσεις ως αντιδημοφιλής''.
Μιλάμε για τη σαρωτική μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας, επεκτείνοντας την ασφαλιστική κάλυψη σε σχεδόν όλους τους Αμερικανούς.
Δηλαδή ο λαός , η πλειοψηφία δηλαδή, γιατί αυτής την θέληση ''καταγράφουν'' οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, θεωρούσε αρνητικό ένα νομοσχέδιο που θα επιτρέψει την εξασφάλιση υγειονομικής κάλυψης εκατομμυρίων Αμερικανών!!!!!!
Έλεος κύριοι! Ποιούς ρωτάτε κάθε φορά.....
Για να τελειώσει το παραμύθι λοιπόν: Οι δημοσκοπήσεις εκφράζουνε πάντα την εκάστοτε αντίληψη και τα συμφέροντα μιας μικρής ομάδας που έχει τα μέσα και το χρήμα να την λανσάρει ως άποψη της πλειοψηφίας κάθε κοινωνίας!
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΑΛΕΠΟΥ